Όψεις του Ερμή στη συναστρία!

0
10

Ερμής σύνοδος Ήλιος: Ευχαρίστηση και άνεση στην επικοινωνία, απόλαυση μέσα από διαλόγους και κοινά ενδιαφέροντα. Η αρμονία δεν διαταράσσεται ακόμα και όταν τα άτομα εκφράζουν διαφορετικές απόψεις. Τι σημαίνει για τη σχέση σας, ο γενέθλιος Ερμής σας σε σύνοδο με τον Ήλιο του συντρόφου; Αυτή η όψη υπογραμμίζει καλή επικοινωνία μεταξύ σας, καθώς και αλληλοσεβασμό και αμοιβαία ικανοποίηση για σκέψεις, απόψεις και ενέργειες. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σας, ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και θα είναι πολύ ενθαρρυντικός απέναντι στις ιδέες σας.

Ερμής σύνοδος Σελήνη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη του συντρόφου σας; Τα συναισθήματά σας και οι σκέψεις του συντρόφου σας είναι ιδιαίτερα συμβατά μεταξύ τους. Οι ιδέες είναι μέρος του ερωτικού σας δεσμού και συχνά αισθάνεστε τέτοια ταύτιση με τις σκέψεις και τις ιδέες του άλλου, σα να ήταν δικές σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη σας, εκείνος είναι πολύ δεκτικός στις ιδέες σας και πρόθυμος να σας ακούσει να τις εκφράζετε.

Ερμής σύνοδος Ερμής: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Ερμή του συντρόφου; Σκέφτεστε όπως ο σύντροφός σας, μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και κουβεντιάζετε μεταξύ σας για ώρες. Ο ένας εμπνέεται από τις ιδέες του άλλου. Απολαμβάνετε κι οι δύο τη συντροφιά σας, προκαλείτε τη δημιουργικότητά σας, βοηθάτε στη συλλογή πληροφοριών και στη δημιουργία νέων φιλικών επαφών. Σας αρέσει να διαβάζετε τα ίδια βιβλία, να μελετάτε τα ίδια θέματα, είστε καλοί φίλοι μεταξύ σας και εκτιμάτε ο ένας τις αξίες του άλλου.

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη: Τι σημαίνει στη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη του συντρόφου; Ο σύντροφός σας είναι καταγοητευμένος από τις πνευματικές σας ικανότητες, τις ιδέες και τη δημιουργικότητά σας στον ερωτικό τομέα. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη σας, θα απολαμβάνετε πολύ να του μιλάτε και να τον ακούτε, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ταιριαστές ιδέες για την αγάπη, το δεσμό σας, και το οικιακό περιβάλλον.

Ερμής σύνοδος Άρης: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Άρη του συντρόφου; Ο ερωτικός σας σύντροφος διεγείρει το μυαλό σας και εμπνέει τη διανοητική σας δημιουργικότητά. Οι ζωηρές συζητήσεις και οι πνευματικές διαμάχες θα αποτελούν το επίκεντρο της σχέσης σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τον Άρη σας, ο σύντροφός σας θα απολαμβάνει διανοητικά και προφορικά να λογομαχεί φιλικά μαζί σας, θεωρώντας το θαυμάσιο τρόπο επικοινωνίας.

Ερμής σύνοδος Δίας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Δία του συντρόφου σας; Διευρύνετε την επικοινωνία του συντρόφου σας και τις απόψεις του για τον κόσμο, δίνοντάς του μια αίσθηση αισιοδοξίας και περιπέτειας. Είναι πιθανό να επεκτείνετε τις κοινωνικές ή επαγγελματικές επαφές του. Αν ο Ερμής του ερωτικού σας συντρόφου κάνει σύνοδο με τον Δία σας, θα κάνετε μέσω εκείνου γνωριμίες που θα σας φέρουν τύχη. Ο σύντροφός σας θα σας ενθαρρύνει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με το να συλλέγετε πληροφορίες μέσω των ταξιδιών και της περιπέτειας.

Ερμής σύνοδος Κρόνος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Κρόνο του συντρόφου σας; Θα μπορείτε με μεγαλύτερη ικανότητα να επιλύετε προβλήματα, να εργάζεστε πάνω σε σοβαρά θέματα, και να εστιάζετε στα πρακτικά ζητήματα λόγω της επιρροής του συντρόφου σας, αλλά μπορεί να αισθανθείτε μπλοκαρισμένοι στην έκφραση των σκέψεων και των ιδεών σας, επειδή θα φοβάστε πως εκείνος δεν θα τις εγκρίνει. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τον Κρόνο σας, τείνετε να μιλάτε και να συζητάτε για πρακτικά ζητήματα και να αποφεύγετε την άσκοπη φλυαρία. Θα μπορούσατε να είστε ιδανικοί συνεργάτες επαγγελματικά, γιατί είστε απόλυτα συμβατοί στην επίτευξη αμοιβαίων στόχων που απαιτούν συλλογή και οργάνωση πληροφοριών.

Ερμής σύνοδος Ουρανός: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Ουρανό του συντρόφου σας; Ο σύντροφος εξυψώνει την πνευματική σας δράση, εμπνέοντάς σας νέες ιδέες αλλά και προκαλώντας θετικά τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σας. Η πρωτοτυπία προσθέτει ενθουσιασμό στη σχέση σας και απολαμβάνετε και οι δύο να πειραματίζεστε με φρέσκες ιδέες. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τον Ουρανό σας, τον βοηθάτε να παρουσιάσει συναρπαστικές διανοητικές δυνατότητες, και ανακαλύπτετε καταπληκτικές και πρωτότυπες ιδέες από κοινού. Η ανακάλυψη και εφαρμογή εναλλακτικών τρόπων ζωής προσφέρει ένα δυνατό ατού στη σχέση σας.

Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου σας; Η σκέψη συνδυάζεται με την έμπνευση, αφού εμπνέετε τις επινοητικές, ιδεαλιστικές, και καλλιτεχνικές ιδιότητες ο ένας του άλλου. Η αισθητική και η πνευματική φύση του κόσμου υποκινούν την τάση σας να προσαρμόσετε την ενέργεια της σχέσης σας, ώστε αυτή να εξελίσσεται μέσα από μια αλήθεια υψηλότερου επιπέδου. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα σας, οι συνομιλίες και οι σκέψεις σας γεμίζουν με όνειρα, οράματα, αισθήματα συμπόνιας, αρμονίας, δημιουργικής φαντασίας, και τονίζουν το αυξημένο ενδιαφέρον σας για τα ψυχικά φαινόμενα.

Ερμής σύνοδος Πλούτωνας: Βαθιές, ασυνείδητες διεργασίες υποκινούμενες από τον Πλούτωνα, ο οποίος προσπαθεί να ασκήσει κάποιο είδος ελέγχου πάνω στον Ερμή και να του επιβάλει την δική του νοοτροπία. Ψυχολογικά παιχνίδια, παραπλανητικοί διάλογοι ή απουσία διαλόγου. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για ελεύθερη κι άνετη επικοινωνία, η οποία αν επιτευχθεί βοηθά τα μέλη να αναλύσουν σε βάθος και να δουν την αθέατη πλευρά των πραγμάτων.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα του συντρόφου σας; Θα εμπνευστείτε από τον ερωτικό σας σύντροφο να ερευνήσετε τα μυστήρια του κόσμου, να υποβληθείτε σε βαθιές αλλαγές στην κατανόηση και τον τρόπο σκέψης σας, και να αναπτύξετε μια βαθύτερη αντίληψη για τη ζωή, την πνευματικότητα, και την ανθρωπότητα. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά σας, οι λέξεις σας και οι διανοητικές σας ενέργειες θα ασκούν επάνω του μεγάλη επιρροή. Η ένταση της σχέσης σας και της βιωματικής μάθησης του συντρόφου μέσα από το δεσμό του μαζί σας, θα μετασχηματίσει τις αντιλήψεις του για την αγάπη και τη ζωή.

Ερμής εξάγωνο Ήλιος: Πολύ καλή επικοινωνία & φιλία μεταξύ των ατόμων. Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο του συντρόφου σας; Ένα εξάγωνο Ερμή-Ήλιου δείχνει ότι εκτιμάτε και ενθαρρύνετε τις σκέψεις και τις ιδέες του συντρόφου και υποστηρίζετε ξεκάθαρα την πνευματική του πρόοδο. Σας αρέσει να κουβεντιάζετε μεταξύ σας και το βρίσκετε εύκολο και ευχάριστο να ανταλλάσσετε ιδέες και πληροφορίες. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας, ο σύντροφός σας είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε αίτημα προάγει τη διανοητική εξέλιξή σας, και ο ίδιος υποκινείται από τις ιδέες και τις συζητήσεις σας.

Ερμής εξάγωνο Σελήνη: Με τη δυνατότητα να επικοινωνούν συναισθήματα και αντιλήψεις, τα άτομα με αυτή την όψη έχουν ένα μεγάλο ατού. Μπορούν να μεταφέρουν συναισθήματα το ένα στο άλλο με μεγάλη ευκολία, να επιλύουν άνετα τις όποιες διαφορές τους και να υπολογίζουν την ψυχική κατάσταση του άλλου πριν μιλήσουν. Έτσι δεν πληγώνονται εύκολα. Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου σας; Νιώθετε πως εσείς και ο σύντροφός σας είστε δυο στενοί φίλοι, ικανοί να αποκαλύψουν τα πιο ευαίσθητα συναισθήματά τους, να συζητήσουν με αίσθημα ασφάλειας πάνω στην πιο βαθιά, προσωπική και συναισθηματική πλευρά της ζωής σας. Εκτιμάτε τις απόψεις και τις ιδέες του συντρόφου σας και δέχεστε με ευχαρίστηση τις συμβουλές του. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας, θα σας εμπιστευθεί, και από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας σας θα αισθάνεται άνετα να συζητά μαζί σας και να σας εκμυστηρεύεται αναμνήσεις, όνειρα και επιθυμίες. Εσείς θα τον ακούτε με φυσικότητα και κατανόηση, σφυρηλατώντας το δεσμό μεταξύ σας σε μια πολύ στενή προσωπική φιλία και μια μακρόχρονη ερωτική σχέση.

Ερμής εξάγωνο Ερμής: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Ερμή του συντρόφου σας; Έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με απόλυτη συμβατότητα και να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση όπου θα κυριαρχεί ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση στις πνευματικές ικανότητες του άλλου, τις σκέψεις και τις απόψεις του, και μπορείτε να συνεργαστείτε επιτυγχάνοντας συμφωνία πάνω στα ερωτικά -και όχι μόνο- ζητήματα. Απολαμβάνετε να μιλάτε και να ακούτε ο ένας τον άλλον, επειδή ενδιαφέρετε ο ένας τον άλλον και σας απασχολούν συνήθως παρόμοια θέματα.

Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σας; Η ιδανική σχέση για σας περιλαμβάνει ευχάριστες συνομιλίες με δημιουργικούς φίλους και ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη σας, εκείνος είναι πιθανό να έχει καλλιτεχνικές, δημιουργικές, λογοτεχνικές, ή αισθητικές κλίσεις, και να μοιράζεται τις ίδιες αξίες με σας.

Ερμής εξάγωνο Άρης: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Άρη του συντρόφου σας; Θα απολαμβάνετε να βρίσκεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο, χρησιμοποιώντας τις συζητήσεις σας ως ευκαιρίες για να ακονίσετε το πνεύμα σας και να βελτιώσετε τη δυνατότητά σας να επικοινωνείτε με βεβαιότητα και κατηγορηματικότητα. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τον Άρη σας, θα τείνει να είναι διαθέσιμος διανοητικά για ζωηρές συζητήσεις, θα προσθέτει το λόγο στο πάθος και θα βρίσκει νέες πληροφορίες και ένα ισχυρό σχέδιο δράσης που θα σας οδηγεί στην επίτευξη κοινών στόχων.

Ερμής εξάγωνο Δίας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Δία του συντρόφου σας; Η όψη δηλώνει ότι οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις σας ταυτίζονται με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις του συντρόφου. Η σχέση σας θα διαθέτει ειλικρίνεια, καλό χιούμορ και αίσθημα δικαιοσύνης. Θα μοιραστείτε άριστες δεξιότητες επικοινωνίας και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τον ευρύτερο κόσμο γύρω σας.  Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τον Δία σας, θα φέρετε στον σύντροφό σας ευκαιρίες να επεκτείνει τους ορίζοντές του, να αποκτήσει φιλίες με ομοϊδεάτες του, και την προθυμία να μοιραστεί μαζί σας κοινά ενδιαφέροντα και ιδανικά.

Ερμής εξάγωνο Κρόνος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου σας; Έχετε ένα συγκροτημένο μυαλό για στρατηγικές, πρακτικές εφαρμογές εφαρμόσιμων ιδεών, και είστε ικανοί να οργανώσετε συνετές ενέργειες που βασίζονται σε υγιείς αποφάσεις. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο σας, εκείνος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας, να καθορίσετε τους στόχους σας, και να δεχτείτε τη συνεργασία του στην πραγματοποίηση μακρόχρονων σχεδίων σας, που αφορούν την πρόοδο και την αμοιβαία ασφάλειά σας.

Ερμής εξάγωνο Ουρανός: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου σας; Έχετε μια πνευματική και εμπνευσμένη αρμονία με τον σύντροφό σας, ο οποίος είναι καινοτόμος, ενδιαφέρων, ανοιχτό μυαλό και χωρίς προκαταλήψεις. Ασυνήθιστες και απροσδόκητες επαφές εμφανίζονται ως ευκαιρίες για σας ως ζευγάρι. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό σας, εκείνος θα σας επηρεάζει με την πρωτοτυπία και τον αντικομφορμισμό του. Οι δυο σας μαζί, είστε ένας καταλύτης για αλλαγές.

Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου σας; Επικοινωνείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο εύκολα, σε προφορικό -αλλά και μη- επίπεδο. Φαίνεται να υπάρχει ένας πνευματικός και διαισθητικός δεσμός μεταξύ σας. Αυτή είναι μια άριστη ευκαιρία για τους δυο σας να πετύχετε μια πνευματικά εξελισσόμενη φιλία, ένα γάμο ή μια συνεργασία σε διανοητικό επίπεδο. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σας, αυτό θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας, τον κοινό ιδεαλισμό ή τα ενδιαφέροντα, και η πνευματική ταύτιση των απόψεών σας θα δώσει τις ευκαιρίες να κατανοήσετε και να γνωρίσετε πολυεπίπεδα ζητήματα.

Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου σας; Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα αποσαφηνίσει και θα επιλύσει προηγούμενα ζητήματα σχέσεών σας, επιτρέποντάς σας μια μεγαλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και του συντρόφου σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνά σας, σας δίνεται μια ευκαιρία να τον βοηθήσετε να απελευθερωθεί και να ξεπεράσει υποσυνείδητες δυνάμεις που έχουν διαμορφώσει αρνητικά τις σχέσεις του ζωής και αγάπης. Το κοινό ενδιαφέρον για τις εσωτερικές μελέτες και η ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων σας θα διαδραματίσουν έναν σημαντικό ρόλο στην κοινή σας ζωή.

Ερμής τετράγωνο Ήλιος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο του συντρόφου σας; Ένα τετράγωνο Ήλιου-Ερμή προκαλεί το τρόπο σκέψης του συντρόφου σας και τις ιδέες του περί συναισθηματικής εκπλήρωσης. Το θέμα των οικογενειακών ή σεξουαλικών προσδοκιών γίνεται ένα πολύ σπουδαίο ζήτημα εδώ.  Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο σας μπορεί να το βρείτε δύσκολο να συζητάτε μαζί του τις ιδέες σας, και μολονότι φαίνεται να μην σας λείπει η συνομιλία, η επικοινωνία και πολλές φορές η ταύτιση σε κάποια ζητήματα, εντούτοις αυτή η επικοινωνία μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη κατά καιρούς.

Ερμής τετράγωνο Σελήνη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου σας; Δεν μοιάζει να είστε και πολύ δεκτικοί στις σκέψεις του ερωτικού σας συντρόφου, στις δηλώσεις αλλά και τις προσπάθειές του να επικοινωνήσετε. Οποιαδήποτε επικοινωνία εμποδίζεται από τη διάθεσή σας που έχει διακυμάνσεις. Αυτό αντιπροσωπεύει μια συναισθηματική πρόκληση για τη δυνατότητα του συντρόφου σας να συζητήσει μαζί σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη σας, θα περάσετε κάποιες δύσκολες στιγμές προσπαθώντας να τον κάνετε να σας ακούσει, και είναι πολύ πιθανό να πιστέψετε ότι δεν εκτιμά τις απόψεις σας ή ότι δεν σέβεται την πνευματική σας ικανότητα. Η πραγματικότητα είναι πως ό,τι λέτε ή ο τρόπος που το εκφράζετε δεν ικανοποιεί τις τρέχουσες συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σας.

Ερμής τετράγωνο Ερμής: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Ερμή του συντρόφου σας; Εσείς και ο ερωτικός σας σύντροφος προσεγγίζετε τη ζωή από διαφορετικές σκοπιές που αντιτίθενται η μια στην άλλη. Μπορείτε να βελτιωθείτε πνευματικά, αλλά οι ιδέες σας δεν είναι αρμονικές, και έτσι ίσως αισθανθείτε ματαιωμένοι, δεδομένου ότι στην προσπάθειά σας να λειτουργήσει η σχέση, εφαρμόζετε πότε το ένα μοντέλο και πότε το άλλο.

Ερμής τετράγωνο Αφροδίτη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σας; Αντιλαμβάνεστε την αγάπη περισσότερο σε πνευματικό επίπεδο παρά σε συναισθηματικό. Παρότι βρίσκετε ο ένας τον άλλον ενδιαφέροντα και ελκυστικό, δεν μπορείτε ποτέ αρκετά να καταλάβετε ο ένας τον συλλογισμό του άλλου όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Αυτό μπορεί να καταστήσει ακόμη και την πιο απλή επικοινωνία, δύσκολη. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη σας, θα πρέπει να διαπραγματευτείτε τις περιοχές όπου και οι δυο σας θα υπολογίζετε και την άλλη άποψη. Ευτυχώς, υπάρχουν περιοχές όπου θα συμφωνήσετε, και η αγάπη του ενός προς τον άλλο είναι μια από αυτές. Θα πρέπει με λίγα λόγια, να συμφωνήσετε… να διαφωνείτε σε κάποια πράγματα αλλά και να αποδέχεστε τα υπόλοιπα.

Ερμής τετράγωνο Άρης: Δυσκολίες επικοινωνίας δημιουργούν
συνεχείς λογομαχίες και αντιπαραθέσεις.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Άρη του συντρόφου σας; Θα μάθετε να υψώνετε το ανάστημά σας, να στηρίζεστε στα πόδια σας, να αμφισβητείτε, να συμφωνείτε και να διαλέγεστε. Και οι δύο προκαλείστε συχνά μεταξύ σας, έτσι χρειάζεται να εξασκηθείτε στο πώς θα επιτύχετε όλα τα παραπάνω σαν… επαγγελματίες, δηλαδή χωρίς διαπληκτισμούς. Αν ο Άρης του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Ερμή σας, παραμένετε στην ίδια τρύπια βάρκα. Ίσως θα έπρεπε να ασχοληθείτε με ανταγωνιστικά σπορ, για εκτόνωση.

Ερμής τετράγωνο Δίας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Δία του συντρόφου σας; Χρησιμοποιείτε τη σχέση σας για να επεκτείνετε την αυτογνωσία σας καθώς βοηθάτε στην εξωτερίκευση της τολμηρής και περιπετειώδους πλευράς του συντρόφου σας. Έχετε μια τάση για μεγάλες ιδέες αλλά σας είναι εύκολο να συμμετέχετε και οι δύο σε σχέδια και πλάνα που είτε εξελίσσονται πάρα πολύ γρήγορα είτε κάπως ανεξέλεγκτα. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Δία σας, η αισιόδοξη στάση σας και η καλή σας τύχη υποστηρίζουν τον σύντροφό σας σε δύσκολες στιγμές με πνευματώδη αίσθηση του χιούμορ και με μια φιλοσοφία που βλέπει ευκαιρίες εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο οικτρές αποτυχίες. Όλο αυτό αποτελεί μια εμπειρία βιωματικής μάθησης, και οι δυο σας είστε σίγουρα σπουδαστές της ζωής.

Ερμής τετράγωνο Κρόνος: Υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας αλλά και συνεννόησης, πράγμα που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την πορεία της σχέσης. Μεγάλες δυσκολίες στην επικοινωνία. Ο Κρόνος κριτικάρει κάθε λάθος του Ερμή και του κόβει τον αυθορμητισμό. Ο Ερμής θεωρεί τον Κρόνο μονολιθικό και δογματικό. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστούν αυτές οι αρνητικές τάσεις της όψης. Η λεκτική επικοινωνία είναι ιδιαίτερα δύσκολη.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου σας; Χρησιμοποιείτε τις διανοητικές ικανότητές σας για να προκαλέσετε τις ιδέες του ερωτικού σας συντρόφου περί σκληρής δουλειάς, αργής αλλά σταθερής προόδου και περιορισμών βασισμένων σε δοκιμασμένες και ρεαλιστικές μεθόδους. Τα προβλήματα επικοινωνίας είναι ένα ζήτημα εδώ, καθώς κυριαρχεί η απογοήτευση. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο σας, εκείνος σας επικρίνει διαρκώς που γκρινιάζετε και που δεν λειτουργείτε αρκετά γρήγορα.

Ερμής τετράγωνο Ουρανός: Η δυσκολία στην επικοινωνία και η αντίθεση των απόψεων μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ένταση και συγκρούσεις. Ο ριζοσπαστικός Ουρανός και ο συντηρητικός Ερμής απορρίπτουν με εκρηκτικούς διαλόγους ο ένας τις ιδέες του άλλου.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό του συντρόφου σας; Προκαλείτε συνεχώς τον τρόπο που ο σύντροφός σας αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Οι διανοητικές συζητήσεις σας μπορούν να είναι εκθαμβωτικές, να δίνει «πάσα» ο ένας στον άλλο, κάτι που κρατά σε εγρήγορση τη σκέψη σας. Είστε σπουδαίοι μαζί, εκφράζοντας εσείς μεν αντισυμβατικές και καινοτόμες ιδέες, ενώ ο σύντροφος παραδοσιακές και αποδεδειγμένες στην πράξη. Αποτελείτε μαζί, μια μηχανή σκέψης! Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό σας, εκείνος είναι ο πιο φιλελεύθερος και προοδευτικός από τους δυο σας, αλλά ο τρόπος που «εργάζεστε» μαζί μπορεί να προκαλέσει πολύ ενδιαφέρουσες, ακόμη και λαμπρές ιδέες και στους δύο, κάτι που δεν θα μπορούσατε να επιτύχετε διαφορετικά, ως άτομα.

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας: Ο Ποσειδώνας αποδιοργανώνει τον Ερμή. Η όψη μπορεί να προκαλέσει διανοητική σύγχυση και αδυναμία συνεννόησης. Ευνοεί την εξιδανίκευση καταστάσεων, τα απραγματοποίητα όνειρα, τα ψέματα.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου σας; Θα βρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται πιο δημιουργικά, εμπλουτίζοντας με τις επινοητικές σας ιδέες την ερωτική σας σχέση και δίνοντάς της «χρώμα». Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ξεκάθαροι και σαφείς στην επικοινωνία σας με τον σύντροφο, αλλιώς θα προκύψει μεταξύ σας σύγχυση και δυσπιστία. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας, μπορείτε εύκολα να παρανοήσετε ό, τι σας λέει και να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας: Το ζευγάρι μπορεί να περάσει μεγάλες αλλαγές, συνήθως υπό μορφή κρίσεων.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου σας; Οι αλληλεπιδράσεις σας με τον ερωτικό σας σύντροφο φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα και ανεπίλυτα ζητήματα σχέσεων που βρίσκονταν θαμμένα στο υποσυνείδητο. Ο αντίκτυπος των καθημερινών απογοητεύσεων εντείνεται, επειδή αγωνιάτε καθημερινά για το τι θέμα θα προκύψει.  Αυτή η τακτική όμως, είναι στην πραγματικότητα μια συρραφή κάθε αρνητικού συναισθήματος που έχετε καταστείλει ή αποφύγει στο παρελθόν. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνά σας, προσπαθείτε να αντικαταστήσετε όλους τους προηγούμενους συντρόφους του και να βοηθήσετε στην επίλυση των πρωταρχικών αιτίων των προβλημάτων της σχέσης. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί εριστικό, αλλά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές επιδιώκοντας να βρείτε τη χρυσή τομή κατά τη διάρκεια της κοινής σας ζωής.

Ερμής τρίγωνο Ήλιος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο του συντρόφου σας; Ένα τρίγωνο μεταξύ  Ερμή-Ήλιου δίνει στη σχέση σας μια αίσθηση εύκολης κατανόησης του άλλου. Το ενδιαφέρον το ενός προς τον άλλο είναι πολύ έντονο, διαπιστώνετε ότι και οι δύο μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα, και είστε και οι δυο πρόθυμοι να ακούσετε την άλλη άποψη και να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας.  Εάν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σας, θα διαπιστώσετε ότι σκέφτεστε θετικά γι΄αυτόν, με μεγαλύτερη κατηγορηματικότητα και σιγουριά από όση δηλώνετε προφορικά.

Ερμής τρίγωνο Σελήνη: Στη Σελήνη αρέσει ο τρόπος που σκέπτεται και μιλά ο εκπρόσωπος του Ερμή.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου σας; Θα νιώθετε ότι ο ερωτικός σας σύντροφος σας καταλαβαίνει, απολαμβάνει τις συνομιλίες σας και του αρέσουν πολύ οι ιδέες σας. Η καλή επικοινωνία αποτελεί βάση για τις μόνιμες σχέσεις και την εσωτερική αρμονία. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη σας, εκείνος θα το βρίσκει εύκολο και ευχάριστο να συζητά μαζί σας, και εσείς θα ενδιαφέρεστε για όσα εκείνος σκέφτεται και λέει.

Ερμής τρίγωνο Ερμής: Πολύ καλή όψη. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον απόλυτα, υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία ανάμεσά τους. Μιλούν και εκφράζουν ελεύθερα αυτά που αισθάνονται. Εύκολη η ανταλλαγή επινοητικών απόψεων και μηνυμάτων. Μεγάλη επικοινωνιακή συμπάθεια.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Ερμή του συντρόφου; Με αυτή την όψη, υπάρχει μεταξύ των ιδεών και των σκέψεων και των δύο συντρόφων αμοιβαία κατανόηση και διανοητική αρμονία. Η επικοινωνία είναι άνετη και ευχάριστη.

Ερμής τρίγωνο Αφροδίτη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σας; Ο σύντροφός σας είναι συνεργάσιμος, σας καταλαβαίνει, και έχει εμπιστοσύνη στη διανοητικές σας ικανότητες και στις ιδέες σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη σας, θα σας έλκει το πνεύμα του, θα απολαύσετε το γούστο του για την ομορφιά και την αισθητική, και θα αισθάνεστε ότι σας εμπνέουν η συντροφιά του και οι συζητήσεις σας.

Ερμής τρίγωνο Άρης: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Άρη του συντρόφου σας; Ο ερωτικός σας σύντροφος διεγείρει το μυαλό σας μέσω διανοητικών συζητήσεων και αντιπαραθέσεων, που σας ενθαρρύνουν να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Άρη σας, εκείνος χαίρει της εμπιστοσύνης σας, του ξυπνάτε την πρωτοτυπία, και του διατηρείτε αναμμένη μια προκλητική πνευματική φλόγα που φέρνει το καλύτερο και στους δύο.

Ερμής τρίγωνο Δίας: Η όψη δίνει πολύ καλή επικοινωνία στο ζευγάρι.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Δία του συντρόφου σας; Αυτή η όψη δείχνει ότι κοιτάζετε με ένα τυχερό και αισιόδοξο βλέμμα τη ζωή. Ο σύντροφός σας επεκτείνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας μυεί σε μια μεγάλη ποικιλία φιλοσοφικών ιδεών που φέρνουν συμφέρουσες επαφές- επαγγελματικά και κοινωνικά- με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Δία σας, είστε σε θέση να επικοινωνήσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο, δεδομένου ότι μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες γύρω από τα ταξίδια και σας χαρακτηρίζει το ίδιο ενδιαφέρον για ξένες φιλοσοφίες και πολιτισμούς, με τον σύντροφό σας να σας φέρνει νέες επαφές και ευκαιρίες στην κοινή σας ζωή.

Ερμής τρίγωνο Κρόνος: Η όψη δίνει υπευθυνότητα στη σχέση και ευνοεί τα κοινά επαγγελματικά τολμήματα.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου σας; Μπορείτε πραγματικά να συνεργάζεστε καλά μαζί και να το απολαμβάνετε. Το βρίσκετε εύκολο να μοιράζεστε με τον σύντροφο πρακτικές πληροφορίες, να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να οργανώνετε την σπιτική σας ρουτίνα. Σκέφτεστε με τον ίδιο σοβαρό και στρατηγικό τρόπο και μπορείτε και οι δύο να επικεντρώνεστε στο στόχο, έχοντας σταθερά το βλέμμα στις φιλοδοξίες σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο σας, θα εκτιμήσει την ώριμη σκέψη σας καθώς και την αίσθηση στόχου και θα συμβάλει με σημαντικές ιδέες που θα χρησιμεύσουν στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Ερμής τρίγωνο Ουρανός: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό σας; Οι ιδέες του ερωτικού σας συντρόφου, σας  υποκινούν να πειραματιστείτε με καινοτόμες δικές σας ιδέες. Η διανοητική σας σχέση είναι ζωηρή, οι συζητήσεις σας για αντισυμβατικές προσεγγίσεις στο θέμα της διαβίωσης ή για την τεχνολογία σας δίνουν έμπνευση και αυξανόμενη διανοητική δύναμη. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό σας, θα το βρείτε εύκολο να διαδίδετε νέες ιδέες και να έλθετε σε επαφή με έναν κόσμο γεμάτο με δυνατότητες που υπόσχονται να αλλάξουν τις ζωές σας προς το καλύτερο.

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου σας; Οι σκέψεις σας θα επηρεαστούν από τις ιδέες και τον δημιουργικό τρόπο σκέψης του ερωτικού σας συντρόφου, και θα υποκινηθούν οι  επινοητικές σας δυνάμεις και τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας, οι σκέψεις σας θα «δένουν» αρμονικά, ακόμα και τηλεπαθητικά, και εκείνος θα αποκτήσει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη μουσική, την ποίηση, την τέχνη, αλλά και την αναζήτηση της εσωτερικής πνευματικής του ανάπτυξης.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου σας; Ο ερωτικός σας σύντροφος θα έχει μαζί σας βαθιές, διεισδυτικές συνομιλίες που θα υποκινούν τις ιδέες σας και θα σας δίνουν μια πιο πνευματική κατανόηση πάνω σε εκκρεμή και άλυτα ζητήματα σχέσεων. Θα βρεθείτε να του αποκαλύπτετε με ευκολία πληροφορίες πολύ προσωπικές. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνά σας, εκείνος θα εμφανίσει εύκολα σε σας απωθημένες του ιδέες, και οι συζητήσεις σας θα τον βοηθήσουν να απελευθερωθεί από αρνητικές απόψεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια προηγούμενων σχέσεών του. Όλη αυτή η διαδικασία θα αυξήσει την πνευματική κατανόηση μεταξύ σας και θα βελτιώσει τον ερωτικό σας σύντροφο ως άτομο.

Ερμής χιαστί Ήλιος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι χιαστί με τον Ήλιο του συντρόφου σας; Η εξήγηση εδώ, είναι σαν το νόμισμα: έχει δύο όψεις. Μπορεί να κάνει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο, είτε να αστειεύεστε μεταξύ σας,  είτε να αντιπαλεύετε ο ένας τον άλλον, μέσω μιας ανεξάρτητης διανοητικά αλλά παρακινητικής συζήτησης που θα είναι παρούσα σχεδόν σε κάθε τομέα της σχέσης σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Ήλιο σας, εκείνος πότε θα συμφωνεί με τις ιδέες σας, και πότε θα έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης για τα πράγματα.

Ερμής χιαστί Σελήνη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τη Σελήνη του συντρόφου σας; Είναι πιθανό να αισθανθείτε μάλλον αδέξια μιλώντας για σημαντικά θέματα με τον ερωτικό σας σύντροφο, λόγω των συναισθηματικά ριζωμένων προκαταλήψεων και των πεποιθήσεών του. Δείχνει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να αντιληφθεί τις ιδέες σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σας κατανοήσει, ακόμα κι αν πιστέψετε πως έτσι είναι. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τη Σελήνη σας, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη υπομονή και να εφαρμόσετε καλύτερες δεξιότητες όταν τον ακούτε, για παράδειγμα παραμερίστε λίγο το συναίσθημα,  αν πραγματικά θέλετε να τον καταλάβετε.

Ερμής χιαστί Ερμής: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Ερμή του συντρόφου σας; Δεν μοιράζεστε το ίδιο διανοητικό ή εκπαιδευτικό υπόβαθρο με τον ερωτικό σας σύντροφο, οπότε και οι δυο σας μπορεί να το βρείτε δύσκολο να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν κατανοητές ή δεκτές.

Ερμής χιαστί Αφροδίτη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με την Αφροδίτη του συντρόφου σας; Δεν μοιράζεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο τις ίδιες ιδέες για την αγάπη, την ομορφιά, τη σχέση, και τα θέματα του σπιτιού, επειδή βλέπετε τις σχέσεις από δύο πολύ διαφορετικές οπτικές. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με την Αφροδίτη σας, εκείνος δυσκολεύεται να καταλάβει την αίσθησή σας ύφους, κομψότητας, και αισθητικής, και θα πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο σκέψης και τις προτιμήσεις σας.

Ερμής χιαστί Άρης: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Άρη του συντρόφου σας; Θα βρεθείτε να αντιπαραβάλλεστε με τον σύντροφο ακόμη και για τα πιο απλά θέματα, όχι επειδή έχετε σημαντικές διαφορές στις απόψεις, αλλά εξαιτίας του τρόπου που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, της ευθύτητας αλλά και της έλλειψης συγχρονισμού μεταξύ σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Άρη σας, εκείνος θα είναι πάντα σε θέση να προκαλεί τη δική σας διαφωνία, και μπορεί να θεωρείτε τις ιδέες του και το απότομο ή με διακοπές ύφος του λόγου του, μια συνεχή πηγή διένεξης.

Ερμής χιαστί Δίας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Δία του συντρόφου σας; Έχετε θρησκευτικές ή φιλοσοφικές διαφορές που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από το μέτρο. Μια υπερβολικά αισιόδοξη αξιολόγηση σας κάνει να περιμένετε πάρα πολλά ή να προσδοκάτε μια καλύτερη έκβαση από αυτή που είναι ρεαλιστικά δυνατή. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Ερμή σας, εκείνος θα σκεφτεί ότι στηρίζεστε πάρα πολύ σε αφηρημένες θεωρίες και ότι φιλοσοφείτε αντί να παίρνετε πρακτικές αποφάσεις.

Ερμής χιαστί Κρόνος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Κρόνο του συντρόφου σας; Νιώθετε ότι οι σκέψεις και η προσπάθεια επικοινωνίας σας με τον ερωτικό σας σύντροφο περιορίζονται, επειδή του λείπει η κατανόηση και η διάθεση να εκθέσει τις σκέψεις του.  Μπορείτε να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, και να αναγκάζεστε να επαναλαμβάνετε ό,τι έχετε ήδη πει, χωρίς να είστε σίγουροι και πάλι ότι ο σύντροφός σας του έδωσε σημασία. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Κρόνο σας, εκείνος αισθάνεται περιορισμό από τον σοβαρό τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα,  και μπορεί να νιώσει βαριεστιμάρα και ανία με τις προβλέψιμες απαντήσεις σας και τον παγιοποιημένο τρόπο σκέψης σας.

Ερμής χιαστί Ουρανός: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Ουρανό του συντρόφου σας; Ο σύντροφός σας έχει μια συνταρακτική επίδραση στη διαδικασία σκέψης σας, αναγκάζοντάς σας να αισθάνεστε ότι έχετε μια ψυχική ή διανοητική ασυμφωνία, επειδή οι ιδέες του αμφισβητούν τον τρόπο που εσείς βλέπετε τον κόσμο. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Ερμή σας, ο σύντροφός σας θεωρεί ότι οι ιδέες σας είναι ασυνήθιστες, και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σας μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σε αστάθεια. Και οι δύο πρέπει να προσαρμοστείτε και να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που σας προκαλεί ανησυχία, είναι απλώς η ίδια η εσωτερική σας αλλαγή. Είναι πολλοί οι σωστοί τρόποι να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και αυτό που και οι δυο σας έχετε ανάγκη, είναι  να τη δείτε διαφορετικά από ό,τι συνηθίζατε μέχρι τώρα.

Ερμής χιαστί Ποσειδώνας: Διανοητική σύγχυση που οδηγεί σε ασυνεννοησία. Ζητούμενο η ισορροπία ανάμεσα στον τρόπο σκέψης του εκπροσώπου του Ποσειδώνα με τον αντίστοιχο του Ερμή. Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα του συντρόφου σας; Η φαντασία σας παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη σκέψη σας και εσείς αποκρίνεστε με θέρμη στον ευσεβή πόθο για όσα περιμένετε, αλλά και σε ό,τι συμβαίνει ανάμεσα σε σας και στον σύντροφό σας. Αυτή η όψη λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα σας.

Ερμής χιαστί Πλούτωνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας κάνει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα του συντρόφου σας; Έχετε παγιώσει μια αντίληψη που οφείλεται σε  ταραχώδη γεγονότα μιας προηγούμενης σχέσης. Αυτό σας ενοχλεί τώρα, έστω και υποσυνείδητα, γιατί στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, περιορίζοντας τη δυνατότητά σας να αγαπήσετε ή να βιώσετε μια αληθινή αρμονική σχέση. Οι συζητήσεις σας θα φέρουν το πρόβλημα στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν τελικά να το αναγνωρίσετε, αντιμετωπίζοντας τα γεγονότα του παρελθόντος σας για φθάσετε στην κατανόηση και να είστε πια ελεύθεροι  να σκέπτεστε με έναν διαφορετικό τρόπο. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας κάνει όψη χιαστί με τον Πλούτωνά σας, ο σύντροφός σας κουβαλά ένα μεγάλο φορτίο από το παρελθόν του και ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί, είναι να τον βοηθήσετε να απελευθερώσει τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τις σκέψεις του.

Ερμής αντίθεση Ήλιος: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο του συντρόφου σας; Μια όψη αντίθεσης Ήλιου-Ερμή μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για το γάμο, εκτός αν μπορέσετε να διατηρήσετε ένα επίπεδο συναισθηματικής αποστασιοποίησης από τα θέματα που συζητάτε. Η πνευματική σας σχέση είναι κάτι που σας υποκινεί, μοιράζεστε τις σκέψεις σας, μελετάτε μαζί, προκαλείτε ο ένας  την περιέργεια του άλλου και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στη σχέση και πώς αυτή λειτουργεί. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, θα μάθετε από εκείνον απόψεις και ιδέες που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί, ενώ θα υπεραμύνεστε των δικών σας απόψεων στις περισσότερες από τις συζητήσεις σας.

Ερμής αντίθεση Σελήνη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη του συντρόφου σας; Θα νιώθετε πολύ διαφορετικοί από τον σύντροφό σας στο τεμπεραμέντο, την ανατροφή, τις  ερωτικές ανάγκες, τις απόψεις γύρω από την αρμονία της οικιακής ζωής, την επιθυμία για συναισθηματική ασφάλεια και τα προσωπικά σας γούστα. Θα βρείτε τους εαυτούς σας να κάνουν ατέλειωτες συζητήσεις πάνω σε σημαντικά και δευτερεύοντα θέματα που στα μάτια τα δικά σας φαίνονται απλά, αλλά στα μάτια του συντρόφου σας σημαντικά. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη σας, θα εκφράζετε απορία για όσα λέει εκείνος και για το σκεπτικό του πίσω από την μακαριότητά των περιορισμένου εύρους απόψεών του. Αυτό που αρέσει και στους δύο, είναι να κάνετε συζητήσεις επί ώρες προκειμένου να κερδηθεί η προοπτική και η συνειδητοποίηση ιδεών και προσεγγίσεων που δεν θα είχατε φανταστεί χωρίς τον σύντροφό σας.

Ερμής αντίθεση Ερμής: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Ερμή του συντρόφου σας; Μπορείτε να απελευθερώσετε την επικοινωνία σας, αναγνωρίζοντας την ισχύ των σκέψεων και των ιδεών του συντρόφου σας. Και οι δύο τείνετε να βλέπετε τα ίδια πράγματα, τα απεικονίζετε όμως με διαφορετικούς τρόπους λόγω των πρωτογενών απόψεών σας.

Ερμής αντίθεση Αφροδίτη: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη του συντρόφου σας; Οι ιδέες σας για την αισθητική, τον έρωτα, και τις σχέσεις αγάπης είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Δεν προξενεί καμία κατάπληξη ότι οι συζητήσεις σας κάνουν διαρκώς κύκλους, δεδομένου ότι ο καθένας σας προσπαθεί να καταλάβει τι σκέφτεται ο άλλος και πού μπορείτε να συμφωνήσετε. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη σας, εκείνος σας βρίσκει ελκυστικούς αλλά δεν αντιλαμβάνεται την αίσθηση του γούστου σας.

Ερμής αντίθεση Άρης: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Άρη του συντρόφου σας; Θα πρέπει να μάθετε πώς να επιβάλετε τις ιδέες σας με τέτοιο τρόπο που να αναγνωρίζεται η ισχύς των βαθύτερων συναισθημάτων του συντρόφου σας και να μην επιμένετε να γίνονται τα πράγματα αποκλειστικά με τον δικό σας τρόπο. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Ερμή σας, εκείνος έχει μια δυσκολία να διαχωρίσει το συναίσθημα, την επιθυμία και τη λογική. Χρειάζεται να επικοινωνείτε τις επιθυμίες σας με τρόπους που επικυρώνουν τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλιώς θα ξοδέψετε πολύ χρόνο σε μικροκαβγάδες.

Ερμής αντίθεση Δίας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Δία του συντρόφου σας; Ο σύντροφός σας θα σας οδηγήσει σε υψηλότερες σκέψεις, αισιόδοξες ιδέες για απόκτηση κέρδους και περιπέτειες που χωρίς αυτόν, είστε πολύ συνετοί για να τολμούσατε από μόνος σας.  Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Δία σας, μπορείτε να τον διδάξετε πώς να επεκτείνει τη σκέψη του, πώς να παίρνει πληροφορίες από πρώτο χέρι  μέσω κοινωνικών επαφών και ταξιδιών, και πώς να διασκεδάζει μαζί σας.

Ερμής αντίθεση Κρόνος: Καχυποψία και άρνηση/απαξίωση των ιδεών του άλλου.Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο του συντρόφου σας; Πρέπει να υπερνικήσετε τις μάλλον ακραίες απόψεις σας και να καταλάβετε ότι επειδή οι απόψεις του συντρόφου σας είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σας, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να τις ακούσετε. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο σας, ο σύντροφός σας τείνει να γίνεται πιο περιοριστικός ή άκαμπτος, καθώς συζητάτε διάφορα ζητήματα, εκτός αν έχετε υπομονή και προθυμία να ακούσετε και να συζητήσετε τα θέματα αυτά χωρίς να του δίνετε την εντύπωση ότι δεν εκτιμάτε τις διανοητικές του ικανότητες.

Ερμής αντίθεση Ουρανός: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό του συντρόφου σας; Οι καινοτόμες ιδέες και το απρόβλεπτο του συντρόφου σας, σας εμπνέουν και αποτινάσσουν τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό σας, εκείνος μπορεί να βρει τις ιδέες και τις δηλώσεις σας αρκετά σοκαριστικές.

Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του συντρόφου σας; Κάτι στον τρόπο που σκέπτεται ο σύντροφός σας, σας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό αλλά ασαφές και σίγουρα δεν μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί. Αυτό σας οδηγεί σε δυσπιστία απέναντι στις απόψεις του, επειδή φαίνονται τόσο διαφορετικές από τις δικές σας, αλλά και εξαιτίας του τρόπου που εκείνος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σας, εκείνος σας βρίσκει απατηλούς, με έλλειψη βεβαιότητας στον τρόπο σκέψης και τις απόψεις σας, επειδή η προσέγγισή του στον τομέα της σκέψης και της επικοινωνίας είναι αντίθετη από τη δική σας.

Ερμής αντίθεση Πλούτωνας: Τι σημαίνει για τη σχέση σας όταν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του συντρόφου σας; Οι συζητήσεις σας σάς ωθούν να κοιτάξετε και να αναλύσετε πράγματα για τα οποία παλιότερα δεν αισθανόσασταν άνετα κι έτσι επιδιώξατε να τα καταστείλετε ή να τα αποφύγετε. Αν ο Ερμής του συντρόφου σας είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνά σας, οι συζητήσεις σας θα τον ωθήσουν να μιλήσει για πολύ προσωπικές του σκέψεις που ενδεχομένως αποφεύγει να τις εκφράσει συνήθως από ντροπή ή ταμπού.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here