Ο Πλούτωνας στους γενέθλιους οίκους

0
7

Στον 1ο οίκο: Η επιδίωξη

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει έντονο μαγνητισμό. Τα άτομα έχουν πλήρη επίγνωση του εαυτού τους και έναν αυτοέλεγχο σε όλους τους τομείς, συναισθηματικά, πνευματικά, συγκινησιακά. Ο έλεγχος αυτός δεν μένει σε προσωπικό επίπεδο αλλά προσπαθούν να ελέγξουν και τους όλους. Έχουν έντονη δυναμική προσωπικότητα, πάθος, καθώς προβάλουν μια εικόνα εξουσίας, ενώ εκπέμπουν και μια αύρα μυστηρίου. Υπάρχει δίψα για δράση, για ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την αυτοπροβολή. Ταυτόχρονα έχουν τεράστια ενέργεια και αντοχή. Είναι πολύ επινοητικοί και μπορούν να αξιολογήσουν μία κατάσταση, στο να αναλάβουν αρμοδιότητες. Η επιρροή του Πλούτωνα, που δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δηλώνει πως ό,τι και να τους συμβεί επουλώνουν γρήγορα τις πληγές τους και καταφέρνουν να επιβιώσουν παντού.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας να καταβαραθρώσετε το εγώ σας και να ανυψωθείτε μέσα από την ασημαντότητα.

.

Στον 2ο οίκο: Η απόκτηση

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει έντονες επιθυμίες. Τα άτομα έχουν την ικανότητα να μπορούν να κάνουν focus στους στόχους τους, τους οποίους δεν εγκαταλείπουν για τίποτα. Στόχος η απόκτηση πλούτου και δύναμης είτε μέσω της εξουσίας είτε μέσω του ελέγχου. Υπάρχει υπερβολική κτητικότητα σε υλικά πράγματα και σε άτομα. Συνειδητά ή υποσυνείδητα, τείνουν να εξισώνουν τον πλούτο με την εξουσία. Έχουν την ανάγκη επιβεβαίωσης και καθορισμού της θέση τους στον κόσμο μέσω των αποκτημάτων και της εξουσίας. Υπάρχει πιθανότητα για παράνομη δράση με στόχο την απόκτηση των χρημάτων καθώς και για ύποπτες συναλλαγές. Λόγω της συγκεντρωτικής τους τάσης τα άτομα μπορεί να παρουσιάσουν εντονότατη φιλαργυρία. Η επιρροή του Πλούτωνα, που δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δίνει τη δύναμη στα άτομα αυτά να βιώνουν συνθήκες που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν πολύ βαθύτερες αξίες και προτεραιότητες.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την αντίληψη μεταξύ ύλης και πνεύματος και να κατανοήσετε την ασημαντότητα της ύλης μέσα από απώλειες…

.

Στον 3ο οίκο: Ο νεωτερισμός ή η πρωτοτυπία

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει ένα έντονο τρόπο έκφρασης μέσα από περιγραφές ή καινοτόμους τρόπους σκέψης. Τα άτομα εδώ έχουν τη δυνατότητα ανάλυσης σε βάθος και ικανότητα επιστημονικής έρευνας. Επειδή αναζητούν σε βάθος την αλήθεια θα μπορούσαν να είναι πολύ καλοί ψυχολόγοι ή ερευνητές. Έχουν τη δυνατότατα να ελέγχουν το μυαλό των άλλων, προβάλλοντας την πραγματικότητα που οι ίδιοι θέλουν τους άλλους ή να έχουν εμμονές. Είναι ευπροσάρμοστοι, διφορούμενοι, με επαναστατική σκέψη. Ενδιαφέρονται για την προσωπική πνευματική τους ανάπτυξη. Είναι παθιασμένοι με τις ιδέες τους. Γίνονται συναρπαστικοί ομιλητές, συγγραφείς, κριτικοί, σατυριστές, σκιτσογράφοι στη λογοτεχνία. Τους ενδιαφέρουν τα ταξίδια και οι περιπέτειες. Ανάλογα μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση δύσκολη ή όχι με την επικοινωνία τους, τα ταξίδια, τα αδέλφια, και γείτονες, ή το δημοτικό σχολείο εμπειρίες, ή με τον πατέρας τους, ή στην εργασία ή την υγεία. Η επιρροή του Πλούτωνα, που δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δίνει τη δύναμη στα άτομα αυτά να επιλέξου πνευματικές κατευθύνσεις τέτοιες που να προσφέρουν στον κόσμο του πνεύματος.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την δύναμη του πνεύματος και της εξουσίας από δύναμη σκιάς σε δύναμη φωτός.

.

Στον 4ο οίκο: Η εσωτερική ασφάλεια

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει. αυτούς που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη παιδική ηλικία αφήνοντας τους ένα τραύμα, πιθανότατα ως αποτέλεσμα του θανάτου κάποιου στην οικογένεια, είτε λόγω της βίας από κάποιο μέλος της οικογένειας τους. Σαν ενήλικες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την οικογενειακή τους ασφάλεια. Νιώθουν σχεδόν πάντα μια απροθυμία για τη δημιουργία οικογένειας. Ο όρος «σπίτι» γι’ αυτούς αποκτά μια ευρύτερη και παγκόσμια έννοια, θεωρούν (σπίτι τους τον κόσμο). Θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο που θωρούν σπίτι τους. Είναι πνευματικά και ψυχικά ανήσυχα άτομα με μεγάλη φαντασία. Όμως μπορεί να προκύψει φανατισμός, μισαλλοδοξία, μοναξιά. Μπορεί να βιώσουν απειλές από φυσικές καταστροφές ή βίαιες συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας. Η επιρροή του Πλούτωνα, που δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δείχνει στα άτομα ότι πρέπει να μάθουν να χτίζουν την εσωτερική τους ασφάλεια από μόνα τους, με φίλους, με παραγωγική δουλειά, μετριάζοντας την σκληρότητα που βίωσαν ως παιδιά.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανασφάλεια σας, καθώς και την εικόνα για την ζωή και την αγάπη.

.

Στον 5ο οίκο: Η δημιουργικότητα

Ο Πλούτωνας εδώ είναι ορμητικός, με παθιασμένες επιθυμίες, δίνει έντονη δημιουργική έκφραση και συνεχή αναζήτηση δημιουργικών τρόπων αυτοέκφρασης. Μέσω της δημιουργίας τους τα άτομα επιδιώκουν να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Διαθέτουν αγάπη για τη διασκέδαση, πάθος για τα τυχερά παιχνίδια και την κερδοσκοπία. Αγαπούν υπερβολικά τα παιδιά και γίνονται καλοί παιδαγωγοί. Όμως πολλές φορές προσπαθούν να τα πατρονάρουν και να τα κοινωνήσουν στις δικές τους αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Το πιο δύσκολο έως ακατόρθωτο γι’ αυτούς είναι μη χειραγωγούν τους άλλους, να μη ρισκάρουν τόσο στο φλερτ και στον έρωτα μέσω κάποιων ιδιαίτερων προτιμήσεων, να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα άτομα έχουν μια αίσθηση πως έχουν να ολοκληρώσουν ένα δημιουργικό έργο σ’ αυτή τους τη ζωή. Η επιρροή του Πλούτωνα που δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δηλώνει εδώ ότι τα άτομα πρέπει να πιστεύουν πως μπορούν με την εσωτερική τους δύναμη να διαμορφώσουν το πεπρωμένο, μέσα από προσωπικό συμβολικό τραυματισμό, θλίψη και πόνο.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κυρίως σε σχέση με τα παιδιά και προσφέρετε δημιουργική πνοή και αγάπη.

.

Στον 6ο οίκο: Η προσφορά και η υγιεινή

Ο Πλούτωνας εδώ δηλώνει εκείνους που προσπαθούν να ελέγξουν το καθημερινό περιβάλλον τους, τόσο σε χώρους σπιτιού όσο και σε χώρους εργασίας. Ο Πλούτωνας δημιουργεί ανταγωνιστικά άτομα, φανατικούς της εργασίας που αναλαμβάνουν την εξυγίανση του εργασιακού περιβάλλοντος και το σχολαστικό έλεγχο με ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα. Υπερβάλλουν ως προς τη λειτουργικότητα, την τελειότητα και την ικανότητα τους. Η δυναμική τους για εργασία, που είναι τόσο μεγάλη, είναι ικανή να ωθήσει τα άτομα σε υπεράνθρωπες επιδόσεις στο χώρο της εργασίας. Τα άτομα διαθέτουν ικανότητα συγκέντρωσης, προσοχή στη λεπτομέρεια, ερευνητικές ικανότητες. Η μανία για εργασία είναι τόσο έντονη που σχεδόν πάντα λειτουργούν πιεστικά με αποτέλεσμα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Η επιρροή του Πλούτωνα δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση με τεράστια φυσική δύναμη και την αντοχή για να αντιμετωπίσουν τα άτομα τις αναποδιές στους διάφορους χώρους, καθώς και την ικανότητα ανάρρωσης από κάποιες αρρώστιες.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για έλεγχο σε δημιουργική χαρά.

.

Στον 7ο οίκο: Οι σχέσεις

Ο Πλούτωνας εδώ δηλώνει τα άτομα που θέλουν να έχουν τον έλεγχο στις σχέσεις τους, τόσο μέσα στο γάμο όσο και σε έναν συνεταιρισμό! Εδώ οι σχέσεις διακατέχονται από αντιζηλίες, απιστίες, ζήλιες, καυγάδες, τίποτε δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές οι επιλογές στις σχέσεις τους γίνεται με στόχο το προσωπικό όφελος. Τα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις είναι κουραστικά…. Ο συνεχής ανταγωνισμός δεν αφήνει χώρο για σωστή και υγιή ανάπτυξη μιας σχέσης με αποτέλεσμα τα άτομα να νιώθουν πάντα ανικανοποίητα, κουρασμένα από τις σχέσεις εξάρτησης που δημιουργούν. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας είναι στον οίκο της δικαιοσύνης, προικίζει τα άτομα με μαχητικότητα και τα καθιστά ικανά να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των άλλων. Έχουν ασυνήθιστα χαρίσματα, δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και αναλαμβάνουν πρωτοβουλία. Με ευνοϊκές όψεις μπορεί να γίνουν πολύ καλοί πολιτικοί. Η επιρροή του Πλούτωνα δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία βίαιων αλλαγών στις προσωπικές σχέσεις.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για έλεγχο και εξουσία στις σχέσεις σε πραγματική ανάγκη συντροφικότητας.

.

Στον 8ο οίκο: Οι ερευνητές

Ο Πλούτωνας εδώ δηλώνει τα άτομα τα οποία διαθέτουν τρομερή δύναμη, αντοχή και μια πραγματικά αξιόλογη δύναμη ζωής. Ωστόσο, ο Πλούτωνα εδώ δείχνει πως η σκοτεινή πλευρά της φύσης τους μπορεί να προκαλέσει τον κυνισμό και την απόγνωση. Υπάρχει κλίση για το υπερφυσικό, τη μαγεία, το μυστικισμό. Τα άτομα σχετίζονται με κληρονομιές, χρέη, εισόδημα και με σεξουαλικά θέματα καθώς έχουν ισχυρή σεξουαλική όρεξη, που συχνά παίζει σημαντικό θετικό ή αρνητικό ρόλο στη ζωή τους ως προς την ιδιαιτερότητα των προτιμήσεων τους. Είναι επινοητικοί και παρατηρητικοί, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα κίνητρα και τη συμπεριφορά. Μια άσχημη τοποθέτηση του Πλούτωνα εδώ μπορεί να δείχνει την πιθανότητα ύπαρξης σεξουαλικών προβλημάτων, μπορεί ακόμα να ωθήσει τα άτομα στην ανάγκη να ελέγχουν τους άλλους. Μπορεί, τέλος, να προκαλέσει γενικότερες ατυχίες στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα. Η επιρροή του Πλούτωνα δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από διαρκή πάλη για επιβίωση.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την σκοτεινή σας πλευρά και τα βαθύτερα ένστικτα μέσα από τη βαθιά γνώση του εαυτού σας.

.

Στον 9ο οίκο: Οι πρωτοποριακοί

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει πως τα άτομα ενδέχεται να επιδιώξουν επιστημονική μόρφωση ή εξειδικευμένη κατάρτιση με την πεποίθηση ότι θα τους δώσει περισσότερο έλεγχο ή εξουσία. Αναζητάνε με πάθος τη γνώση, είναι εξερευνητές και ταυτόχρονα μαθητές του κόσμου! Επιδίωξη η τελειότητα στη γνώση! Υπάρχει σημαντική αντίληψη των βασικών αιτίων γέννησης των προβλημάτων που συνδέονται με την εξουσία. Η διαίσθηση σχετικά με τα θέματα αυτά είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, δίνοντας βαθιά γνώση και κατανόηση. Έχουν μικρή ανοχή για την υποκρισία και την κοινωνική αδικία. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να επιβάλλουν απόψεις για τους άλλους. Η ικανότητα τους αναγάγει σε προσηλυτιστές ενός δόγματος, μιας θρησκείας, ενός πολιτικού συστήματος. Η επιρροή του Πλούτωνα δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία ατυχών γεγονότων που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για έλεγχο μέσω της γνώσης, στην πραγματική αγάπη για γνώση και προσφοράς γνώσης στους ανθρώπους, ακόμα μαθαίνετε να δέχεστε και τους «λιγότερο πνευματικά ανθρώπους».

.

Στον 10ο οίκο: H φήμη

 Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει αυτούς που θέλουν να ελέγχουν οι ίδιοι με το μέλλον τους. Παίρνουν εύκολα αποφάσεις και δέχονται εύκολα να αναλάβουν εξουσία. Διαθέτουν αρκετή γοητεία καθώς και προσωπικότητα πάρα πολύ έντονη! Η καριέρα είναι ο στόχος τους! Υπάρχει συχνά μια ποικιλία από πολλές κλίσεις και ικανότητες, αλλά και δυσκολίες ως προς την επιλογή της απασχόλησης. Από την άλλη υπάρχει δυσαρέσκεια στον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων και ασάφεια από κατακερματισμό της επαγγελματικής ζωής, τα άτομα αυτά λειτουργούν συγκεντρωτικά. Η κοινωνική εργασία είναι συχνά ιδιόμορφη. Η θέση του Πλούτωνα εδώ δείχνει μεγάλη άνοδο, ασυνήθιστη επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Ιδανική θέση και για την πολιτική! Η επιρροή του Πλούτωνα δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία δραστικών αλλαγών στις συνθήκες διαβίωσης, ή απώλεια της εξουσίας και του κύρους..

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για εξουσία μέσω της φήμης και της επαγγελματικής επιτυχίας, σε πραγματική δύναμη ενώ χρειάζεται να αποκτήσετε ισχυρή πειθαρχία.

.

Στον 11ο οίκο: Η εκπλήρωση

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει αυτούς των οποίων το νόημα στη ζωή τους είναι οι ομάδες και οι φιλίες. Υπάρχει έντονη ανάγκη να είναι αρεστοί και αποδεκτοί από όλους. Τα άτομα ζουν με ιδεολογικές πεποιθήσεις και αγωνίζονται για τα ιδανικά τους. Επίσης έχουν πάντα πολλούς φίλους και θαυμαστές καθώς και οπαδούς των ιδεών τους. Απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα και είναι πολύ ελκυστικά άτομα, από όλες τις απόψεις. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν ότι η τελική επιδοκιμασία των άλλων δίνεται μόνο όταν οι ίδιοι σέβονται τον εαυτό τους, ότι ομαδική προσπάθεια είναι να μπορούν να εργάζονται όλοι ως μέλη μιας ομάδας, αντί να κυριαρχούν πάνω σε αυτή, να εστιάζονται σε κοινούς στόχους και όχι να δίνουν έμφαση στις διαφορές. Η επιρροή του Πλούτωνα δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία δραστικών αλλαγών από δυσάρεστες σχέσεις.

Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για εξουσία στις φιλίες και στις ομάδες , σε ανάγκη εκπλήρωσης του οράματος σας καθώς και να αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

.

Στον 12ο οίκο: Η απομόνωση

Ο Πλούτωνας εδώ δείχνει αυτούς που είναι έντονα διαισθητικοί και με ψυχική ενέργεια. Τα άτομα με τη θέση αυτή συχνά επιδιώκουν να αναπτύξουν και να εξελίξουν αυτές τους τις ικανότητες, ώστε να κερδίσουν την κρυφή δύναμη και την εξουσία που προέρχεται από τέτοιο ταλέντο. Ακόμα έχουν επιθυμία για μυστικιστικές και μεταφυσικές εμπειρίες. Έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με θάρρος. Αγαπάνε πολύ και με βάθος, τόσο πολύ που μπορεί να έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διαθέτουν ιδανικά και μπορούν να αφοσιωθούν σε φροντίδα συνανθρώπων τους σε κλειστούς χώρους όπως νοσοκομεία, φυλακές. Με τον Πλούτωνα εδώ υπάρχουν μνήμες (Καρμικές), καθώς το άτομο αισθάνεται μια ανεξήγητη δύναμη και υπεροχή! Η επιρροή του Πλούτωνα δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία δραστικών αλλαγών μέσα από εγκλεισμούς, κληρονομικές ή ψυχοσωματικές ασθένειες, εμμονές και φοβίες, πόνους από προσωπικές σχέσεις .

 Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε τον εγωισμό σας και να αφοσιωθείτε σε υψηλότερα ιδανικά.

της Λίας Βουζιούρη & του astrolife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here