Ο Ουρανός στα ζώδια

0
12

Ουρανός στον Κριό
» Ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού ευνοεί τα νέα σας βήματα σε ό,τι κι αν κάνετε. Είστε άτομο προνοητικό, γεμάτο νέες ιδέες που θεωρείτε ότι θα έπρεπε να εφαρμοστούν πάραυτα στην κοινωνία, ούτως ώστε να εξελιχθεί και να προοδεύσει. Είστε αυθόρμητοι και εξωστρεφείς, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνετε με προθυμία να εκτελέσετε νέες πρωτοβουλίες και να υλοποιήσετε προοδευτικά σχέδια. Η εν λόγω τοποθέτηση του πλανήτη στον Κριό σας δίνει μια ώθηση να προχωράτε με γνώμονα την ειλικρίνεια ακόμα κι αν αυτό στοιχίζει.
» Ο αυθορμητισμός σας, σας καθιστά αρκετά κοινωνικό, καθώς οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν το ευέλικτο πνεύμα σας και το γεγονός ότι διατηρείτε ανοιχτούς ορίζοντες. Δεν απορρίπτετε εύκολα κάτι, αλλά προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να το προσαρμόσετε στην πραγματικότητα σας. Είστε ανυπόμονοι στην προσπάθεια σας να γίνουν αποδεκτές οι πρωτοποριακές ιδέες σας από τον κοινωνικό περίγυρο. Όταν αναλαμβάνετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σας κατακλύζει ο ενθουσιασμός που εκ φύσεως σας διακατέχει. Ξεκινάτε, λοιπόν, με μεγάλη προθυμία και υψηλούς τόνους, αλλά πολλές φορές στην πορεία των πραγμάτων αναγκάζεστε να ελαττώσετε ταχύτητα βλέποντας τα εμπόδια που ορθώνονται.
» Ο Ουρανός στον Κριό βρίσκεται σε μια αρκετά καλή θέση, αλλά αν δεν τον εκμεταλλευτείτε σωστά, θα αναδυθούν τα ελαττώματα του ζωδίου αυτού και θα σας αποσυντονίσουν. Θα πρέπει κατά την προσπάθεια σας, να αλλάξετε την πορεία της κοινωνίας, να χαλιναγωγήσετε την έμφυτη ισχυρογνωμοσύνη σας. Αυτό το έντονο χαρακτηριστικό σας είναι ουσιαστικά υπεύθυνο για το πείσμα που κατά καιρούς σας πιάνει αναφορικά με τις πράξεις σας. Γίνεστε εξαιρετικά ανυπόμονοι κουράζοντας τους συνανθρώπους σας που πιστεύουν ότι η έλλειψη ψυχραιμίας μόνο επιζήμια μπορεί να είναι. Όταν αναζητάτε την αλλαγή σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο, την επιδιώκετε χωρίς να σας απασχολεί το κόστος της.
» Δεν θυσιάζετε ποτέ και για κανέναν την ελευθερία σας, ενώ ο παρορμητισμός σας πολλές φορές σας καθοδηγεί με λάθος τρόπο. Επειδή ακριβώς είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί, είστε και επιρρεπείς σε μικροτραυματισμούς. Η υπερβολική σας βιασύνη αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να θέσετε υπό έλεγχο. Γίνεστε εκκεντρικοί κατά την αναζήτηση τρόπων εξέλιξης και αλλαγής του περιβάλλοντος σας, αλλά παράλληλα δεν γνωρίζετε φραγμούς. Είστε θιασώτης της αντίληψης του Μακιαβέλι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αυτό, όμως, σας καθιστά και επικίνδυνο για την κοινωνική ειρήνη, που εύκολα διαταράσσεται.

»  Θετικότητα, δυναμισμός, παρόρμηση, αγάπη για ανεξαρτησία. Πνευματική ζωντάνια και ευρηματικότητα. Ενασχόληση με μηχανικές ή ηλεκτρικές κατασκευές. Στο άτομο αρέσουν οι μετακινήσεις και οι αλλαγές κατοικίας. Μερικές φορές γίνεται απότομο και άγριο, αδιαφορώντας για τους καλούς τρόπους. Συνήθως είναι παρορμητικό στην ομιλία. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται: οι καυγάδες είναι συνηθισμένοι. Υπεροψία, βιαιότητες, άστοχες πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα, νευρική κατάρρευση.

Ουρανός στον Ταύρο (Πτώση)
» Η τοποθέτηση αυτή του Ουρανού σας, μπορεί να λεχθεί, ότι δεν είναι και η καλύτερη. Εδώ, στο ζώδιο του Ταύρου, το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα του Ουρανού μπαίνει στα στενά όρια της πρακτικής και υλικής διασφάλισης. Επιθυμείτε να αποκτάτε δύναμη και εξουσία προκειμένου τίποτα και κανείς να μην είναι σε θέση να βάλει σε κίνδυνο τη σταθερότητα σας. Αγαπάτε την αλλαγή που θα σας φέρει περισσότερα υλικά κέρδη και γι΄ αυτό προχωράτε σε ξαφνικές και απροσδόκητες κινήσεις.
» Αν και δύσκολα κατανοείτε την ανάγκη για νέα σχέδια προκειμένου να προοδεύσετε, ωστόσο όταν τελικά το πάρετε απόφαση να προχωρήσετε μπροστά δύσκολα πατάτε φρένο. Καταπιέζετε, ό,τι έχει ο Ουρανός να σας προσφέρει και τον στρέφετε σε ενέργειες σταθεροποίησης ενός status quo που μπορεί να σας προσφέρει υλική πρωτίστως και δευτερευόντως συναισθηματική ασφάλεια. Αυτά θεωρείτε εσείς πως θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητες σας και κατευθύνετε το προοδευτικό σας πνεύμα σε σκληρή και ακατάπαυστη δουλειά προκειμένου να τα επιτύχετε. Αποζητάτε την ελευθερία μέσα από την οικονομική σας ανέλιξη και δύναμη.
» Όπως προαναφέρθηκε, ο Ουρανός εδώ καταπιέζεται. Δεν του αφήνετε περιθώριο να εκδηλώσει την ανεξάρτητη φύση του. Η εφευρετικότητα του υποβαθμίζεται σε πράξεις υλικής αποκλειστικά προόδου. Θέλετε να σιγουρεύετε τα κεκτημένα σας και σας αφήνει αδιάφορους η οποιαδήποτε αλλαγή σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Δεν σας απασχολεί το να προσφέρετε στην κοινωνία μεγάλα διανοητικά επιτεύγματα. Μένετε ικανοποιημένοι με την δική σας εξέλιξη, χωρίς να αναζητάτε κάτι παραπάνω.
» Συχνά, σε αυτό το κυνήγι εξουσίας καταπιέζετε και προσφιλή σας άτομα. Σε τέτοια περίπτωση γίνεστε καταδυναστευτικοί και αχάριστοι στα μάτια τους, αφού τους δημιουργείτε την εντύπωση ότι μόνο η πρόοδος σας, σας απασχολεί. Η θέση αυτή του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνει και άστατη ψυχική κατάσταση που προκύπτει από το δύσκολο κυνήγι υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Ταυτόχρονα, ο κυβερνήτης του Ταύρου, η Αφροδίτη δίνει και προβληματική σεξουαλική ζωή, όπου και πάλι η αιτία είναι η λάθος χρήση των δυνάμεων που σας χαρίζει ο Ουρανός.

» Το άτομο είναι αποφασιστικό και ξεροκέφαλο, παρόλα αυτά, αν συναντήσει σοβαρά εμπόδια, μπορεί να ξεγλιστρήσει με εξυπνάδα και ευρηματικότητα. Υπάρχουν ανατροπές στις οικονομικές υποθέσεις. Οι ιδέες αποβλέπουν κυρίως σε πρακτικούς, κερδοφόρους σκοπούς. Μπορεί να υπάρχουν κέρδη μέσω γάμου, συνεταιρισμού ή εφεύρεσης. Οι σημαντικές αλλαγές πρέπει να γίνονται μετά από προσεκτικό υπολογισμό.
Αν προσβάλλεται: δικτατορική συμπεριφορά, ξαφνικές οικονομικές ζημιές.

Ουρανός στους Διδύμους
» Με αυτή την τοποθέτηση του Ουρανού, επιδεικνύετε δυνατό μυαλό και πρωτοποριακό πνεύμα. Έχετε μια ακατάπαυστη επιθυμία να συσσωρεύετε γνώσεις ακόμα και για τα πιο απίθανα πράγματα. Είστε δεινοί γνώστες των περισσοτέρων θεμάτων, τα οποία σας απασχολούν και διακατέχεστε από μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε τα θεμέλια της κοινωνίας, όπου ζείτε. Αναζητάτε την πρόοδο μέσα από την γνώση και είστε σαν άτομο περισσότερο της θεωρίας παρά της πράξης.
» Είστε ανεκτικοί στην αδυναμία των άλλων να αντιληφθούν το μέγεθος των αλλαγών στις οποίες προχωράτε. Ασχολείστε αρκετά με τα επιτεύγματα της Επιστήμης και σας ενδιαφέρει παράλληλα και η τεχνολογία. Ενημερώνεστε για τα πάντα από κάθε δυνατή πηγή πληροφοριών, καθώς θεωρείτε αναγκαίο να έχετε σφαιρική γνώση σε όλα τα ζητήματα. Χρησιμοποιείτε στο έπακρο το εφευρετικό σας μυαλό και έχετε ιδιαιτέρως πρωτότυπες ιδέες. Είναι πιθανό να δραστηριοποιείστε στον τομέα των επικοινωνιών ή και σε κάποιον παραπλήσιο, όπου έχετε όλα τα εχέγγυα και εφόδια να διαπρέψετε.
» Αν δεν εκμεταλλευτείτε με τον σωστό τρόπο τα δώρα του Ουρανού, τότε κατά πάσα πιθανότητα οι ιδέες που θα παρουσιάζετε θα στερούνται λογικού ερείσματος. Η κοινωνία θα σας απορρίψει ως παράλογους, εκκεντρικούς και επικίνδυνους. Δεν θα διακινδυνεύσει να αποδεχτεί τις προτάσεις σας για αλλαγή, οι οποίες και υπονομεύουν τα θεμέλια της. Θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων κάθε φορά που επιχειρείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή, που θεωρείτε αναγκαία. Πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο με εσάς και σαν αποτέλεσμα θα τους βρείτε αντίθετους, αν προσπαθήσετε να αλλάξετε το κατεστημένο.
» Η κοινωνία θα απορρίψει οποιονδήποτε αυτόκλητο σωτήρα υποσκάψει τις αρχές της. Αν δεν το αντιληφθείτε εγκαίρως αυτό, θα γίνετε σκληροί με τους συνανθρώπους σας και άκριτα δηκτικοί. Υπάρχει πιθανότητα να απομονωθείτε, πιστεύοντας ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει πραγματικά. Όλη η πίεση που νιώθετε τότε θα στραφεί προς μια εσωτερική έκρηξη που ενδέχεται να σας διαλύσει πνευματικά. Θα πρέπει, λοιπόν, να ελέγχετε προσεκτικά τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας και να μην είστε ανάλγητοι με τον κόσμο γύρω σας. Ίσως είναι απαραίτητο να γίνετε περισσότερο άτομο της δράσης, καθώς διαφορετικά θα συνεχίσετε να αγνοείτε τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

»  Πολυμέρεια, εξυπνάδα και ευρηματικότητα. Κάποια εκκεντρικότητα στην έκφραση ή την φιλία, στο άτομο αρέσουν οι φιλίες με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Υπάρχει ενδιαφέρον για τις επιστήμες και τις νέες ιδέες.  Στη νεαρή ηλικία μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές. Αν προσβάλλεται: αποξένωση από τα αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και προβλήματα με τις σπουδές, εξετάσεις κλπ. Ατυχήματα κατά την διάρκεια μετακινήσεων. Νευρική κατάρρευση, ακόμα και παράλυση.

Ουρανός στον Καρκίνο
» Η συναισθηματική σας ανεξαρτησία πλέον είναι το κίνητρο σας στη ζωή. Αναζητάτε μια ελευθερία, μακριά από όλες τις δεσμεύσεις που σας επέβαλλε ή και συνεχίζει να σας επιβάλλει η οικογένεια σας. Νιώθετε καταπιεσμένοι από καταστάσεις και συναισθήματα που άλλοι σας υποχρεώνουν να βιώνετε. Είστε αιχμάλωτοι ενός κατεστημένου συναισθηματικού που σας καθορίζει τι είναι πρέπον και τί όχι, ανεξάρτητα από τα δικά σας θέλω και τις ανάγκες σας. Θέλετε να επαναστατήσετε και να απελευθερωθείτε από την οικογενειακή ασφάλεια μέσα στον κλοιό της οποίας σας ανάγκασαν να ζείτε.
» Τα συναισθήματα σας είναι εντελώς διαφορετικά, από ό,τι οι άλλοι θα περίμεναν για εσάς. Εσείς το μόνο που επιθυμείτε είναι να σπάσετε τα δεσμά σας και να πετάξετε μακριά από όσα σας μετέδωσαν καταναγκαστικά. Είστε άτομο με ζωηρή φαντασία που μπορεί να την χρησιμοποιήσει σε αρκετά εποικοδομητικούς δρόμους. Επιθυμείτε την αλλαγή στα κοινωνικά θεμέλια, καθώς σας ενοχλεί το απρόσωπο προφίλ του κόσμου γύρω σας. Απορείτε πολλές φορές με την έλλειψη συναισθηματισμού των συνανθρώπων σας, όταν για εσάς αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
» Ο Ουρανός στο ζώδιο του Καρκίνου κάνει έντονη την παρουσία του, αλλά όλα όσα έχει να σας προσφέρει είναι δίκοπο μαχαίρι. Η ανεξαρτησία που επιδιώκετε μακριά από τα οικογενειακά στεγανά, σας ορθώνει εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σας είναι αρκετά δύσκολο να αφοσιωθείτε συναισθηματικά σε ένα άτομο, καθώς έχετε έναν συνεχή εφιάλτη πως οι άλλοι προσπαθούν να σας περιορίσουν. Σαν αποτέλεσμα, κάθε φορά που κάποιος δένεται μαζί σας, νιώθετε ασφυξία και αναζητάτε μανιωδώς διέξοδο. Οι απόψεις σας μπορούν να στραφούν εναντίον σας όντας εκκεντρικά πρωτοποριακές, με συνέπεια να σας απορρίψει ο κοινωνικός σας περίγυρος.
» Είστε άτομο ανυπόμονο και βιαστικό, γι΄ αυτό πολλές φορές κάνετε, ανούσια, λάθος βήματα. Είστε, επίσης, κυκλοθυμικοί, επειδή ακριβώς δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε για να απελευθερωθείτε. Σε μια αρνητική εκδοχή της προσπάθειας σας να σπάσετε τα στενά όρια της οικογένειας, μετατρέπεστε σε αυτό που μισείτε. Γίνεστε σκληροί, άτεγκτοι, καταδυναστευτικοί με τους πιο αδύναμους από εσάς, θεωρώντας τους καμβά για να κεντήσετε τις ιδέες που απέρριψε η οικογένεια σας.

» Ευαισθησία και ευθιξία που μερικές φορές κάνουν το άτομο εκκεντρικό, ανήσυχο, ανυπόμονο ή παράξενο. Δυσκολίες και αποξένωση από το πατρικό σπίτι, αν και το άτομο αγαπάει την οικογενειακή ζωή. Δυσκολίες ή απώλειες σχετικές με την κατοικία, την ιδιοκτησία ακινήτων. Προβλήματα με το στομάχι. Το άτομο έχει πατριωτισμό, αγαπάει τα ταξίδια και είναι πρωτότυπο στις ιδέες και την έκφραση. Δραστηριότητες που σχετίζονται με νομικά ή τοπικά – δημοτικά θέματα.

Ουρανός στο Λέοντα (Εξορία)
» Σαν άτομο με Ουρανό στο ζώδιο του Λέοντα, χαρακτηρίζεστε από μεγάλη αγάπη για την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Είστε αρκετά προοδευτικοί για δεδομένα της εποχής σας και πολλές φορές σκανδαλίζετε την κοινωνία με τις θέσεις και τις απόψεις σας. Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας, τα οποία κατευθύνετε προς πλάνα που ευνοούν την προσωπική σας ανάδειξη. Θέλετε να κάνετε κάτι μεγαλειώδες στη ζωή σας και γι΄ αυτό αναζητάτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην εφευρετικότητα και ανεξάρτητη ιδιοφυία του Ουρανού και τον θεατρινισμό και την τάση να δραματοποιείτε καταστάσεις όπως οι Λέοντες.
» Διακατέχεστε από μια πρωτοτυπία που εξωτερικεύετε στις ερωτικές σας σχέσεις. Αποζητάτε τον ρομαντισμό που- κατά την άποψη σας- λείπει από τις σημερινές σχέσεις, και έχετε έναν αρκούντως ιδιόμορφο τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας. Σας αρέσει να εκφέρετε απόψεις που γνωρίζετε ότι προκαλούν το κοινό αίσθημα, καθώς αυτό θεωρείτε σαν μια οδό για την προβολή της ιδιάζουσας προσωπικότητας σας. Θέτετε υψηλούς στόχους είτε σε προσωπικό είτε και σε πανανθρώπινο επίπεδο. Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την κορυφή, καθώς αυτή τη θέση θεωρείτε ότι επάξια κερδίζετε. Η θέληση σας να δημιουργήσετε κάτι για το οποίο όλοι θα σας θαυμάσουν αποτελεί ένα ισχυρότατο κίνητρο για την προσωπική σας εξέλιξη. Σας απασχολεί αρκετά η υστεροφημία σας.
» Ο εκκεντρισμός του Ουρανού, αν δεν χαλιναγωγηθεί και δεν στραφεί προς εποικοδομητικά σχέδια είναι πολύ πιθανόν να σας αλλοιώσει σαν χαρακτήρα. Ο κόσμος τότε θα σας αντιμετωπίσει σαν εγωιστή και ανεύθυνο, σαν άτομο που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και καθόλου για τον αντίκτυπο που οι πράξεις του έχουν στα κοινωνικά πλαίσια όπου ζει. Στον αγώνα σας να κάνετε κάτι που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να θυσιάσετε άτομα που σας βοήθησαν και των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική. Έχετε την τάση να μην ερευνάτε σε βάθος τα πράγματα και τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να κρίνετε πολλές φορές λάθος.
» Παρά την επιφανειακή σας αντίληψη έχετε ακλόνητη πεποίθηση περί της ορθότητας των απόψεων σας. Έτσι, απαιτείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο να τις υιοθετεί, να μην διαφωνεί και επιπλέον να σας ευγνωμονεί. Αν δεν προσέξετε, στην προσπάθεια σας να εξωτερικεύσετε την ενεργητικότητα σας , γίνεστε ευερέθιστοι με όποιον σας αμφισβητήσει. Πεισμώνετε και αδυνατείτε να αποδεχθείτε το ενδεχόμενο κάποιος να σας συμβουλεύει σωστά. Η ισχυρογνωμοσύνη σας, όμως, όντας ένα από τα βασικότερα ελαττώματα απομακρύνει τον κόσμο γύρω σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε τελικά το κοινό που επιθυμείτε να χειροκροτήσει τα επιτεύγματα σας.

»  Μερικές φορές το άτομο γίνεται ξεροκέφαλο, εξουσιαστικό και εκκεντρικό, δείχνοντας αδιαφορία για τις συμβατικότητες και επαναστατική διάθεση, προκαλώντας έτσι την δυσμένεια των άλλων. Αγάπη για ανεξαρτησία και περιπέτειες, περίεργες έλξεις ή αποστροφές. Σε δύσκολες περιστάσεις, το άτομο μπορεί να εμφανίσει ηγετική ικανότητα. Αν προσβάλλεται: εμπόδια στο σπίτι κατά τη νεαρή ηλικία και απώλεια ή δυσκολίες με τον πατέρα. Κάποια εμπόδια στα κοινωνικά θέματα εξ’ αιτίας των παιδιών ή πιθανή απώλεια κάποιου από αυτά. Πνευματική σύγχυση, διαζύγιο ή καρδιακή προσβολή.

Ουρανός στην Παρθένο
» Σαν προσωπικότητα σας αρέσει να ερευνάτε σε βάθος όλα τα ζητήματα, με τα οποία καταπιάνεστε. Δεν επιθυμείτε τις ριζικές αλλαγές, αλλά πιστεύετε ότι με μικρά και σταθερά βήματα, θα προσφέρετε περισσότερα και θα είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα των πράξεων σας. Έχετε κατευνάσει το επαναστατικό πνεύμα που σας χάρισε ο Ουρανός και το κατευθύνετε σε πιο καθημερινές ενέργειες παρά σε εκκεντρικές πράξεις. Προτιμάτε, πριν κάνετε κάτι σε μεγαλύτερο και διαπροσωπικό επίπεδο, να πειραματίζεστε, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και να έχετε προβλέψει λεπτομερώς τον αντίκτυπο των όσων κάνετε.
» Στρέφεστε, κυρίως, σε τομείς υγείας και διατροφής, όπου έχετε το περιθώριο πειραματισμού και η λεπτομερειακή σας εξεταστική οπτική μπορεί να ωφελήσει περισσότερους. Είστε άτομο γεννημένο να βρίσκετε λύσεις και γιʼ αυτό οι δικοί σας άνθρωποι σας εμπιστεύονται απόλυτα τα προβλήματα τους. Αναζητάτε συνεχώς νέες οδούς για να βελτιώσετε την ποιότητα της εργασίας σας. Εξωτερικεύετε το όντως δυνατό πνεύμα σας με πιο ανεπαίσθητους τρόπους παρά με εκκεντρικά σχέδια που θα ταράξουν τα νερά. Είστε άτομο που αναζητά τη σημασία και της πιο μικρής λεπτομέρειας μέσα σε ένα σύνολο και προσπαθείτε να διαλευκάνετε την συμβολή των πάντων στην πανανθρώπινη εξέλιξη.
» Όντας τόσο πρακτικοί και λεπτολόγοι, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τον αντίκτυπο που η συμπεριφορά σας έχει πάνω στους τρίτους. Πολλές φορές γίνεστε κουραστικοί λόγω της αδιάκοπης τάσης σας να ελέγχετε τα πάντα. Οι άνθρωποι αγανακτούν καθώς πιστεύουν ότι δεν έχετε τον παραμικρό αυθορμητισμό, αλλά αποτελείτε μια ψυχρή υπολογιστική μηχανή. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί κινδυνεύετε να περιθωριοποιηθείτε από τους δικούς σας και να γίνετε αντικοινωνικοί και παράξενοι.
» Σας ελκύει οτιδήποτε πρωτότυπο, το οποίο και σας συνεπαίρνει με αποτέλεσμα να παραβλέπετε τις ανάγκες των συνανθρώπων σας. Επειδή, ακριβώς, εξετάζετε τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, πιστεύετε ότι έχετε διαμορφώσει μια οπτική περισσότερο σφαιρική από τον μέσο άνθρωπο και συνεπώς σωστότερη. Ξεχνάτε, όμως, ότι πολλές φορές με αυτό τον τρόπο ζωής βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος! Στο κυνήγι της λεπτομέρειας έχετε χάσει πια τον πρωταρχικό σας στόχο και καταναλίσκετε την ενέργεια σας σε ανούσιες έρευνες και πειραματισμούς, μετατρεπόμενοι σε ψυχρή και αδιάφορη προς τις ανάγκες των τρίτων προσωπικότητα.

» Το μυαλό είναι οξύ, ανεξάρτητο και  πρωτότυπο. Το άτομο έχει δεξιοτεχνία, είναι εκκεντρικό, επίμονο. Η επιτυχία μπορεί να έρθει από εργασία κάτω από την καθοδήγηση άλλων, ιδιαίτερα σε σχέση με τη μηχανική, τα ηλεκτρονικά, τη διαιτητική, τη χημεία.  Κέρδος μπορεί να προκύψει με δημόσιες εργασίες που σχετίζονται με την κυβέρνηση ή τους δήμους. Εάν προσβάλλεται: πολλές δυσκολίες, αποτυχημένες φιλοδοξίες, προβλήματα με τους υφιστάμενους ή την εργασία και περιορισμοί που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Ουρανός στο Ζυγό
» Σαν άτομο με Ουρανό στο Ζυγό, έχετε το εξής χαρακτηριστικό: αναζητάτε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωή σας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της ελευθερίας και της κοινωνικότητας σας. Επιδιώκετε να θέτετε τους δικούς σας κανόνες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ούτως ώστε να έχετε τον απαιτούμενο χώρο να απολαμβάνετε και τις προσωπικές σας στιγμές. Θεωρείτε ότι πράγματι μπορείτε να επιτύχετε, αν καταφέρετε να συγκεράσετε την ανεξαρτησία σας με την ανάγκη σας για συνεργασία. Εφαρμόζετε πρωτότυπες και εφευρετικές ιδέες σε κοινωνικό επίπεδο προκειμένου να βελτιώσετε το περιβάλλον, όπου ζείτε.
» Είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σπάσετε τους κοινωνικούς φραγμούς και να δημιουργήσετε αναταραχή, προκειμένου να αφυπνίσετε την κοινωνία. Έχετε μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση απέναντι στο θέμα του γάμου ή της συντροφικότητας γενικότερα, καθώς θεωρείτε ότι με την παρούσα μορφή οι σχέσεις δεν προσφέρουν περιθώρια εξέλιξης των ανθρώπων. Αυτό μάλιστα αντιμετωπίζετε και ως αιτία εκφυλισμού των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύετε ότι εμποδίζεται η δίκαιη αντιμετώπιση όλων των ανθρώπων στην οποία εσείς στοχεύετε και προσπαθείτε να δημιουργήσετε από την αρχή ένα επίπεδο συνεργασίας πανανθρώπινο βασιζόμενο στην αγνή φιλία και σε ηθικά γνήσιες αξίες.
» Υπό αρνητική εκδοχή, η προσπάθεια σας να θέσετε εκ νέου τις βάσεις των ανθρωπίνων σχέσεων ταράζει τα δεδομένα των άλλων ανθρώπων, οι οποίοι και παίρνουν θέση άμυνας. Η κοινωνία συχνά δεν είναι έτοιμη για σοβαρές μετεξελίξεις των θεμελιωδών αξιών της, με αποτέλεσμα να απορρίπτει τέτοιες ιδέες ως ριζοσπαστικές, εκκεντρικές ακόμα και επικίνδυνες. Όταν όλοι οι άλλοι γύρω σας συμβιβάζονται με ό,τι έχουν, είναι αρκετά δύσκολο να αποδεχθούν να εγκαταλείψουν την ασφάλεια που το παρόν κατεστημένο τους προσφέρει για να τους έχετε εσείς συνοδοιπόρους στην αλλαγή και την κοινωνική πρόοδο που οραματίζεστε.
» Αναζητάτε παντού την ελευθερία σας, και ειδικά μέσα στις συναισθηματικές σχέσεις, καθώς πιστεύετε, ότι έχετε πολλά να προσφέρετε ακόμα. Ωστόσο, αυτό δημιουργεί πονοκέφαλο στον σύντροφο σας που νιώθει να τον απορρίπτετε για να αφοσιωθείτε στο κοινωνικό σας έργο. Αν, λοιπόν, δεν θέσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα και τα ένστικτα σας, σύντομα οι άνθρωποι θα σας εγκαταλείψουν στον αγώνα σας για την πανανθρώπινη πρόοδο.

» Καλή συλλογιστική, εκκεντρικότητα, φιλοδοξία, ανησυχία και φαντασία. Το άτομο έχει γούστο και αισθητικό κριτήριο. Ευνοούνται τα επιστημονικά, καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά ή νομικά επαγγέλματα. Υπάρχει προσωπικός μαγνητισμός. Μερικές φορές ένας εσπευσμένος γάμος αλλά υπάρχει κίνδυνος χωρισμού, αποξένωσης, διαζυγίου ή θανάτου του συντρόφου. Εκτός και αν έχει καλές όψεις, ο Ουρανός εδώ δεν είμαι καλός για τις σχέσεις. Αν προσβάλλεται: μπορεί να  προκαλέσει εχθρότητες, αντιθέσεις και κριτική. Προβλήματα από ίντριγκες, την πολιτική ή περίεργες ενέργειες του συντρόφου.

Ουρανός στο Σκορπιό (Έξαρση)
» Η θέση αυτή του Ουρανού σας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της. Είστε άτομο με πρωτοποριακό πνεύμα και γεμάτο νέες ρηξικέλευθες ιδέες που κλονίζουν το μέχρι τώρα καθεστώς αντίληψης των ανθρώπων γύρω σας. Σας ελκύει το απόκρυφο και ο μυστικισμός, αφού προσπαθείτε να ανακαλύψετε το πώς αυτά λειτουργούν και επηρεάζουν την καθημερινή ζωή. Έχετε πολλούς στόχους που, όμως, τους υλοποιείτε με ανορθόδοξο για πολλούς τρόπο. Ωστόσο, η γνώμη των άλλων για τις πράξεις σας, σας απασχολεί ελάχιστα έως και καθόλου.
» Σας αρέσει όταν προσφιλή σας άτομα αναγνωρίζουν τη μοναδική σας ικανότητα να λύνετε ακόμα και τα δυσκολότερα προβλήματα και είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθάτε. Η διαίσθηση σας είναι αρκετά ισχυρή και σας αφυπνίζει, όταν οι άλλοι έχουν κάτι να σας κρύψουν. Έτσι είστε πάντα ικανοί να ξετρυπώνετε πληροφορίες και από την πιο ασυνήθιστη πηγή που μπορεί να φανταστεί ο μέσος ανθρώπινος νους. Σαν προσωπικότητα είστε αντικειμενικοί και δεν παρασύρεστε εύκολα, από το τι πιστεύουν οι άλλοι για το άτομο σας. Επιδεικνύετε μια αξιοπρόσεκτη σταθερότητα στη συμπεριφορά και τους στόχους σας, ενώ δύσκολα και σπάνια εκτρέπεστε από τις επιδιώξεις σας.
» Στον ερωτικό τομέα, έχετε να επιδείξετε μια αρκετά πρωτότυπη συμπεριφορά, που συνήθως εκπλήσσει ευχάριστα τον παρτενέρ σας. Δεν αποκαλύπτετε, όμως, εύκολα τα συναισθήματα σας παρά μόνο όταν το κρίνετε σκόπιμο. Υπό μια αρνητική θεώρηση των δώρων του Ουρανού, θα μπορούσε να λεχθεί, ότι είστε υπερβολικά εκκεντρικό άτομο στις συναισθηματικές εκφράσεις σας με αποτέλεσμα πολλές φορές να τρομάζετε τον σύντροφο σας, ο οποίος και θα αναζητήσει διέξοδο αλλού. Το γεγονός ότι σας αφήνει παγερά αδιάφορους η γνώμη των άλλων σας καθιστά κάπως ιδιόμορφους και εκκεντρικούς για τις προσδοκίες των συνανθρώπων σας. Θεωρούν- όχι άδικα- ότι απορρίπτετε την γνώμη τους.
» Πολλές φορές η τάση σας να οδηγείτε τους άλλους σε μονοπάτια αλλαγών προκαλεί καταστροφικές επιπτώσεις για τις οποίες δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη. Έχετε δυνατή θέληση να στηρίξετε και να κυνηγήσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας, αλλά αυτό συχνά σας στρέφει στον εξτρεμισμό. Οι άνθρωποι γύρω σας, σας θεωρούν επικίνδυνα επίμονους και σας απομακρύνουν ή θέτουν συνειδητά εμπόδια στην πραγματοποίηση των πλάνων σας. Τέλος, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις διακυμάνσεις στην ψυχική σας ισορροπία και στις υπαρξιακές αναζητήσεις σας.

» Δύναμη μυαλού, θέληση, αποφασιστικότητα, επιμονή, δύναμη συγκέντρωσης και ακατάβλητο πνεύμα. Μερικές φορές το άτομο είναι αλαζονικό, επίμονο, πονηρό, επιφυλακτικό, μυστικοπαθές, επιθετικό, επαναστατικό. Βρίσκεται συχνά σε διαφωνία με τους άλλους και τις αποδέκτες αντιλήψεις. Αγάπη για τα μηχανικά πράγματα και εφευρετικότητα. Υπάρχει ικανότητα για τη βιομηχανική χημεία και τις θεραπευτικές μεθόδους χωρίς φάρμακα. Αν ο Ουρανός προσβάλλεται: υπάρχει κίνδυνος από ατυχήματα, πτώσεις, τραύματα από όπλα, εκρήξεις, ηλεκτρικές συσκευές και κίνδυνοι στο νερό.

Ουρανός στον Τοξότη
» 
Σαν προσωπικότητα χαρακτηρίζεστε από μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη αντίληψη για τη γνώση. Θέλετε πολλές φορές να δραστηριοποιηθείτε προς την αλλαγή των συστημάτων ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης που μέχρι τώρα εφαρμόζονται. Σας αρέσει να σοκάρετε τους ανθρώπους γύρω σας είτε μέσα από τις αρχές που ενστερνίζεστε είτε μέσα από διάφορες ιστορίες που διηγείστε. Έχετε την έντονη πεποίθηση, ότι πολλά είναι αυτά που ή θα πρέπει να τα αλλάξετε ή να τα αρνηθείτε προκειμένου να προοδεύσετε και να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητα.
» Σας αρέσει η περιπέτεια, γεγονός που ευνοείται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της ανεξαρτησίας. Έτσι, συχνά, νιώθετε την ενεργητικότητα σας να αυξάνεται κατακόρυφα και θέλετε οπωσδήποτε να δραπετεύσετε από την ρουτίνα και την ασφάλεια της καθημερινής ζωής. Σαν άτομο είστε πραγματικά αισιόδοξο και πιστεύετε ακόμα και εν τω μέσω δυσκολιών ότι πάντα μετά την μπόρα ανατέλλει το ουράνιο τόξο για όλους. Σας διακατέχει μια πρωτότυπη εμπιστοσύνη στις φιλίες σας και στις ανθρώπινες σχέσεις εν γένει.
» Υπό μια αρνητική θεώρηση, ο Ουρανός σας καθιστά άτομο με ανορθόδοξες ιδέες. Προκαλείτε τους συνανθρώπους σας, οι οποίοι και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν την ιδιότροπη ιδιοσυγκρασία σας. Πολλές φορές οι απόψεις σας ταράζουν και ενοχλούν την ηρεμία της κοινωνίας, η οποία αντιδρά αμυντικά αλλά έντονα προκειμένου να συντηρήσει τις δομές της. Έχετε το ελάττωμα ότι εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, θεωρώντας ότι όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς.
» Έτσι, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που οι φίλοι σας, σας εξαπατούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μελαγχολείτε. Τέλος, θα πρέπει να ξέρετε ότι η τόσο αισιόδοξη θεώρηση σας για τη ζωή, στα μάτια των άλλων μπορεί να φαντάζει ως επιπολαιότητα και ανευθυνότητα προς τα προβλήματα της καθημερινότητας. Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, δύσκολα οι συνάνθρωποι σας είναι πρόθυμοι να ακούσουν τι πραγματικά έχετε να πείτε.

» Φαντασία και ευρηματικότητα, ο Ουρανός από τη θέση αυτή ευνοεί την ενόραση, τις εξερευνήσεις και τα ταξίδια. Το άτομο αγαπάει τις επιστήμες και ενδιαφέρεται για τα επιστημονικά  γεγονότα. Είναι προοδευτικό, τυχοδιωκτικό, γενναιόδωρο και εξαιρετικά φιλελεύθερο στις ενέργειες και τους λόγους. Δείχνει ενθουσιασμό για κατορθώματα, τα οποία δεν είναι πάντα ορθόδοξα και απαλλαγμένα από κινδύνους.
Εάν προσβάλλεται: είναι πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα με τους συγγενείς του συντρόφου ή ανθρώπους της θρησκείας και της επιστήμης. Κίνδυνοι κατά τη διάρκεια ταξιδιών.

Ουρανός στον Αιγόκερω
» Ο Ουρανός τοποθετημένος στο ζώδιο του Αιγόκερου, σας προσφέρει τα εφόδια να διαρθρώσετε με καλύτερο, εποικοδομητικότερο και πιο δίκαιο τρόπο το καθεστώς ζωής και εργασίας σας. Είστε συγκρατημένοι στις αλλαγές, οι οποίες υποστηρίζετε, ότι πρέπει να επέλθουν, αλλά συγχρόνως υπερασπίζεστε τις απόψεις σας στηριζόμενοι σε γερά επιχειρήματα. Θέλετε διακαώς να εγκαθιδρύσετε ένα δικαιότερο σύστημα αξιών και προτεραιοτήτων και πιστεύετε ότι μπορείτε να το καταφέρετε μέσα από την εφευρετικότητα που σας χαρίζει ο Ουρανός.
» Επιλέγετε δρόμους πιο πρωτοποριακούς συγκριτικά με τη φύση του Αιγόκερου, αλλά παραμένετε απρόθυμοι να θυσιάσετε την ασφάλεια σας. Δεν σας αρέσει να σας κατευθύνουν άλλοι και να σας υποδεικνύουν τι και πώς πρέπει να δράσετε, και αγωνίζεστε να αποτινάξετε από πάνω σας την εξουσία των άλλων. Έχετε ρηξικέλευθες απόψεις για τη δομή της κοινωνίας και εργάζεστε σκληρά και μεθοδικά προκειμένου να τις υλοποιήσετε. Είστε φιλόδοξο άτομο και θεωρείτε ότι είναι αρκετό να στηριχθείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις για να προοδεύσετε.
» Υπό αρνητική θεώρηση, ο Ουρανός σας καθιστά ψυχρούς και παγερούς. Απομονώνεστε για να καταφέρετε να επιτύχετε, όποιους στόχους έχετε θέσει. Κάποιες φορές οι φιλοδοξίες σας έρχονται αντιμέτωπες με την ελευθερία και ανεξαρτησία των συνανθρώπων σας, καθώς προσπαθείτε να τους επιβληθείτε. Αντιμετωπίζετε σοβαρή δυσκολία να αποδεχθείτε την εξουσία των άλλων, με αποτέλεσμα να ενεργείτε σπασμωδικά.
» Αγωνίζεστε να αλλάξετε το καθεστώς που ισχύει και το κάνετε υποσκάπτοντας το! Δικαιολογημένα, λοιπόν, κάποιοι πιστεύουν ότι κινείστε και δράτε υποχθόνια. Το γεγονός ότι όλες σας οι κινήσεις είναι προμελετημένες, κάνει τον κοινωνικό σας περίγυρο καχύποπτο απέναντι σε εσάς και τα κίνητρα σας. Αγνοείτε την πραγματική ανάγκη για αλλαγή της κοινωνίας κλεισμένοι στην προσπάθεια ανάδειξης σας μέσα από την εργασία σας.

» Καλές ικανότητες συλλογισμού και γενικά ένα βαθύ και διαπεραστικό μυαλό. Φιλοδοξία, επιμονή, εκτελεστική ικανότητα και ανεξαρτησία. Το άτομο έχει την τάση για επικίνδυνες επιχειρήσεις και ριζικές αποκλίσεις από καθιερωμένα συστήματα και συνηθισμένες μεθόδους, εισάγοντας καινοτομίες. Διαίσθηση, επιχειρηματικές εμπνεύσεις και ικανότητα πρόβλεψης συνήθως βοηθούν το άτομο να προλάβει δημόσιες τάσεις ή ανάγκες. Πρωτότυπες επιχειρήσεις και προοδευτικές αντιλήψεις. Πιθανή επιτυχία σε δημόσιες θέσεις ή σε θέσεις που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό, τη μηχανική, τη χειροτεχνία, τη ραδιοφωνία και τις μετακινήσεις. Ευνοούνται γενικά οι θέσεις εξουσίας και ευθύνης.
Εάν προσβάλλεται: δείχνει οικογενειακές διαφωνίες ή προβλήματα στη νεαρή ηλικία, απώλεια του πατέρα ή αποξένωση από αυτόν, αντίθεση από πρόσωπα εξουσίας, ανατροπές ή δυσκολίες στο επάγγελμα. Το άτομο προκαλεί τη δυσμένεια των ανωτέρων του και δέχεται σκληρή δημόσια κριτική.

Ουρανός στον Υδροχόο (Κυριαρχία)
» Πλέον ο Ουρανός είναι στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Υδροχόο. Άτομα, όπως εσείς με αυτή την τοποθέτηση του Ουρανού, έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαισθητική ικανότητα και πρωτοποριακό πνεύμα. Οραματίζονται μια πανανθρώπινη κοινωνία χωρίς μισαλλοδοξία, όπου θα μπορούν ελεύθερα να εξωτερικεύσουν οι ίδιοι τον ιδεαλισμό τους. Έχετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις περί του κοινωνικού status quo και έντονα ισχυρή επιθυμία να τις υλοποιήσετε.
» Δεν σας τρομάζουν οι αλλαγές, αλλά αντίθετα προετοιμάζεστε να τις υποδεχτείτε. Έχοντας τον Ουρανό στον Υδροχόο, είστε άτομα έτοιμα να δεχτείτε την αλλαγή όσο επαναστατική κι αν είναι. Η εφευρετικότητα σας δεν κατευθύνεται μόνο στο άτομο σας αλλά προς το καλό όλων των συνανθρώπων σας. Πρόκειται για μια θέση που αποτελεί το αποκορύφωμα του ιδεαλισμού και των οραμάτων για βελτίωση του κοινωνικού κατεστημένου.
» Η επανάσταση κατά των κοινωνικών δομών αποτελεί ουσιαστικά τη δεύτερη φύση σας και τον βασικότερο στόχο σας. Οραματίζεστε ένα πιο δίκαιο και ανθρωποκεντρικό μέλλον. Αν και δεν θυσιάζετε εύκολα την ανεξαρτησία σας, σπάνια λειτουργείτε σαν μοναχικοί λύκοι. Αντίθετα, είστε γεννημένοι να ανήκετε σε ομάδες με κοινές βλέψεις και απόψεις. Ο Ουρανός τοποθετημένος στον Υδροχόο δεν μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά παρά ελάχιστα.
» Δίνετε την εντύπωση στον κοινωνικό σας περίγυρο ενός ρομαντικού επαναστάτη. Πολλές φορές, ενώ έχετε ιδέες περί πανανθρώπινης και συμπαντικής ειρήνης, αδυνατείτε να γίνετε κατανοητοί στους άλλους. Έτσι, δυσκολεύεστε να βρείτε συνοδοιπόρους στην προσπάθεια σας και εν τέλει οι απόψεις σας μένουν στη σφαίρα της φαντασίας, χωρίς ποτέ να υλοποιηθούν.

» Πρωτοτυπία, ιδιοφυΐα, εφευρετικότητα, ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Το άτομο είναι εκκεντρικό στις πεποιθήσεις του και επιθυμεί τους νεωτερισμούς, τις επιστημονικές και ασυνήθιστες επιδιώξεις, διαθέτοντας μεγάλη αγάπη για την ελευθερία. Η διάθεση είναι ευχάριστη, ανθρωπιστική, κοινωνική, ευγενική. Υπάρχουν πολλοί φίλοι. Το άτομο συνήθως πετυχαίνει σε καθετί που έχει επιστημονικό η μηχανικό χαρακτήρα. Επίσης, σε συνεργασία με άλλους, πετυχαίνει στο δημόσιο βίο, μεγάλες εταιρείες, ραδιοφωνία, αερομεταφορές, αδελφότητες και κοινωνικά κινήματα.

Ουρανός στους Ιχθύες
» Από αρκετούς αστρολόγους η τοποθέτηση αυτή του Ουρανού στους Ιχθείς σας προσφέρει το δώρο της έκτης αίσθησης. Νιώθετε μια ισχυρή έλξη προς το μυστικισμό και όλα όσα ο κοινός νους θεωρεί απόκρυφα. Προσπαθείτε να ανακαλύψετε τους μηχανισμούς με τους οποίους δρα και αντιδρά ο ανθρώπινος ψυχισμός, καθώς πιστεύετε ακράδαντα ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί κάθε μυστηρίου.
» Σας προσελκύει έντονα κάθε τι μυστηριακό και έχετε μια έντονη κλίση προς τον πνευματισμό. Ένα από τα βασικότερα δώρα του Ουρανού σε εσάς είναι και η δυνατότητα σας να έχετε εδραιωμένες και ακλόνητα ισχυρές ηθικές αξίες. Είστε αρκετά πονόψυχο άτομο, και συγκινείστε εύκολα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι σας. Θέλετε να συμβάλλετε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αλλαγές της κοινωνικής πραγματικότητας και να κάνετε την κοινωνία πιο ευαίσθητη απέναντι στα μέλη της.
» Υπό αρνητική θεώρηση ο Ουρανός σας κάνει ονειροπόλους και αιθεροβάμονες. Ενίοτε υιοθετείτε ιδέες, που, αν και εσείς δεν το κατανοείτε, είναι απλά ουτοπικές. Έτσι, στη μάχη υλοποίησης τους είναι αναμενόμενο να είστε οι ηττημένοι και τελικά να μελαγχολείτε. Βιώνετε πολλές ψυχολογικές εναλλαγές και ο ψυχισμός σας είναι αρκετά εύκολο να διαταραχθεί σοβαρά. Η κυκλοθυμία σας κουράζει τους συνανθρώπους σας, οι οποίοι επιθυμούν ένα πιο στιβαρό και ασφαλές πρότυπο συμπεριφοράς.
» Πολλές φορές δεν θέλετε να δεχτείτε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος ούτε στρωμένος ροδοπέταλα. Σας θλίβει η κοινωνική αδιαφορία και η αναλγησία προς το συνάνθρωπο. Δυστυχώς, όμως, αυτή η θλίψη αντί να γίνει καύσιμο για να δραστηριοποιηθείτε εντονότερα, σας βυθίζει σε έναν κυκεώνα αρνητικών συναισθημάτων, όπου δεν μπορείτε να βρείτε την έξοδο διαφυγής.

» Το άτομο είναι κάπως παράξενο και έλκεται από τη μυστικοπάθεια και την ψυχική έρευνα. Διαθέτει διορατικότητα αλλά όχι πάντα προς τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Αν προσβάλλεται:  φέρνει προβλήματα και δυσκολίες με φίλους και το κοινό, έλλειψη κοινωνικότητας, αντιθέσεις εχθρότητες και κριτική που συνδυάζονται με σκάνδαλα και ατυχίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here