Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο

0
14

Κάθε πλανήτης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, ειδικά στον 1ο οίκο, κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Άρης θα φανεί, λόγω της επιθετικής και βίαιης φύσης του ατόμου. Η Αφροδίτη θα προσθέσει εμφανή γοητεία και φυσική ομορφιά. Ο Κρόνος θα «συννεφιάσει» το πρόσωπο με απαισιοδοξία και μια θλιμμένη όψη. Ο Πλούτωνας, όμως, λόγω της μυστικής φύσης του, δεν είναι τόσο προφανής, αλλά τα τελικά αποτελέσματα είναι πιο βαθιά από ό,τι τα πιο προφανή. Δίνει στο πρόσωπο οξεία διαισθητική ικανότητα και βαθιά αντίληψη των καταστάσεων και των ανθρώπων καθώς και την ικανότητα να επικεντρώνεται σε κάθε θέμα ή δίλημμα. Το προφανές της συγκεκριμένης τοποθέτησης είναι τα μάτια. Δημιουργεί ένα μαγνητικό, έντονο βλέμμα που έχει επιβλητική επίδραση στους άλλους. Είναι ένα βλέμμα που μοιάζει να διεισδύει στο μυαλό τους.

Η ικανότητα να επαναπροσδιορίζεται το άτομο μετά από μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του ή μετά από ένα «τραύμα», γίνεται ορατή από όλους. Και τους καταπλήσσει σε περιόδους προσωπικής κρίσης με τον τρόπο που μεταμορφώνεται και επαναφευρίσκει τον εαυτό του. Ωστόσο, επειδή ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη δύναμη, και αν υπάρχουν σημαντικές αρνητικές όψεις προς τον Πλούτωνα ή / και τον Ωροσκόπο, τότε θα εκφραστεί αυτού του είδους η ενέργεια αντί της μετασχηματιστικής. Είναι αυτές τις στιγμές, που το άτομο αποκτά εμμονή με την εξουσία πάνω στους άλλους με κάθε κόστος, και η συμμετοχή της Σελήνης ιδιαίτερα το προκαλεί αυτό ειδικά με τις γυναίκες.

Η αίσθηση της προσωπικής δύναμης εκφράζεται με αξιοσημείωτη φυσικότητα σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν πλήρη έλεγχο των φιλοδοξιών και των στόχων τους και είναι ολοκληρωτικά επικεντρωμένοι. Τίποτα δεν μπορεί να τους αποσπάσει από αυτό στο οποίο έχουν εστιάσει, ειδικά αν ο Πλούτωνάς τους καταλαμβάνει τον 1ο οίκο ή ακόμη και τον 12ο εφόσον κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο. Πολλοί άνθρωποι με αυτήν την τοποθέτηση απέχουν σχεδόν ή εντελώς από το αλκοόλ, τόσο μεγάλος είναι ο αυτοέλεγχος και η δύναμη της θέλησής τους. Η έντονη αυτογνωσία τους είναι σχεδόν παρόμοια με το ένστικτο της επιβίωσης, σαν να αισθάνονται ότι τα πάντα «εκεί έξω» είναι μια απειλή και δεν έχουν καμία πρόθεση να παρασυρθούν. Ωστόσο, παρά την έντονη αυτογνωσία, δεν είναι από εκείνους που επιζητούν την προσοχή, και δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Τα πάνε πολύ καλύτερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και ένας δυναμικός ωροσκόπος Λέων αποδυναμώνεται και ατονεί με αυτή την ισχυρή θέση Πλούτωνα.

Οι άνθρωποι που έχουν στο ωροσκόπιό τους τη συγκεκριμένη σύνοδο ασκούν μια μαγνητική επίδραση στους άλλους, είτε έλξης είτε απώθησης, καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να λειτουργήσει αμφίδρομα. Βέβαια, αν επιλέξουν να μην αρέσουν σε κάποιον, θα τον απωθήσουν χωρίς σκέψη. Αν όμως επιλέξουν το αντίθετο, δεν υπάρχει περίπτωση οι άλλοι να αντισταθούν στην επιρροή της μαγνητικής τους δύναμης, που εκφράζεται κυρίως μέσα από το βλέμμα τους…τόσο ισχυρό που μόνο αν φορούσαν σκούρα γυαλιά θα έδιναν στον άλλο την πιθανότητα να «γλιτώσει».

Κάθε πλανήτης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, προσθέτει κάτι από την ποιότητά του στη φυσική παρουσία του προσώπου: ο Δίας το καθιστά πολύ δυναμικό, χαρούμενο και χαμογελαστό, συχνά με πλατύ χαμόγελο! Ο Κρόνος, αντίθετα, του δίνει απαισιοδοξία και καταπιεσμένη όψη. Ο Άρης εκφράζεται ως μια σχεδόν μόνιμα θυμωμένη μορφή. Η Αφροδίτη δίνει εξαιρετική ομορφιά, κτλ. Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο βαθύ όσο τα μάτια του Πλούτωνα!

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here