Ο Πλούτωνας στα δώδεκα ζώδια

0
5

Πλούτωνας στον Κριό 
Πεισματάρης, απαιτητικός και ανυπόμονος. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Είναι ωφελιμιστής. Έντονο το αίσθημα της επιβίωσης. Κατακλύζεται από εσωτερική δύναμη και αρκετή ενέργεια που πρέπει να μάθει να μην σκορπά ανούσια. 

Πλούτωνας στον Ταύρο
Έντονη ανάγκη για υλική ασφάλεια. Κτητική στάση απέναντι στα αποκτήματα και στο αντίθετο φύλο. Με θετικές όψεις, κέρδη, παραγωγικότητα και σταθερότητα. Με αρνητικές όψεις δείχνει πολλές αλλαγές στα οικονομικά ζητήματα. 

Πλούτωνας στους Διδύμους 
Έμφυτη περιέργεια και ανάγκη για συλλογή πληροφοριών. Διαθέτει βάθος σκέψης και μπορεί να διεισδύει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό και τα μυστήρια της ζωής. Καλή θέση για έρευνα. 

Πλούτωνας στον Καρκίνο 
Ισχυρή διαίσθηση. Έντονα συναισθήματα. Υπερπροστατευτικός και κτητικός χαρακτήρας. Πολλές αλλαγές στην οικογενειακή ζωή που θα επηρεάσουν την αίσθηση της ασφάλειας. Τάση να προσκολλάται σε αντικείμενα και ανθρώπους. 

Πλούτωνας στον Λέοντα 
Έντονη δημιουργικότητα που όταν εκδηλωθεί, φέρνει βαθιές αλλαγές και εσωτερική ανάπτυξη. Αυταρχικός χαρακτήρας. Τάση επίδειξης και επιβολής. Ηγετικές ικανότητες . Εμμονή με την αυτοέκφραση. Ψυχοφθόρος εγωισμός. 

Πλούτωνας στην Παρθένο
Αναλυτικό και εφευρετικό μυαλό. Κριτική σκέψη. Ριζοσπαστικές αντιλήψεις σε θέματα υγείας. Προθυμία να θυσιαστούν οι δικές του ανάγκες για την εξυπηρέτηση των άλλων. 

Πλούτωνας στον Ζυγό 
Ανάπτυξη μέσω σχέσεων. Έντονη ανάγκη για συντροφικότητα. Προβλήματα στο γάμο. Οι σχέσεις φέρνουν αναγέννηση στη ζωή του ατόμου. 

Πλούτωνας στον Σκορπιό 
Βίαιη και επιθετική ιδιοσυγκρασία. Έντονα συναισθήματα. Δύσκολα παιδικά χρόνια. Καταστροφικός, μνησίκακος, ψυχικός, με εξαιρετική μνήμη. Κάποια στιγμή στη ζωή του είναι πιθανή η ενασχόληση του με μυστικές οργανώσεις. 

Πλούτωνας στον Τοξότη 
Ανάγκη για ταξίδια και μάθηση. Προφητικός, δυναμικός και οξύθυμος χαρακτήρας. Ενδιαφέρεται για την αλήθεια και την ουσία. Αρκετά ειλικρινής και ευθύς, οι άλλοι ίσως να μην το εκτιμήσουν αυτό. 

Πλούτωνας στον Αιγόκερω 
Έντονη αίσθηση του καθήκοντος. Ικανότητα να χειρίζεται τους άλλους. Συνετός, φιλόδοξος και πειθαρχημένος χαρακτήρας. Διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες. Ενδιαφέρεται για την κοινωνική θέση του.  

Πλούτωνας στον Υδροχόο 
Πρωτότυπες ιδέες, υψηλά ιδανικά. Ενδιαφέρον για την ελευθερία και την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων. Άτομο της επιστήμης. Αυταρχικός, εγωκεντρικός. Πιστεύει πως οι δικές του πεποιθήσεις είναι οι σωστές. Διαθέτει διορατικότητα. 

Πλούτωνας στους Ιχθύς 
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Επιρρεπής σε εθισμούς. Αυτοκαταστροφικός. Ισχυρός θεραπευτής. Ενδιαφέρον για τον υπνωτισμό, τα όνειρα, την θρησκεία και την τέχνη. Ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές δυνάμεις. Διάθεση για προσφορά και αυτοθυσία για ό,τι πιστεύει. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here