Ο Κλήρος της Τύχης σε σύνοδο με τους πλανήτες

0
12

Κάθε πλανήτης σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης αποκτά μεγαλύτερη δυναμική. Η σύνοδος είναι η πιο ξεκάθαρη όψη. Ένας πλανήτης σε αντίθεση με τον Κλήρο της Τύχης απομακρύνει την μεταξύ τους επαφή, σε τετράγωνο δείχνει ότι ο πλανήτης συμμετέχει στην προσπάθεια επίτευξης της ευτυχίας που είχε υποσχεθεί (γενεθλίως) ο Κλήρος της Τύχης, ενώ σε τρίγωνο ο δρόμος για την επιτυχία και την ευτυχία φαίνεται εύκολος και βατός.

Ήλιος και Κλήρος της Τύχης: Όταν σε ένα ωροσκόπιο, ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η λεωφόρος της ευτυχίας, της επιτυχίας και της απόλυτης χαράς σηματοδοτείται από τη λάμψη του ίδιου του προσώπου, που με όλο του το είναι ανταποκρίνεται στο λαμπερό φως του Ήλιου.

Σελήνη και Κλήρος της Τύχης: Αν ένα άτομο γεννιέται την ανατολή, ο Κλήρος της Τύχης του είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη (ενώ το ηλιοβασίλεμα, θα είναι σε όψη αντίθεσης μαζί της). Η συναισθηματική φύση, η φροντίδα, τα θέματα ασφάλειας ή δημόσιας ζωής θα είναι η λεωφόρος επίτευξης της ευτυχίας και της επιτυχίας.

Ερμής και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, το πρόσωπο αυτό θα χρησιμοποιεί τις νοητικές ικανότητές του και μια πνευματική προσέγγιση για να βρει την ευτυχία και την επιτυχία. Θα του είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να επικοινωνεί, είτε προφορικώς είτε γραπτώς.

Αφροδίτη και Κλήρος της Τύχης: Αν η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ισχύς της Αφροδίτης θα ενισχυθεί, και το πρόσωπο θα έχει τεράστια προσωπική γοητεία. Πιθανότατα, θα είναι όμορφο, με την αρμονία και την ισορροπία να έρχονται με ευκολία σε αυτό.

Άρης και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ισχύς του Άρη θα ενισχυθεί στις πιο θετικές μορφές της. Το άτομο με αυτό το συνδυασμό θα εμφανίζει ενστικτωδώς δυναμικές και πρωτοποριακές ιδιότητες. Θα είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε μία προσπάθεια τη φορά, και να εργαστεί μόνο του μέχρι να την ολοκληρώσει.

Δίας και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ισχύς του Δία θα ενισχυθεί σε όλες τις θετικές μορφές της. Το άτομο με αυτό το συνδυασμό είναι από τη φύση του αισιόδοξο, βέβαιο ότι όλες οι καταστάσεις θα πάνε καλά, και σε γενικές γραμμές ευχαριστημένο, με την κάθε μέρα να τον φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία, τον πλούτο και τη χαρά.

Κρόνος και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ισχύς των θετικών χαρακτηριστικών του Κρόνου θα ενισχυθεί. Το άτομο με αυτό το συνδυασμό θα έχει μια σοβαρή προσέγγιση στη ζωή, με μια αίσθηση αποφασιστικότητας να εκπληρώσει το πεπρωμένο του, και ένα αίσθημα ευθύνης στον κόσμο.

Ουρανός και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Ουρανός είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ισχύς του Ουρανού ενισχύεται. Το άτομο με αυτό το συνδυασμό είναι καινοτόμο, πρωτότυπο, μοναδικό, και εφευρετικό. Αυτή η σύνοδος μπορεί να σημαίνει ακόμη και ένα δυναμικό στην εκμάθηση της αστρολογίας. Το άτομο αυτό έχει επίσης χαρίσματα και ταλέντα στην ενασχόληση με την επιστημονική τεχνολογία και τους υπολογιστές.

Ποσειδώνας και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Ποσειδώνας είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ευτυχία και η επιτυχία θα έρθουν εύκολα στο πρόσωπο που χρησιμοποιεί τον Ποσειδώνα με θετικό τρόπο. Οι τομείς στους οποίους μπορεί να βρει την εκπλήρωσή του είναι εκείνοι της μεταφυσικής, της πνευματικής εργασίας, των τεχνών, της μουσικής, της θαλάσσιας ζωής, των υποβρύχιων ή διαστημικών εξερευνήσεων.

Πλούτωνας και Κλήρος της Τύχης: Αν ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης, η ισχύς του Πλούτωνα θα ενισχυθεί θετικά. Το άτομο μπορεί να βρει την ευτυχία και την επιτυχία στην ενασχόληση με όλες τις μορφές της έρευνας, από τη διαλεύκανση εγκλημάτων ως την ψυχολογία, την ψυχιατρική, τη γενετική μηχανική και την ανακάλυψη νέων θεραπειών για σοβαρές ασθένειες. Μπορεί να σπουδάσει τα μυστήρια της ζωής, προκειμένου να μεταμορφώσει και να βελτιώσει τη ζωή στη Γη για όλη την ανθρωπότητα.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here