Ο Κλήρος της Τύχης στα ζώδια

0
10

Ο κλήρος της τύχης έχει άμεση σχέση με το κάρμα μας και είναι το τυχερό σημείο που κρύβει ο καθένας στο ωροσκόπιο του. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του, ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν πόσο σημαντικό στοιχείο είναι ο κλήρος της τύχης. 

Συνήθως ο κλήρος της τύχης μας δείχνει τι είναι αυτό που μας ευχαριστεί και τα συναισθήματα που έχουμε μέσα μας από προηγούμενες ζωές μας. Το αν τα συναισθήματα αυτά είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα εξαρτάται άμεσα με τις όψεις που κάνει ο κλήρος της τύχης στον γενέθλιο ωροσκόπιο. Ας δούμε λοιπόν τι σηματοδοτεί ο κλήρος της τύχης σε κάθε ζώδιο. 

 
Κριός 
Ο κλήρος της τύχης στον Κριό δίνει την δυνατότητα στην πρωτοβουλία και στην αποφασιστικότητα. Κυρίως αυτά τα άτομα καθοδηγούνται από το ένστικτό τους και από την ορθή τους κρίση. Η ενασχόλησή τους με οτιδήποτε καινούργιο ή καινοτόμο τους δίνει απόλυτη χαρά και ικανοποίηση. 

 
Ταύρος 
Η κοινωνική καταξίωση είναι αυτή που ικανοποιεί όσους έχουν τον κλήρο της τύχης στον Ταύρο. Επίσης τα υλικά αγαθά είναι αυτά που τους δίνουν χαρά, καθώς έτσι μπορούν να θέσουν τα θεμέλια για να προχωρήσουν μπροστά. Θέλουν να κάνουν σταθερά και σίγουρα βήματα γεγονός που τους οδηγεί πάντα εκεί που έχουν βάλει στόχο. 
 
Δίδυμοι 
Η επαφή είναι αυτή που δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση στα άτομα που έχουν τον κλήρο της τύχης στους Διδύμους. Η μάθηση για οτιδήποτε, επίσης, τους χαροποιεί. Θέλουν την κοινωνική αναγνώριση, καθώς επίσης και τις συναναστροφές με άλλα άτομα, αφού έτσι μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους. 

 
Καρκίνος 
Ο κλήρος της τύχης στον Καρκίνο, δείχνει ότι τα άτομα αυτά βρίσκουν την ευτυχία στο σπίτι και σε ότι έχει να κάνει σε σχέση με αυτό, με την ευρύτερη έννοια του όρου. Επίσης δείχνει πως ότι αγαπούν αυτά τα άτομα το αγαπούν με πάθος και κάνουν τα πάντα γι’ αυτό, γεγονός που τους προσφέρει την ικανοποίηση που έχουν πάντα ανάγκη. 

 
Λέων 
Τα άτομα που έχουν τον κλήρο της τύχης στον Λέοντα ικανοποιούνται από τις εκπλήξεις και από οτιδήποτε μπορεί να τους εντυπωσιάσει. Χαίρονται ιδιαίτερα όταν μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους άλλους και πολύ περισσότερο όταν νιώθουν ότι μπορούν να διδάξουν και να καθοδηγήσουν με τον τρόπο τους. 

 
Παρθένος 
Ο κλήρος της τύχης στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι τα άτομα αυτά βρίσκουν την ευτυχία στο ολοκληρωτικό δόσιμο και την αγάπη. Αν νιώσουν ότι συμφωνείται απόλυτα μαζί τους, τότε θα νιώσουν ολοκληρωμένοι ως άνθρωποι. Οι καλύτερες τους στιγμές είναι όταν προσπαθούν να αναλύσουν ότι τους συμβαίνει. 

 
Ζυγός 
Όσοι έχουν τον κλήρο της τύχης στον Ζυγό, αν και αισθάνονται λίγο αβέβαιοι για τα βήματα τους, χαίρονται πάρα πολύ όταν συνεργάζονται με κάποιον άλλον. Θέλουν να νιώθουν έντονα την προσοχή των άλλων κι όταν νιώσουν ότι τους λείπει, τότε κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να την αποκτήσουν. 
 
Σκορπιός 
Οι άνθρωποι που έχουν τον κλήρο της τύχης στον Σκορπιό κινούνται όσο πιο μυστικά και κρυφά μπορούν. Δεν προδίδουν εύκολα τις σκέψεις τους. Η απόλυτη χαρά και ικανοποίησή τους βρίσκεται στην σεξουαλικότητά τους. Αν θεωρήσουν ότι τους καλύπτεται σεξουαλικά, τότε θα είναι σίγουρα ικανοποιημένοι. 

 
Τοξότης 
Ο κλήρος της τύχης στο ζώδιο του Τοξότη χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της απελευθέρωσης. Δυναμικά και αρκετά πνευματώδη άτομα, δεν τους αρέσουν οι περιορισμοί και χαίρονται με το να απολαμβάνουν με κάθε δυνατό τρόπο την ελευθερία τους. Τολμούν πολλές φορές και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνουν σχεδόν πάντα. 
 
Αιγόκερως 
Αυστηρά και γεμάτα σεβασμό για την παράδοση είναι τα άτομα που έχουν τον κλήρο της τύχης στον Αιγόκερω. Ικανοποιούνται μέσα από την προσωπική τους αναζήτηση, ενώ δεν φοβούνται να θυσιάσουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν κι όταν τα καταφέρουν αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό. 

 
Υδροχόος 
Ο κλήρος της τύχης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι τα άτομα αυτά βρίσκουν την μέγιστη χαρά μέσα από την έκφραση των ιδεολογικών τους ιδεών. Αισθάνονται ιδιαίτερα δυναμικά άτομα με ότι κι αν καταπιαστούν ενώ δεν παύουν να παλεύουν και να μάχονται για τις ιδέες του και για τα πιστεύω τους. 

 
Ιχθύες 
Οι άνθρωποι που έχουν τον κλήρο της τύχης στους Ιχθύς είναι καινοτόμοι, δυναμικοί και ευέλικτοι. Τους δίνει μεγάλη χαρά να ασχολούνται με καινούργια πράγματα, ενώ δεν δίνουν και πολύ σημασία στο παρελθόν. Μπορούν να χειρίζονται πολύ εύκολα καταστάσεις μια και είναι ικανοί για όλα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here