Ο Κλήρος της Τύχης στα ζώδια

0
15

Σε ένα ωροσκόπιο, ο Κλήρος της Τύχης είναι μια απόφυση του σεληνιακού κύκλου σε σχέση με τον Ωροσκόπο. Είναι, επομένως, ένα τρισδιάστατο ευαίσθητο σημείο, και όχι πλανήτης. Είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να βρούμε την ευτυχία, να βιώσουμε την εμπειρία του κέρδους, και να νιώσουμε τυχεροί εκεί που δηλώνει ο οίκος όπου κατοικεί ο Κλήρος αυτός, και σύμφωνα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Δεδομένου ότι κάθε ζώδιο έχει θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά, ο Κλήρος της Τύχης, τοποθετημένος σε ένα ζώδιο, μετριάζει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού.

Κλήρος της Τύχης στον ΚΡΙΟ: Το χαρακτηριστικό στυλ του Κριού είναι η δράση, η τόλμη, η αυτοπεποίθηση, η διεκδίκηση. Ο Κριός παίρνει πρωτοβουλίες. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον Κριό θα αποκτήσει την ευτυχία και την επιτυχία μέσα από καινοτόμες και δημιουργικές προσπάθειες.

Κλήρος της Τύχης στον ΤΑΥΡΟ: Το χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι η παραγωγικότητα, με την ανάγκη να βλέπει απτά αποτελέσματα. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον Ταύρο είναι προσεκτικό και πρακτικό στην επιδίωξη της ευτυχίας και της επιτυχίας.

Κλήρος της Τύχης στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Το χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι η προσέγγιση και το στυλ τους είναι επικοινωνιακό. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στους Διδύμους χρησιμοποιεί τις επικοινωνιακές και μαθησιακές ικανότητές του στην επιδίωξη της ευτυχίας και της επιτυχίας.

Κλήρος της Τύχης στον ΚΑΡΚΙΝΟ: Το χαρακτηριστικό του Καρκίνου είναι η ζεστασιά, η φροντίδα, και το στυλ του είναι μητρικό. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον Καρκίνο επιδιώκει την ασφάλεια στον οικογενειακό του κύκλο και στο σπίτι του. Γι ‘αυτόν, η ασφάλεια είναι απαραίτητη για την ευτυχία και την επιτυχία.

Κλήρος της Τύχης στο ΛΕΟΝΤΑ: Το χαρακτηριστικό στυλ του Λέοντα είναι επιδεικτικό, μεγαλοπρεπές και γενναιόδωρο. Ο Λέων έχει αυτοπεποίθηση και ηγετικές ικανότητες. Ενεργεί αυτόνομα εκφραστικά, δραματικά και δημιουργικά. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στο Λέοντα χρειάζεται αναγνώριση από τους άλλους για να αισθάνεται ευτυχές και επιτυχημένο.

Κλήρος της Τύχης στην ΠΑΡΘΕΝΟ: Το χαρακτηριστικό στυλ της Παρθένου είναι πνευματικό, αναλυτικό, συντηρητικό, και πάντα αναζητά την τελειότητα. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στην Παρθένο χρησιμοποιεί την ικανότητά του στη σχολαστική ανάλυση των λεπτομερειών για την επίτευξη της ευτυχίας και της επιτυχίας.

Κλήρος της Τύχης στο ΖΥΓΟ: Το χαρακτηριστικό ύφος του Ζυγού περιλαμβάνει την ομορφιά, την ισορροπία, τη δικαιοσύνη, και την αμεροληψία. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στο Ζυγό αναζητά την ευτυχία και την επιτυχία στις συντροφικές σχέσεις του και στο γάμο.

Κλήρος της Τύχης στο ΣΚΟΡΠΙΟ: Το χαρακτηριστικό στυλ του Σκορπιού είναι μυστικοπαθές και έντονο. Για το άτομο με Κλήρο της Τύχης στο Σκορπιό, κανένα σχέδιο και καμιά «συνωμοσία» δεν είναι τόσο περίπλοκα, ώστε να το εμποδίσουν να τα χρησιμοποιήσει για την επίτευξη της ευτυχίας και της επιτυχίας.

Κλήρος της Τύχης στον ΤΟΞΟΤΗ: Το χαρακτηριστικό ύφος του Τοξότη είναι περιπετειώδες και επεκτατικό. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον Τοξότη θα αποκτήσει την ευτυχία και την επιτυχία μέσω του ανοίγματος προς αχανείς διανοητικούς και φιλοσοφικούς ορίζοντες.

Κλήρος της Τύχης στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Το χαρακτηριστικό ύφος του Αιγόκερω είναι σοβαρό και φιλόπονο. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον Αιγόκερω θα βρει την ευτυχία και την επιτυχία μέσα από τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα και την επίτευξη των στόχων του.

Κλήρος της Τύχης στον ΥΔΡΟΧΟΟ: Το χαρακτηριστικό του Υδροχόου είναι ο ιδεαλισμός, η καινοτομία και η μοναδικότητα. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στον Υδροχόο θα βρει την ευτυχία και την επιτυχία, συνεισφέροντας σε έναν κοινό στόχο ή εφευρίσκοντας κάτι που είναι προς όφελος όλων.

Κλήρος της Τύχης στους ΙΧΘΕΙΣ: Το χαρακτηριστικό στυλ των Ιχθύων είναι πνευματικό και μυστικιστικό. Το άτομο με Κλήρο της Τύχης στους Ιχθείς θα βρει την ευτυχία και την επιτυχία με την επικέντρωση σε υψηλότερα ιδανικά.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here