Πλανήτες δίχως όψεις

0
6

Ο δίχως όψεις πλανήτης δυσκολεύεται να εκφραστεί. Ό,τι εκπροσωπεί, είναι άσχημα ενσωματωμένο με το υπόλοιπο της προσωπικότητας και μπορεί ακόμη και να αγνοηθεί. Η απουσία όψεων μπορεί να σημαίνει ότι ο πλανήτης έχει συγκρατηθεί από άλλους πλανήτες, και ως εκ τούτου αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία στο ωροσκόπιο.

Ήλιος δίχως όψεις: το άτομο έχει μια στρεβλή αίσθηση της ταυτότητάς του, και ίσως φαίνονται πολύ εγωιστικό.

Σελήνη δίχως όψεις: αισθάνεται εκτός επαφής με το σπίτι, την οικογένεια, τα συναισθήματα και τις ρίζες του, αλλά κάνει επίπονες προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Ερμής δίχως όψεις: δυσκολεύεται να εκφράσει τις σκέψεις του, είναι ήσυχο, αλλά μπορεί να επιδιώκει ενεργά την ανάπτυξη διανοητικών ικανοτήτων.

Αφροδίτη δίχως όψεις: δυσκολεύεται να δημιουργήσει στενές σχέσεις, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλες προσπάθειες για να είναι κοινωνικό.

Άρης δίχως όψεις: του είναι δύσκολο να παρακινήσει τον εαυτό του, αλλά μπορεί να δρα ανεξέλεγκτα.

Δίας δίχως όψεις: δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά ξοδεύει πολλή ενέργεια για να τις βρει.

Κρόνος δίχως όψεις: δυσκολεύεται να αποδεχτεί τους περιορισμούς και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, αλλά μπορεί να αναπτύξει ισχυρή αυτοπειθαρχία.

Ουρανός δίχως όψεις: δυσκολεύεται να εκφράσει την προσωπικότητά του, είτε από παραμέληση είτε από υπερβολή.

Ποσειδώνας δίχως όψεις: δυσκολεύεται να εκφράσει τη φαντασία του και τις μυστικιστικές του φιλοδοξίες, αλλά αφοσιώνεται στην καλλιτεχνική εργασία ή τη θρησκευτική δραστηριότητα.

Πλούτωνας δίχως όψεις: δυσκολεύεται να αξιοποιήσει τη συναισθηματική του ενέργεια, και μπορεί να αναζητά τη συναισθηματική δέσμευση και την αντιπαράθεση.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here