12ος Οίκος και Πλανήτες

0
9

Ο Δωδέκατος Οίκος είναι Οίκος μυστηρίου. Δηλαδή, εξαιτίας της κατιούσας και μεταβλητής επιρροής του, συνδέεται περισσότερο με το νου παρά με κάποια πραγματική φυσική εκδήλωση. Ονομάζεται «Οίκος της αυτοκαταστροφής». Επομένως, αντιπροσωπεύει τον αποκρυφισμό και όλα όσα είναι μυστικά ή ιερά και με την αποκρυφιστική έννοια, μπορεί να ειπωθεί για αυτόν τον Οίκο πως, οτιδήποτε μπορεί να γίνει, πρέπει να γίνει.

Ήλιος
Αν ο Ήλιος βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, είναι μια καλή επιρροή για όλα τα θέματα απόκρυφης φύσης και σας χαρίζει ένα μάλλον βαθύ ενδιαφέρον για τα πράγματα που είναι ψυχικά ή πέρα από τον υλικό κόσμο. Αλλά, ταυτόχρονα, είστε, κατά κάποιο τρόπο, συγκρατημένοι ή περιορισμένοι και δεν μπορείτε να εκφράσετε πλήρως τον εαυτό σας, εξαιτίας των καταστάσεων που περιβάλλουν τη γέννηση ή το περιβάλλον σας, οι οποίες δεν είναι ευνοϊκές, ούτε συντελούν στην κοσμική ευημερία. Για αυτό, αφήστε τη ζωή σας να είναι αφιερωμένη περισσότερο στο εσωτερικό παρά στο εξωτερικό. Γιατί τότε θα έρθετε σε επαφή με εκείνους που θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν προς την ορθή κατεύθυνση. Ο Ήλιος στον Οίκο αυτό είναι ανερχόμενος και επομένως σας υπόσχεται μεγάλη βελτίωση στις κοσμικές υποθέσεις, καθώς η ζωή προχωράει.

Σελήνη
Αν η Σελήνη βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, παρόλο που ευνοεί τις αποκρυφιστικές τάσεις, ταυτόχρονα, δεν είναι πολύ καλή για την προσωπικότητά σας, γιατί μπορεί να είστε αφανείς ή να μένετε στο παρασκήνιο και σε κάποια περίοδο της ζωής σας, ίσως να υποφέρετε από περιορισμό σε νοσοκομείο ή σε κάποιο μέρος όπου η ανεξαρτησία και η ελευθερία σας θα περιορίζεται, επειδή ο Δωδέκατος Οίκος έχει σχέση με όλα τα θέματα που συνδέονται με το αόρατο. Για αυτό ευνοεί την αυτοκαταστροφή ή τα θέματα που σχετίζονται περισσότερο με τα απόκρυφα, παρά με τα κοσμικά πράγματα. Επίσης, δεν θα πρέπει ποτέ να επιδιώξετε να ωθήσετε τον εαυτό σας υπερβολικά στο προσκήνιο, αλλά πρέπει να ικανοποιηθείτε με το να περάσετε από τη ζωή λίγο πολύ σαν άγνωστοι και μη αναγνωρισμένοι.

Ερμής
Αν ο Ερμής βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, θα κάνει το νου σας να απασχολείται πολύ με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα απόκρυφα φαινόμενα και με θέματα που έχουν σχέση με άλλους κόσμους. Πράγματι, έχετε κάποια ικανότητα για την έρευνα του πνευματισμού και του αποκρυφισμού γενικά, γιατί είστε ικανοί να στρέψετε το νου σας σε αυτά τα θέματα. ταυτόχρονα, πρέπει να προσέχετε να μην αφήνετε τον εαυτό σας να ασχολείται υπερβολικά με τη φαινομενική πλευρά αυτών των πραγμάτων. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην ομιλία σας, επειδή υπάρχει κίνδυνος να υποφέρετε εξαιτίας προδοσίας, οπότε, μπορεί να σας αφαιρεθεί η ελευθερία, επειδή η επιρροή αυτή είναι πολύ αντίθετη, όσον αφορά τις υλικές  υποθέσεις, αλλά πολύ καλή για τον αποκρυφισμό.

Αφροδίτη
Αν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, σχετίζεται  σε μεγάλο βαθμό με την ανάπτυξη ή την πρόοδο που θα κάνετε στην απόκρυφη ζωή. Σας υπόσχεται κέρδος, χαρά και κάποια ικανοποίηση σε σχέση με όλα τα ψυχικά και απόκρυφα θέματα. πράγματι, όταν φτάσετε σε εκείνο το στάδιο ανάπτυξης όπου μπορεί να λειτουργήσει η επιρροή της, θα αποκτήσετε τη μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση από τα απόκρυφα και μυστικά θέματα και θα έχετε την τάση να ενδιαφέρεστε, αν όχι βαθιά, τουλάχιστον όχι επιφανειακά, για θέματα που σχετίζονται με άλλα πεδία, κόσμους και καταστάσεις συνείδησης. Είναι πιθανόν να εισαχθείτε στην απόκρυφη πλευρά της ζωής μέσω της επιρροής άλλων. Αλλά, είστε περισσότερο διορατικοί, παρά μελετηροί στον αποκρυφισμό και θα είναι κάτι το εύκολο για σας.

Άρης
Αν ο Άρης βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, δεν είναι καθόλου ευνοϊκός για θέματα απόκρυφης φύσης. Σας προειδοποιεί να χρησιμοποιείτε μεγάλη προσοχή στην ασχολία σας με θέματα, τα οποία δεν κατέχετε πλήρως και θα είναι καλύτερα για σας να μην έχετε ποτέ πολλές σχέσεις με φαινόμενα ή αθέατες καταστάσεις. Η επιρροή αυτή σας απειλεί με περιορισμό σε κάποια περίοδο της ζωής σας, εξαιτίας ατυχήματος, άδικης φυλάκισης ή κάποιου πράγματος που θα σας στερήσει την ελευθερία σα για ένα διάστημα. Για αυτό να είστε πολύ ευθείς σε όλες τις πράξεις σας, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα. Να προσέχετε τον πνευματισμό.

Δίας
Αν ο Δίας βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, θα προσελκύεστε στον αποκρυφισμό και θα κάνετε μεγάλη πρόοδο στη διάρκεια της ζωής σας, σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την απόκρυφη σκέψη και μελέτη. Κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια κληρονομική σύνδεση ανάμεσα σε σας και στο απόκρυφο και αδιάφορο του πόσο μακριά μπορεί να περιπλανηθείτε από την υποκειμενική ζωή, οι εσωτερικοί κόσμοι θα ασκούν κάποια γοητεία πάνω σας. Με κάποιο τρόπο, θα κερδίσετε μέσω της σύνδεσής σας με τα ψυχικά θέματα και ελάχιστο κακό θα σας συμβεί από τάσεις αυτοκαταστροφής. Θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε μεγάλο μέρος της  εσωτερικής  σας φύσης, γιατί έχετε πίστη στις μυστικιστικές υποθέσεις.

Κρόνος
Αν ο Κρόνος βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, είναι έτσι τοποθετημένος, ώστε να έχει κύρια επιρροή πάνω σε όλα τα θέματα απόκρυφης φύσης στο ωροσκόπιό σας και πιθανόν εσείς οι ίδιοι να είστε η αιτία της αυτοκαταστροφής σας και ίσως να μπείτε στην απόκρυφη ζωή μέσω επιμονής υπομονής και προνοητικότητας. Αλλά μπορεί επίσης να δοκιμάσετε θλίψη, δυσκολία και καθυστέρηση σε σχέση με την απόκρυφη ζωή. Όμως, οτιδήποτε πετυχαίνετε θα είναι μόνιμο, έτσι ώστε οι δυσκολίες θα σας κάνουν απλώς να κτίζετε για το μέλλον πάνω σε μια πολύ γερή και στερεή βάση. Από πολλές απόψεις έλκεστε προς το μυστικό και το απόκρυφο και είστε σε θέση να αναλάβετε τη μελέτη της Αστρολογίας και συγγενών θεμάτων, αλλά να χρησιμοποιείτε την προσεκτικότητα στα απόκρυφα θέματα.

Ουρανός
Αν ο Ουρανός βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, όλα τα μυστικά ζητήματα θα έχουν ιδιαίτερη έλξη και ενδιαφέρον για σας. Έχετε την ικανότητα να ασχοληθείτε με τη μελέτη της Αστρολογίας και παρεμφερών θεμάτων και μια αγάπη για το μεταφυσικό είναι θαμμένη βαθιά μέσα στη φύση σας, για αυτό, πρέπει να επιδιώξετε να την αφυπνίσετε και να την φέρετε σε δραστηριότητα. Ίσως να οδηγηθείτε στην αντίληψη των ανωτέρων αληθειών, από κάποιες σημαντικές καταστροφές ή κάποιες παράξενες και αναπάντεχες εμπειρίες που μπορεί να συμβούν στη ζωή σας. Ωστόσο, μέσα από όλες τις παράξενες εμπειρίες της καριέρας σας, θα οδηγείστε πάντα όλο και πιο κοντά στην αλήθεια και ίσως, στο τέλος, να κάνετε πολύ γρήγορη πρόοδο.

Ποσειδώνας
Αν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Δωδέκατο Οίκο του Ωροσκοπίου σας, θα σας φέρει σε επαφή με ιδιόμορφες και αλλόκοτες εμπειρίες, όσον αφορά αυτό που ονομάζεται αποκρυφισμός. Ίσως να έρθετε σε επαφή με μέντιουμ ή να μελετήσετε πνευματισμό και πιθανόν, επίσης, να συναντήσετε πολύ ιδιόμορφα άτομα, τα οποία θα έχουν παράξενες απόψεις στον αποκρυφιστικό τομέα. Σας προειδοποιεί, όμως, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τα ψυχικά θέματα, γιατί θα έρθετε σε επαφή με διάφορες βαθμίδες ψυχικών φαινομένων, σε διάφορες περιόδους της ζωής σας. Αλλά, όλες αυτές οι επιρροές μπορούν να λειτουργήσουν στην ανώτερη κατάσταση, όταν ακολουθείτε μια αγνή ζωή και υπάρχει τάση προς την ανώτερη σκέψη και την καθαρότητα του κινήτρου.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here