Τα τετράγωνα της Αφροδίτης

0
10

Τα τετράγωνα της Αφροδίτης συνήθως δημιουργούν τριβές στις σχέσεις, και μπορούν να επηρεάσουν τα οικονομικά, τον τρόπο που ξοδεύετε και το πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια των χρημάτων. Υποδεικνύουν, επίσης, αυξημένη καλλιτεχνική ικανότητα.

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης. Τα ισχυρά σας πάθη προσελκύουν τους λάθος ανθρώπους. Συχνά μπλέκεστε σε θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Μπορεί να χρησιμοποιείτε τους άλλους για τη σεξουαλική σας ικανοποίηση ή και τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι συνήθειές σας που αφορούν το χρήμα, και οι υπερβολές μπορεί να σας δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα.

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας. Παρασύρεστε από τις απολαύσεις της ζωής και υπερβάλλετε σε ό,τι κάνετε. Τα συναισθήματά σας μπορεί να στερούνται βάθους, αλλά οι άλλοι λατρεύουν την επεκτατική, στοργική φύση σας. Σε έναν γυναικείο χάρτη, αυτό το τετράγωνο δείχνει ματαιοδοξία και έξοδα για τη διατήρηση της εξωτερικής εμφάνισης. Στο χάρτη ενός άνδρα, δείχνει εγωισμό όσον αφορά την εμφάνισή του, ωραιοπάθεια.

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος. Φοβάστε τη φτώχια, κι αυτός ο φόβος «χρωματίζει»  ό,τι κάνετε και ό,τι αισθάνεστε. Η φύση σας είναι σοβαρή και μελαγχολική, ιδιαίτερα όταν είστε στενά συνδεδεμένοι με κάποιον. Πολλές φορές νιώθετε καλύτερα όταν είστε μόνοι. Θέλετε απεγνωσμένα ένα μέρος καταδικό σας, ένα σπίτι, ένα κτήμα, ένα καταφύγιο, ένα «άδυτο».

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός. Η ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται από ξαφνικές αλλαγές: απότομα ξεκινήματα και χωρισμοί, ασυνήθιστες και αιφνίδιες έλξεις. Είστε συνεχώς σε αναζήτηση της συγκίνησης που προκαλεί κάθε νέο ειδύλλιο, αλλά με μόλις νιώσετε τον παραμικρό περιορισμό της ελευθερίας σας, χωρίζετε. Πολλοί αστρολόγοι ισχυρίζονται ότι η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό μπορεί να είναι δείκτης ομοφυλοφιλίας, αν και ο 5ος οίκος σχηματίζει όψεις. Αλλά δεν ισχύει πάντα. Το τετράγωνο αυτό μπορεί, επίσης, να δείχνει κάποιο ασυνήθιστο στυλ έγγαμου βίου.

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας. Οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες είναι εξαιρετικές και μπορεί να σας προσφέρουν μια δημιουργική διέξοδο από την τριβή που προκαλεί το τετράγωνο. Η φαντασία σας τροφοδοτείται από το απαγορευμένο, και, ως εκ τούτου, μπορεί να εμπλακείτε σε μυστικές ερωτικές σχέσεις. Η αμφιφυλοφιλία είναι μια πιθανότητα με την όψη αυτή, αν υποστηρίζεται και από άλλους παράγοντες του ωροσκοπίου.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας. Τα σεξουαλικά σας πάθη «καταπίνουν» τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, τους οποίους παραμελείτε. Μπορεί να προσελκύετε ανθρώπους που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες. Σε ακραίες περιπτώσεις, η όψη αυτή δείχνει την πορνεία, την τάση για την παρανομία και τα σεξουαλικά εγκλήματα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δεν ευνοεί τους αρμονικούς γάμους και τις συντροφικές σχέσεις.

Αφροδίτη τετράγωνο Δεσμοί. Σε κοινωνικές καταστάσεις, οι συναισθηματικές αντιδράσεις σας είναι εντελώς ακατάλληλες. Είστε σαν το ψάρι που κολυμπά αντίθετα από τη φορά των νερών, και όπου νερά βάλτε την κοινωνική νόρμα.

Αφροδίτη τετράγωνο Ωροσκόπος. Σπάνια είστε ικανοποιημένοι από τις στενές σας σχέσεις ή από τον/τη σύζυγο.

Αφροδίτη τετράγωνο Μεσουράνημα. Η καριέρα σας και η ζωή στο σπίτι φαίνεται να έρχονται πάντα σε αντίθεση με τις κοινωνικές και καλλιτεχνικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Αφροδίτη τετράγωνο Κλήρος της Τύχης. Οι ερωτικές κλίσεις σας και οι οικονομικές σας συνήθειες μπορούν να προκαλέσουν αποτυχίες στη ζωή σας.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here