Πόσο Πλουτώνιος τύπος είσαι;

0
35

Τι σημαίνει να είσαι Πλουτώνιος;
Θεωρείσαι Πλουτώνιο πρόσωπο, αν το ζώδιο του Σκορπιού και ο 8ος οίκος σου είναι ισχυρά στο γενέθλιο χάρτη σου. Οι Πλουτώνιοι τύποι, ρέπουν προς τη χειραγώγηση και την καταπίεση των άλλων, την κατάχρηση εξουσίας, τις διαμάχες γύρω από τον έλεγχο, τις δυσαρέσκειες και τα παράπονα, το πείσμα και την έχθρα. Το να είναι κανείς Πλουτώνιος, όμως, περιλαμβάνει επίσης το μετασχηματισμό, την επούλωση, και την ενδυνάμωση του εαυτού του και των ανθρώπων και καταστάσεων, για τα οποία νοιάζεται. Ένας Πλουτώνιος τύπος διαθέτει έμφυτο χάρισμα στην ψυχολογία, τις θεραπευτικές τεχνικές, και την κατανόηση του άλλου, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να «κολλάνε» πάνω του σαν τσιμπούρια.

Πλουτώνια χαρακτηριστικά: Δύναμη, έλεγχος, εμπιστοσύνη, επισήμανση και ανάλυση καθετί κρυμμένου και μυστικού, εξάλειψη των ανεπιθύμητων, διαχωρισμός, εμμονή απέναντι σε πράγματα και συναισθήματα, εκδίκηση, θάνατος και τερματισμοί, αναγέννηση, επούλωση και μετασχηματισμός.

Θέματα της ζωής που σχετίζονται με τον Πλούτωνα/Σκορπιό: Σεξουαλικότητα, πλούτος, χρήση και κατάχρηση εξουσίας, διαφθορά και «βρώμικες» συμφωνίες, μυστικά, μυστήρια, επούλωση, ψυχολογία, θάνατος και μεταθανάτια ζωή, χρέη, τρομοκρατία.

Για να βρεις, πόσο Πλουτώνιος τύπος είσαι, πρόσθεσε τους πόντους σου στο τεστ που ακολουθεί και διάβασε την ερμηνεία.

 Πλούτωνας σε σύνοδο, τετράγωνο, τρίγωνο, ή αντίθεση με Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα: 10 πόντοι η κάθε όψη.

 Πλούτωνας σε σύνοδο, τετράγωνο, τρίγωνο ή αντίθεση με άλλους πλανήτες: 5 πόντοι η κάθε όψη.

 Πλούτωνας σε εξάγωνο, χιαστί, πεντάγωνο, ημιτετράγωνο ή ενάμισι τετράγωνο με Ήλιο, Σελήνη ή άλλους πλανήτες: 2 πόντοι η κάθε όψη.

Ήλιος, Σελήνη, Ωροσκόπος ή Μεσουράνημα στο Σκορπιό: 5 πόντοι το καθένα.

 Πλούτωνας στο Σκορπιό ή στον 8ο οίκο ή Σκορπιός στην ακμή του 8ου: 5 πόντοι το καθένα.

 Άλλοι πλανήτες στο Σκορπιό: 3 πόντοι ο καθένας.

 Ήλιος ή Σελήνη στον 8ο οίκο: 5 πόντους ο καθένας.

 Άλλοι πλανήτες στον 8ο οίκο: 3 πόντοι ο καθένας.

Βαθμολογία:

0-10: χαμηλή

15-25: μέτρια

Πάνω από 25: ισχυρή

 Ερμηνεία:

◊ Αν έχεις υψηλή βαθμολογία, είσαι Πλουτώνιος και, επομένως, διακατέχεσαι από τρομερή ένταση σε ορισμένες από τις παραπάνω αναφερόμενες πλουτώνιες ιδιότητες. Η απομόνωση και το αντίθετό της εναλάσσονται στις στενές σου σχέσεις. Στη χειρότερη των περιπτώσεων εκδηλώνεις άσκηση ελέγχου, δυσπιστία, συναισθηματική ένταση, πικρία και εκδικητικότητα. Κατά τη διαδικασία εκμάθησης μιας θεραπευτικής τεχνικής που αφορά την επούλωση των δικών σου τραυμάτων, γίνεσαι φυσικός θεραπευτής και καταλύτης για τις ζωές των ανθρώπων γύρω σου.

◊ Αν έχεις χαμηλή βαθμολογία, σου λείπουν κάποια από τα παραπάνω πλουτώνια χαρακτηριστικά. Συχνά, δεν μπορείς να δεις σε μεγάλο βάθος ανθρώπους και καταστάσεις και  σου διαφεύγουν σημαντικές ψυχολογικές παράμετροι, που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις ανεπιθύμητες συνήθειες και τρόπους συμπεριφοράς. Αν συμβεί να ηττηθείς άσχημα, θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να το ξεπεράσεις. Είσαι ένας ευχάριστος και βολικός άνθρωπος, που πιθανότατα δεν κουβαλά μέσα του κακίες, ούτε καταστρώνει εκδικητικά σχέδια. Και έως ότου προσβληθείς από τις διελεύσεις του Πλούτωνα -όπως το Τ-τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού-Κρόνου του 2010-12, δεν θα σ΄απασχολήσει ούτε ο δικός σου μετασχηματισμός, αλλά ούτε και του κόσμου γύρω σου.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here