Ο Ερμής στους Οίκους

0
7

Ερμής στον 1ο οίκο: Ο Ερμής στον πρώτο Οίκο δίνει έμφαση στη διανοητική δραστηριότητα. Αυτό απαιτεί θετικό έλεγχο, για ν’ αποφεύγεται η ασυνέπεια. Ο διχασμός προσωπικότητας, πιθανός.

Ερμής στον 2ο οίκο: Η τάση για οικονομική άνοδο μπορεί να οδηγήσει σε επαχθείς δεσμεύσεις. Ικανοποιητικές διαπραγματευτικές ικανότητες και ίσως τόλμη στον τομέα των πωλήσεων.

Ερμής στον 3ο οίκο: ‘Eμφαση στη μόρφωση, όπως και στις υποθέσεις των αδελφών. Το νευρικό σύστημα ίσως πηγή ανησυχίας, αν όμως ο Πλανήτης βρίσκεται σε ευνοϊκή γωνία, όλα τα ζητήματα Ερμή, τρίτου Οίκου θα πρέπει να εξελίσσονται θετικά, αφού ο νους προσαρμόζεται στο αντίστοιχο Ζώδιο. Ομιλητικός τύπος.

Ερμής στον 4ο οίκο: Ισχυρή ροπή για διανοητική δραστηριότητα μέσα στο οικιακό περιβάλλον, ίσως σπουδές. Πιθανόν υπερβολικό κλείσιμο στο σπίτι.

Ερμής στον 5ο οίκο: Ταλέντο στα διανοητικά παιχνίδια. Ικανότητα στη μεταχείριση παιδιών και νέων. Μεγάλο ενδιαφέρον για ερωτική ζωή και απολαύσεις.

Ερμής στον 6ο οίκο: Τάσεις ανησυχίας για την υγεία. Ίσως εντερικές διαταραχές. Το άτομο μπορεί να υπερτιμά τα καθημερινά προβλήματα της εργασίας του. Εξαίρετη τοποθέτηση για τους απασχολημένους σε γραφεία.

Ερμής στον 7ο οίκο: Ζωηρό ενδιαφέρον στον γάμο και στη συνεργασία στις επιχειρήσεις. Πρέπει το άτομο να εμπνέεται από τον σύζυγο ή συνέταιρο. Ανάγκη για αδιάκοπη πνευματική ανταπόκριση.

Ερμής στον 8ο οίκο: Ευφυΐα, προσανατολισμένη ίσως στις επιχειρήσεις. Ο αποκρυφισμός μπορεί να ασκεί έλξη, σκέψεις για τον θάνατο ίσως. Βαθιά αισθήματα μπορεί να εμπνέονται από όλους.

Ερμής στον 9ο οίκο: Η έμφαση σε μελέτες για τον θάνατο, την εκμάθηση γλωσσών, τη μόρφωση. Η πρακτική εφαρμογή αναγκαία για να ενισχυθούν αυτές οι ικανότητες. Ο Ερμής πολύ δραστικός σ’ αυτόν τον Οίκο.

Ερμής στον 10ο οίκο: Η σταδιοδρομία πρέπει να συμβαδίζει με τα πνευματικά ενδιαφέροντα, αλλιώς η νευρικότητα θα καταστρέψει την πρόοδο. Το άτομο μπορεί να το ελκύσουν τα ελεύθερα επαγγέλματα ή η δημοσιογραφία.

Ερμής στον 11ο οίκο: Πολλές γνωριμίες, κατάλληλες για μια έντονη κοινωνική ζωή, γύρω από διάφορες λέσχες και συλλόγους. Πιθανή ανάληψη υπευθυνοτήτων. Φιλίες σε πνευματικό επίπεδο.

Ερμής στον 12ο οίκο: Τάσεις μυστικότητας, έλξη προ του μυστικισμό. Ίσως και ισχυρή διαίσθηση. Η φαντασία του ατόμου έχει ανάγκη σταθερής προσήλωσης σε κάτι το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here