Πλούτωνας σε Ζώδια

0
14

Πλούτωνας στον Κριό

Αλλαγή ηγεσίας.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στον Κριό ήταν από το 1823 ως το 1853 και θα ξαναβρεθεί εκεί γύρω στο 2070. Καθώς η λειτουργία του Πλούτωνα είναι να ενεργοποιεί τον πυρήνα μιας επιρροής, είτε για το καλό, είτε για το κακό, στις περιόδους αυτές ανατρέπονται διεφθαρμένοι ηγέτες και οι μάζες επηρεάζουν τις παγκόσμιες εξελίξεις. Μπορεί να προκύψουν ακραίες δικτατορίες που ανατρέπονται. Αυτή την περίοδο ριζώνουν ισχυρές ιδεολογίες που εμπνέουν τα άτομα να αγωνισθούν ενάντια σε κάθε αντιξοότητα. Η ενέργεια αυτής της εποχής εκδηλώνεται με έναν φανατικό ενθουσιασμό. Αν εκδηλώσεις την επιρροή αυτή στην προσωπική σου ζωή θα γίνεις φοβερά ατομιστής και θα αντιδράς στον οποιονδήποτε προσπαθεί να σου στερήσει την ελευθερία. – ειδικά στον χώρο εργασίας. Από την μια θα πολεμάς τους δικτατορίσκους που προσπαθούν να επιβάλλουν την θέλησή τους σε αθώους ανθρώπους, από την άλλη μπορεί και εσύ να φέρεσαι σκληρά. Μπορεί επίσης να έρθεις αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα της αποξένωσης σου από τους άλλους επειδή αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες η χαράζεις τον δικό σου δρόμο στην ζωή. Πιθανόν εμπνεόμενος από τις αρχές του Μακιαβέλι, συχνά εγκλωβίζεσαι σε ανταγωνιστικές διαμάχες, όπου η κεντρική ιδέα είναι η δική σου επικράτηση.

Πλούτωνας στον Ταύρο

Μετάλλαξη της ύλης.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στον Ταύρο, ήταν από το 1853 ως το 1884 και θα ξαναεπιστρέψει σε αυτό το ζώδιο γύρω στα 2098. Συλλογικό αυτό οδηγεί σε μεταστροφή της συμπεριφοράς σε ο,τι έχει σχέση με την εξάντληση των φυσικών πόρων. Ανακαλύπτονται νέα τεχνητά υλικά και νέες χρήσεις για τα παλιά. Η περίοδος αυτή υποφέρει από σοβαρές κρίσεις που συγκλονίζουν τον κόσμο της διεθνούς οικονομίας και που οδηγούν στην ίδρυση νέων οικονομικών θεσμών. Κάποιοι πόλεμοι προκαλούν τεράστιες υλικές καταστροφές. Η κοινωνία εστιάζεται, με τρόπο ίσως παρακμιακό, στις απολαύσεις και τις πολυτέλειες δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και στην ικανοποίηση. Αν εκφράσεις την επιρροή αυτή σε προσωπικό επίπεδο, θα αναζητήσεις να ικανοποιήσεις τα πάθη σου για την σεξουαλικότητα, το φαγητό και τα υλικά αγαθά – ειδικά σε σχέση με τον (την) σύντροφό σου. Στην διάρκεια της ζωής σου θα πρέπει να αποχωρισθείς κάποιον η κάτι που ήσουνα φανατικά δεμένος μαζί του. Αν εγκαταλείψεις κάποια πράγματα που απορροφούν όλη την ενέργεια και τον χρόνο σου, θα μπορέσεις να πάρεις μεγαλύτερη ικανοποίηση από τα πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά στην ζωή σου. Ο υλικός κόσμος παίζει σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου είτε για το καλό, είτε για το κακό. Μπορείς να ανακαλύψεις νέες μεθόδους ανακύκλωσης και να συνεισφέρεις στην υπόθεση της οικολογίας.

Πλούτωνας στους Διδύμους

Συλλογική πόλωση.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στους Διδύμους από το 1884 ως το 1914 και θα επιστρέψει σε αυτό το ζώδιο γύρω στα 2128. Αυτή την εποχή γίνονται σαρωτικές αλλαγές στις επικοινωνίες και τις συγκοινωνίες καθώς οι παλιοί τρόποι επαφής των ανθρώπων παραχωρούν την θέση τους σε νέους. Η εκπαίδευση περνάει περίοδο μεταρρυθμίσεων που είναι αποτέλεσμα των εξελίξεων στον τρόπο εφαρμογής των γνώσεων και στον τρόπο της σκέψης. Χρησιμοποιούνται νέες μέθοδοι για την εξερεύνηση του μυαλού, αλλά συγχρόνως γίνεται και πολύ πιθανή η επιδημία μιας μαζικής ψύχωσης στην κοινωνία. Αν μπορέσεις να εκδηλώσεις αυτή την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο θα ενδιαφερθείς να αντιληφθείς την φύση του μυαλού και τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων. Κάποια στιγμή στην ζωή σου, ίσως λόγω κάποιας τραυματικής εμπειρίας η επειδή έφθασες στα πρόθυρα του θανάτου, θα εξερευνήσεις τους κρυφούς πνευματικούς μηχανισμούς που προέρχονται από το ασυνείδητο. Κάποιες τραυματικές εμπειρίες, λόγω κληρονομικών, με κάποιον αδελφό η αδελφή σου, μπορεί να στιγματίσουν τις σχέσεις οι οποίες μπορεί και να διακοπούν.

Πλούτωνας στον Καρκίνο

Αναδομώντας την κληρονομιά.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στον Καρκίνο από το 1669 ως το 1693 και ξανά από το 1914 ως το 1939. Ιστορικά αυτή η επιρροή φέρνει τρομερές αναταραχές σε ο,τι αφορά την εθνική και οικογενειακή ταυτότητα. Οι χώρες ενώνονται λόγω πατριωτικού φανατισμού και το κράτος έχει την τάση να αναλάβει τις υποχρεώσεις της οικογένειας. Υπάρχει ενδιαφέρον για την μητρότητα και κάποια κινήματα με μεγάλο έρεισμα στην κοινωνία έρχονται να αλλάξουν τον ρόλο των γυναικών από αυτήν την άποψη. Γίνονται πολλές περιβαλλοντολογικές αναμορφώσεις αυτήν την εποχή, καθώς και νέα προγράμματα πρόνοιας σχετικά με την διατροφή και την ανατροφή. Κάποια παλιά συναισθηματικά ζητήματα έρχονται να επηρεάσουν τις ψυχές των εθνών. Αν διοχετεύσεις την επιρροή αυτή στην προσωπική σου ζωή, θα αντιληφθείς τα βαθιά συναισθήματα που συγκροτούν την βάση του χαρακτήρα σου και θα υπάρξουν πολλές στιγμές στην ζωή σου όταν η διακοπή των δεσμών – ειδικά με την οικογένεια – θα σε κάνουν να επανεξετάσεις σοβαρά τα συναισθήματά σου. Τα πολιτιστικά, τα θρησκευτικά η τα φιλοσοφικά ενδιαφέροντα – ειδικά σε σχέση με το μακρινό παρελθόν – μπορεί γίνουν μέρος της συναισθηματικής σου βάσης. Οι άνθρωποι μπορεί να σε θεωρούν συναισθηματικά απαιτητικό άτομο, ειδικά σε ο,τι αφορά την χωρίς όρους αφοσίωσή τους απέναντί σου. Στην διάρκεια της ζωής σου θα μάθεις καλά τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Πλούτωνας στον Λέοντα

Προσωπική δύναμη.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στον Λέοντα από το 1693 ως το 1711 και ξανά από το 1939 ως το 1957. Αυτή ήταν εποχή πολιτικών παιχνιδιών με χαρισματικούς ηγέτες που ασκούσαν δικτατορικές εξουσίες. Ήταν εποχή που η εξουσία ήταν συγκεντρωμένη στα χέρια των λίγων και που οι ηρωικές μορφές έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στις ψυχές των λαών. Η ψυχαγωγία εξυπηρετούσε την άσκηση επιρροής στις μάζες και ένα νέο είδος ελευθερίας που στηριζόταν στην αυξανόμενη άνεση και τον ελεύθερο χρόνο έδινε έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη και στην αυτογνωσία. Αν εκδηλώσεις την επιρροή αυτή στην προσωπική σου ζωή θα αποκτήσεις έντονο χαρακτήρα και θα ασκείς χαρισματικά την επιρροή σου πάνω στους άλλους. Έχεις πολύ ισχυρές αρχές και πεποιθήσεις που τις εκφράζεις με ασυμβίβαστο τρόπο. Καθώς είσαι γεννημένος ηγέτης, σιχαίνεσαι να παίρνεις εντολές από οποιονδήποτε βρίσκεται σε θέση εξουσίας, αν και μπορεί και εσύ να συμπεριφέρεσαι αρκετά αυταρχικά. Μια σειρά από κρίσεις προσωπικότητας στην διάρκεια της ζωής σου – ίσως λόγω παιδιών η ερωτικών υποθέσεων – θα σε οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και θα επανεξετάσεις τους στόχους σου και την στάση σου απέναντι στην ίδια την προσωπική σου δύναμη.

Πλούτωνας στην Παρθένο

Η μετάλλαξη της σκλαβιάς.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήτανε στην Παρθένο από το 1711 ως το 1725 και ξανά από το 1957 ως το 1971. Μεγάλες αλλαγές στις τάσεις απασχολήσεις συνέβησαν εκείνες τις εποχές λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων που έβλαψαν τις παραδοσιακές τέχνες και τα παραδοσιακά επαγγέλματα. Αυτές οι αλλαγές που προέκυψαν από τις τεχνολογικές εξελίξεις έφεραν μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην βιομηχανία και την αγροτική παραγωγή. Σε κοινωνικό επίπεδο δόθηκε μεγαλύτερη προσοχή στην παροχή υπηρεσιών και στην αναμόρφωση στον χώρο της υγείας με νέες εξελίξεις – και με κάποιο συγκεκριμένο φανατισμό – σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή. Αν μπορέσεις να διοχετεύσεις αυτήν την επιρροή στην προσωπική σου ζωή ίσως αποκτήσεις κάποια συγκεκριμένα ενδιαφέροντα η χαρίσματα σε θέματα υγείας. Έχεις απόλυτη συναίσθηση της αλληλεξάρτησης του σώματος και του πνεύματος και μπορεί να έχεις κάποιες δυσάρεστες αρρώστιες σαν αποτέλεσμα αυτού του εσωτερικού παιχνιδιού η σαν αποτέλεσμα των συντηρητικών και των άλλων χημικών ουσιών στις τροφές που δέχεσαι καθημερινά. Οι καθημερινές σου σχέσεις με τους φίλους από τον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σε κάνουν επίσης να αναθεωρήσεις τους κοινωνικούς δεσμούς σου. Κάποιες δυσκολίες για ανεύρεση σταθερής απασχόλησης η μια αίσθηση πως είσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης στην δουλειά μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις κατεύθυνση στο επάγγελμα σου. Έχεις την ικανότητα να επιφέρεις σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών στην κοινωνία.

Πλούτωνας στον Ζυγό

Ισορροπία δυνάμεων.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στον Ζυγό από το 1725 ως το 1738 και ξανά από το 1971 ως το 1984. Εκείνες τις περιόδους έλαβε χώρα ένας σημαντικός επαναπροσανατολισμός σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι αποδεκτές σχέσεις και ο θεσμός του γάμου ήταν σε αμφισβήτηση από μια συλλογική ανάγκη για μεγαλύτερη ισορροπία και αποκατάσταση της ισότητας. Ήταν εποχές ισορροπίας των πολιτικών δυνάμεων και υπόγειων απειλών καταστροφής. Κοινωνικά οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονταν με έναν νέο τρόπο που απειλούσε τα ταμπού των σχέσεων. Οι ιδεολογικές έννοιες για το σωστό και το λάθος οδήγησαν στην καταστροφή της κοινωνικής αρμονίας που πρωτύτερα βασιζόταν στην εκμετάλλευση. Αν μπορέσεις να διοχετεύσεις αυτήν την επιρροή μέσα σου θα σε απασχολήσουν πολύ οι προσωπικές σου σχέσεις και θα γίνουν η αιτία έντονων ιδιωτικών ταραχών. Μπορεί να νιώσεις ότι σε φωνάζουν για να επανορθώνεις αδικίες και έχεις την τάση να είσαι τόσο σκληρός κριτής που διακινδυνεύεις να αποξενωθείς κοινωνικά. Μια πολύ έντονη σχέση – και η ανάγκη να διακόψεις φαινομενικά άρρηκτους δεσμούς – μπορεί να γίνουν το σκηνικό μιας μεγάλης αλλαγής στην ζωή σου.

Πλούτωνας στον Σκορπιό

Εξαλείφοντας την διαφθορά.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στον Σκορπιό, Το ζώδιο που λέγεται ότι κυβερνά, από το 1738 ως το 1749, και ξανά από το 1984 ως το 1995. Σε αυτό το σημείο ο Πλούτωνας είναι πρακτικά πιο κοντά στον Ήλιο από τον Ποσειδώνα λόγω της περίεργης τροχιάς του. Τέτοιες εποχές συμβαίνουν περίεργες αλλαγές στην ζωή των ανθρώπων, ειδικά στα θέματα που έχουν σχέση με την σεξουαλικότητα και την ασφάλεια. Σε οικονομικό επίπεδο, τρομερές αναταραχές οδηγούν σε αναδιοργάνωση το τραπεζικό σύστημα ενώ στους διαδρόμους της εξουσίας ανατρέπονται διάφοροι μαφιόζοι και δικτατορίσκοι. Εξαντλητικές μεταρρυθμίσεις συμβαίνουν σε όλους τους χώρους όπου η εξουσία είναι συγκεντρωμένη στα χέρια των λίγων καθώς επίσης και στις μυστικές οργανώσεις. Αν μπορέσεις να διοχετεύσεις αυτήν την επιρροή στην προσωπική σου ζωή θα αποκτήσεις συνείδηση της δύναμης που έχεις στα χέρια σου και θα μπορείς επίσης να αντιλαμβάνεσαι την κατάχρηση της εξουσίας όπου και να συμβαίνει. Θα απορροφηθείς από την ίδια σου την σεξουαλικότητα και μπορεί να παρασυρθείς και να εκμεταλλευθείς τον προσωπικό μαγνητισμό σου για να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου. Το έντονο πάθος σου για απόλυτο συναισθηματικό έλεγχο στις σχέσεις σου και η απώλεια αυτού του ελέγχου, θα σε οδηγήσουν σε μια βαθιά ψυχολογική μεταμόρφωση, όπου θα απαρνηθείς την κατάχρηση της εξουσίας και θα ενεργοποιήσεις την συναισθηματική σου ενέργεια για να επιφέρεις θετικές αλλαγές στους άλλους.

Πλούτωνας στον Τοξότη

Αλλαγή πίστης.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στον Τοξότη από το 1749 ως το 1762 και είναι ξανά από το 1995 ως το 2009, φέρνοντας έντονες ψυχικές και θρησκευτικές μεταμορφώσεις βασισμένες σε νέες απόψεις για το μέλλον. Η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με την αίσθηση της ανυπαρξίας του μέλλοντος και αυτό την αναγκάζει να αναζητήσει ένα άφθαρτο νόημα για την ζωή. Γίνονται μεγάλες μεταρρυθμίσεις στους θρησκευτικούς θεσμούς. Κάποια πρωτοποριακά επιτεύγματα σχετικά με κάποια νέα όρια αλλάζουν τις έννοιες του χώρου και του χρόνου. Αυτή είναι περίοδος αντιμαχόμενων ιδεολογιών. Αν διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια στην ζωή σου, θα βάλεις πλώρη για ένα ασυμβίβαστο ταξίδι σε αναζήτηση νοήματος και προσωπικών αξιών. Έχεις την τάση να παθιάζεσαι με κάποιες ιδεολογικές απόψεις και να θες να τις κηρύσσεις με μεγάλη ένταση. Στην διάρκεια της ζωής σου συμβαίνει μια μεγάλη ψυχική μεταμόρφωση, όταν αναγκάζεσαι να απαρνηθείς κάποιες απόψεις που ήταν το κέντρο βάρους της προσωπικότητάς σου. Ένα ταξίδι η μια σχέση με έναν ξένο πολιτισμό μπορεί να είναι ο καταλυτικός παράγοντας για αλλαγή τρόπου σκέψης.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Νέα θεμέλια.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω από το 1762 ως το 1779 και θα είναι ξανά από το 2009 ως το 2024. Η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω οδηγεί σε συγκλονιστικές μεταμορφώσεις των πολιτικών δομών και των θάνατο των παλιών πολιτικών κομμάτων που έχουν χάσει το νόημά τους. Είναι εποχή κατάρρευσης των παρακμιακών καθεστώτων από τις στάχτες των οποίων προβάλουν νέα και ανελέητα. Στον κόσμο της οικονομίας συμβαίνουν πολλές αναταραχές καθώς νέες στρατηγικές αντικαθιστούν τις παλιές οικονομικές απόψεις και μεθόδους. Είναι εποχή κατάρρευσης της εξουσίας. Αν διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια στην ζωή σου, Θα ωθείσαι από μια ισχυρή φιλοδοξία να αλλάξεις την κοινωνία. Αυτό θα σε οδηγεί σε μάχες μέχρις εσχάτων με τις εκάστοτε εξουσίες. Παρόλα αυτά έχεις την ικανότητα να συγκεντρώνεις σοβαρά επιχειρήματα υπέρ της μεταρρύθμισης των θεσμών. Θα γίνει μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σου όταν φθάσεις σε ένα επαγγελματικό αδιέξοδο που θα σε κάνει να αλλάξεις ολοκληρωτικά πορεία. Στον δρόμο για την ωριμότητα., μπορεί να πρέπει να αποδεχθείς την απώλεια της εξουσίας και της επιρροής.

Πλούτωνας στον Υδροχόο

Μαζικές αναταραχές.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στο ζώδιο του Υδροχόου από το 1779 ως το 1799 και θα είναι ξανά από το 2024 ως το 2044. Σε αυτήν την περίοδο των κοινωνικών αναταραχών η κοινωνία ισοπεδώνεται από υπερβολικές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Οι μάζες ανακαλύπτουν μια μέχρι πρόσφατα άγνωστη δύναμη και την χρησιμοποιούν χωρίς έλεος προκειμένου να καταργήσουν τα προνόμια και να φέρουν την κοινωνική ισότητα. Οι επιστημονικές εξελίξεις τώρα αποκαλύπτουν κάποια βαθιά διλήμματα. Οι ανακαλύψεις φέρνουν την καταστροφή αλλά και την περιπόθητη ανανέωση. Κάποιες νέες ριζοσπαστικές ομάδες και εξτρεμιστικές μειονότητες ασκούν δυσανάλογα μεγάλη επιρροή στην κοινωνία. Αν διοχετεύσεις αυτή την επιρροή στην ζωή σου θα αποκτήσεις συναίσθηση ενός πλήθους ασυνήθιστων χαρισμάτων σε κάποιους μη παραδοσιακούς τομείς, ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας και της «Νέας Εποχής». Κάποιες εξαιρετικές επιρροές από το περιβάλλον θα σε εμπνεύσουν να δουλέψεις πάνω σε μεταρρυθμίσεις που θα αφορούν τις ανάγκες του λαού. Μπορεί να ενδιαφερθείς επίσης για το περιβάλλον – ειδικά την μόλυνση της ατμόσφαιρας. Έχεις ασυνήθιστες και μάλλον υπερβολικές απόψεις για την οικογένεια και κάποιες σημαντικές αλλαγές θα προκύψουν στην ζωή σου λόγω αναταραχών σχετικών με την συναισθηματική βάση σου, ανατροφή η οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί να ασχοληθείς παθιασμένα με κάποια ομάδα αν και θα πρέπει να μάχεσαι ένα συναίσθημα κοινωνικής απομόνωσης που θα νιώθεις μέσα σε αυτήν.

Πλούτωνας στους Ιχθείς

Μεταμορφωτικό όραμα.
Ο Πλούτωνας κάνει μια ακανόνιστη τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί περίπου 248 χρόνια. Όταν ο Πλούτωνας είναι πιο κοντά στον Ήλιο κάνει μόνο 12 χρόνια να διαβεί ένα ζώδιο, ενώ όταν είναι πιο μακριά κάνει περίπου 30 χρόνια. Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Σκορπιό μπορεί να υποστούν αυτήν την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, διαφορετικά η επιρροή αυτή ασκεί την ενέργειά της σε μια ολόκληρη γενιά υπογείως. Ο Πλούτωνας ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων από το 1799 ως το 1824 και θα είναι ξανά από το 2044 ως το 2068. Αυτό φέρνει αλλαγές σε ένα ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας, αλλά με μια έμφαση στην κοινωνική αναμόρφωση. Υπάρχει μια συλλογική επιθυμία να απαλλαγεί η κοινωνία από τις χειρότερες μορφές των προβλημάτων της, την αποξένωση, τους άστεγους κλπ. Κάποιες εξελίξεις στον θαλάσσιο χώρο παίζουν σημαντικό ρόλο στην μεταμόρφωση της κοινωνίας και καταβάλλονται ιδιαίτερες προσπάθειες να χρησιμοποιηθούν η δυνατότητες που προσφέρουν οι θάλασσες και ειδικά ο βυθός. Η Θαλάσσια μόλυνση γίνεται το κύριο θέμα. Αν μπορέσεις να διοχετεύσεις αυτήν την συλλογική επιρροή στην ζωή σου θα θελήσεις να κάνεις κάτι για τον ανθρώπινο πόνο. Ίσως θελήσεις να βοηθήσεις παιδιά με ανάγκες, αλλά θα πρέπει να παλέψεις με μια αίσθηση ανικανότητας στον κόσμο. Κάποια στιγμή στην ζωή σου θα συμβεί μια βαθιά ψυχική μεταμόρφωση. Έχεις το χάρισμα να μπορείς να χρησιμοποιείς την δύναμη της φαντασίας στην διαδικασία της αλλαγής.

https://www.tarosofos.gr/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1/209-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here