Ο Κλήρος της Τύχης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη

0
6

Το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κλήρου της Τύχης δείχνει ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες που προκαλούνται από τις σχέσεις, τις αξίες και τις αποφάσεις σας, και αναστέλλουν την αναγνώριση ή την απόλαυση της καλής σας τύχης όταν αυτή έρθει στο δρόμο σας. Το τετράγωνο μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι η καλή τύχη που παρουσιάζεται στη ζωή σας, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα σχέσεων ή σε κρίση αξιών. Πίσω από αυτές τους δυσκολίες βρίσκεται ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε και αξιολογείτε τον κόσμο σας. Κι ο τρόπος αυτός είναι σε παραφωνία με τον τρόπο που βιώνετε ή θα θέλατε να βιώσετε την «καλή τύχη».

Αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας ως κάτι τόσο αρνητικό, που εμποδίζει την ικανότητά σας να απολαύσετε την καλή σας τύχη στον τομέα ζωής που συμβολίζεται από τον οίκο που φιλοξενεί τον Κλήρο της Τύχης σας. Ενδεχομένως να είστε χρονίως δυσαρεστημένοι, ως αποτέλεσμα ενός υπερβολικά αυστηρού συστήματος αξιών ή εξαιτίας των υπερβολικών προσδοκιών που μπορεί να τρέφετε, απορρίπτοντας κάθε καλοτυχία που εμφανίζεται στη ζωή σας, καθώς κρίνετε πως τίποτα δεν είναι αρκετά καλό. Ίσως να έχετε μια υπερβολικά υλιστική αντίληψη της καλής τύχης, εξισώνοντάς την με την αισθησιακή απόλαυση ή με την κατοχή και την ιδιοκτησία. Η αναζήτηση μιας τέτοιας μορφής καλοτυχίας στη ζωή σας, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε κακές αποφάσεις και να προκαλέσει επιπλοκές στις σχέσεις σας.

Μπορείτε να βιώσετε το τετράγωνο ως επιλογή μεταξύ ευτυχίας και αγάπης (ή συνέπειας προς τις αξίες σας), αλλά αδυνατείτε να αδράξετε και τα δύο. Μοιάζει όταν επιλέγετε σωστά, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας, να θυσιάζετε μια ευκαιρία για «ευτυχία». Αν «αρπάξετε» την καλή σας τύχη, οι σχέσεις σας θα καταρρεύσουν ή θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια από τις αξίες σας. Προκειμένου να μειωθεί η ένταση και οι συγκρούσεις στη ζωή σας, που δηλώνει αυτό το τετράγωνο, θα πρέπει να εναρμονίσετε το σύστημα αξιών σας, την αντίληψη που έχετε για τα πράγματα και τον τρόπο που σχετίζεστε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει επίσης την anima (το θηλυκό ψυχολογικό αρχέτυπο). Το τετράγωνο από τον Κλήρο της Τύχης δείχνει ότι μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι με την anima σας, με το θηλυκό σας κομμάτι. Αν είστε γυναίκα, αισθάνεστε ότι αυτό που είστε ή οι πτυχές της θηλυκότητάς σας, σας φέρνουν πολύ κακή τύχη. Αν είστε άνδρας, δεν κατανοείτε, και αρνείστε να αποδεχθείτε τη θηλυκή σας πλευρά, κάτι που οδηγεί σε κακές σχέσεις με τις γυναίκες. Αισθάνεστε ότι είστε άτυχοι στην αγάπη ή ότι οι γυναίκες σας φέρνουν κακοτυχία.

Για να ανακουφίσετε το άγχος που συνδέεται με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κλήρου της Τύχης, μπορεί να αποφασίσετε να κατακερματίσετε τις σχέσεις / αξίες σας, και να χωρίσετε σε στεγανά τμήματα τον τομέα ζωής σας που συμβολίζεται από τον οίκο όπου βρίσκεται ο Κλήρος της Τύχης. Αυτό, ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολο αν ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον 2ο ή 7ο οίκο σας. Η εναλλακτική λύση είναι να υπερκεράσετε τη σύγκρουση που συμβολίζεται από αυτό το τετράγωνο, επαναπροσδιορίζοντας ουσιαστικά το σύστημα αξιών σας και την αντίληψη που έχετε για τις σχέσεις.

Επειδή κατά βάθος είστε ανασφαλής, εξακολουθείτε να πιστεύετε πως η αισθησιακή ικανοποίηση, η ιδιοκτησία, η συσσώρευση περιουσιακών αγαθών, καθώς και η προσκόλληση στους άλλους, θα σας φέρουν την ευτυχία και την καλοτυχία. Κι αυτό, παρά τις βιωματικές αποδείξεις για το αντίθετο. Αγνοείτε το μονοπάτι για την πραγματική ευτυχία σας, που υποδεικνύεται από την οικοθεσία του Κλήρου της Τύχης σας. Την ίδια στιγμή, δεν νιώθετε καμία τύψη επιδιώκοντας και απολαμβάνοντας οτιδήποτε θεωρείτε πως είναι για το δικό σας καλό, ανεξάρτητα από τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στους άλλους ή τους συμβιβασμούς που κάνετε προς το σύστημα αξιών σας. Το αποτέλεσμα αναπόφευκτα είναι η δυσαρέσκεια, οι αρνητικές σχέσεις, οι χαμένες ευκαιρίες, και αυτό που αντιλαμβάνεστε ως «κακή τύχη».

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here