Όψεις του Πλούτωνα στη συναστρία

0
9

Πλούτωνας σύνοδος Ήλιος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο του συντρόφου, η σχέση χαρακτηρίζεται από τεράστια ισχύ και εκφράζει στον απόλυτο βαθμό τo «δέσιμο» του ζευγαριού. Υπάρχει ακατανίκητη έλξη, ανάγκη για έλεγχο, θέματα που άπτονται σεξουαλικών ταμπού, εμμονές ή ακόμα και εξαρτήσεις από αισθήσεις ή ουσίες. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σας, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ένας στόχος σας στη ζωή, να δημιουργήσει αιφνίδια αλλαγή στη σχέση. Η αίσθηση του τραγικού ή του μοιραίου κάνει πολύ έντονη την παρουσία της εδώ. Υπάρχουν πολύ ισχυρές ελκτικές δυνάμεις και πολλές φορές εγείρονται ζητήματα ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης των μελών. Και εδώ υπάρχει μυστικότητα ή διάθεση να παραμείνει κρυφή η σχέση για κάποιο διάστημα.

Πλούτωνας σύνοδος Σελήνη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη του συντρόφου, νιώθετε και οι δύο μια μαγνητική έλξη και ανταποκρίνεστε σωματικά και πνευματικά στις πιο βαθιές συναισθηματικές επιθυμίες του άλλου. Αυτό γίνεται τόσο σε συνειδητό όσο και σε ασυνείδητο επίπεδο και η ανταπόκριση όπως και η δεκτικότητα ξεπερνούν τον παρόντα χρόνο. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου κάνει σύνοδο με τη Σελήνη σας, εκείνος θα ανταποκρίνεται με θέρμη και κατανόηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η ίδια η σχέση εξωτερικεύει και θεραπεύει παλιά σας θέματα, μέσα από τη συναναστροφή σας με το σύντροφο. Η αλληλεπίδραση μέσα στη σχέση αυτή, θα φέρει σημαντική πνευματική ανάπτυξη και στους δύο. Ο Πλούτωνας διαρκώς και με υπόγειο τρόπο θα προσπαθεί να εισχωρεί πολύ βαθιά στην Σελήνη, ώστε να μπορεί να της ασκεί εξουσία και να της δημιουργεί εξαρτήσεις για να μπορεί να την ελέγχει. Έτσι, η σχέση γίνεται -λίγο έως πολύ- βασανιστική κυρίως για την Σελήνη, που αρχίζει να νιώθει ζήλια, αποδιοργανώνεται και ξεσπά απροσδόκητα και συνήθως εκρηκτικά. Η όψη δείχνει σχέση με βαθιά και έντονα συναισθήματα, με συναρπαστικές και πρωτότυπες εναλλαγές στην καθημερινή ζωή. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, για να δημιουργηθεί ένα πραγματικό δέσιμο. Μεγάλα πάθη, μεγάλες εντάσεις, μεγάλη ψυχική ενέργεια κι έντονα αισθήματα, πόνος και μια συνεχής ανάγκη να νιώσει ασφάλεια το άτομο με τη Σελήνη μιας και ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα καταφέρνει να χτυπά εκεί που η σελήνη πραγματικά πονά. Το ζευγάρι αισθάνεται δυνατά συναισθήματα αγάπης και μίσους παράλληλα. Η εισχώρηση του Πλούτωνα στο βαθύ ψυχισμό της Σελήνης, ασυνείδητα, τον αναγεννά ριζικά και τον μεταμορφώνει, δοκιμάζοντας τις συναισθηματικές αντοχές του. Όψη αλληλεπιδραστική ψυχοθεραπευτικά ή καταπιεστικά – ψυχαναγκαστικά.

Πλούτωνας σύνοδος Ερμής: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Ερμή του συντρόφου, θα εμπνευστείτε από εκείνον και θα θελήσετε να εξερευνήσετε τα μυστήρια του σύμπαντος, να προβείτε σε βαθιές αλλαγές όσον αφορά τις αντιλήψεις και τον τρόπο σκέψης σας, και να νιώσετε συμπόνια και σπλαχνικότητα για τη ζωή, την πνευματικότητα και την ανθρωπότητα. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου κάνει σύνοδο με τον Ερμή σας, τα λόγια σας αλλά και οι ψυχικές και διανοητικές ενέργειές σας ενδέχεται να έχουν ιδιαίτερη δύναμη και να ασκούν μεγάλη επιρροή. Η φλόγα της σχέσης καθώς και η γνώσεις του συντρόφου που απορρέουν από την επαφή μαζί σας, θα «μεταμορφώσουν» τον μέχρι τότε συνήθη τρόπο σκέψης του πάνω σε θέματα αγάπης και ζωής. Εδώ έχουμε βαθιές, ασυνείδητες διεργασίες υποκινούμενες από τον Πλούτωνα, ο οποίος προσπαθεί να ασκήσει κάποιο είδος ελέγχου πάνω στον Ερμή και να του επιβάλει την δική του νοοτροπία. Ψυχολογικά παιχνίδια, παραπλανητικοί διάλογοι η απουσία διαλόγου. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για ελεύθερη και αβίαστη επικοινωνία. Η όψη αυτή βοηθά τα μέλη της σχέσης να αντιληφθούν και να αναλύσουν σε βάθος την αθέατη πλευρά των πραγμάτων.

Πλούτωνας σύνοδος Αφροδίτη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη του συντρόφου, η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι αμοιβαία και ακατανίκητη. Η ένταση των συναισθημάτων δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου, αντί να φθίνει. Η επιθυμία να ελέγξετε ή να χειριστείτε σεξουαλικά τον σύντροφο, θα αποτελεί κομμάτι αυτής τα μυστηριακής ένωσης, που ξεκινά με το ερωτικό πάθος και μέσα από την πνευματική μεταξύ σας πάλη και μεταμόρφωση μοιάζει να φτάνει στον πυρήνα ενός απόλυτου και άνευ όρων έρωτα. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη σας, θα συντελεστεί μια ριζική αλλαγή στη στάση σας απέναντι στην αγάπη και τις σχέσεις, καθώς και εσείς καθώς και ο σύντροφός σας εξελίσσεστε μέσα από αυτή τη γεμάτη συναισθήματα φυσική και πνευματική ένωση, όπου το πάθος του συντρόφου για σας μπορεί να γίνει ψύχωση και εμμονή. Προκύπτει πάντως θέμα εμπιστοσύνης και αποδοχής ανάμεσα στους δυο σας.

Πλούτωνας σύνοδος Άρης: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Άρη του συντρόφου, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ σας, καθώς εσείς προσπαθείτε να ασκήσετε σεξουαλική κυριαρχία, δύναμη και έλεγχο στον άλλον. Μαζί μπορείτε να είστε ένα πετυχημένο ζευγάρι, του οποίου η σχέση θα διαθέτει πάθος αλλά και έντονη σεξουαλική κτητικότητα. Η σεξουαλική παρόρμηση μεταξύ σας είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να εξαφανίσει από το πλάνο κάθε άλλη σημαντική πτυχή της ζωής σας, αν την αφήσετε. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου κάνει σύνοδο με τον Άρη σας, παρέχετε επιπλέον ενέργεια, πρωταρχικής σπουδαιότητας ωθήσεις, δυναμισμό και γνησιότητα στην τάση του συντρόφου σας να αναζητήσει την ουσία των πραγμάτων. Να περιμένετε εκρήξεις κάθε είδους.

Πλούτωνας σύνοδος Δίας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Δία του συντρόφου, η σχέση υποκινεί την φιλοδοξία σας να δοκιμάσετε την αφθονία, και αισθάνεστε δυστυχείς έχοντας κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείτε. Εσείς και ο σύντροφος είστε μακράν πιο τυχεροί και ισχυρότεροι όταν είστε ζευγάρι και λειτουργείτε ως τέτοιο. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο, αλλάζοντας τις δικές σας ζωές αλλά και των άλλων. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου είναι σε σύνοδο με τον Δία σας, δίνετε στον άλλο αισιοδοξία, εκείνος σας δίνει βάθος και ένταση, και μαζί έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε την αλήθεια και να απολαύσετε το κοινό σας «ταξίδι», όπου κι αν σας βγάλει.

Πλούτωνας σύνοδος Κρόνος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο του συντρόφου, υπάρχει μια βαθιά αντοχή, μια μεγάλη ανθεκτικότητα, καθώς και μια αίσθηση της αξίας του καθενός σαν μονάδα, που μπορεί να σας κάνει να αρχίσετε τη ζωή εκ νέου στην κατεύθυνση της δικής σας επιλογής. Αυτή η όψη όμως έχει κι ένα αντίτιμο. Η συναισθηματική δυσκολία και η υλική ένδεια μπορούν να προσβάλλουν τη σχέση, προσθέτουν όμως στην οικειότητα την οποία μοιράζεστε. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο σας, η σχέση σας θα διδάξει το σύντροφό σας να βάζει όρια όπου χρειάζονται και να δημιουργεί σταθερές αξίες, πάνω στις οποίες θα βαδίσετε.

Πλούτωνας σύνοδος Ουρανός: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό του συντρόφου, υπάρχουν περισσότερα από ένα πεδία αλληλεπίδρασης ανάμεσα σε σας και το σύντροφο. Δημιουργείται μια ταραχώδης ατμόσφαιρα όπου και οι δύο αλλάζετε και μετασχηματίζεστε μέσω της έμπνευσης και της εσωτερικής οπτικής σας. Η όψη αυτή δημιουργεί επίσης μια σφοδρή και αυθόρμητη σεξουαλικότητα. Θα κάνετε βαθιές αλλαγές στη ζωή σας εν μέσω μιας συναισθηματικής θύελλας αλλά και των αιφνίδιων αλλαγών που προοιωνίζει αυτή η καρμική όψη.

Πλούτωνας σύνοδος Ποσειδώνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου, έντονες υπερφυσικές εμπειρίες, έξω-αισθητηριακή αντίληψη και διάφορα ψυχικά φαινόμενα εμποτίζουν τη σχέση σας με μια απόκοσμη ποιότητα που θα τραβήξει και θα κρατήσει και των δύο την προσοχή. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σας, μπορεί να νιώσετε κάποιες φορές ότι η σχέση είναι τόσο έντονη σε σημείο που να σας κάνει να νιώθετε άβολα. Ο ένας δεν έχει αίσθηση των ορίων, ενώ ο άλλος είναι πρόθυμος να τα ξεπεράσει. Η πνευματικότητα και ο μετασχηματισμός είναι πιθανά κατά τη διάρκεια αυτών των υπερ-φυσικών καταστάσεων της συνειδητοποίησης και της επίγνωσης, ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αυταπάτης. Αν αποτύχετε να είστε απολύτως έντιμοι μεταξύ σας, μπορεί να βρεθείτε σε βαθιά νερά χωρίς πηδάλιο.

Πλούτωνας σύνοδος Πλούτωνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα του συντρόφου, επηρεάζεστε σε μεγάλο βαθμό από τον σύντροφό σας. Όταν είστε μαζί, πυροδοτούνται τα καταπιεσμένα συναισθήματα και οι θαμμένες, λανθάνουσες επιθυμίες σας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε συνειδητά τι είναι αυτό που σας ελκύει σε αυτό το πρόσωπο.

Πλούτωνας σύνοδος Β. Δεσμός: Η όψη δείχνει σχέση καταναγκασμού. Κατά κάποιο τρόπο και οι δυο νοιώθουν την έντονη ανάγκη να »ενωθούν» σε μια σχέση πάθους αλλά και κυριαρχίας-εξάρτησης, προκειμένου να εξελιχθούν ως προσωπικότητες μέσα από τον μεταξύ τους σύνδεσμο. Μοιραία σχέση, όχι αναγκαστικά κακή, αν δεν υπάρχουν άλλες ενδείξεις.

Πλούτωνας εξάγωνο Ήλιος: Είναι λίγο δύσκολο όταν ο Πλούτωνας του ενός αγγίζει τον Ήλιο ή τη Σελήνη του άλλου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνει τη δυνατότητα να φανερωθούν κάποιες από τις αδυναμίες του ατόμου με τον Ήλιο. Γενικά η όψη δίνει αέρα μεταμόρφωσης, εσωτερική δύναμη και αντοχή. Ο Πλούτωνάς σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο του συντρόφου, παρέχει μια ευκαιρία και στους δυο σας να εξερευνήσετε τους βαθύτερους φόβους, τις επιθυμίες και τα κίνητρά σας.  Η ένταση της ερωτικής σας σχέσης μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμα και από όσους βρίσκονται γύρω σας. Είστε ισχυρότεροι μαζί και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αυτό το έχετε ανάγκη. Η μοίρα έχει έναν τρόπο να μεταβάλλει τα γεγονότα της ζωής, αλλά η δύναμή σας ως ζευγάρι, βρίσκεται στη δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε την αντοχή και το κουράγιο που σας δίνει η όψη, για να πετύχετε τον προσωπικό σας μετασχηματισμό. Κάθε δοκιμασία ενισχύει την αίσθησή σας του καθήκοντος και σας φέρνει πιο κοντά τον έναν στον άλλο. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας, οι δυνάμεις του συντρόφου αλλά και οι αδυναμίες του θα λειτουργήσουν προς τον προσωπικό μετασχηματισμό σας και προς μια μεγαλύτερη κατανόηση των πνευματικών δυνατοτήτων σας.

Πλούτωνας εξάγωνο Σελήνη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου, η σχέση θα μοιάζει βαθιά, έντονη και μοιραία. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι όταν είστε μαζί, δραστηριοποιούνται παράλογες και ανεξήγητες ενέργειες που βρίσκονταν θαμμένες βαθιά μέσα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε τα συναισθηματικά προβλήματα που σας δημιούργησαν σχέσεις του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά κατάλοιπά τους. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με τη Σελήνη σας, η παρουσία σας θα προκαλεί έντονη σωματική αλλά και πνευματική επικοινωνία ανάμεσά σας. Επιπλέον, κάθε συναισθηματικό τραύμα του παρελθόντος, μοιάζει τώρα να βγαίνει στην επιφάνεια, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να το επουλώσετε, ανεξάρτητα από το ποιος το προκάλεσε.

Πλούτωνας εξάγωνο Ερμής: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τον Ερμή του συντρόφου, η σχέση αυτή θα ξεκαθαρίσει και θα επιλύσει ζητήματα προηγούμενων σχέσεων που σας εγκλώβισαν στο παρελθόν, και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας.  Ο Πλούτωνας του συντρόφου σας σε εξάγωνο με τον δικό σας Ερμή, σας δίνει την ευκαιρία να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να απελευθερωθεί και να ξεπεράσει τις ασυνείδητες δυνάμεις που έχουν διαμορφώσει αρνητικά τις σχέσεις του ζωής και αγάπης. Το κοινό ενδιαφέρον για την μελέτη του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου και η ανάπτυξη της ψυχικής αντίληψης θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Πλούτωνας εξάγωνο Αφροδίτη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου, έχετε την ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά με εκείνον, κάτι που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την αγάπη. Η όψη αυτή δίνει πάθος σε μεγάλη ένταση, αλλά και επιθυμία τέτοια και τόση που δεν είχατε ποτέ φανταστεί.  Η σχέση και ο εραστής σας μονοπωλούν την προσοχή σας. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σας, εκείνος αισθάνεται απίστευτα κοντά σας, σεξουαλικά κινητοποιημένος, βαθιά γοητευμένος, πρόθυμος να απαλλαχθεί από μυστικά μιας ζωής και να σταθεί γυμνός μπροστά στο βλέμμα σας, καθώς επίσης και να στρέψει την πλάτη του στον κόσμο όλο αν είναι να κερδίσει την αγάπη και την προσοχή σας.

Πλούτωνας εξάγωνο Άρης: Μεγάλη έλξη, ακαταμάχητη. Μια αγάπη που μπορεί να οδηγήσει στα όρια. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τον Άρη του συντρόφου, θα ψάχνετε για ευκαιρίες προκειμένου να εκτονώσετε τη δύναμη των επιθυμιών σας, να βεβαιώσετε τη δύναμη, την κυριαρχία και τη σεξουαλικότητά σας. Εδώ όμως θα βρείτε ανταγωνιστή! Η τόλμη σας είναι ελκυστική στο σύντροφό σας, όπως και η έντονη προσωπικότητά σας. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με τον Άρη σας, θα προκύψει αναμέτρηση δυνάμεων με το σύντροφο, καθώς χαρακτηρίζεστε από κτητικότητα και είστε και έτοιμοι να φτάσετε στα άκρα της συναισθηματικής εμπειρίας προκειμένου να εισχωρήσετε στον πυρήνα της αγάπης και της σεξουαλικότητας.

Πλούτωνας εξάγωνο Δίας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τον Δία του συντρόφου, η πίστη στον εαυτό σας και η αγάπη του ενός για τον άλλο ενισχύονται και επεκτείνονται μέσω της ερωτικής σας σχέσης. Οι ευκαιρίες για υλικό και πνευματικό πλούτο είναι μέρος αυτού του μετασχηματισμού. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με το Δία σας, είναι πιθανό να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα για την πνευματική και σωματική θεραπεία, βρίσκοντας τους καρμικούς λόγους που σας έχουν ενώσει ώστε να συνδυάσετε τις ενέργειές σας.

Πλούτωνας εξάγωνο Κρόνος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου, η αυτοπειθαρχία και η δυνατότητα να θέσετε και να επαναρυθμίσετε τα όρια δίνουν και στους δυο σας πολλή αντοχή, επιμονή και δύναμη. Είστε αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας και στο ιδανικό της σχέσης, που καθορίζεται από την αίσθηση ασφάλειας μπροστά στο αβέβαιο μέλλον, και την αμοιβαία στήριξη και συμπαράσταση. Συνδέεστε βαθειά ο ένας με τον άλλο. Αντιμετωπίζετε τις ίδιες δοκιμασίες και ευκαιρίες. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο σας, μπορείτε να βοηθήσετε τον σύντροφο να επανακαθορίσει τις κατευθύνσεις του, εκπληρώνοντας τους κοινούς σας στόχους.

Πλούτωνας εξάγωνο Ουρανός: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου, νέες ιδέες και καινοτομίες είναι η σταθερή πηγή της εξέλιξής σας και της ανανέωσης που εκφράζεται μέσα από την ερωτική σας σχέση. Όλα υπόκεινται σε αναθεώρηση και επαναξιολόγηση, δεδομένου ότι αναγνωρίζετε με ειλικρίνεια και τιμάτε τις ανάγκες του κορμιού σας, που επαναστατεί ενάντια σε όσα είναι στημένα, φθαρμένα, και περιττά, προκειμένου να ανακαλύψετε την ουσία της αγάπης και των σχέσεων. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό σας, αυτό που θα πρέπει να περιμένετε, είναι η αποκάλυψη κάθε αυτοκαταστροφικής συνήθειας και κάθε καταπιεσμένου συναισθήματος. Δείξτε προθυμία να αντιμετωπίσετε ξαφνικές και απρόβλεπτες ακρότητες ηλεκτρισμένων συναισθημάτων που θα σας σκαμπανεβάζουν, απαλλάσσοντάς σας από παλαιότερες αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Η ευκαιρία να γνωρίσετε έναν πραγματικό μετασχηματισμό και απολύτως νέες ιδέες για το τι σημαίνει έρωτας και σχέση, είναι μπροστά.

Πλούτωνας εξάγωνο Ποσειδώνας: Όψη που αφορά πολλές γενιές. Στους Οίκους όπου είναι τοποθετημένοι οι πλανήτες, εκεί και θα υποκινεί ο Ποσειδώνας τον Πλούτωνα να λειτουργήσει θετικά αλλά και ο Πλούτωνας τον Ποσειδώνα ρεαλιστικά. Ο Πλούτωνάς σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου, σηματοδοτεί μια σπάνια σχέση που υπόσχεται σύνθεση μεταξύ των συντρόφων, η οποία θα μπορούσε να οργανώσει την δημιουργική φαντασία σας και τη δύναμη των ονείρων σας. Σας παρέχεται η ευκαιρία, μέσα από τη σχέση,  να εξαγνίσετε αυτοκαταστροφικές συνήθειες και συναισθήματα.

Πλούτωνας εξάγωνο Πλούτωνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου, κανείς από τους δυο σας δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση για την απόλυτη έλξη του ενός από τον άλλο. Οι ευκαιρίες θα εξακολουθούν να υπάρχουν για σας, ακόμα κι αν πιστέψετε ότι όλοι είναι εναντίον σας.

Πλούτωνας τετράγωνο Ήλιος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο του συντρόφου, φέρνει διαίσθηση και ιδέες γεμάτες πρόκληση. Εσείς και ο σύντροφός σας είναι πιθανό να έχετε μια βαθιά επίδραση ο ένας επάνω στο άλλο και θα δοκιμάσετε την ερωτική ζωή σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, μπορεί να παρατήσετε όλα όσα θεωρούσατε μέχρι τότε σημαντικά,  προκειμένου να σχετιστείτε μαζί του. Αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η πιο έντονη σχέση της ζωής σας.

Πλούτωνας τετράγωνο Σελήνη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου, υπάρχει μεγάλη δύναμη και έντονη αυταρχικότητα ή ανταγωνιστικότητα στο σεξουαλικό τομέα. Από αυτή τη σχέση προκύπτει ένας βαθύς συναισθηματικός μετασχηματισμός. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με τη Σελήνη σας, δραστηριοποιούνται ενέργειες που στερούνται λογικής. Η ένταση της ερωτικής έλξης και της συναισθηματικής απήχησης που έχετε μεταξύ σας θα σας εκπλήξει. Ημιτελή ζητήματα, θέματα από προηγούμενες σχέσεις, καθώς και συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας μπορεί να εμφανιστούν, θέλετε δεν θέλετε. Δύσκολο να λειτουργήσει θετικά αυτή η όψη, που βγάζει στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα συμπλέγματα των μελών. Πρόκειται για έναν ψυχολογικό «πόλεμο». Ο Πλούτωνας καταφέρνει αρκετά εύκολα να απαξιώνει και να θίγει το άτομο της Σελήνη. Έτσι η Σελήνη αισθάνεται να απειλείται από τον Πλούτωνα και να νιώθει την ανάγκη να κρυφτεί. Λειτουργεί πολλή ίντριγκα εδώ και τα άτομα προσεγγίζονται με υπόγειους τρόπους. Ίσως το άτομο με τον Πλούτωνα να δίνει την εντύπωση ότι του αρέσει να πληγώνει τον σύντροφό του.

Πλούτωνας τετράγωνο Ερμής: Το ζευγάρι μπορεί να περάσει μεγάλες αλλαγές, συνήθως υπό μορφή κρίσεων. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Ερμή του συντρόφου, οι αλληλεπιδράσεις σας μαζί του ανασύρουν από το υποσυνείδητο στο συνειδητό κάθε καταπιεσμένο ζήτημα πάνω σε θέματα σχέσεων. Ο αντίκτυπος των καθημερινών απογοητεύσεων εντείνεται, επειδή εξετάζετε σχολαστικά κάθε ζήτημα που προκύπτει, αλλά το οποίο αποτελεί στην πραγματικότητα μια συρραφή όσων έχετε  βαθιά θαμμένα ή έχετε αποφύγει στο παρελθόν. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με την Ερμή σας, θα αποτελέσετε για κείνον ένα νέο μοντέλο συντρόφου, επιλύοντάς του μ΄αυτό τον τρόπο παλαιότερα ζητήματα στον τομέα των σχέσεων. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί αρκετά εριστικό, αλλά οδηγεί στον μετασχηματισμό της ζωής σας με τον τρόπο που εσείς σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε τον κόσμο.

Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη: Παιχνίδια εξουσίας. Στη σχέση υπάρχει μεγάλη σεξουαλική έλξη και πολλές διαφωνίες. Ο Πλούτωνας φορτίζει πολύ ερωτικά την Αφροδίτη, έχει τρομακτική επιρροή στην προσωπικότητά της, πιθανόν με τάσεις ελέγχου ή και ζήλιας ακόμα. Μια πολύ καρμική ή πολύ δυνατή σχέση γενικά. Αν ο Πλούτωνας τετραγωνίζει την Αφροδίτη, πιθανότατα ο Πλούτωνας έχει την ικανότητα να καταλάβει οποιαδήποτε χαριτωμένα, Αφροδίσια παιχνίδια κι αν παίξει το άτομο με την Αφροδίτη. Ίσως οι γλυκείς της  χειρισμοί δεν πιάνουν σε κείνον. Η ήπια διπλωματία της, για εκείνον είναι τόσο διάφανη, όσο το γυαλί ενός παράθυρου κι απλά, με το άτομο του Πλούτωνα δεν μπορεί να κρυφτεί. Το πλουτώνιο άτομο εναντιώνεται σ΄ αυτό και σαν αποτέλεσμα, το άτομο της Αφροδίτης αισθάνεται ότι «μονίμως το πλουτώνιο άτομο ασχολείται μαζί της», «ότι έχει ορίσει τον εαυτό του ψυχολόγο της», ότι «η ανάγκη του για δύναμη και έλεγχο» ταράζει την σεξουαλικότητά της– αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες ερμηνείες του σχηματισμού. Η αλήθεια μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές τις εκφράσεις, βουλιάζοντας το ρομαντικό πλοίο αυτής της σχέσης. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει την Αφροδίτη, κάνοντάς την να συνειδητοποιήσει συγκεκριμένα, ολισθηρά, αμυντικά παιχνίδια που παίζει εκείνη. Η ψυχή της Αφροδίτης εξελίσσεται εξαιτίας του αντίκτυπου που έχει το πλουτώνιο άτομο πάνω της. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου, έλκεστε απεριόριστα από τον σύντροφο, η γοητεία του εραστή σας σάς κατακυριεύει και εκείνος θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα βαθύτερα πρωταρχικά σας ένστικτα. Η έλξη γίνεται αποστροφή και πάλι έλξη. Θα μπορούσατε εύκολα να πείτε ή να κάνετε πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα διανοούσασταν. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σας, εκείνος θα είναι συναισθηματικά δοσμένος σε σας, και θα τον διεγείρει η στάση σας στη σχέση και στο σεξ. Η συναναστροφή μαζί σας μπορεί να αλλάξει την άποψη του συντρόφου σας για τις σχέσεις και ο ίδιος θα ιντριγκάρεται από τα πάθη που του ξυπνά.

Πλούτωνας τετράγωνο Άρης: Μεγάλες συγκρούσεις ανάμεσα στον παρορμητισμό του άρη και τις εσωτερικές ασυνείδητες δυνάμεις του Πλούτωνα. Πολύ δυνατή η σεξουαλικότητα μεταξύ των ατόμων. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Άρη του συντρόφου, θα ανταγωνίζεστε με αυτόν, και μάλιστα εκτός ορίων, για το ποιος θα κυριαρχήσει στο σεξ, εκδηλώνοντας παράλληλα υπερβολική ζήλια και κτητικότητα. Μπορείτε όμως να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στη συνεργασία και την κατεύθυνσή σας προς έναν κοινό στόχο. Εξωτερικές ή εκτός του ελέγχου σας δυνάμεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια στη σχέση. Η ένταση της μανίας που παράγεται μεταξύ σας έρχεται δεύτερη, μόνο μετά το πάθος που εκδηλώνετε και οι δύο, και την σταδιακά αυξανόμενη δύναμη που θα σας βοηθήσει να υπερνικήσετε κάθε εμπόδιο. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με τον Άρη σας,  εκείνος θα θελήσει να διεισδύσει στον εσωτερικό σας κόσμο, να ανακαλύψει την κρυφή σας αλήθεια, ανεξάρτητα από του πού θα σας οδηγήσει και τους δύο αυτό.

Πλούτωνας τετράγωνο Δίας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Δία του συντρόφου, εσείς και εκείνος βλέπετε τη ζωή και τις σχέσεις από διαφορετική οπτική γωνία. Οι προσωπικές πεποιθήσεις και η προσωπική πίστη θα είναι σημαντικά ζητήματα και για τους δυο σας. Ό,τι βλέπει ο σύντροφός σας ως αγάπη, εσείς το αντιμετωπίζετε με ένα μεγαλύτερο επίπεδο συναισθηματισμού. Θα ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να βουτήξει στα βάθη της έντασης, προκειμένου να μπορέσει να φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο γνωριμίας με τον εαυτό του. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με τον Δία σας, ο σύντροφός σας θα αισθανθεί να προκαλείται από τις ιδέες σας γύρω από τα θέματα της τύχης και της επιτυχίας. Συνδυάζοντας τις ενέργειές σας, μπορείτε να απολαύσετε στη ζωή σας την αφθονία.

Πλούτωνας τετράγωνο Κρόνος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου, εκείνος βασίζεται στην πρακτικότητα και τις παραδοσιακές αξίες που έχουν τις ρίζες τους στην παιδική του ηλικία. Εσείς πάλι, οδηγείστε από την εσωτερική σας φωνή, πιστεύοντας ότι οι προσπάθειες του συντρόφου σας να επιβάλει τις απόψεις του είναι φορτικές επειδή στέκονται στους τύπους περισσότερο, παρά στην ουσία. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο σας, θα έχετε μάλλον αρκετά προβλήματα και οι δύο, που θα αφορούν καταστάσεις έξω από τη σχέση. Κανείς σας δεν καταλαβαίνει, ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν υπερνικήσετε την ανάγκη να φτιάχνετε κανόνες, τους οποίους ο σύντροφος δεν θεωρεί απαραίτητους.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου, προκύπτει ζήτημα εμπιστοσύνης ανάμεσά σας, που δημιουργείται από τις διαφορές στις απόψεις και τις επιθυμίες σας. Ο ένας αναστατώνει τον άλλο. Προκαλείτε τις απόψεις του συντρόφου σας για την  πραγματικότητα, ενώ ο σύντροφός σας προκαλεί την άποψή σας περί συμβατικότητας. Το απρόβλεπτο και η αψιθυμία και των δύο προκαλούν τους μεγαλύτερους τριγμούς στη σχέση. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό σας, προσπαθείτε να επιβάλετε μια νέα προοπτική ζωής, ενώ ο σύντροφός σας επιδιώκει να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το φαίνεσθαι.

Πλούτωνας τετράγωνο Ποσειδώνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου, έχετε μεταξύ σας έναν μυστικό σύνδεσμο, τις ρίζες του οποίου επιθυμείτε να αποκαλύψετε και να κατανοήσετε, ενώ ο σύντροφός σας επιθυμεί να δεχτεί τα πράγματα ως έχουν και να τα αφήσει να πάρουν το φυσικό τους δρόμο.

Πλούτωνας τετράγωνο Πλούτωνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου, μεγαλώσατε σε διαφορετικούς χρόνους ή απλώς μεγαλώσατε διαφορετικά. Δεν βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και αυτό δημιουργεί ζητήματα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν ο Πλούτωνας κατέχει κυρίαρχη θέση στη συναστρία ή στους προσωπικούς χάρτες, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε μια σχέση και να μετατρέψει κάθε στοιχείο τρυφερότητας και συμπάθειας σε άσβεστο μίσος. Πέρα από κτητικά συναισθήματα, επιβολή εξουσίας και δύναμης, εκδηλώνεται τόσο έντονη δυναμική, που μπορεί να προκαλέσει εξαρτήσεις και σκηνές ωμής βίας μεταξύ των ατόμων.

Πλούτωνας τρίγωνο Ήλιος:  Ο Ήλιος βλέπει σαν μοιραίο πρόσωπο στη ζωή του τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας «μεταμορφώνει» τον Ήλιο, βοηθώντας τον να επουλώσει τα ψυχικά του τραύματα. Το τρίγωνο αυτό δίνει έντονη σεξουαλικότητα. Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προκύπτει μεγάλο σεξουαλικό πάθος και συντροφική δύναμη. Η ερωτική και συντροφική συνεργασία σας ρέει αρμονικά, αυξάνοντας την συνειδητότητά σας καθώς και τη φυσική σας ενέργεια. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι σας εμπνέει να επιδιώξετε έναν συνολικό μετασχηματισμό σε θέματα σχέσης μέσα από την ένταση της σχέσης σας μαζί του. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Πλούτωνας τρίγωνο Σελήνη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου, αισθάνεστε προορισμένοι για μια βαθιά συναισθηματική και πνευματική εμπειρία. Έντονη επιθυμία να αποκαλυφθείτε στον σύντροφό σας εντελώς και να φτάσετε στα μεγαλύτερα βάθη της δικής του ψυχής. Ενθαρρύνετε ισχυρά συναισθήματα που προκύπτουν από την ένωσή σας, εκδηλώνοντας ζήλια και κτητικότητα προς το σύντροφό σας. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τη Σελήνη σας, θα αισθανθεί την ανάγκη να δοκιμάσει σε όλη τους την ένταση αισθήσεις και συναισθήματα, των οποίων είστε και οι δύο κοινωνοί. Εδώ η ανάγκη του Πλούτωνα να μεταμορφώσει τη Σελήνη επιδρά στη σχέση με πολύ ομαλό τρόπο. Ο Πλούτωνας παρέχει στήριγμα στη Σελήνη να ολοκληρωθεί και να βιώσει πολύ έντονα και βαθιά συναισθήματα, χωρίς το φόβο ότι θα πληγωθεί. Ουσιαστικά ο Πλούτωνας μπορεί να λειτουργήσει σαν ψυχικός θεραπευτής για τη Σελήνη.

Πλούτωνας τρίγωνο Ερμής: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Ερμή του συντρόφου, ο σύντροφός σας θα κάνει βαθιές, διαπεραστικές κουβέντες μαζί σας, οι οποίες θα σας παρακινούν, χαρίζοντάς σας μια πιο πνευματική αντίληψη αναφορικά με ανεπίλυτα ζητήματα σχέσεων. Θα βρεθείτε ξαφνικά να απογυμνώνεστε, αποκαλύπτοντάς του ιδιαίτερα προσωπικές πληροφορίες. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τον Ερμή σας, θα σας ανοίξει πολύ εύκολα την καρδιά του, θα προβεί σε εκμυστηρεύσεις και η συζήτηση μαζί σας θα τον βοηθήσει να απελευθερωθεί από αρνητικές ιδέες και προκαταλήψεις λόγω αποτυχημένων προηγούμενων σχέσεων. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας εξελίξει και τους δύο ως ζευγάρι.

Πλούτωνας τρίγωνο Αφροδίτη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου, εκείνος αγαπά τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει δικά του. Αισθάνεστε τη ροή του πάθους, η ένταση του οποίου σας σπρώχνει προς το σύντροφο, θέλοντας να κάνετε έρωτα μαζί του, να μετασχηματίσετε, να θεραπεύσετε, ακόμη και να κάνετε κτήμα σας τον εραστή σας. Υπάρχει όμως κάτι μέσα σε όλη αυτή την τόσο ισχυρή συναισθηματική εμπειρία, που την κάνει κάτι απόλυτα φυσικό. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη σας, είναι πολύ πιθανό να δει σε σας τον σύντροφο ψυχής, που ήρθε στη ζωή του μοιραία για να τον ελευθερώσει από τον πόνο της μοναξιάς ή των αποτυχημένων σχέσεων. Επιδιώκετε να προβείτε σ΄αυτό τον μετασχηματισμό, σβήνοντας οριστικά το παρελθόν, φτάνοντας στα άκρα, και διεισδύοντας στην ουσία της φυσικής και πνευματικής αγάπης. Βαθύς συναισθηματισμός και δυνατή σεξουαλικότητα. Οι ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες του Πλούτωνα μεταμορφώνουν τα άτομα, επουλώνοντας ψυχικά τους τραύματα.

Πλούτωνας τρίγωνο Άρης: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Άρη του συντρόφου, δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρατήσει μέσα σε αυστηρά πλαίσια και να σας εμποδίσει να φτάσετε στα άκρα. Η σεξουαλικότητα μεταξύ σας είναι πολύ έντονη και σας απορροφά εντελώς. Οτιδήποτε και να κάνετε εσείς οι δύο, το κάνετε με την ψυχή σας! Και οι δύο έχετε δυνατή προσωπικότητα, ισχυρή επιθυμία, εμπνέεστε από τις προκλήσεις και τις αλλαγές, και αντιμετωπίζετε με ευκολία τις αντιθέσεις. Ως ζευγάρι μπορείτε να κατορθώσετε ακόμα περισσότερα. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τον Άρη σας, διαθέτετε μια πηγή ανανεωτικής ενέργειας που δημιουργεί και στηρίζει μια έντονα κτητική σεξουαλική ένωση. Τα παιχνίδια δύναμης μεταξύ σας παίζονται εύκολα και τα απολαμβάνετε και οι δύο.

Πλούτωνας τρίγωνο Δίας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Δία του συντρόφου, ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας στην αναζήτησή του βάθους και στην κατανόηση της ουσίας που εμπεριέχονται στην ένωσή σας. Ο σύντροφός σας βλέπει τη ζωή οπορτουνιστικά, ενώ εσείς μέσα από ένα βάθος και ένα εύρος του οράματος που αφορά και την υλική αλλά και την πνευματική αφύπνιση. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τον Δία σας, εκείνος θα χρησιμοποιήσει την ένταση για να σας βοηθήσει να αναλάβετε προκλήσεις, και για να δημιουργήσει ή να αναδημιουργήσει τη σχέση σας σε μία που να ξεπερνά τα εμπόδια και να φέρνει την ευτυχία και στους δύο.

Πλούτωνας τρίγωνο Κρόνος: Κρυσταλλωμένη σχέση, μεγάλης διάρκειας. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου, είστε σοβαροί, αφοσιωμένοι, και αισθάνεστε πρόθυμοι να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας. Μαζί με τον σύντροφό σας γίνεστε πιο ανθεκτικοί στα εμπόδια και τις δυσκολίες. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας, θα πρέπει να ξεπεράσετε τις παραδοσιακές απόψεις σας και να κατευθύνετε τις ενέργειές σας προς μια πιο πνευματική προσέγγιση που να επεκτείνεται πέρα από τις ατομικές ανάγκες σας.

Πλούτωνας τρίγωνο Ουρανός: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου, προσπαθείτε να κατανοήσετε και να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις που σας ένωσαν. Πειραματίζεστε ανυπόμονα με νέες ιδέες και πρακτικές, ενσωματώνοντας τις αλλαγές στις ζωές σας και προωθώντας την αίσθηση της ελευθερίας και της ικανοποίησης. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας, οι καινοτόμες ιδέες σας θα είναι μια σταθερή πηγή ανανέωσης και ανάπτυξης για σας τους δύο, παρακινώντας σας να μετασχηματιστείτε και να εξελιχθείτε πνευματικά.

Πλούτωνας τρίγωνο Ποσειδώνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου, τα ιδανικά σας της υπερβατικότητας εντείνουν τη δημιουργικότητά σας και αυξάνουν τη δύναμή σας να πραγματοποιήσετε όσα ονειρευτήκατε. Όπως ο φοίνικας, το μυθικό πουλί που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, καίτε οτιδήποτε άχρηστο, φθαρμένο και περιττό, μέχρι και οι δυο σας να σταθείτε ο ένας μπροστά στον άλλον, ειλικρινά αναγεννημένοι.

Πλούτωνας τρίγωνο Πλούτωνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου, οι άλλοι μπορεί να μην αντιλαμβάνονται τις περιστάσεις που σας ένωσαν. Εσείς όμως είστε σύντροφοι ψυχής, και το καρμικό σας πεπρωμένο σας έφερε κοντά για να απολαύσετε την μέγιστη αγάπη και κατανόηση.

Πλούτωνας χιαστί Ήλιος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Ήλιο του συντρόφου,  το παιχνίδι της μοίρας μπορεί να σας φέρνει μαζί για να βιώσετε μια έντονη σχέση, και από την άλλη, η ίδια μοίρα μπορεί να σας στερήσει κάποιον ή κάτι που αγαπάτε πολύ. Η εμπειρία αυτής της όψης θα σας μετασχηματίσει και τους δύο, ή θα σας αφήσει με ένα συναίσθημα ματαίωσης, αλλά μπορεί επίσης να σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και όταν ο Πλούτωνας του συντρόφου είναι σε όψη χιαστί με τον Ήλιο σας.

Πλούτωνας χιαστί Σελήνη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τη Σελήνη του συντρόφου, έχετε επίγνωση των συναισθημάτων του συντρόφου για το άτομό σας, αλλά και εκείνων που παρέμειναν ανεπίλυτα και αφορούν παρελθοντικές του σχέσεις.  Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε όψη χιαστί με τη Σελήνη σας, εξακολουθείτε να ρωτάτε τον εαυτό σας τι συμβαίνει πάλι και πού είναι το λάθος. Αυτό που δημιουργεί σύγχυση, είναι ένα ανεπίλυτο συναισθηματικό βάρος από το παρελθόν του συντρόφου σας που παρεμβαίνει και επιβαρύνει τη δική σας σχέση.

Πλούτωνας χιαστί Ερμής: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Ερμή του συντρόφου,  έχετε προκατάληψη από αρνητικά, ταραχώδη γεγονότα που συνέβησαν σε παρελθοντικές σας σχέσεις, κι αυτό είναι κάτι που υποσυνείδητα στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο. Περιορίζει τη δυνατότητά σας να αγαπήσετε και να απολαύσετε την αληθινή συντροφικότητα. Οι συζητήσεις σας θα φέρουν στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν τελικά να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε ζητήματα του παρελθόντος, για φθάσετε στην κατανόηση και απελευθερωμένοι πια να τα σκεφτείτε διαφορετικά. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε όψη χιαστί με τον Ερμή σας, ο σύντροφός σας κουβαλά ένα βαρύ φορτίο και ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο είναι να τον βοηθήσετε να εκφράσει τα συναισθήματα που βρίσκονται πίσω από τις σκέψεις του.

Πλούτωνας χιαστί Αφροδίτη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με την Αφροδίτη του συντρόφου, υπάρχει ερωτική έλξη και βαθιές επιθυμίες που κρατάτε κρυμμένες ακόμα και από τον εαυτό σας, παρότι έχετε αναγνωρίσει και αποδεχτεί την ύπαρξή τους. Ο σύντροφός σας υποκινεί αυτές τις επιθυμίες, παρότι γνωρίζει ότι αυτό σας ταλαιπωρεί. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε όψη χιαστί με την Αφροδίτη σας, η ένωσή σας θα έχει ισχυρή επίδραση πάνω του, δεδομένου ότι του προκαλείτε συναισθήματα και πάθη που έχει καταστείλει, φοβούμενος να τα αντιμετωπίσει.

Πλούτωνας χιαστί Άρης: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Άρη του συντρόφου, ο τρόπος εκείνου να λειτουργεί ματαιώνεται από την επιθυμία σας να ανακαλύψετε τα κρυφά κίνητρα πίσω από τις ενέργειές του. Ο έλεγχος είναι ένα ζήτημα εδώ, και οι δυο σας θα φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε κάτι ή να κερδίσετε σε μια αντιπαράθεση. Θα βλέπετε τον εαυτό σας συνεχώς ως ρυθμιστή, επειδή τα επιχειρήματα του συντρόφου σας θα σας κάνουν να αισθάνεστε πως εκείνος προσεγγίζει τη ζωή με έναν τρόπο που δεν σας προσφέρει ικανοποίηση. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε όψη χιαστί με τον Άρη σας, μπορεί να δείτε τον σύντροφό σας να καταφεύγει σε διάφορους χειρισμούς ή να κρύβει τις επιθυμίες του καλυπτόμενος πίσω από συμβιβασμούς.  Αυτό θα είναι προφανές και από την προσπάθειά του να σας διαψεύσει, όποτε το αντιλαμβάνεστε.

Πλούτωνας χιαστί Δίας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Δία του συντρόφου, η σχέση σας είναι πιθανό να δοκιμαστεί όσον αφορά την αλήθεια, την εσωτερική πίστη και τις προσωπικές πεποιθήσεις των δυο σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί στο θέμα της επιβολής, και να προσέχετε πώς λειτουργείτε, για να μην οδηγηθείτε έξω από τα νομικά όρια. Αυτή η όψη μπορεί να έχει ευρύτερες συνέπειες, γιατί είναι εξοπλισμένη με μια καρμική δύναμη που εξαφανίζει τις πιθανότητες να φύγετε από τη σχέση χωρίς να κουβαλήσετε ενοχές. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε όψη χιαστί με τον Δία σας, μπορεί να σας αναγκάσει να επαναπροσδιορίσετε τις πεποιθήσεις ή τις ηθικές αξίες σας.

Πλούτωνας χιαστί Κρόνος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Κρόνο του συντρόφου, η αφοσίωσή σας στη σχέση θα δοκιμαστεί σοβαρά από εξωτερικούς παράγοντες και γεγονότα. Η δυνατότητά σας να ξεπεράσετε τις υλικές απώλειες και να επικεντρωθείτε στη σχέση σας ως ζευγάρι, θα σας ενισχύσει μακροπρόθεσμα, υλικά και πνευματικά. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου είναι σε όψη χιαστί με τον Κρόνο σας, θα δοκιμαστείτε και θα απαιτηθεί να φτάσετε μέχρι την ουσία του εαυτού σας και της σχέσης σας.

Πλούτωνας χιαστί Ουρανός: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Ουρανό του συντρόφου, αισθάνεστε τα πράγματα σε βάθος. Ο σύντροφός σας ταρακουνά τα νερά, φέρνοντας στην επιφάνεια τα συναισθήματα και τις έντονες συγκινήσεις σας. Ο σύντροφός σας θεωρεί ότι πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να προσαρμοστεί και να αλλάξει, προκειμένου να διατηρηθεί η ελευθερία της επιλογής και το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Εσείς προσπαθείτε να διεισδύσετε στην ουσία της ψυχής του, προκειμένου να αποκαλύψετε μυστικά, να ανακαλύψετε την αλήθεια και να αναλύσετε τα κίνητρα του συντρόφου σας. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε όψη χιαστί με τον Ουρανό σας, και οι δύο επιθυμείτε την αλλαγή. Ενώ εσείς θέλετε να επηρεάσετε και να αλλάξετε τον κόσμο, ο σύντροφός σας επιθυμεί να ελέγξει και να μετασχηματίσει εσάς τους δύο. Είστε και οι δύο πρόθυμοι να φτάσετε στα άκρα.

Πλούτωνας χιαστί Ποσειδώνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα του συντρόφου, ποτέ δεν είστε ικανοποιημένοι ο ένας από τον άλλον. Και οι δυο κατηγορείτε τον σύντροφό σας ότι δεν κρατά τις υποσχέσεις του και ότι αποδεικνύεται κατώτερος των προσδοκιών.

Πλούτωνας χιαστί Πλούτωνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα του συντρόφου, φαίνεται να αναπροσαρμόζετε διαρκώς τα σχέδιά σας, επειδή ο σύντροφός σας θα προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο στις καταστάσεις.

Πλούτωνας αντίθεση Ήλιος: Ψυχολογικοί εκβιασμοί και ψυχολογική κακοποίηση είναι τα ακραία φαινόμενα αυτής της όψης. Υπάρχει καταπίεση και ζήλια μ΄ αυτή την όψη. Συνήθως, πρέπει από κοινού να αντιμετωπίσουν τα άτομα κάποιες κρίσεις. Εγείρονται αιτήματα επιβολής του ενός πάνω στον άλλο. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο του συντρόφου, μπορεί να θεωρήσετε ότι η σχέση αυτή είναι μοιραία, προκλήθηκε από αισθήσεις και συναισθήματα που ήταν έξω από κάθε όριο και μέτρο και που δεν είχατε αισθανθεί ποτέ σε προηγούμενες συναισθηματικές σας εμπειρίες. Η μοίρα και ένας αρχαίος αγώνας δύναμης φαίνονται να «χτυπάνε υπερωρίες» στη σχέση σας. Αισθάνεστε ότι αυτό που σας δένει, δεν σπάει εύκολα. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, θα έχει μια τάση να θέλει να ξέρει τα πάντα για σας, να σας έχει κτήμα του, να σας ελέγχει, ή να είναι μέρος κάθε πλευράς της ζωής σας.

Πλούτωνας αντίθεση Σελήνη: Ζήλια, πάθος. Εκδηλώνονται αρνητικά και έντονα συναισθήματα με την πάροδο του χρόνου, που καταλήγουν σε ψυχολογικούς και όχι μόνο εκβιασμούς. Ο Πλούτωνας εδώ γοητεύεται από τη ικανότητά του να κυριαρχήσει πάνω στο άτομο της Σελήνης. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη του συντρόφου, δοκιμάζετε τα συναισθήματα σε μεγάλα ύψη και βάθη, υπάρχουν περίοδοι έντονης συναισθηματικής αναταραχής, αγώνες δύναμης, και μια διαρκής μάχη των «θέλω» ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο. Ιδεοληψίες, εξαναγκασμοί και εθισμοί σκάβουν συστηματικά τα θεμέλια της σχέσης. Πρέπει να επιλύσετε μισοτελειωμένα ζητήματα, μέσω της αλληλεπίδρασής σας με τις ιδέες του συντρόφου και της προσέγγισης στη σχέση. Η συναισθηματική ισορροπία είναι δυνατό να επιτευχθεί και θα αποδειχθεί μάλιστα πολύ θεραπευτική, αν είστε πρόθυμοι να γνωρίσετε για να εξερευνήσετε τις εναλλακτικές λύσεις που ο σύντροφός σας εκφράζει.

Πλούτωνας αντίθεση Ερμής: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Ερμή του συντρόφου, οι συζητήσεις σας θα αφορούν θέματα για τις σκέψεις σας, για τον εαυτό σας και για ιδέες και σχέδιά σας, τα οποία παλαιότερα δεν δείχνατε προθυμία να συζητήσετε  με άλλους, νιώθατε άβολα και επιδιώκατε να τα καταστείλετε ή να τα αποφύγετε.  Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Ερμή σας, εκείνος θα συζητά μαζί σας τις πολύ προσωπικές του ιδέες, οι οποίες ξεφεύγουν από τα συνήθη ή τις κρατούσε μυστικές, είτε επειδή ντρεπόταν, είτε επειδή θεωρούσε απαγορευτικό να τις εκφράσει.

Πλούτωνας αντίθεση Αφροδίτη: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη του συντρόφου, υπάρχει πάθος και αστάθεια ανάμεσα στους συντρόφους. Ακραία συναισθήματα θα εμφανιστούν, καθώς νιώθετε αναγκασμένοι να στύψετε κάθε σταγόνα αίσθησης, να εξερευνήσετε κάθε λεωφόρο σεξουαλικής προσέγγισης και συναισθηματικής κατάκτησης. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη σας, θα μπορούσε εύκολα να η σχέση σας να του γίνει ψύχωση, απορροφώντας τον εντελώς από οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει μια πρωταρχικής σπουδαιότητας δύναμη εδώ, που αυξάνεται, απελευθερώνεται, και είναι αρκετή να εξαφανίσει αναστολές και καταπνιγμένες επιθυμίες, έως ότου μετασχηματιστείτε και οι δύο τόσο, που να απομείνει η πνευματική αρμονία της αγάπης. Τίποτα μετά από αυτό δεν θα είναι το ίδιο.

Πλούτωνας αντίθεση Άρης: Παίζονται παιχνίδια εξουσίας μεταξύ των ατόμων από ανασφάλεια. Στη σχέση υπάρχει μεγάλη σεξουαλική έλξη αλλά και πολλές διαφωνίες. Ο Πλούτωνας προσπαθεί να χειραγωγήσει τον Άρη, να του «βγει από πάνω», αλλά ο Άρης αντιδρά απότομα, εγωιστικά και ατομικιστικά. Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Άρη του συντρόφου, μπορείτε να προκαλέσετε έντονα τα βαθύτερα «θέλω», την ανταγωνιστικότητα, και το πάθος ο ένας στον άλλο επειδή εμπνέετε αμοιβαία την επιθυμία, έχετε ανάγκη να ελέγξετε, και την προθυμία να πάτε στα άκρα της έντασης προκειμένου να κερδίσετε. «Δουλεύετε αυτήν την σχέση από δύο αντίθετα σημεία. Έχετε τη δυνατότητα να μετασχηματίσετε τους εαυτούς σας και τη σχέση σας σε μια ισχυρή, σθεναρή δύναμη εάν καταφέρετε να σεβαστείτε την αρχηγική δύναμη και των δύο και υποστηρίξετε ο ένας την αυτοέκφραση του άλλου. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Άρη σας, όλα έχουν μια τάση να είναι υπερβολικά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις, αν επιμένετε και οι δύο να γίνονται τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Πλούτωνας αντίθεση Δίας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Δία του συντρόφου, θα αισθανθείτε να προκαλείστε από τις απόψεις του συντρόφου σας σχετικά με την ηθική, τη δεοντολογία, τη θρησκεία και την πνευματικότητα. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Δία σας, τα θέλω σας προκαλούν ενεργά τις απόψεις του συντρόφου σας. Μπορεί να φανεί σα να βλέπετε και οι δύο σε διαφορετικούς κόσμους, αλλά βλέπετε τον ίδιο κόσμο από δύο διαφορετικές πλευρές. Και οι δύο έχετε βάσιμη και έγκυρη οπτική, όταν κοιτάτε από τη σκοπιά σας. Το να αναγνωρίσετε αυτά τα δύο σημεία στα οποία βρίσκεστε, είναι το πρώτο βήμα προς τη συνειδητοποίηση που επιδιώκετε και την εκπλήρωση της υπόσχεσης που σας έφερε κοντά.

Πλούτωνας αντίθεση Κρόνος: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο του συντρόφου,  εκείνος επιδιώκει να ακολουθήσει μια παραγωγική πορεία, γεμάτη με πρακτικές φιλοδοξίες, σοβαρούς στόχους, και την προθυμία να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να χτίσει ένα ασφαλές μέλλον για τον ίδιο και τον ερωτικό του σύντροφο. Αισθάνεστε την ίδια υποχρέωση αλλά την εκφράζετε με τρόπους που προκαλούν τους παραδοσιακούς κανόνες του συντρόφου σας, ωθώντας τον να ανακαλύψει την ουσία της αγάπης και να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια κάτω από τις υλικές παγιδεύσεις. Αυτή η όψη είναι για να ξεπεράσει το κάρμα του. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο σας, θα φοβάστε κάποιες στιγμές, πως όλα όσα σας γοήτευσαν στο σύντροφό σας θα χαθούν ανεπιστρεπτί. Αυτό όμως που έχετε χάσει, είναι μια αντανάκλαση της επιφάνειας αυτού που νομίζατε πως είχατε. Ξανακοιτάξτε τον, για να δείτε την βαθύτερη αλήθεια που σας δένει μαζί του.

Πλούτωνας αντίθεση Ουρανός: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό του συντρόφου, εσείς οι δυο ατομικιστικές και πολύ δυνατές ψυχές, βλέπετε τη ζωή από διαφορετικές γωνίες. Ο καθένας σας θα προσπαθήσει να επιβάλει στον άλλον τις ιδέες και τις πεποιθήσεις του. Επιδιώκετε να αλλάξετε το πνευματικό πεπρωμένο σας που διαμορφώνεται από την εσωτερική συνειδητοποίησή σας. Ο σύντροφός σας θέλει να αλλάξει το μοντέλο και να σπάσει τις συμβατικότητες και το κατεστημένο. Και οι δύο είστε πρόθυμοι να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να πετύχετε τους στόχους σας. Το να είστε μαζί θα σας αλλάξει βαθιά και τους δύο. Μπορείτε να αποκτήσετε κατανόηση, και να πετύχετε υλικά και πνευματικά επιτεύγματα, αν αποδειχτεί ότι είστε τόσο δυνατοί ώστε να καταφέρετε να ζήσετε μαζί, αφού κατά περιόδους θα περνάτε ταραχές και αναστατώσεις.

Πλούτωνας αντίθεση Ποσειδώνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του συντρόφου, σ΄ αυτό το σπάνιο γεγονός, και οι δύο πιάνεστε σε ένα παράδοξο. Ο σύντροφός σας επιθυμεί το ρομαντικό ιδανικό του αλλά πρώτα πρέπει να δεχτεί τα πράγματα όπως είναι και να πάει με τη ροή αφήνοντας στη φύση την εξέλιξη των γεγονότων, ενώ εσείς βασανίζεστε από την ανάγκη σας να αποκαλύπτετε κάθε ακατέργαστο συναίσθημα και να φέρνετε στην επιφάνεια κάθε αρνητικό ζήτημα.

Πλούτωνας αντίθεση Πλούτωνας: Όταν ο Πλούτωνάς σας είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του συντρόφου, οι διαφορές σας στις αντιλήψεις βασίζονται στην ηλικία, και το διαφορετικό υπόβαθρο σας κάνει να έχετε τελείως διαφορετικές οπτικές. Μοιράζεστε όμως την επιθυμία να αποκαλύψετε την αλήθεια πίσω από τη σύνδεση των ψυχών σας ό,τι κι αν κοστίσει αυτό.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here