Ο Κλήρος της Τύχης στους οίκους

0
13

Παραδοσιακά, ο Κλήρος της Τύχης υποδεικνύει την περιοχή στο ωροσκόπιο, όπου το άτομο θεωρεί ότι «η τύχη του χαμογελά». Για κάποιους, «καλή τύχη» σημαίνει αφθονία χρημάτων, για άλλους δημόσια αναγνώριση, και για άλλους αγάπη, καλή υγεία, κτλ. Η προσωπική ερμηνεία του όρου «καλή τύχη» βρίσκεται στο ζώδιο και τον οίκο όπου είναι τοποθετημένος ο Κλήρος της Τύχης.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 1ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 1ο οίκο είναι ένα άτομο που γεννήθηκε πάνω σε μια Νέα Σελήνη ή αμέσως μετά, και ως εκ τούτου φέρει τα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας Νέας Σελήνης. Αντιμετωπίζει τις καταστάσεις της ζωής του με έναν έντονα προσωπικό τρόπο. Αν παρουσιάσει τον εαυτό του και τα μοναδικά επιτεύγματά του έξω στον κόσμο, όπου μπορούν οι άλλοι να τα δουν, θα αποκτήσει μεγάλη επιτυχία και ευτυχία. Πρόκειται για ένα άτομο που επιθυμεί να ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο. Έχει τη γοητεία και τον ανθρώπινο μαγνητισμό του ζωδίου του Ωροσκόπου του.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 2ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 2ο οίκο έχει την πρόθεση, την υπομονή, την αντοχή και την προθυμία να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά περιουσιακά του στοιχεία, τα ταλέντα, τις ικανότητες, και τις προσπάθειες να αγωνιστεί για την οικονομική του επιτυχία. Ο ίδιος αισθάνεται ευτυχής όταν κερδίζει χρήματα και συλλέγει αγαθά για τον εαυτό του, και δεν αισθάνεται καμία ενοχή γι΄αυτό. Θέλει αυτά τα αποκτήματα, προκειμένου να εκφράσει τον εαυτό του. Ο Κλήρος της Τύχης στο 2ο οίκο ευνοεί την απόκτηση χρημάτων. Το άτομο ανησυχεί για την οικονομική του ασφάλεια αλλά δεν υπάρχει λόγος ν΄ανησυχεί.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 3ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 3ο οίκο έχει ανάγκη να επικοινωνεί και να συνδέεται με το περιβάλλον του, την κοινότητα στην οποία ανήκει, την οικογένειά του. Ο Κλήρος της Τύχης εδώ του δίνει τη δυνατότητα να καλύψει και τις δύο ανάγκες του. Συχνά βρίσκουμε αυτήν την τοποθέτηση στους χάρτες εκπαιδευτικών, συγγραφέων, ομιλητών, δημοσιογράφων, και όσων εκφράζονται με λέξεις. Νιώθει ευτυχισμένος, όταν μεταφέρει τις ιδέες και τα συναισθήματά του στους άλλους.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 4ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 4ο οίκο χρειάζεται μια αίσθηση του σπιτιού και της ρίζας, χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα για να είναι απόλυτα ευχαριστημένο. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι χρειάζεται ένα σπίτι. Σπίτι του μπορεί να είναι ένα ιδανικό, ένα πρόσωπο, μια ατμόσφαιρα όπου μπορεί να αισθανθεί στέρεα, να νιώσει ότι ακουμπά σε «πλάτες». Τότε, μπορεί να αναζητήσει την εκπλήρωση στην επαγγελματική αναγνώριση του 10ου οίκου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ πατριώτες, με έντονα συναισθήματα για το σπίτι, την πατρίδα και τους γονείς. Ο Κλήρος της Τύχης στον 4ο οίκο συνήθως σημαίνει ότι το πρόσωπο θα είναι πλούσιο κατά το τελευταίο τρίτο της ζωής του.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 5ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 5ο οίκο ξεχειλίζει από δημιουργική και συναισθηματική ενέργεια. Χρειάζεται να εκφράσει αυτή την ενέργειά του, και βρίσκει μεγάλη ικανοποίηση σε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τον έλκει η περιπέτεια και η τύχη του χαμογελά μέσω του τζόγου ή δραστηριοτήτων που έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Αυτό το άτομο έχει μεγάλες ικανότητες στους τομείς της τέχνης, του θεάτρου, της μουσικής, της λογοτεχνίας και της ευρεσιτεχνίας. Θέλει να δίνεται ολόψυχα σε αυτό που κάνει, και χρειάζεται την εκτίμηση και το χειροκρότημα.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 6ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 6ο οίκο γεννήθηκε ακριβώς πριν από μια Πανσέληνο. Τον ενδιαφέρει η αυτοβελτίωση και η αυτοπειθαρχία, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί με τέτοια απόδοση που να μην χρειάζεται να δίνει προσοχή στις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες. Το μυαλό του είναι σε μεγαλύτερα πράγματα. Αναζητά τις αδικίες στη ζωή, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμεύσει βελτιώνοντας τις ζωές των άλλων. Μπορεί να εξυπηρετεί ανθρώπους που περιορίζονται σε νοσοκομεία ή σε φυλακές, να συμμετέχει σε αγώνες για τα δικαιώματα των ζώων, ή να ηγείται μιας ομάδας εργαζομένων σε ένα συνδικάτο. Άλλωστε, αυτός είναι ο οίκος της Παρθένου, δηλαδή ο οίκος της προσφοράς.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 7ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 7ο οίκο γεννήθηκε αμέσως μετά από μία Πανσέληνο. Είναι ένα πρόσωπο τόσο ιδεαλιστικό, ώστε θέλει να βλέπει μόνο το καλύτερο σε όλα, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σε κάθε πρόβλημα. Αναζητά την ποιότητα σε όλες τις σχέσεις του, γιατί επιδιώκει την προσωπική φώτιση. Ενδιαφέρεται να μάθει το σκοπό της ζωής του. Η προσωπικότητά του λάμπει μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες του. Ο Κλήρος της Τύχης στον 7ο οίκο μπορεί να οδηγήσει σε σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους πλούσιους.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 8ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 8ο οίκο είναι «ειδικό» στα θέματα του 8ου οίκου, ενδιαφέρεται για τον αποκρυφισμό, έχει ισχυρές αναγεννητικές και αναζωογονητικές δυνάμεις, και μπορεί να είναι εμπειρογνώμονας στην έρευνα και την αναζήτηση. Κρατά τόσο καλά ένα μυστικό, που μοιάζει με διεθνή διπλωμάτη, και μπορεί πραγματικά να εισπράξει οφέλη ζώντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του. Μπορεί επίσης να βγάζει τα προς το ζην από τα ταλέντα και τις ικανότητες των άλλων, όπως θα έκανε ένας θεατρικός επιχειρηματίας ή να διαχειρίζεται χρήματα άλλων. Πρόκειται συνήθως για ένα άτομο πολύ ελκυστικό, λόγω του προσωπικού μαγνητισμού του.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 9ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 9ο οίκο βρίσκει έκφραση μέσα από τα ταξίδια, τη φιλοσοφία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη φιλοσοφική σκέψη, την πνευματικότητα, ή τις εκδόσεις. Μπορεί να βρει την τύχη του μακριά από το σπίτι ή την πατρίδα του. Αυτό το άτομο ενδέχεται να ωφεληθεί από ανθρώπους που βρίσκονται σε απόσταση. Οι σπουδές του φέρνουν λαμπρές ιδέες, που τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει άλλους. Είναι ένα πρόσωπο έμφυτα διορατικό. Τα περισσότερα επιτεύγματά του είναι διανοητικά. Είναι άτομο που διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές του και επιδιώκει την επέκταση μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 10ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 10ο οίκο γνωρίζει, κατά βάθος, ότι πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του στην κοινωνία. Επιλέγει ένα πεδίο όπου μπορεί να είναι «επαγγελματίας». Χρειάζεται μια θέση στον κόσμο, όπου το στάτους του να είναι υψηλό και το όνομά του συνδεδεμένο με το πεδίο με το οποίο ασχολείται. Αυτός είναι ο οίκος της αναγνώρισης και της δημόσιας εικόνας, της καριέρας και της φιλοδοξίας, της επιτυχίας και της ευθύνης. Άλλωστε, πρόκειται για τον οίκο του Αιγόκερου, έτσι το πρόσωπο του οποίου ο Κλήρος της Τύχης είναι εδώ, δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια, αν υπάρχει ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 11ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 11ο οίκο είναι συνήθως πολύ μπροστά από την εποχή στην οποία ζει, σε νοοτροπία, όνειρα, ελπίδες, στόχους καθώς και στην άποψή του για τον κόσμο. Σκέφτεται με όρους αδελφότητας, αλτρουισμού, ενότητας και ανθρωπιστικών αξιών. Θέλει να κάνει πράγματα που ωφελούν την κοινωνία στο σύνολό της. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές βλέπει τον εαυτό του ως μεταρρυθμιστή και ως μοχλό βελτίωσης των κοινωνικών, πολιτιστικών, ή πνευματικών αξιών στους γύρω του. Επιθυμεί την καλυτέρευση των συνθηκών για την κοινότητά του, καθώς και για όλη την ανθρωπότητα.

Ο Κλήρος της Τύχης στον 12ο οίκο:Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον 12ο οίκο έχει μια μοναδική ευκαιρία να μετασχηματίσει ή να διαλύσει το προσωπικό του Κάρμα. Είναι ένα άτομο με μεντιουμιστικά ταλέντα και προφητικό χάρισμα. Τα όνειρά του συχνά του δίνουν απαντήσεις. Η κλίση του στην πνευματικότητα, το μυστικισμό, την ψευδαίσθηση και τη φαντασία μπορεί να αποδειχτεί παραγωγική στο χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, και των έργων φαντασίας. Οι εχθροί του αλλάζουν συχνά τη στάση τους από εχθρότητα σε ουδετερότητα, και μερικές φορές ακόμη και σε καλοσύνη. Κατά κανόνα, όμως, ο ίδιος αγνοεί την καλή του τύχη.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here