Τα άστρα τον Ιούλιο! Προβλέψεις Ιούλιος 2019

0
6

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να σας φέρουν πολλές εξελίξεις που λαχταράτε. Όσοι έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας για το μέλλον, επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την επαγγελματική στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής ή την αναδιάρθρωσή της. Τώρα θα κάνετε θεμελιώδεις συμμαχίες που ίσως και να μην τις αναμένατε!

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα θα σας ενισχύσουν στην εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος! Όσοι έχετε ήδη οικογένεια, να είστε παρόντες και δραστήριοι με τα άτομα του πολύ στενού σας κύκλου. Όσοι Κριοί είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να πιέσετε λίγο τις καταστάσεις. Αν διχάζεστε για τις κινήσεις σας, τολμήστε να πάρετε ρίσκα. Πάντως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε όλοι τις διακοπές σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να διαφέρει λίγο από το πρώτο. Μπορεί να μειωθεί ο συνολικός ενθουσιασμός, όμως το βάθος του για την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων θα πολλαπλασιαστεί. Να δράτε με σταθερά βήματα και σύνεση, αναλύοντας το κάθε βήμα που κάνετε. Φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε αυτή την περίοδο από υπερβολές, τόσο σε επίπεδο καταχρήσεων όσο και εξόδων!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να αποτελέσει ορόσημο για τη ζωή πολλών Κριών: Τώρα θα καταφέρετε να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε, όσο αφορά την κατανόηση του εαυτού σας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε σε θέματα που αφορούν το παρελθόν: Πρέπει να είστε εστιασμένοι στο παρόν, ώστε να έχετε γνώση όσων τεκταίνονται και να βρείτε τις πιο αποδοτικές προσεγγίσεις του μέλλοντος. Ίσως αντιληφθείτε ότι δεν πορευόσασταν στη διαδρομή που θέλατε, επειδή αποσπούσε την προσοχή σας η καθημερινότητα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στην πορεία σας και να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Από κάποιες ιδιαίτερες αλλά και ιδιόρρυθμες καταστάσεις θα διέπεται ο Ιούλιος για εσάς, αγαπητοί Ταύροι.

Το γενικότερο κλίμα θα είναι αίσιο και εσείς θα έχετε αρκετή ενέργεια.

Ωστόσο, κάτι θα σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω, καθώς θα σας λείπει το κίνητρο!

Την κυκλοθυμική ατμόσφαιρα του Ιουλίου θα την αντιληφθείτε από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Θα νιώσετε κάποια μετριοπάθεια στη δυναμική σας και μια γενικότερη αναστολή των ταχυτήτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξάρσεις ενέργειας με κάποιες ειδικές αφορμές, όμως θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα!

Από την άλλη πλευρά, αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να πορευτείτε προς τους στόχους που έχετε ήδη θέσει. Ενόσω γνωρίζετε τι θέλετε και πώς επιθυμείτε να το κατακτήσετε, δεν θα συναντήσετε προβλήματα. Η αντικειμενικότητα και ο αυτοέλεγχος είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε, για να καταφέρετε αν προοδεύσετε. Η περίοδος αυτή ευνοεί επενδύσεις και αγορές, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι πιο εστιασμένες στις προσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις, καθώς το κλίμα θα είναι έτσι κι αλλιώς θετικό στον φιλικό και οικογενειακό σας κύκλο. Θα σας ευνοήσει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους ρυθμό, για να διασφαλίσετε τη συνολική ευημερία σας. Το μόνο δύσκολο για εσάς, θα είναι να χειριστείτε ένα πιθανό δίλημμα ανάμεσα στη λογική και την καρδιά. Γι’ αυτό αξιοποιήστε την πρακτική σκέψη σας για να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές και σημαίνουσες συγκυρίες. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις υπό πίεση ή στενά χρονικά περιθώρια. Ωστόσο, το σύμπαν θα σταθεί στο πλάι σας για να αντεπεξέλθετε. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτό το διάστημα, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η φάση εξισορρόπησης για όλους τους Ταύρους. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, να της αφιερώνετε όσο χρόνο χρειάζονται προκειμένου να επιστρέφετε στο σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους. Αν είστε υπάλληλοι, μπορείτε να κάνετε τώρα το επιπλέον βήμα προς την κατεύθυνση που έχετε ονειρευτεί. Το πλέον ευχάριστο αυτών των ημερών, είναι ότι θα δείτε με απόλυτη διαύγεια θέματα που μπορεί να μην κατανοούσατε στο παρελθόν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Δίδυμοι, προετοιμαστείτε για γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις!

Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα απαιτήσει από εσάς ταχύτητα, τακτική και αναλυτική ματιά στις καταστάσεις.

Ευτυχώς, η ιδιοσυγκρασία σας είναι προικισμένη με αυτά τα χαρίσματα!

Η φυσική σας κλίση στην ελαστικότητα, την προσαρμογή και τη γρήγορη κατανόηση του περιβάλλοντος, θα αποδειχθεί καίρια μέσα στον Ιούλιο. Να ξέρετε ότι καμία προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, καθώς όλες οι κινήσεις και αποφάσεις σας θα οδηγήσουν σε επιτυχίες!

Ο τομέας που θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή αυτή την περίοδο, είναι οι προσωπικές σας σχέσεις. Εκεί σας αναμένουν κάποιες συγκυρίες που μπορεί και να σας αλλάξουν τη ζωή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποφύγετε τον κόπο που θα χρειαστεί, όπως και την ανάληψη ευθυνών. Να ακούτε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων, γιατί θα σας δώσουν τις πιο αντικειμενικές κατευθυντήριες γραμμές!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι εξαιρετικά υποβοηθητικές για όλους τους Διδύμους. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε τα άμεσα προβλήματά σας, ώστε να μην εξελιχθούν σε αναχώματα για την πρόοδό σας. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα ανακύψουν αυτές οι ευκαιρίες στη διαδρομή σας, σημασία έχει να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Αυτές τις μέρες αποφύγετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, περιοριστείτε στην εξομάλυνση του παρόντος σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να συνοδευτεί από εκπλήξεις, αγαπητοί Δίδυμοι… Ενδέχεται να κριθούν απαραίτητες κάποιες σοβαρές συζητήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εσείς είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ενεργά μέρος σε αυτές, όπως και να δείξετε προθυμία να βρεθούν εναλλακτικές επιλογές. Να θυμάστε ότι η ευθεία οδός είναι η ορθότερη συνήθως, γι’ αυτό επιλέξτε να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε κάθε περίπτωση!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι κάπως ιδιόμορφο, ακόμα και για τη δική σας ευμετάβλητη ιδιοσυγκρασία! Αναμένονται αποκαλύψεις και ανακαλύψεις σε ποικίλους τομείς, όπως και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Είναι η ιδανική περίοδος για να παίξετε όποιον «ρόλο» επιλέξετε. Ενδείκνυται επίσης για να αλλάξετε εργασιακό πόστο ή αντικείμενο. Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές που θα σας δώσουν άτομα του στενού σας περιβάλλοντος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Καρκίνοι, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία!

Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι μια ασυνήθιστη περίοδος για την ιδιοσυγκρασία σας, την κατά κανόνα φιλική και αισθησιακή.

Καθ’ όλη τη διάρκειά του θα έχετε να χειριστείτε αρκετές υποχρεώσεις και συζητήσεις, που δεν αποκλείεται να σας κάνουν πιο «ορμητικούς» απ’ όσο συνηθίζετε!

Τα άστρα σας συνιστούν να μην αλλάξετε τα σχέδιά σας, υπό την πίεση των συγκυριών που θα προκύψουν μέσα στον Ιούλιο. Επίσης, καλείστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας περισσότερο από τις συμβουλές τρίτων… Ειδικά αν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν σημειώσει ιδιαίτερες επιτυχίες τα ίδια!

Στο εργασιακό περιβάλλον θα αποκτήσετε αιφνιδίως ηγετικό πόστο, ακόμα και σε τομείς που ίσως να μην σας ενδιαφέρον. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα καταφέρνετε να επιλύετε κάθε δυσχέρεια με μία σας λέξη. Τώρα θα δείτε να πραγματώνονται οι πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να αναμένετε ότι θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας μέσα στον Ιούλιο!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να βρίθουν από μοναδικές ευκαιρίες και συγκυρίες. Θα έχετε το περιθώριο να δοκιμάσετε τα όρια των ικανοτήτων και των αντοχών σας. Οι εξελίξεις θα έχουν περισσότερη ένταση και ταχύτητα απ’ όση φαντάζεστε: Με μαθηματική ακρίβεια, θα καταφέρετε να σημειώσετε ανέλπιστες επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας και να αντισταθείτε στο νωχελικό κλίμα της ατμόσφαιρας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να κυλήσει με λίγο πιο χαλαρούς και μειωμένους ρυθμούς. Θα σας ωφελήσει πολύ να μετάσχετε σε κάθε είδους δράσεις, που θα αποτελέσουν αφορμή να κάνετε νέες επαφές. Σε καμία περίπτωση μην αρκεστείτε σε ημίμετρα και μην κινηθείτε με αβεβαιότητα και ευαισθησία: Οι καταστάσεις οι ίδιες θα σας κατευθύνουν να συνδυάσετε την ευγενή σας φύση με την απαιτούμενη αυστηρότητα!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πλέον σημαντικό διάστημα της ζωής σας για όλη την τρέχουσα χρονιά! Όσοι ετοιμάζεστε για δυναμικές κινήσεις, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία τα βήματά σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να αφορά κέρδη, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να κάνετε περισσότερα και να μιλάτε λιγότερο αυτές τις μέρες!

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες!

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι θα κληθείτε να πάρετε πολλές αποφάσεις…

Και αυτές θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια στο μέλλον!

Να είστε σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αγαπητοί Λέοντες. Γιατί το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας κατακλύσουν. Να ξέρετε ότι είναι μια φάση που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλογή… Ακόμα κι αν σας κουράσει η αναμενόμενη δραστηριότητα, οι αλλαγές που θα συντελεστούν τώρα θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο!

Το πιο ευχάριστο στοιχείο του Ιουλίου, είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε δραστικές μεταλλάξεις στην καθημερινότητά σας. Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να κινηθείτε με ασυνήθιστο τρόπο για τα δικά σας δεδομένα. Αλλά η ωρίμανσή σας και τα οφέλη που θα αποκομίσετε, αξίζουν την προσπάθεια!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να σας δώσουν τις κατευθυντήριες, για την πορεία που πρέπει να πάρετε. Θα πρέπει να θέσετε γρήγορα προτεραιότητες και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να μελετήσει τα δεδομένα. Μην διστάζετε να ζητάτε την οπτική και των δικών σας ανθρώπων σε κάθε περίσταση. Ωστόσο, θα τις ακούτε ως συμβουλές και μόνο: Τις τελικές αποφάσεις θα τις παίρνετε μόνοι σας, αφού ισοζυγίσετε τις επιθυμίες με τις καταστάσεις!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι πιο συναισθηματικό, ειδικά για τους Λέοντες που έχετε ήδη οικογένεια. Ο ρομαντισμός θα πλανάται στην ατμόσφαιρα και θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με όλα τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να κανονίσετε τις διακοπές σας, ώστε να περάσετε χρόνο ανέμελα και απολαυστικά με το ταίρι ή τους φίλους σας!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να σας κατευθύνει σε κάποιες εντελώς καινούργιες πορείες! Αυτό θα συμβεί ασχέτως των δικών σας κινήσεων, γι’ αυτό πρέπει να έχετε μάτια και αφτιά τεντωμένα. Αυτές οι αίσιες αλλαγές θα εντάξουν πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα στοιχεία στην καθημερινότητά σας. Μιας και θα έχετε σύμμαχό σας τον χρόνο, αξιοποιήστε τον για να μελετάτε τις συγκυρίες: Έτσι θα προσαρμόζεστε πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά στα νέα δεδομένα σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι μια περίοδος σημαίνουσας σημασίας με πολλές ευκαιρίες και προοπτικές για εσάς!

Η ενεργητικότητα και η ετοιμότητά σας, είναι τα στοιχεία που πρέπει να επιστρατεύσετε στην καθημερινότητά σας…

Φροντίστε να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μένοντας σε επαγρύπνηση και επιφυλακή!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε τη δυναμική να πραγματώσετε πολλούς από τους στόχους σας. Να απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνετε, για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Τώρα μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας, όπως και να δοκιμάσετε κατά πόσο είναι εφαρμόσιμες οι πολλές ιδέες σας!

Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας. Αν και θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το ποιόν τους – τόσο υπέρ όσο και κατά τους. Να ξέρετε ότι τα εγχειρήματά σας έχουν πιθανότητες να καταλήξουν σε επιτυχία, ακόμα κι αν πρέπει να πάρετε κάποια μικρά ρίσκα!

Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, ευχάριστες εμπειρίες αναμένουν όσους Παρθένους είναι αδέσμευτοι. Κάποιες θα είναι τόσο αισθησιακές, που θα τις θυμάστε για χρόνια. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε χρονίζουσες διαφορές με το ταίρι σας!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας. Θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και αίσια περίοδος, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες αλλαγές. Να δείξετε προθυμία να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους δικούς σας ανθρώπους – αλλά να αναμένετε να σας ζητηθεί για να αναμιχθείτε στις υποθέσεις τους. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται για να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά στους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι Παρθένοι έχετε ήδη οικογένεια, ίσως χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Όσοι Παρθένοι είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε τώρα ταίρι χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στα συναισθήματά σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να επιβεβαιώσει κάποιες αποφάσεις σας. Θα σας προκύψουν ευκαιρίες να επιλύσετε ακόμα και χρονίζοντα προβλήματα, που ίσως εξελίχθηκαν σε εμπόδια για την πρόοδό σας. Γι’ αυτό έχει σημασία να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Αυτές τις μέρες καλείστε να επιστρατεύστε κάθε απόθεμα της ενέργειας και της αποδοτικότητάς σας, με στόχο την επιτυχία!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η πιο δραστήρια περίοδος όλου του μήνα για εσάς. Θα σας φέρει πολλές αποκαλύψεις και ανακαλύψεις, σε ποικίλους τομείς. Ενδιαφέρουσες καταστάσεις που θα βιώσετε, μπορεί να μην τους δώσετε την δέουσα σημασία. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης από αναξιόπιστα άτομα. Να ξέρετε ότι το όπλο σας δεν θα είναι η καχυποψία, θα είναι η ειλικρίνεια!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένας ιδιαίτερα επιτυχής και συναρπαστικός μήνας αναμένεται να είναι ο Ιούλιος για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί!

Το σύμπαν έχει την πρόθεση να ενισχύσει τα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα σας γενικότερα.

Γι’ αυτό να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας, προκειμένου να μην σας ξεφύγει καμία καίρια ευκαιρία!

Μέσα στον Ιούλιο θα βιώσετε καινούργιες εμπειρίες μέσα από σημαντικά γεγονότα. Οι γνωριμίες και οι προσεγγίσεις που θα κάνετε τώρα, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Η περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα δικό σας εγχείρημα. Ωστόσο, τα άστρα σας δίνουν μια νύξη: Να μην κάνετε κάτι μόνοι σας, να εξασφαλίσετε συνέργειες!

Σε προσωπικό επίπεδο, διαβλέπονται επίσης ιδιαίτερες συγκυρίες. Να είστε απόλυτα αυθεντικοί, πρώτα προς τον εαυτό σας και μετά προς τους άλλους. Και επειδή οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται, επιστρατεύστε την παροιμιώδη διπλωματία και ευελιξία για να αδράξετε ακόμη περισσότερα οφέλη από αυτές!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να συνοδευτούν από τα περισσότερα «καινούργια» για εσάς. Θα προκύπτουν πολλές ευκαιρίες, τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες με τις καταστάσεις. Να ακούτε και να συλλέγετε τις συμβουλές των τρίτων, ωστόσο τις αποφάσεις θα πρέπει να τις παίρνετε αυτόνομα. Φανείτε τώρα προνοητικοί και σχεδιάστε τις κινήσεις σας εκ των προτέρων!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι ακόμα πιο αίσιο και παραγωγικό. Αν νιώθετε ιδιαίτερα δυναμικοί, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και πάρτε ρίσκα. Ο αυθορμητισμός μπορεί να επιφέρει θετικές εξελίξεις, ωστόσο να φροντίσετε να έχετε εναλλακτικές επιλογές για κάθε κίνησή σας!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι πιο συναισθηματικό, αν και τελικά θα αποδειχθεί το πιο παραγωγικό. Είναι η περίοδος που δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές σε κανένα επίπεδο, τόσο από πλευράς κινήσεων όσο και κούρασης. Η επαγγελματική αρένα θα απαιτήσει συνέπεια και τακτική. Μην απομακρύνετε άτομα από κοντά σας, ούτε να βιαστείτε να «στρατολογήσετε» καινούργιους συμμάχους τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Μια ήρεμη αλλά σημαίνουσα περίοδος για τη ζωή σας αναμένεται να είναι ο φετινός Ιούλιος, αγαπητοί Σκορπιοί!

Το πιο βασικό πλεονέκτημά της, είναι ότι θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από όσο έχετε υπάρξει ως τώρα.

Θα έχετε την απόλυτη ευχέρεια να πάτε όπου θέλετε και να δράσετε όσο θέλετε, χωρίς να σας περιορίσει κανείς και τίποτα!

Επειδή όσα λαχταράτε είναι συνεχώς αυξανόμενα, μην σπαταλήσετε ούτε λεπτό ανούσια. Θα νιώσετε αποδεσμευμένοι από πολλά, με πνευματική και σωματική αρτιότητα. Αυτή η ιδιόμορφη ατμόσφαιρα έχει την πρόθεση να σας προκαλέσει να πάρετε πιο αίσιες διαδρομές!

Δεν προβλέπεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σας δεδομένα μέσα στον Ιούλιο. Αλλά κι αν προκύψουν κάποιες, θα έχουν στόχο να αλλάξουν εσάς ώστε να ενισχύσουν τελικά την εξέλιξη των στόχων σας. Ήρεμα θα κυλήσει και η προσωπική σας ζωή. Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καλούς και γνήσιους φίλους, χωρίς να αποκλείεται και μια ρομαντική προοπτική!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπονται δραστικές για την ιδιοσυγκρασία σας: Το σύμπαν έχει τη διάθεση να σας ενισχύσει, στους τομείς που «παραδοσιακά» είστε πιο αδύναμοι. Γι’ αυτό είναι η περίοδος που πρέπει να εστιάσετε πιο πολύ στον εαυτό σας, να παίρνετε τις αποφάσεις σας περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Το πεπρωμένο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και να μην διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η πιο δυναμική περίοδος του μήνα για εσάς. Κάποιοι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή, άλλοι θα καταφέρετε να προοδεύσετε. Είναι βέβαιο ότι αυτές οι μέρες θα έχουν κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά. Να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, γιατί το ανοσοποιητικό σας χρειάζεται τόνωση!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να ευνοήσει περισσότερο την επαγγελματική σας δράση. Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, λειτουργήστε πιο συνεργατικά απ’ όσο συνηθίζετε. Αποφύγετε τους μακροχρόνιους σχεδιασμούς, ώστε να σας είναι εύκολο να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Να καταβάλετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε αυτή τη φάση και να ακούτε τις απόψεις και συμβουλές των τρίτων. Τα οικονομικά σας έχουν προοπτικές να αυξηθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο φετινός Ιούλιος προβλέπεται να είναι μια σχετικά ανέφελη περίοδος για εσάς, αγαπητοί Τοξότες!

Ερωτήματα και προβλήματα συχνά θα επιλύονται με «ασυνήθιστους» τρόπους – ίσως ως δια μαγείας;

Πάντως θα σας προσεγγίσουν πολλές ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις χάσετε!

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι δυναμικός και θεμελιώδης για όλους τους Τοξότες. Πολλά ενδιαφέροντα και σημαίνοντα γεγονότα θα σας προσεγγίσουν, που έχουν τη δυναμική να βελτιώσουν τη ζωή σας. Γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε ημίμετρα και δράστε με αυτοπεποίθηση. Θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται και να ανθίζουν όσα λαχταράτε!

Η προσωπική και ερωτική σας ζωή χρειάζεται λίγη «φροντίδα» μέσα στον Ιούλιο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις ή/και να κάνετε κάποιες επιλογές… Μην βιαστείτε να καταλήξετε, γιατί δεν θα διαθέτετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Τα άστρα σας συστήνουν να ακούσετε το ένστικτο και την καρδιά σας!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα της οικογένειας και των σχέσεών σας. Ίσως να προκύψουν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι εμφανείς άμεσα. Γι’ αυτό να είστε διατεθημένοι να αλλάξετε πρακτικές, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, να τις ακούσετε όλες και να τις αξιολογήσετε. Οι αδέσμευτοι Τοξότες να αναμένετε ευκαιρίες με προοπτικές, καθώς θα έχετε πλεονεκτήματα έναντι τις ανταγωνιστών. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι μέρες θα σας προσφέρουν ευχάριστες και ψυχαγωγικές εμπειρίες!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι σημαίνων για όσους έχετε δική σας επιχείρηση. Μην αρκεστείτε σε αυτά που ήδη έχετε, γιατί η περίοδος επιτάσσει πρόοδο και εξέλιξη. Να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και να διευρύνετε την οπτική και τους ορίζοντές σας. Πολλά από τα προβλήματα που σας πιέζουν και που ίσως χρόνιζαν, τώρα θα επιλυθούν άπαξ δια παντός: Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και να αξιοποιήσετε κάθε βοήθεια που θα λάβετε, ακόμα και με τους πλέον απρόβλεπτους τρόπους!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η πιο ήρεμη και χαλαρή φάση του μήνα για εσάς. Είναι η στιγμή να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας και να μην ανησυχείτε τόσο για όλους και όλα! Οι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, εμπιστευτείτε τους συνεργάτες σας και διαμοιράστε τους λίγες επιπλέον ευθύνες. Αν εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, παραμερίστε την μετριοπάθειά σας: Έχετε ταλέντα και προσόντα για να ανελιχθείτε στην ιεραρχική κλίμακα και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Η ποιότητά σας ως άτομα και ο επαγγελματισμός σας θα είναι τα καίρια εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας με μετριοπαθή δυναμική, για όλους εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Το σύμπαν δεν θα φέρει εμπόδια στο δρόμο σας και όλα θα εξελίσσονται με σταθερό βηματισμό.

Το ευχάριστο της περιόδου, είναι ότι θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

Αγαπητοί Αιγόκερω, μέσα στον Ιούλιο θα έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τον εαυτό σας. Με διαύγεια και αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να προοδεύσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν θα εξαρτώνται όλα από εσάς σε αυτή τη φάση. Αν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα καταφέρετε περισσότερα αν ακούσετε και τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και ορμή. Είναι η ιδανική περίοδος για να επιλύσετε δυσχέρειες του παρελθόντος και να χαράξετε την καινούργια σας πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, σας αναμένουν ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες όπως και ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεών σας!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να φέρουν δραστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγικές χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα και ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας! Η ενέργειά σας θα ξεχειλίζει και θα πρέπει να βρίσκετε αντικείμενο για να την διοχετεύετε. Αν και θα βιώσετε πολλές ευχάριστες συγκυρίες, δεν θα είναι σημαντικά τα γεγονότα καθ’ αυτά: Σημαντικές θα είναι οι αντιδράσεις του στενού σας κύκλου προς αυτά. Να είστε σε ετοιμότητα, για να αξιοποιήσετε τη βοήθεια που θα λάβετε – και με απρόβλεπτους τρόπους!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να σας φέρει επιτυχίες, αρκεί να είστε γρήγοροι και εστιασμένοι στα ζητούμενά σας. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες από τις αναμενόμενες – αλλά η ευθεία οδός δεν είναι πάντα η πιο γρήγορη και πιο ασφαλής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ως επικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Ιούλιος, αγαπητοί Υδροχόοι!

Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το σύμπαν στήνει ένα αίσιο σκηνικό για επιθυμητές εξελίξεις.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε τις ευκαιρίες!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουλίου σας αναμένουν σημαντικές αλλαγές: Δεν αποκλείεται να αλλάξετε καθήκοντα ή εργασιακό χώρο. Όποιο κι αν συμβεί, να ριχτείτε αμέσως στη δουλειά και να αφήσετε τις συζητήσεις για αργότερα. Μην περιορίσετε τον δημιουργικό σας οίστρο και μην αρκεστείτε σε ημίμετρα – γιατί όλα θα είναι εφικτά για εσάς!

Να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και να έχετε συνεχή επαφή με όσα θα τεκταίνονται. Είναι καίριο σημείο προσοχής το να μην γίνετε μανιακοί: Να λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση και να αγνοείτε τους όποιους «αρνητικούς» στο περιβάλλον σας. Επίσης, μην αποκαλύψετε σε κανέναν τα μυστικά σας αυτή την περίοδο!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να φέρουν ευκαιρίες για να αναλάβετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την εργασιακή στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό σας ή την αναδιάρθρωση των πρακτικών σας. Μην διαχωρίσετε τις υποχρεώσεις σας σε σημαντικές και δευτερεύουσες, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας διαφύγει κάτι σημαντικό!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να αποτελέσει ορόσημο για τη ζωή πολλών Υδροχόων: Θα διέπεται από δυναμισμό και εύνοια, ενώ θα αρχίσουν να διαφαίνονται αποτελέσματα σε αποφάσεις που πήρατε πρωτύτερα. Από πλευράς σας, δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε σε θέματα που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον. Πρέπει να είστε εστιασμένοι στο παρόν, χωρίς φανατισμούς. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για οικονομικές συνδιαλλαγές και επενδύσεις. Μην στηριχτείτε σε τρίτα πρόσωπα, δράστε μόνοι και θα δείτε αποτελέσματα που δεν φανταζόσασταν καν!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να αποτελέσει την λογική κατάληξη των προηγούμενων ημερών. Εσείς μπορεί να νιώσετε ότι μειώνεται ο ενθουσιασμός για τα τρέχοντα γεγονότα… Ωστόσο, το βάθος και η σημασία τους θα πολλαπλασιαστεί. Όλα τα θέματά σας θα φτάσουν στο απόγειό τους, γι’ αυτό θα κληθείτε να αποφασίσετε πώς και ποιο θα είναι το τελικό σας βήμα. Η μεγάλη ευθύνη που φέρει αυτή η συγκυρία, μπορεί να σας πιέσει κάπως. Όμως θα έχετε ανέλπιστη και μεγάλη στήριξη, γι’ αυτό τολμήστε να προχωρήσετε παρακάτω!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Ως ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τη ζωή σας χαρακτηρίζεται ο φετινός Ιούλιος, αγαπητοί Ιχθύες!

Πολλές από τις τάσεις που θα επικρατήσουν, θα είναι συνέχεια όσων βιώσατε τον προηγούμενο μήνα.

Γι’ αυτό τα άστρα σας καλούν να αξιοποιήσετε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, χωρίς να επηρεάζεστε από όσα τεκταίνονται γύρω σας!

Απλά και ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα για εσάς, παρά την φρενίτιδα που μπορεί να επικρατεί ενίοτε στον περιβάλλοντα χώρο. Δεν θα προκύψουν εμπόδια στην πορεία σας, ωστόσο δεν πρέπει να πάψετε να είστε προσεκτικοί και συνετοί στην κάθε κίνησή σας. Θα αποφύγετε κάθε αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας, όσο παραμένετε σε επαγρύπνηση!

Μέσα στον Ιούλιο θα λάβετε πολλές προσκλήσεις από φίλους και συγγενείς, για μια ποικιλία κοινωνικών υποχρεώσεων. Θα σας ωφελήσει να παραστείτε σε όσες περισσότερες μπορείτε, για να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Γι’ αυτό είναι καίριας σημασίας να κατανοείτε εκ των προτέρων τα κίνητρα του καθενός πίσω από κάθε πράξη του. Όσο διατηρείτε την ηρεμία και τη διαύγεια της σκέψης σας, έχετε πιθανότητες να σημειώσετε ακόμη και ανέλπιστες επιτυχίες!

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι ευχάριστες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζονται. Οι άλλοι θα θεωρούν ότι κάνετε αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές επιτυχίες σε οικονομικό επίπεδο. Οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί αρχικά να μην σας φανούν σημαντικές. Αλλά όσο περνά ο καιρός, θα αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να είχατε υποπέσει σε καίρια λάθη αν δεν τις είχατε προσέξει! Αν πρέπει να διαπραγματευτείτε για κάτι αυτές τις ημέρες, πρώτα φροντίστε να έχετε κατανοήσει τις θέσεις της άλλης πλευράς. Αν δεν υπάρχει συνεργατική διάθεση, απλά αρνηθείτε να μετάσχετε σε διάλογο. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν άλλες, ίσως και πιο αίσιες ευκαιρίες για να εκφράσετε την άποψή σας!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η πιο ήρεμη και γαλήνια περίοδος του μήνα. Τώρα να στρέψετε την προσοχή σας στα τρέχοντα καθήκοντα και θέματα, ώστε να προλαβαίνετε να χειρίζεστε και όποιες αλλαγές προκύπτουν. Δεν πρέπει να σας αγγίξουν πιθανές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, παραμείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα και τους στόχους σας. Αν αποζητάτε μια αλλαγή, θα την πετύχετε μόνο με σύμπνοια και φιλική διάθεση. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, να είστε δεκτικοί σε νέες τάσεις που θα σχολιάζονται από συνεργάτες σας. Αλλά όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ας είστε πιο συντηρητικοί. Αρκεστείτε στη δημιουργία κλίματος συνέργειας, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα και τον χαρακτήρα των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here