Το κάρμα σου και οι Δεσμοί της Σελήνη!

0
8

Βόρειος Δεσμός στον Κριό-Νότιος Δεσμός στον Ζυγό
Η καρμική σου αποστολή είναι να καταφέρεις σε αυτή τη ζωή να κερδίσεις αυστηρά προσωπικούς στόχους, παραμερίζοντας τα «θέλω» των άλλων και βάζοντας προτεραιότητα τα δικά σου. Προηγούμενες εμπειρίες σε καθιστούν υποχείριο στις αποφάσεις των άλλων  και υπερβολικά προσαρμοστικό στις ανάγκες των άλλων, παραμελώντας τις δικές σου. Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να μην βασίζεσαι σε άλλους, ιδιαίτερα στον εκάστοτε ερωτικό σύντροφο. Ίσως είσαι κατά του θεσμού του γάμου αλλά παρ’όλ’αυτά θα κάνεις το μεγάλο βήμα. Θάρρος και ορισμένες φορές θράσος, είναι χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν σημαντικά να πετύχεις σε αυτή τη ζωή. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να είσαι ανεξάρτητος, δυνατός και αποφασιστικός. 

Καρμική σχέση έχεις:  με Κριούς και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στο Κριό, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Ζυγό, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους. 

Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο-Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό

Το καρμικό σου μάθημα σε αυτή τη ζωή είναι να ξεπεράσεις τον φόβο για τη ζωή και το θάνατο, να αποδεικνύεις συνεχώς την προσωπική σου αξία, να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά, να αποβάλλεις αυτοκαταστροφικές τάσεις, να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου αποπνέουν εμπιστοσύνη αποβάλλοντας την καχυποψία σου, να αποκτήσεις ισορροπημένη σεξουαλική  και συναισθηματική ζωή, να απολαύσεις τη ζωή, να κατακτάς χωρίς να χρειάζεται να επιβληθείς και να σταθεροποιήσεις τον ψυχικό σου κόσμο.  Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι μία καθημερινότητα γεμάτη εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, ασφάλεια και σταθερότητα και να αποφύγεις παρανομίες και μυστικά. 

Καρμική σχέση έχεις: με Ταύρους και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στο Ταύρο, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Σκορπιό, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους. 

Βόρειος Δεσμός στον Δίδυμο-Νότιος Δεσμός στον Τοξότη

Η καρμική σου αποστολή είναι να έρθεις σε απόλυτη επαφή με την πνευματικότητα σου και να εξελίξεις την διανοητικότητα σου. Η ευστροφία σου σε κάνει να μένεις μακριά από επικίνδυνες υπεραισιόδοξες σκέψεις και σε καθιστά ευέλικτο στην καθημερινότητα και στις επικοινωνίες. Έχεις ανάγκη να γίνεις πιο επικοινωνιακός και να επικεντρωθείς στο στενό κοινωνικό σου ή συγγενικό περιβάλλον, αλλά αποφεύγεις να ανοίξεις περεταίρω επικοινωνιακούς ορίζοντες. Λατρεύεις το φλερτ, επιδιώκεις καλή σχέση με τα αδέρφια και προσπαθείς να συμβιβάζεσαι σε όλες τις καταστάσεις. Φοβάσαι την επανάσταση και συχνά λες «ναι» χωρίς όντως να το εννοείς. Ενώ αγαπάς τα ταξίδια, πιθανόν να σε τρομάζουν τα μεγάλα ταξίδια με πλοίο ή αεροπλάνο. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι μία έντονη κοινωνική ζωή, συνεχή πνευματική εξέλιξη και να είσαι δημοφιλής. 
Καρμική σχέση έχεις: με Διδύμους και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στο Δίδυμο, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Τοξότη, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.  

Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο-Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω

Σε αυτή τη ζωή το κύριο μέλημα σου είναι να μην βιώσεις ποτέ την μοναξιά. Επιδιώκεις συναισθηματικούς δεσμούς κάθε είδους για να καλύψεις τις συναισθηματικές μεταπτώσεις σου και την ανασφάλεια σου. Σου αρκεί να σε αγαπούν ακόμα κι αν κάνουν κακό στην κοινωνική σου εικόνα και ίσως για λόγους καρδιάς, παραμελήσεις καριέρα ή χρήματα. Δεν σου αρέσουν ο ευθύνες και πιθανόν να έχεις ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο με την μητέρα σου. Απέβαλε τυχόν τάσεις αρχηγικές και φέρσου με τρυφερότητα στους άλλους, ώστε να κερδίσεις τους σκοπούς σου. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι μία καθημερινότητα βασισμένη στα «θέλω» σου και όχι στα «πρέπει», ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και ένα τρόπο να μπορέσεις να ισορροπήσεις λογική με συναίσθημα.

 Καρμική σχέση έχεις: με Καρκίνους και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Καρκίνο, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Αιγόκερω, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.  

Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα-Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο

Οι προηγούμενες βιωματικές εμπειρίες σου έχουν να κάνουν με επαναλαμβανόμενες αλλαγές, ομαδικές δραστηριότητες, ενασχόληση με το κοινό καλό και αντισυμβατικές συνθήκες. Η καρμική σου αποστολή είναι η προσωπική σου εξέλιξη και προβολή ως προτεραιότητα και να σταματήσεις να δίνεις προτεραιότητα στους άλλους. Τώρα, οφείλεις να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις και να ερωτευτείς για την δική σου ευχαρίστηση και μόνο και να φροντίσεις να προβληθείς ως ένα ανεξάρτητο άτομο και όχι ως μέλος μίας συγκεκριμένης κοινωνικής-και όχι μόνο-ομάδας. Πρέπει να γίνεις πιο αποφασιστικός, πιο ξεχωριστός και να προστατέψεις με κάθε τρόπο την μοναδικότητα σου. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι μία ζωή με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σου, πολυτέλεια, μεγαλοπρέπεια και πολύ «χειροκρότημα» σε όλους τους τομείς για τα δικά σου δημιουργήματα.
Καρμική σχέση έχεις: με Λέοντες και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Λέοντα, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Υδροχόο, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.  

Βόρειος Δεσμός στον Παρθένο-Νότιος Δεσμός στον Ιχθύ

Το καρμικό σου μάθημα σε αυτή τη ζωή είναι να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, αποφεύγοντας ψευδαισθήσεις και φανταστικούς κόσμους που είχες την τάση να δημιουργείς, να γίνεις πιο πρακτικός, να αποφύγεις κακές συνήθειες που πλήττουν την υγεία σου, να γίνεις πιο λεπτομερής, να ενισχύσεις την μνήμη σου, να κοινωνικοποιηθείς αποφεύγοντας την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να αποβάλλεις άγχη και φοβίες που εμποδίζουν την ορθή κύλιση της καθημερινότητας σου.  Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να γίνεις λιγότερο ευαίσθητος και περισσότερο ορθολογιστής, να εξυπηρετείς τους άλλους χωρίς να σε εκμεταλλεύονται, να βιώσεις μία καθημερινότητα πρακτικά αποτελεσματική και πραγματική, χωρίς ουτοπίες και ψευδαισθήσεις που οδηγούν σε απογοητεύσεις συναισθηματικές.

 Καρμική σχέση έχεις: με Παρθένους και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στο Παρθένο, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Ιχθύ, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.  

Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό-Νότιος Δεσμός στον Κριό

Είσαι σταλμένος σε αυτή τη ζωή για να αποβάλλεις εγωιστικές, επιθετικές και αντιδραστικές τάσεις που ίσως έχεις. Σκοπός του πεπρωμένου σου είναι η συντροφικότητα, η συνεργασία και η συμβίωση με τους άλλους. Στον έρωτα, παρόλο που σκέφτεσαι εγωιστικά, λειτουργείς κυρίως για το «Εμείς», παρόλο που ορισμένες φορές εσύ δεν είσαι ικανοποιημένος. Πρέπει να σταματήσεις να απαιτείς αλλά και ούτε να υπηρετείς τις επιθυμίες του άλλου, ιδιαίτερα του συντρόφου. Πολύ πιθανόν να παντρευτείς από ανασφάλεια μην μείνεις μόνος ή για την γνώμη των άλλων και όχι γιατί πραγματικά το επιθυμείς. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να είσαι αγαπητός, όμορφος αισθητικά, να έχεις πάντα κάποιον να στηριχτείς, να έχεις μία καθημερινότητα αρμονική με συντροφικότητα και αγάπη και να αποφεύγεις όσο μπορείς αντιπαραθέσεις και εκρήξεις ακόμα κι όταν έχεις δίκιο.

 Καρμική σχέση έχεις: με Ζυγούς και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ζυγό, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στο Κριό, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.  

Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό-Νότιος Δεσμός στον Ταύρο

Οι προηγούμενες εμπειρίες σου είχαν να κάνουν με την τίμια ζωή και κατάκτηση, με σκοπό την ηρεμία, την ασφάλεια και την καθαρότητα της προσωπικής σου αξίας. Η παρούσα ζωή έρχεται να σου διδάξει ότι πρέπει να είσαι πιο καχύποπτος με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, να ενισχύσεις την διαίσθησή σου χωρίς να ψάχνεις πάντα μία λογική και έντιμη εξήγηση για τα πάντα, να αποκτήσεις καλή σχέση με την ιδέα του θανάτου και τα μεταφυσικά θέματα και να εξελίξεις την σεξουαλική σου ζωή. Πιθανόν να συνηθίζεις να είσαι το «τρίτο» πρόσωπο σε μία σχέση και ίσως έχεις οικονομικό κέρδος στη ζωή σου με ανέντιμους τρόπους ή μέσω ενός πλούσιου γάμου. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να σταματήσεις να φοβάσαι ακόμα και τις μεγαλύτερες αλλαγές, να μην μένει τίποτα κρυφό από εσένα αλλά παράλληλα να προστατέψεις πετυχημένα τα δικά σου μυστικά, να έχεις μία πετυχημένη σεξουαλική ζωή και να αποκτήσεις έναν πλούσιο σύντροφο ή σύζυγο. 
 Καρμική σχέση έχεις: με Σκορπιούς και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στο Σκορπιό, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ταύρο, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.   

Βόρειος Δεσμός στον Τοξότη-Νότιος Δεσμός στον Δίδυμο

Οι προηγούμενες σου εμπειρίες έχουν να κάνουν με πνευματική εξέλιξη, γνώσεις και περιορισμένη κοινωνική ζωή ή μετρημένες μετακινήσεις. Είχες την τάση να προσαρμόζεσαι παντού και φοβόσουν να δοκιμάσεις την διαφορετικότητα ή τον αντισυμβατικότητα. Σε αυτή τη ζωή οφείλεις να ανοίξεις ορίζοντες, να επεκτείνεις όρια, να κοιτάξεις έξω από τα κοινωνικά όρια τα οποία έχεις θέσει και να σταματήσεις να φοβάσαι να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, ακόμα κι αν πρόκειται να σε βάλει σε περιπέτειες. Παραμερίζεις τον ορθολογισμό και φιλοσοφείς την ζωή, αισιοδοξώντας περισσότερο. Γίνεσαι ατρόμητος και θέτεις ουσιαστικότερους στόχους ακόμα κι αν είναι φαινομενικά ανέφικτοι. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς ενεργά και πετυχημένα με την τριτοβάθμια εκπαίδευση σου, να γνωρίσεις ξένους πολιτισμούς και διαφορετικούς από σένα ανθρώπους. 
Καρμική σχέση έχεις: με Τοξότες και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Τοξότη, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στον Δίδυμο, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.  

Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω-Νότιος Δεσμός στον Καρκίνο

Η αποστολή σου σε αυτή τη ζωή σύμφωνα με το κάρμα σου, είναι να αποβάλεις ανασφάλεια, υπεραισθησία, να σταματήσεις να φοβάσαι την μοναξιά, να ωριμάσεις, να σε ενδιαφέρουν οι ουσιαστικοί οικογενειακοί δεσμοί και όχι οι συναισθηματικοί. Πρέπει να αφοσιωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και να ανεξαρτητοποιηθείς από την ανάγκη σου για την αγάπη και την τρυφερότητα των άλλων,  ακόμα κι αν γίνεσαι σκληρός μαζί τους. Το ενδιαφέρον σου σταδιακά αποστρέφεται από το σπίτι και επικεντρώνεται στην προσωπική σου κοινωνική υπόσταση και στην καριέρα σου. Οφείλεις να γίνεις πιο φιλόδοξος και να βγεις έξω από τα στενά όρια του περιβάλλοντος σου, τα οποία εσύ έχεις θέσει. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να σταματήσεις να ευαισθητοποιείσαι με όλους και με όλα, να αποβάλλεις ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, να γίνεις πιο δυναμικός, ανεξάρτητος και ίσως και πιο σκληρός.

 Καρμική σχέση έχεις:με Αιγόκερους και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Αιγόκερω, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στον Καρκίνο, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.

Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο-Νότιος Δεσμός στον Λέοντα

Το κάρμα σε «κυνηγά» για παλαιότερες εγωιστικές, αυταρχικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές, με σκοπό σε αυτή τη ζωή να σε διδάξει να ενδιαφέρεσαι για το κοινό καλό, να μάθεις την έννοια της ομαδικότητας, της ανιδιοτέλειας και της ελευθερίας, προσωπικής και των άλλων. Αποβάλλεις παιδική δραματικότητα, ανούσιες απολαύσεις και διασκεδάσεις, επιθυμία να είσαι εσύ το κέντρο του ενδιαφέροντος και αρχίζεις να κοιτάς τους άλλους. Χρησιμοποιείς πλέον τις αρχηγικές σου ικανότητες μόνο για να προφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και μαθαίνεις να πορεύεσαι δίπλα στους άλλους και όχι μπροστά τους. Δεν απαιτείς πλέον την αγάπη, άλλα της προσφέρεις την ελευθερία που χρειάζεται για να επιβιώσει. Δεν είσαι πια απλά ο δέκτης της αγάπης, αλλά και ο πομπός. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να αποκτήσεις κοινό στόχο με τους άλλους, να περιβάλλεσαι από φίλους, να προσφέρεις σε αυτούς, να μην φοβάσαι τις αλλαγές πια και να καταφέρεις να ανήκεις έμπρακτα σε διάφορα κοινωνικά σύνολα. 

Καρμική σχέση έχεις: με Υδροχόους και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Υδροχόο, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στον Λέοντα, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους.

Βόρειος Δεσμός στον Ιχθύ-Νότιος Δεσμός στον Παρθένο

Το κάρμα σε αυτή τη ζωή, έχει έρθει για σε «μαλακώσει». Έχεις ζήσει ως τον απόλυτο ορθολογιστή, ψυχρό υλιστή, οργανωτικά και λεπτομερώς. Στη ζωή αυτή πρέπει να γλυκάνεις ως άνθρωπος, να σταματήσεις να είσαι τελειομανής και δύστροπος, να αφήσεις το συναίσθημα και τη διαίσθηση να σε παρασύρουν στις αποφάσεις της καθημερινότητας. Πιθανόν να έχεις μία ιδιαίτερη συμπάθεια σε ανθρώπους που ζουν σε ιδρύματα, όπως ηλικιωμένοι, φυλακισμένοι ή ψυχικά διαταραγμένοι. Η πραγματικότητα σε απωθεί και προτιμάς τον κόσμο των ονείρων και ορισμένες φορές των ψευδαισθήσεων. Πολλές φορές θα παρατηρηθεί στη ζωή σου μία εσωτερική σύγχυση σχετικά με την θρησκεία, όπου θα παλεύει η λογική σου με την διαίσθηση. Βαθιά σου επιθυμία και σκοπός ζωής για σένα, είναι να σταματήσεις να κρίνεις τους ανθρώπους και να κατανοείς κάθε τους πράξη ή συμπεριφορά ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνεις θύμα τους ή να γίνουν εκείνοι θύμα της εξαπάτησης σου, αφού έχεις την τάση να «χαϊδεύεις τα αυτιά». Παράλληλα επιθυμείς να έχεις καλή υγεία και ιδιαίτερα ψυχική αφού ίσως κάποιες φοβίες σε αναστατώνουν κατά καιρούς.. 
Καρμική σχέση έχεις: με Ιχθείς και με όσους έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ιχθύ, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σου, βοηθούν με κάποιο τρόπο την πρόοδο σου και νιώθεις ότι σε ελκύουν έντονα. Αντίθετα, ενώ τρέφεις έντονη συμπάθεια για ανθρώπους με ζώδιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη στον Παρθένο, για κάποιο άγνωστο λόγο σε απωθούν, αποτελούν εμπόδια στη ζωή σου και δεν συμφωνείς με την φύση της προσωπικότητας τους ή τον τρόπο ζωής τους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here