Τρίγωνο Ερμή-Δία, η επικοινωνία στα καλύτερα της!

0
10

Στις 21/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη (14ο40’). Στην  συνάντηση των δύο αυτών πλανητών ο Δίας έρχεται να πολλαπλασιάσει τις νοητικές δυνατότητες του Ερμή, προς κάθε κατεύθυνση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιόνται σε  όψη τριγώνου, τότε το χάρισμα της επικοινωνίας που έχουμε διογκώνεται και μπορούμε έτσι  να πείσουμε τους συνομιλητές μας  με τα επιχειρήματα και τον εκφραστικό μας λόγο, να συναντηθούμε με σημαντικούς για εμάς ανθρώπους, να κάνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίας, να έχουμε καλές  ιδέες, να κλείσουμε  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, να διασκεδάσουμε με τους  αγαπημένους μας, να κάνουμε ένα ταξίδι όπου θα διασκεδάσουμε και θα χαρούμε. Η όψη τριγώνου Ερμή – Δία θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους Κριούς.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παράλληλα θα έχετε και ευχάριστα νέα σε ότι αφορά μια μελλοντική σας συνεργασία. Ενώ, ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι όσοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας βρίσκονται σε διακοπές.

ΤΑΥΡΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η φροντίδα της οικογένειας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μια νέα συμφωνία η οποία αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στο πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από ζώδιο του Λέοντα με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να δείξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να πείσετε με τα επιχειρήματα σας τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας. Ενώ, θα καταφέρετε να προχωρήσετε και σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία για την οποία παλεύετε καιρό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ έντονη κάνετε την παρουσία σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα   με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα είναι αυτή που θα σας καθιερώσει στον χώρο της εργασίας σας, θα σας φέρει νέες ευθύνες και θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας.

ΛΕΩΝ

Ότι ζητάτε το έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η  θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας, με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο , ενώ το χιούμορ και η καλή σας διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα απογειώσουν την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι  . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις στα οικεία σας πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι πιθανό να κάνετε και μερικές μυστικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου χάριν στο χιούμορ και στην εξυπνάδα σας, επίσης, η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα ταξίδι όπου θα περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο στόχος σας είναι η κορυφή. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει μέσα από μια επαγγελματική επιτυχία να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας, και να βάλετε τις βάσεις για μια σημαντική καριέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αισιοδοξία κοιτάζετε το μέλλον αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τη δουλειά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες οικονομικές συνεργασίες προ των πυλών. Η θετική  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία δουλεύατε καιρό και για την οποία χρειάστηκε να κάνετε και μερικές παρασκηνιακές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σας πρώτο πλάνο για εσάς τους Υδροχόους.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο το οποίο έχει εκτιμήσει την ευστροφία και την εργατικότητα σας.

ΙΧΘΥΣ

Αποφασισμένοι να πετύχετε είστε αυτή τη χρονική περίοδο είστε εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασία σας για την ευστροφία και την προνοητικότητα σας, γι’ αυτό και θα είναι αναμενόμενο το καλό αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here