Ο Κλήρος της Τύχης σε ζώδια και οίκους

0
13

Ο κλήρος της τύχης στον Κριό ή στον Πρώτο Οίκο σημαίνει, ότι η ανεξαρτησία και η δράση σου δίνουν χαρά. Γενικά, νιώθεις ολοκληρωμένη όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Ο κλήρος της τύχης στον Ταύρο ή στο Δεύτερο Οίκοσημαίνει, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια σου δίνουν χαρά. Επίσης, κοντά στη φύση νιώθεις ειρήνη και ηρεμία.

Ο κλήρος της τύχης στους Διδύμους ή στον Τρίτο Οίκοσημαίνει, ότι η μάθηση, η γνώση και η επικοινωνία σου δίνουν χαρά.

Ο κλήρος της τύχης στον Καρκίνο ή στον Τέταρτο Οίκοσημαίνει, ότι νιώθεις χαρά όταν έρχεται σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και μέσα από καινούργια ξεκινήματα.

Ο κλήρος της τύχης στο Λέοντα ή στον Πέμπτο Οίκοσημαίνει, ότι οι δημιουργικές ασχολίες σου δίνουν χαρά και έμπνευση.

Ο κλήρος της τύχης στην Παρθένο ή στον Έκτο Οίκοσημαίνει, ότι η δουλειά, η εξυπηρέτηση και η οργάνωση δίνει χαρά στη ζωή σου.

Ο κλήρος της τύχης στο Ζυγό ή στον Έβδομο Οίκο σημαίνει, ότι νιώθεις χαρά όταν δημιουργείς αρμονικές και σωστές προσωπικές σχέσεις και βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο.

Ο κλήρος της τύχης στο Σκορπιό ή στον Όγδοο Οίκοσημαίνει, ότι η αναγέννηση των προσωπικών σου αξιών σου δίνει χαρά.

Ο κλήρος της Τύχης σου στον Τοξότη ή στον Ένατο Οίκοσημαίνει, ότι για σένα η ζωή σου θα είναι γεμάτη, όταν τη ζεις στο έπακρο. Θα νιώθεις ευχαρίστηση μέσα από την ελευθερία και την περιπέτεια.

Ο κλήρος της τύχης στον Αιγόκερω ή στο Δέκατο Οίκοσημαίνει, ότι νιώθεις χαρά όταν επιτυγχάνεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου και όταν συγκροτείς το «εγώ» σου και δομείς τις εσωτερικές σου αξίες.

Ο κλήρος της τύχης στον Υδροχόο ή στον Ενδέκατο Οίκοσημαίνει, ότι νιώθεις χαρά μέσα από την ελευθερία την ανεξαρτησία και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες.

Ο κλήρος της τύχης στους Ιχθείς ή στο Δωδέκατο Οίκοσημαίνει, ότι οι πνευματικές ασχολίες και η προσφορά προς το συνάνθρωπο σου δίνουν χαρά.

Για να βρεις τον Κλήρο της Τύχης, μπορείς να πας ΕΔΩ.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here