Ποιος είναι ο «Κενός Πορείας» πλανήτης σας;

0
9

Κενός πορείας είναι ένας πλανήτης που δεν θα κάνει καμία άλλη σημαντική όψη με άλλους πλανήτες στο ωροσκόπιό σας, πριν αλλάξει ζώδιο. Στον γενέθλιο χάρτη σας, είναι ο πλανήτης με το μεγαλύτερο αριθμό μοιρών, και αντιπροσωπεύει ό,τι στη ζωή σας βάζετε συνήθως σε δεύτερη μοίρα.

  • Ποιο ζώδιο κυβερνά ο Κενός Πορείας πλανήτης σας;
  • Ποιος οίκος έχει το ζώδιο αυτό στην ακμή του;
  • Σ΄αυτόν τον οίκο (τομέα ζωής) θα παρουσιάζονται συχνά μικροπροβλήματα.

Παράδειγμα: Κενός Πορείας πλανήτης ο Άρης στον Ταύρο: το άτομο βάζει σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες του, τη σεξουαλικότητα και τη σωματική του δραστηριότητα. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό και το Σκορπιό. Αυτά τα ζώδια είναι στις ακμές του 2ου και 7ου οίκου του. Άρα, μικροπροβλήματα δημιουργούνται συνεχώς στον τομέα των οικονομικών του ατόμου και στις σχέσεις του με τους άλλους.

 

Ο προοδευμένος Κενός Πορείας πλανήτης

Στον προοδευτικό χάρτη, ένας Κενός Πορείας πλανήτης δείχνει ποια θέματα βάζετε ΣΗΜΕΡΑ σε δεύτερη μοίρα. Ο οίκος που αυτός ο πλανήτης κυβερνά στο γενέθλιο χάρτη σας, αποτελεί ΣΗΜΕΡΑ την πηγή της δυσαρέσκειάς σας.

.

Η προοδευμένη Κενή Πορείας Σελήνη

Στον προοδευτικό χάρτη, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο κάθε δυόμισι χρόνια. Η περίοδος Κενής Πορείας της Σελήνης προηγείται κάθε ζωδιακής της αλλαγής. Στην περίπτωση αυτή, ο γενέθλιος οίκος με Καρκίνο στην ακμή του είναι η πηγή του ερεθισμού, σύντομου όμως, διάρκειας περίπου ενός μήνα.

 

Η δυσαρέσκεια… κατ΄ οίκον

1ος οίκος: Δεν σας αρέσει η προσωπικότητα ή η εμφάνισή σας. Νιώθετε πως έπρεπε να είχατε πει αυτό ή εκείνο. Χαλαρώστε, κανείς δεν σας κοιτάζει με μικροσκόπιο.

2ος οίκος: Ανησυχία για τα οικονομικά, ίσως και αβάσιμη, και έλλειψη αυτοεκτίμησης. Έχετε την αίσθηση πως ποτέ δεν έχετε αρκετά χρήματα.

3ος οίκος: Δυσαρέσκεια που οφείλεται στα αδέλφια σας και στον τομέα της επικοινωνίας. Δεν κατανοείτε, ούτε σας κατανοούν. Προβλήματα με μηχανήματα (αυτοκίνητο, pc, κ.λπ.).

4ος οίκος: Δυσκολία να ολοκληρώσετε κάποιες δράσεις σας, μικροπροβλήματα με την οικογένεια που γκρινιάζει και ανακατεύεται στις υποθέσεις σας.

5ος οίκος: Δεν αντέχετε τους ψευτοσυναισθηματισμούς και τις ρομαντικούρες, ή στερείστε ρομαντισμού. Τα ταλέντα και τα χόμπι του ελεύθερου χρόνου σας είναι πηγή άγχους ή εκνευρισμού. Τα παιδιά είναι αυθάδη, και τα σχέδια διακοπών πάνε στραβά.

6ος οίκος: Η καθημερινότητα είναι χαώδης και οι συνθήκες στη δουλειά εκνευριστικές.

7ος οίκος: Οι άλλοι είναι ενοχλητικοί, μαζί και ο σύντροφός σας που έχει συνήθειες που σας πειράζουν. Βλέπετε τα ελαττώματα των άλλων χωρίς παρωπίδες.

8ος οίκος: Σεξουαλική ένταση, λίμπιντο στα ύψη, αναρωτιέστε αν οι προσωπικές σας σχέσεις είναι φυσιολογικές. Ανησυχίες σχετικά με τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, δάνεια, κτλ.

9ος οίκος: Τα πεθερικά σας εκνευρίζουν, περίεργα πράγματα συμβαίνουν στα ταξίδια σας ή σε θέματα εκπαίδευσης. Προβλήματα με δικαστήρια ή με εκπροσώπους του νόμου.

10ος οίκος: Δεν ξέρετε ποιον επαγγελματικό δρόμο να διαλέξετε, δεν σας αρέσει η δημόσια εικόνα σας, και τα βάζετε με τον  εαυτό σας.

11ος οίκος: Ανησυχείτε πως οι στόχοι σας δεν θα επιτευχθούν. Σας εκνευρίζει μια ομάδα, γιατί νιώθετε πως σας αφήνουν απέξω.

12ος οίκος: «Θάβετε» τις υποσυνείδητες σκέψεις σας, γιατί είναι πολύ οδυνηρές για να τις αντιμετωπίσετε. Εκνευρίζεστε όταν σας λένε «όχι», όταν περιοριστείτε ή καταπιέζεστε.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here