Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ουρανού, θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα!

0
14

Στις 29/8 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 29’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Ήλιου – Ουρανού μας δίνει τον άνθρωπο ο οποίος είναι ανθρωπιστής, ευρηματικός, ο οποίος έχει την δυνατότητα να φέρει νέες ιδέες. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να ξεφύγουμε από τετριμμένες καταστάσεις και συμπεριφορές, να βρούμε πρωτότυπες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, παράλληλα όμως δεν θα δυσαρεστηθούμε από τις ανατροπές που θα μας συμβούν, το αντίθετο μάλιστα θα είναι καλοδεχούμενες. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας. Οι νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν θα σας βοηθήσουν να δείξετε τις ικανότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται μέρος της ζωής σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο όχι μόνο προβάλλετε τη δημιουργικότητα σας, αλλά εκφράζετε και τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπες λύσεις για να προωθήσετε τα συμφέροντα της οικογένειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο ελεύθεροι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να γίνετε πιο τολμηροί στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή σας η στάση θα έχει θετική ανταπόκριση από το φιλικό σας κύκλο. 

ΛΕΩΝ

Την καριέρα σας προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας, δείχνοντας σε όλους ότι είστε ικανοί να πάρετε τολμηρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι για δράση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να βάλετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, ενώ αν χρειασθεί, δεν θα διστάσετε να κόψετε τους δεσμούς και να απελευθερωθείτε από ότι σας κρατάει πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Ανατρεπτικές ιδέες έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να λειτουργήσετε παρασκηνιακά με σκοπό να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια απρόσμενη συνεργασία, μέσα από την οποία έχετε να μάθετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ δουλειά σας περιμένει αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με επιτυχία. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η καθημερινότητα σας δεν θα είναι όπως πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη πρωτοτυπία σας ταιριάζει γάντι . Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου,  με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα πιο τρελά και πρωτότυπα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό  από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο της Παρθένου με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο  του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά από την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here