Τα άστρα τον Ιούνιο!

0
5

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ετοιμάστε χώρο συλλογής ευχάριστων εμπειριών, αγαπητοί Κριοί!

Με αυτές τις ευτυχείς διαθέσεις έρχεται ο Ιούνιος για εσάς, για να σας χαρίσει στιγμές που θα σας μείνουν αλησμόνητες.

Δώστε έμφαση στα οικονομικά σας θέματα και τον τομέα των σχέσεων, προβλέπονται αλλαγές που θα σας χρίσουν θριαμβευτές!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα περισσότερα από τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας. Δείτε με κριτική ματιά όσα έχετε ήδη επιτύχει και μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει την ανορθωμένη του ψυχολογία. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, με όπλα σας τη διαύγεια, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Να θυμάστε ότι εσείς έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης στην πρακτική εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας!

Στον επαγγελματικό τομέα, καλείστε να διαμοιράζετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο. Πρέπει να γίνετε οι αποδοτικοί και συνδετικοί κρίκοι της ομάδας σας, για να τονώνετε και το ηθικό των άλλων. Αυτό αφορά εξίσου τους Κριούς που έχουν επιχείρηση και όσους εργάζονται με υπαλληλική σχέση. Να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε την ηγεσία. Είναι μια καλή περίοδος για να επιστρατεύσετε επιπλέον συμμάχους, να μην επαναπαυθείτε στις υφιστάμενες δάφνες σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο σημαντικό για τις επιτυχίες σας στον οικονομικό τομέα. Όσοι Κριοί έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος. Εστιάστε εξίσου στον ανταγωνισμό και τους συμμάχους σας, γιατί η περίοδος ευνοεί τις αιφνίδιες αποφάσεις και τις επιθετικές στρατηγικές! Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πιέσει προς την κατεύθυνση βιαστικών κινήσεων!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να σας ωθήσει να δείτε με φρέσκια ματιά τα πιο απλά πράγματα της ζωής: Η πορεία σας θα πάρει τέτοια τροπή, που θα εντοπίσετε λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις του παρελθόντος αλλά και τον τρόπο να επανορθώσετε. Η συμβουλή που σας δίνουν τα άστρα για αυτές τις μέρες, είναι να ακούτε την καρδιά και το συναίσθημά σας. Να παραμείνετε στενά συνδεδεμένοι με τους δικούς σας ανθρώπους και να γίνετε καλοί ακροατές για τις ανάγκες και τα ζητούμενά τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Έχετε κάνει ήδη σχέδια για το καλοκαιράκι και τα επόμενα βήματά σας, αγαπητοί Ταύροι;

Έχετε πολλές πιθανότητες να τα πραγματώσετε, ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Επιστρατεύστε την ελαστικότητα στις απόψεις σας και την σταθερότητα στις δράσεις σας – και μπορείτε να λάβετε πολλά οφέλη από την ατμόσφαιρα αυτής της περιόδου!

Ο Ιούνιος θα είναι μια δυναμική περίοδος για όλους τους Ταύρους. Στο πλάι σας θα έχετε την Σελήνη – που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας – αλλά και την Αφροδίτη που σας κυβερνά. Στη διάρκεια του μήνα θα έχουν αίσια θέση στο πλανητικό σκηνικό σας, που θα ενισχυθεί από την επίδραση του αγγελιαφόρου Ερμή. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι θα ευεργετηθείτε εμπράκτως όσο αφορά τα οικονομικά σας αλλά και τις αισθητικές απολαύσεις!

Ταυτόχρονα, ο Ιούνιος θα διέπεται από κάποια αστάθεια και δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα σε καμία περίπτωση. Πρέπει να δράσετε με αυτοπεποίθηση και εστιασμένα, για να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε και να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε ένα ατομικό επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα δείτε ότι θα είναι εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου δεν προβλέπεται να είναι πιεστικές, αρκεί να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα σημειωθούν καίριες αλλαγές, που δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα. Γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγική, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αυτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, να τις ακούσετε όλες και να τις αξιολογείτε!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει ένα δυναμικό έναυσμα για εσάς. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αν και αυτή η περίοδος ευνοεί γενικότερα τις επενδύσεις. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό εγχείρημα, μην εγκαταλείψετε ακόμη μια μόνιμη θέση εργασίας!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να απελευθερώσει όλα τα δημιουργικά σας ταλέντα, αγαπητοί Ταύροι! Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αρκεστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και να διευρύνετε την οπτική σας, προς αυτά που δεν έχετε. Όσοι Ταύροι έχετε δική σας επιχείρηση, θα χρειαστεί να εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό και τον τρόπο λειτουργίας σας. Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να μην ξεχνάτε ότι η εξέλιξή σας εξαρτάται από τις σχέσεις σας με προϊσταμένους και συναδέλφους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Ιούνιος αναμένεται να είναι για εσάς ένας μήνας «αργός αλλά σταθερός»!

Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να αποδείξετε τον εαυτό σας, σε διάφορους τομείς και με διάφορους τρόπους.

Ωστόσο, το σύμπαν θα σας εφοδιάσει με την απαραίτητη δύναμη και διαύγεια για να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόσκληση!

Με το χάρισμά σας στην επικοινωνία σε έξαρση, ο Ιούνιος είναι η πιο άρτια στιγμή για να δοκιμάσετε καινούργιες διαδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Η σύμπραξη με πολλούς θα σας αποφέρει εύκολα συνεργασίες, που θα βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές ευέλικτοι. Τα άστρα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας ωθούν προς τη σωστή κατεύθυνση, την πιο γρήγορη και αποδοτική. Αλλά τελικά, οι αποφάσεις εναπόκεινται σε εσάς και μόνο!

Φυσικά θα χρειαστεί να καταβάλετε κι εσείς κόπο για να επικρατήσει αίσιο κλίμα, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Αλλά καμία προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα επιφέρουν οφέλη. Δώστε σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αποφύγετε την αυτοκριτική και τους δισταγμούς!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι οι πιο αποδοτικές και ρεαλιστικές. Θα σας προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να βγάλετε τα ρόδινα γυαλιά σας: Πρέπει να γίνετε περισσότερο προνοητικοί, να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες από τις ιδέες σας, όσο τολμηρές κι αν είναι. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο ιδιαίτερο και δραστήριο. Για τα οικονομικά σας θέματα αυτές οι μέρες θα είναι προσοδοφόρες, αν και ταυτόχρονα δεν ενδείκνυνται για χρηματικές συνδιαλλαγές. Με απλά λόγια: Αν είστε απόλυτα βέβαιοι για μια κίνηση, τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει. Αν έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία, αναβάλετε ή ακυρώστε αυτή την δράση!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι ακόμα πιο αίσιο και ευχάριστο. Παράλληλα, θα είναι και η πιο ήρεμη φάση του μήνα για όλους τους Διδύμους. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσέχετε ιδιαιτέρως τα όποια εγχειρήματα προέρχονται από τρίτους. Αν θεωρείτε ότι έχει φτάσει ο καιρός να αλλάξετε πόστο, οφείλετε να αποδείξετε την αξία σας. Να παρατηρείτε όσα τεκταίνονται γύρω σας και να προσαρμόζετε ανάλογα τις κινήσεις σας. Να ξέρετε ότι οι συμβουλές και οι απόψεις των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Μια ιδιαίτερη και μοναδική περίοδος για τη ζωή σας αναμένεται να είναι ο φετινός Ιούνιος, αγαπητοί Καρκίνοι!

Αρχικά, θα είναι μια περίοδος που θα νιώθετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από ποτέ.

Θα έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας… Αλλά επειδή όσα λαχταράτε θα είναι συνεχώς αυξανόμενα, μην σπαταλήσετε ούτε λεπτό ανούσια!

Ένα γεγονός είναι το πλέον ιδιαίτερο για εσάς στη διάρκεια του Ιουνίου, αγαπητοί Καρκίνοι: Κανένας από τους πλανήτες που συνήθως σας καθοδηγούν, δεν θα βρεθεί σε θέση δράσης στο ουράνιο στερέωμα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα νιώσετε αποδεσμευμένοι από πολλά, με πνευματική και σωματική αρτιότητα. Αυτή η ιδιάζουσα συγκυρία θα σας προκαλέσει να πάρετε πιο αίσιες διαδρομές!

Δεν προβλέπεται να παρουσιαστούν δυσχέρειες στην πορεία σας. Αλλά κι αν προκύψουν κάποιες, δεν θα είναι κρίσιμες και θα ενισχύσουν τελικά την εξέλιξη των σχεδίων σας. Γι’ αυτό μην χαραμίζετε τον χρόνο σας σε βαθυστόχαστες σκέψεις, κάντε βήματα μπροστά. Δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε όσες και όποιες αλλαγές θέλετε: Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς και μόνο, άρα προσεγγίστε τα με καινοτόμα και δημιουργική σκέψη!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπονται σημαίνουσες για τις πιο στενές και προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να εστιάσετε πιο πολύ στο ταίρι σας. Τις αποφάσεις σας να τις παίρνετε περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Το πεπρωμένο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και να μην διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η πιο ισορροπημένη περίοδος του μήνα για εσάς. Κάποιοι θα προαχθείτε αιφνιδίως, άλλοι θα κάνετε συναντήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, άλλοι θα καταφέρετε να ηρεμήσετε. Είναι βέβαιο ότι αυτές οι μέρες θα έχουν κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά. Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αναζητήστε τώρα εναλλακτικούς τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Χρειάζεστε μόνο μια δημιουργική ώθηση, για να αλλάξετε οπτική και να κάνετε πιο καινοτόμες κινήσεις!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να ευνοήσει ακόμα περισσότερο την επαγγελματική σας δράση. Παράλληλα, θα υπάρχει δραστηριότητα και στην οικογενειακή σας ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με συγγενείς ή φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Σε οικονομικό επίπεδο, αυτές τις μέρες πρέπει να δράτε γρήγορα. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας στη συλλογή εμπειριών, προχωρήστε μπροστά προς τον θρίαμβο που σας αναμένει!

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ιούνιος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος για τη ζωή όλων όσων ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα!

Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να προτιμά την δράση αντί των διανοητικών διεργασιών… Ωστόσο, αυτή η αλλαγή πρακτικής δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Το πιο ευεργετικό εργαλείο σας προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι θα καταφέρνετε να «ακτινογραφείτε» το κάθε περιβάλλον: Έτσι θα είστε σε θέση να αξιοποιείτε όλα του τα πλεονεκτήματα!

Αγαπητοί Λέοντες, ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα συνεχίσει την εξαιρετικά αίσια διαδρομή του όσο αφορά τη ζωή σας. Ο Πλούτωνας, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για το ζώδιό σας, θα ενισχύσει το θετικό κλίμα. Και όλα θα μεγεθυνθούν, με την ευνοϊκή θέση που θα έχει η Σελήνη απέναντί σας στη διάρκεια του μήνα. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα διέπεστε από ιδιαίτερη διαύγεια και θα έχετε οξυμένη τη διαίσθησή σας!

Ο Ιούνιος μπορεί να καταστεί η πλέον σημαντική περίοδος της ζωής σας για να αφομοιώσετε καινούργιες πληροφορίες. Είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί κάποιος ή κάτι, που να σας εμποδίσει να πορευτείτε με τον τρόπο που έχετε σχεδιάσει. Να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, μελετώντας συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο. Επιπρόσθετα, ο μήνας αυτός ενδείκνυται για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, να εξελίξετε την πνευματικότητα και τη δημιουργικότητά σας!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι καθοριστικές στο να ορίσετε την πορεία για το μέλλον σας. Θα σας παρέχονται κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας, που θα επιτρέψουν να σχεδιάζετε με ακρίβεια τα βήματά σας. Διαθέτοντας αυτό το πλεονέκτημα, θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να εξαλείψετε εύκολα κάθε πιθανή δυσχέρεια. Να έχετε υπόψιν σας ότι η ετοιμότητα θα είναι αυτή που θα καθορίζει τις εξελίξεις. Τούτου λεχθέντος, ο Ιούνιος ενδείκνυται για την προώθηση εγχειρημάτων που έχετε ήδη σε εξέλιξη!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να ενδυναμώσετε τη θέση σας στην επαγγελματική σας αρένα. Αν και είναι καλοδεχούμενες όλων των ειδών οι αναβαθμίσεις, προτιμήστε να μην κάνετε αλλαγές που θα επηρεάσουν την εργασιακή καθημερινότητα. Αυτό αφορά περισσότερο τους Λέοντες που έχουν δική τους επιχείρηση: Θα είναι συνετό να μην γίνουν τώρα μετακινήσεις η απολύσεις στο προσωπικό σας!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι εντελώς αντίθετο από όλη την προηγούμενη περίοδο! Η προσωπική σας ζωή θα πάρει τα ηνία της καθημερινότητας και του ενδιαφέροντός σας. Τα άστρα θα σας ωθήσουν να επιλύσετε εκκρεμότητες σε όποιες προσωπικές σχέσεις σας αντιμετωπίζουν δυσχέρειες. Τολμήστε να μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και να βρείτε τη ρίζα των αντιδράσεων. Ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον, οποιαδήποτε άλλη στρατηγική από μέρους σας θα δυσχεράνει και θα περιπλέξει τις καταστάσεις αντί να τις επιλύσει!

Για όσους Λέοντες είστε αδέσμευτοι, οι τελευταίες μέρες του μήνα επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Μιας και δεν έχετε την πίεση μιας σχέσης στη ζωή σας, διανύστε τις ανέμελα και ευχάριστα χωρίς να βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Παραμείνετε ανοικτοί σε κάθε προοπτική, γιατί δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τώρα το ταίρι της ζωής σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Παρθένοι, σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά! Έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να μαζεύετε τους καρπούς των κόπων σας!

Ο Ιούνιος σας έρχεται με όλες τις καλές προθέσεις, για να καταστεί μέχρι και η πιο πετυχημένη περίοδος της χρονιάς για εσάς.

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο και η ενέργειά σας θα βρουν την πιο αποδοτική εφαρμογή, για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο!

Ανοίγετε την αυλαία του μήνα με ορμή και τα φόντα να υπερπηδήσετε οτιδήποτε προκύψει στην πορεία σας. Ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας, τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας και παράσχουν ανέλπιστες ευκαιρίες: Ακόμα και σημαίνοντα ρίσκα έχουν την προοπτική να σας αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Ωστόσο, να έχετε υπόψιν σας ότι δεν αφορούν κέρδη από τζόγο!

Τα εργασιακά σας θέματα θα κυλήσουν ομαλά και σταθερά. Ενδείκνυται να κάνετε ενδελεχή έρευνα αυτή την περίοδο, για να εντοπίσετε επιλογές αλλαγής των δεδομένων σας προς το καλύτερο. Αίσιο πρόσημο θα καταγράψει και η συναισθηματική σας ζωή – αλλά με μία εξαίρεση: Δεν περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις που θα θελήσετε να επιβάλλετε εσκεμμένα τις δικές σας θέσεις σε ένα άτομο: Κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα σας επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να εστιάσει την προσοχή σας στις πηγές σας. Είναι πιθανό να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να αξιολογήσετε όσα θα συμβαίνουν. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διαμοιράζετε την προσοχή σας σε πολλά μέτωπα. Να ακούτε τις συμβουλές που θα σας δίνουν άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί θα έχουν πιο αντικειμενική εικόνα. Να είστε ορμητικοί, ακόμα και μπροστά σε αλλαγές που μπορεί να σας τρομάζουν: Αυτές θα διαγράψουν την μελλοντική πιο ρόδινη πορεία σας, άρα δεν πρέπει να διστάσετε για κανέναν λόγο!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αναπτερώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας! Σε αυτό θα συμβάλλουν εξίσου οι υφιστάμενες σχέσεις σας σε όλους τους τομείς, όσο και οι συγκυρίες. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις και αλλαγές, που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά σας. Τώρα θα χρειαστεί να μοιράσετε την προσοχή σας σε περισσότερους από έναν τομείς, αν και επίκεντρο θα είναι η επαγγελματική και η προσωπική σας ζωή. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες που θα συνδυάζουν τις δύο πτυχές, όπως η ψυχαγωγία ή υποχρεώσεις με συναδέλφους!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει την κορύφωση των εξελίξεων όλης της προηγούμενης περιόδου. Όσα προαναφέρθηκαν θα κλιμακώνονται τώρα, αν και εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι πρόσθετο προς αυτή την κατεύθυνση. Εστιάστε περισσότερο στο να σκέφτεστε και λιγότερο στο να πράττετε σε αυτή τη φάση!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Ζυγοί, είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον κόσμο;
Αυτή είναι η προοπτική που ετοιμάζει για εσάς το σύμπαν, κατά τον πρώτο μήνα του θέρους!

Οι επιτυχίες θα διαδέχονται οι μία την άλλη, με έμφαση και προτεραιότητα τον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Είναι ο τομέας που ίσως έχετε περάσει αναποδιές τον τελευταίο καιρό.

Μέσα στον Ιούνιο θα καταφέρετε να ανατρέψετε τα δεδομένα και να αποκτήσετε ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη σας!

Τα άστρα στήσουν για εσάς ένα σκηνικό αλλαγών και κατάκτησης των πάντων, κυριολεκτικά! Οι εν λόγω αλλαγές μπορεί να εφαρμοστούν σε τοπικό επίπεδο, με άτομα και δράσεις που θεωρείτε σημαντικά για τη ζωή και την εξέλιξή σας. Ο Ιούνιος είναι η στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Καλείστε να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να πάρουν τη θέση συνεπιβάτη σε αυτή την πορεία!

Με το χάρισμά σας στις αρμονικές προσεγγίσεις σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις καινοτόμες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, καθώς η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνέργειες. Αυτές θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή αλλά και την οικονομική σας κατάσταση!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας παράσχουν ποικιλία ευκαιριών, κυρίως για τις ρομαντικές πτυχές της ζωής σας. Όσοι Ζυγοί είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το αίσιο κλίμα για να κάνετε ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας για να πετύχετε τα ζητούμενά σας: Εσείς ξέρετε τι θέλετε, γι’ αυτό θέστε το και περιμένετε να κάνει τα υπόλοιπα η άλλη πλευρά. Για όσους Ζυγούς είστε δεσμευμένοι, αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Επίσης, τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε ακόμα και χρονίζοντα προβλήματα και θα επιστρέψει η ευτυχία στο σπιτικό σας. Κάποια ταξίδια ή σύντομες αποδράσεις είναι μια επιπλέον διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η πιο δραστήρια φάση όλου του μήνα. Φροντίστε να είστε παρόντες σε κάθε εκδήλωση που σας καλούν, να είστε παντού και να κάνετε τα πάντα! Οι πολλές επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες είναι αυτές που θα καθορίσουν την ανέλιξή σας σε εργασιακό επίπεδο. Ενδείκνυται τώρα να αποκαταστήσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας με παλιούς φίλους και κοινωνικούς γνωστούς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα σας ανοιχτούν πολλές πόρτες για επαγγελματικές ευκαιρίες!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι κατά κάποιον τρόπο ιδιόρρυθμο, αγαπητοί Ζυγοί. Τώρα οι επιθυμίες σας θα απαιτούν άμεση υλοποίηση – χωρίς να πρόκειται για σαρκικές επιθυμίες. Αντιθέτως, θα στραφείτε στην ικανοποίηση της ανάγκης για βελτίωση του εαυτού σας και της πνευματικότητάς σας. Θα είναι μια αίσια περίοδος σε πολλούς τομείς: Όπως να υπερισχύσετε σε επιχειρηματικά εγχειρήματα με ρίσκο ή να πετύχετε σε καλοσχεδιασμένες επενδύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Ιούνιος αναμένεται να διαφέρει πολύ από τους προηγούμενους μήνες αυτής της χρονιάς για εσάς!

Τούτου λεχθέντος, είναι βέβαιο ότι πρέπει να συνεχίσετε να κοπιάζετε για να κατακτήσετε όσα θέλετε. Ωστόσο, θα σας παράσχει κάθε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνει τις λύσεις πολύ πιο προσιτές για εσάς.

Μιας και θα είναι συμβατός με την ιδιοσυγκρασία σας, επιστρατεύστε τον αυθορμητισμό και την ξεγνοιασιά σας. Αυτά θα καταστούν τα πρωταρχικά σας όπλα για να εντοπίσετε και να αδράξετε τα θετικά της περιόδου!

Για την αίσια πλανητική ατμόσφαιρα του Ιουνίου θα φροντίσει κυρίως ο Άρης, που αποτελεί τον κυβερνήτη σας. Θα καταλάβει κυρίαρχη θέση στο ουράνιο στερέωμα για εσάς, που επιπρόσθετα θα την μοιραστεί με τον Ουρανό. Παραδοσιακά, αυτός είναι ο πλανήτης που καθορίζει την ανέλιξή σας. Άρα, κατανοείτε ότι θα διανύσετε μια περίοδο εύνοιας και πιο εύκολης επίλυσης κάθε προβλήματος!

Να ξέρετε ότι το μόνο στοιχείο που μπορεί να παρεμποδίσει την πρόοδό σας, είναι η ανασφάλεια. Γι’ αυτό καλείστε να την χειριστείτε και να την αποβάλετε από νωρίς, προκειμένου να φτάσετε στα επιθυμητά ζητούμενά σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κινηθείτε με αποφασιστικότητα: Παραμερίστε τις όποιες ανησυχίες και βάλτε στόχους. Είναι η εποχή που θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι εστιασμένες περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Δεν χρειάζεται να πιέσετε εσείς τις καταστάσεις, θα σας ευνοήσει περισσότερο να αφήσετε να κυλούν με τον δικό τους ρυθμό. Αυτό θα διασφαλίσει τη συνολική ευημερία σας, γιατί θα ανορθώσει τόσο τα κίνητρα να προχωρήσετε όσο και την αποδοτικότητά σας συνολικά. Αν και τα επαγγελματικά θέματα θα είναι σε δεύτερη μοίρα, μην επαναπαυθείτε και φτάσετε σε σημείο να γίνετε ανεπαρκείς. Να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα και να ακούτε με προσοχή όσα λέγονται γύρω σας. Έτσι θα συλλέξετε πολλές πληροφορίες, που θα αποδειχθούν πολύτιμες στη συνέχεια του μήνα!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές και σημαίνουσες επιτυχίες. Η χείρα βοήθειας που σας απλώνει τώρα το σύμπαν, σας προτρέπει να βάλετε σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Ειδικά οι Σκορπιοί που έχετε δική σας επιχείρηση, εστιάστε σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε: Αιφνιδιάστε τον ανταγωνισμό αλλά και τους συμμάχους σας, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Ελάχιστες καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν την πορεία σας… Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσετε τους άλλους ή να στοχεύσετε στην «κατατρόπωσή» τους!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η φάση εξισορρόπησης για όλους τους Σκορπιούς. Οι επιχειρηματίες καλείστε να αφιερώνετε στα εργασιακά σας όσο χρόνο χρειάζονται, προκειμένου να επιστρέφετε στο σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους. Οι υπάλληλοι καλείστε να κάνετε τώρα το επιπλέον βήμα, προς την κατεύθυνση που έχετε ονειρευτεί. Το πλέον ευχάριστο αυτών των ημερών, είναι ότι θα δείτε με απόλυτη διαύγεια θέματα που μπορεί να μην κατανοούσατε στο παρελθόν. Έτσι θα παραμερίσετε τα όποια εμπόδια και θα οδεύσετε προς την «κορδέλα» του τερματισμού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Τοξότες, είστε διατεθειμένοι να επιστρατεύσετε άμεσα την αποφασιστικότητα και την καινοτόμα σκέψη σας;

Αυτά τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας πρέπει να αποτελέσουν τους συμμάχους σας για να διανύσετε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι μια ιδιαιτέρως ασταθής περίοδος για την καθημερινότητά σας… Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό. Γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε και πάρτε φόρα για τις προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν!

Κινητήρια δύναμη του Τοξότη αποτελεί η Έρις, η οποία θα διατηρήσει την αίσια θέση της απέναντί σας μέσα στον Ιούνιο. Παράλληλα και απρόσμενα, θα συνεργαστεί μαζί της ο Ερμής – ο οποίος συνήθως περιορίζει τις δυνατότητες του ζωδίου σας. Γι’ αυτό χρειάζεται να φανείτε πιο δυναμικοί απ’ όσο συνηθίζετε: Για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου!

Η επιτυχία είναι διασφαλισμένη για όσους επενδύσουν το μέγιστο των ικανοτήτων τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό / οικονομικό επίπεδο. Εδώ απαιτείται ο συντονισμός σας με τις εξελίξεις και η εύρεση ενός σταθερού ρυθμού κινήσεων. Μόλις τα αποκτήσετε αυτά, θα είστε σε θέση να επιλύετε κάθε θέμα με την εμφάνισή του. Να δίνετε σημασία και στα μικρά πράγματα, να είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας και να παράσχετε τη βοήθειά σας όπου σας ζητηθεί. Αυτή η στρατηγική θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας, δραματικά και προς το καλύτερο!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου αναμένεται να αποτελέσουν την πιο απαιτητική του περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιόρρυθμες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι κρίσιμες ή με αρνητικό πρόσημο. Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, πρέπει να αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας με επιμέλεια και συνέπεια. Μην κουράζεστε περισσότερο απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, να κοιμάστε πιο πολύ και να τρέφεστε καλύτερα.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να υπάρξουν σημαίνουσες αλλαγές στη ζωή σας. Θα κεντρίσετε μια αλυσίδα γεγονότων, που θα σας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που αποζητάτε. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να ακούτε τις απόψεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά να μην τους εμπλέκετε στα πάντα. Να αποφεύγετε κάθε είδους προστριβή: Αν δεν ξέρετε πώς να επιλύσετε μια διαφωνία, επιλέξτε συνειδητά να απομακρυνθείτε. Τούτου λεχθέντος, ανακαλέστε τους τρόπους χειρισμού σας σε παλαιότερες αντίστοιχες συγκυρίες: Όσα συμβαίνουν τώρα, θα είναι αντανάκλαση όσων έχουν προηγηθεί. Επίσης, μην σπαταλάτε πολύ χρόνο στη λήψη αποφάσεων. Σε αυτή τη φάση, η πρώτη εντύπωση θα είναι και η πιο σωστή!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να διέπεται από πολλές επιτυχίες, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Αγαπητοί Τοξότες, να θυμάστε ποια είναι τα δυνατά σας όπλα: Ο σχεδιασμός και η αέναη ικανότητά σας να προχωράτε μπροστά. Να κάνετε αλλαγές στην στρατηγική σας όπου χρειάζεται και να διατηρείτε τη θετική οπτική σας. Να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και να είστε πιο ευέλικτοι στις ευκαιρίες ή τις προτάσεις που θα σας προσεγγίζουν. Σε γενικές γραμμές, τώρα ενδείκνυται να κάνετε συχνές και μικρότερες κινήσεις επενδύσεων παρά μία και μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ιούνιος έχει την προοπτική να καταστεί μια από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους για τη ζωή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Η δυναμική, η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα διέπουν τον πρώτο μήνα του θέρους. Η πρόβλεψη είναι ότι τώρα θα καταφέρετε να ανατρέψετε πολλές από τις δυσχέρειες που είχατε σε προηγούμενα διαστήματα.

Τα πολλά ενδιαφέροντα και μοναδικά γεγονότα που θα βιώσετε τώρα, θα τα θυμάστε στο μέλλον με ένα γλυκό χαμόγελο!

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία στη διάρκεια του Ιουνίου, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ο αισθησιασμός σας θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για πολλούς από τους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που τους αφορούν, φροντίστε να τους εξηγείτε εκ των προτέρων τι θα κάνετε και γιατί!

Πιο συγκεκριμένα, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για την εξέλιξή σας ως άτομα. Μην εμπιστεύεστε όλους όσους σας περιβάλλουν, ακόμα κι αν έχετε ενδείξεις ότι το αξίζουν. Αποφύγετε συνειδητά να προκαλείτε κλίμα εντάσεων, γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που αναμένατε. Να ξέρετε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας μέσα στον Ιούνιο, ενόσω επιδείξετε σύνεση και δεν φανείτε εγωκεντρικοί!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να δείτε με κριτική ματιά, πράξεις και κινήσεις που ήδη έχετε κάνει. Θα έχετε τη διαύγεια να βρίσκετε τρόπους να εξελίξετε τους στόχους σας, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει την αίσια οπτική του. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, επιστρατεύοντας την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Εσείς θα έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης στην εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας!

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αυτό το διάστημα καλείστε να διαμοιράζετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο. Πρέπει να γίνετε οι ιδεολογικοί και συναισθηματικοί κρίκοι της ομάδας σας, τονώνοντας το ηθικό όλων. Αυτό ισχύει εξίσου για τους Αιγόκερους που έχουν δική τους επιχείρηση όσο και για αυτούς που εργάζονται με υπαλληλική σχέση. Να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει συνέχεια των δράσεων του πρώτου. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε ότι πολλοί τομείς της ζωής σας αποκτούν περισσότερο αισθησιασμό απ’ όσο είστε συνηθισμένοι… Φυσικά, αυτό δεν περιλαμβάνει αρνητικά σενάρια: Γι’ αυτό τα άστρα σας προτρέπουν να κοιτάτε προς το μέλλον με χαμόγελο και να προσαρμόζεστε στην ατμόσφαιρα με θετική διάθεση!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι το διάστημα που θα φτάσετε στο απόγειο των ικανοτήτων σας: Γι’ αυτό η βασική συμβουλή που σας δίνουν τα άστρα για αυτή τη φάση, είναι να ακούτε ισότιμα την καρδιά και τη λογική σας! Να παραμείνετε στενά συνδεδεμένοι με τους δικούς σας ανθρώπους, να γίνετε πιο καλοί ακροατές για τις ανάγκες και τα ζητούμενά τους. Πολλές στιγμές θα νιώσετε να έχετε την εύνοια των καταστάσεων, καθώς κάποιες θα εξελίσσονται αυτόνομα με τον πλέον αποδοτικό τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι μια ήρεμη και γαλήνια περίοδος για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι.

Το πλανητικό σκηνικό θα έχει κάποιες ιδιορρυθμίες, που σε κάποιους τομείς θα ενισχύσουν και σε άλλους θα βάλουν φρένο στις κινήσεις σας.

Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε για τώρα τα πολύ σημαντικά θέματα και τα σχέδια σε βάθος χρόνου!

Πιο συγκεκριμένα: Ο Ποσειδώνας, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλους τους Υδροχόους, θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με την Σελήνη. Αυτή η συγκυρία θα μειώσει αρκετά τη δυναμική του. Ωστόσο, η κυβερνήτης σας θα σας στηρίξει τόσο ώστε να κάνετε βήματα προόδου. Απλά θα πρέπει να τα περιορίσετε στο παρόν και το άμεσο μέλλον, αντί να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς!

Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες μέσα στον Ιούνιο. Οι ιδέες σας θα σας ενθουσιάζουν και θα καταφέρετε να τις υλοποιήσετε προς τα τέλη του μήνα. Γι’ αυτό εστιάστε τη δύναμη και την ενέργειά σας στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν τότε, ώστε να τις αδράξετε. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας, γι’ αυτό αγνοήστε όσους προσπαθήσουν να σας πιέσουν. Με αργά και σταθερά βήματα, μπορείτε να καταστείτε μέχρι και παράδειγμα προς μίμηση για το περιβάλλον σας!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας δυσκολέψου λίγο σε σχέση με τα οικονομικά σας. Είναι μια σχεδόν ιδεώδης περίοδος για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά και να θέσετε καινούργια οράματα. Πορευτείτε προς την κατεύθυνση της προσέγγισης νέων συμφωνιών και την εξασφάλιση περισσότερων συμμάχων. Αυτοί οι «εξωγενείς» παράγοντες θα αποτελέσουν το κίνητρο που χρειάζεστε τώρα για να σημειώσετε πρόοδο. Όσοι Υδροχόοι έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Ιούνιο καλείστε να ακολουθείτε ψύχραιμα και ήρεμα τη ροή των πραγμάτων. Ξεκαθαρίστε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, ώστε να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική που θα ακολουθήσετε λίγο αργότερα!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο ενδιαφέρουσα περίοδος, ειδικά σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ενδέχεται να σας πιάσουν προ απροόπτου κάποιες συμπεριφορές του έτερού σας ήμισυ. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελούν λογική συνέχεια όσων γνωρίζετε ήδη… Άρα ουσιαστικά θα είστε έτοιμοι για κάθε προοπτική – συνειδητά ή ασυνείδητα!

Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, έχετε αποφασίσει να κάνετε επιπλέον κινήσεις μόνο σε περιπτώσεις που είναι πραγματικά υποσχόμενες. Τα άστρα δεν υπόσχονται ότι θα γνωρίσετε τώρα τον έρωτα της ζωής σας – ωστόσο σίγουρα θα επιβεβαιωθείτε για το ποιες είναι οι ουσιαστικές και αξιόλογες φιλίες σας. Αυτό θα το βιώσουν πιο έντονα όσοι είναι κάτω των 32 ετών.

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η πιο δραστήρια φάση όλου του μήνα. Όλα τα γεγονότα που θα εξελιχθούν τώρα, θα σχετίζονται με ευχάριστες και αίσιες «συμπτώσεις». Αφού θα έχετε βάλει όλες τις υποχρεώσεις σας σε σειρά, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο και το περιθώριο να κάνετε προσθήκες στον προγραμματισμό σας. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να κάνετε συνδιαλλαγές και να εκσυγχρονίσετε την παραγωγή σας σε τεχνολογικό επίπεδο!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ιούνιος προβλέπεται να είναι μια ιδιαίτερα επιτυχής περίοδος για εσάς, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο!

Σε αυτό θα συμβάλλουν οι θετικές πλανητικές παρεμβάσεις στο ζώδιό σας, εκ μέρους του Δία και του Ερμή.

Είναι βέβαιο ότι υπάρχει τώρα η δυναμική να δείτε πολλά από τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Ιχθύες!

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα λάβει αίσια θέση απέναντί σας στη διάρκεια του Ιουνίου.

Μάλιστα, με την υποστηρικτική παρέμβαση του Ερμή, θα κατασταλεί πλήρως κάθε αρνητική επίδραση από πλευράς της Δήμητρας!
Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ιδανική στιγμή για να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα σας έχει προβληματίσει τελευταία. Αυτό θα το πετύχετε επιστρατεύοντας στο πλευρό σας σημαντικούς και ισχυρούς συμμάχους.

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να έχετε ήδη επεξεργαστεί τις επιλογές σας. Αν πρώτα σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά δράτε με σύνεση, όλα τα άλλα θα λαμβάνουν θετικό πρόσημο από μόνα τους!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι οι πιο κατάλληλες για να ασχοληθείτε με τις υλικές πτυχές της ζωής σας. Αναμένεται να λάβετε απρόβλεπτα οφέλη: Γι’ αυτό καλείστε να αναλύετε τις συνθήκες και να τις επαναλαμβάνετε, προκειμένου να διασφαλίσετε τη διαδοχή των επιτυχιών σας. Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας… Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν οι περιπτώσεις που θα επιλέξετε να λειτουργήσετε βιαστικά ή χωρίς να έχετε κατανοήσει την κατάσταση!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι παραγωγικό και «βιομηχανικό». Ενδείκνυται για να κάνετε επενδύσεις και επεκτάσεις, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού σας. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Ιούνιο πρέπει να καταλήξετε στις βλέψεις σας για το μέλλον. Να μελετάτε με προσοχή τις νομικές πτυχές των κινήσεών σας, καθώς νέες συμφωνίες θα σας αποκαλύψουν θεμελιώδεις και ανέλπιστες ευκαιρίες!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να συνοδευτεί από κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες, το πιο πιθανό σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, τα άστρα θέτουν και τον παράγοντα να μην αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες. Ειδικά όσοι Ιχθύες έχετε ήδη στήσει το πλάνο σας, δεν χρειάζεται να «ανταλλάξετε» την μία συγκυρία με κάποια άλλη. Μεταβιβάστε όσα αίσια σας προσεγγίσουν, με άτομα του στενού σας κύκλου. Όσο πιο ειλικρινείς και γενναιόδωροι φανείτε τώρα, τόσο περισσότερα οφέλη θα σας ανταποδώσει άμεσα το σύμπαν!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here