Ο Γενέθλιος Ήλιος στα 12 Ζώδια

0
13

Στον Κριό (σε έξαρση), είστε ενεργητικοί, δραστήριοι και ευθείς στη συμπεριφορά. Προσεγγίζετε τη ζωή με ανυπομονησία και επιθετικότητα, και δεν επιδεικνύετε καμία διακριτικότητα στις μεθόδους, τους τρόπους και τα κίνητρά σας. Η μόνη κατεύθυνση σας είναι προς τα εμπρός. Ξέρετε τι θέλετε και πηγαίνετε ίσια σε αυτό, σπάνια δέχεστε το «όχι» ως απάντηση, και συχνά το πετυχαίνετε χάρη στη δύναμη της θέλησης σας. Είστε ενθουσιώδεις και περίεργοι. Κάθε μέρα σας προσφέρει νέες προκλήσεις – αν όχι, θα δημιουργήσετε κάποιες! Δεν μπορείτε να σταθείτε ήρεμοι για πολύ βρίσκεστε διαρκώς σε εγρήγορση, δράση, σύγκρουση. Σας αρέσει να δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας, προσπαθώντας να πηδήσετε το επόμενο εμπόδιο ή να νικήσετε τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει να κυριαρχείτε, να ορίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να έχετε αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Ο αθλητισμός σας προσφέρει έναν ξεκάθαρο αριθμό προκλήσεων και αντιπάλων, και μια διέξοδο για την άφθονη ενέργεια σας. Οι προκλήσεις στον επιχειρηματικό κόσμο μπορούν να είναι εξίσου αναζωογονητικές και ικανοποιητικές για εσάς. Έχετε επιχειρηματικό χαρακτήρα και είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τα ρίσκα που φοβίζουν τους πιο επιφυλακτικούς ανθρώπους. Το πρωτοποριακό πνεύμα σας είναι ισχυρό και θέλετε να πάτε όπου κανείς δεν έχει πάει πριν, να κάνετε το αδύνατο. Η αποτυχία δεν σας αποθαρρύνει, επειδή έχετε μια αφελή και ανεξέλεγκτη αυτοπεποίθηση που σας επιτρέπει να συνεχίζετε να πιστεύετε στην απόλυτη επιτυχία σας, ανεξάρτητα από τις πιθανότητες. Δεδομένου ότι ποτέ δεν κοιτάζετε πίσω και δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας, είναι πιθανό να κάνετε τα ίδια ξανά και ξανά.

Στον Ταύρο, οι σχέσεις στοργής είναι πρωταρχικής σημασίας για εσάς. Δεν σας αρέσει να είστε μόνοι και θα προτιμούσατε μια σχέση που είναι λιγότερο ιδανική, από τη μοναξιά. Κρατάτε σφιχτά  αυτούς που αγαπάτε και είστε εξαιρετικά κτητικοί σύντροφοι. Οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες μπορεί να αισθάνονται ασφυκτικά από την αγάπη σας, αλλά οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα εκτιμήσουν τη συνεχή και απλή αφοσίωσή σας. Το έντονο ενδιαφέρον σας για το σεξ είναι το βασικότερο κίνητρό σας για τη σύναψη σχέσεων. Το σεξ είναι διαρκώς στο μυαλό σας και είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή σας. Είναι μια φυσική λειτουργία του σώματος, μια πρωταρχική ανάγκη, και η προσέγγισή σας σε αυτό είναι γήινη, πηγαία και ανερυθρίαστη. Είστε εύκολοι άνθρωποι και φιλικοί, φιλόξενοι κι ευχάριστοι. Είστε υπομονετικοί και καταπίνετε το θυμό σας. Συνήθως παίρνετε τη ζωή όπως ακριβώς κι αν έρχεται. Ωστόσο, όταν πιεστείτε πάρα πολύ, μπορείτε να γίνετε πεισματάρηδες και τρομεροί αντίπαλοι.Με τους οικείους σας, είστε προσεκτικοί, στοργικοί, πιστοί, αφοσιωμένοι και γενναιόδωροι. Απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα για τους άλλους και να χαρίζετε δώρα. Ωστόσο, συχνά δίνετε την εντύπωση ότι προσπαθείτε να αγοράσετε την αγάπη τους ή να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται υποχρεωμένοι σε σας. Μπορεί επίσης να προτιμάτε συντρόφους που είναι πλούσιοι και έχουν τον τρόπο τους. Αγαπάτε οτιδήποτε είναι χαλαρωτικό και πολυτελές, απολαμβάνετε τις ανέσεις και εκτιμάτε τα όμορφα πράγματα: ρούχα, κοσμήματα, έπιπλα, τέχνη, καλό φαγητό και ποτό. Δεν μπορείτε να τα στερήσετε από τον εαυτό σας…

Στους Διδύμους,  η επικοινωνία είναι ύψιστης σημασίας για εσάς. Απολαμβάνετε να μιλάτε, να γράφετε, να διαβάζετε – οτιδήποτε περιλαμβάνει τη γραπτή ή προφορική έκφραση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ασκήσετε ένα επάγγελμα που περιλαμβάνει κάποια μορφή επικοινωνίας, όπως συγγραφή, διδασκαλία, δημόσια ομιλία, διαφήμιση, πωλήσεις, επεξεργασία δεδομένων, τηλεπικοινωνίες. Πολλοί συγγραφείς έχουν τον Ήλιο στους Διδύμους. Διανοητικά προσανατολισμένοι, σας αρέσει να συζητάτε ιδέες με άλλους και υποκλίνεστε στη νοημοσύνη τους. Για εσάς, η γνώση είναι δύναμη. Η γραπτή λέξη έχει μεγάλη εξουσία για εσάς και ίσως είστε ένας ακόρεστος αναγνώστης και συζητητής. Είστε επίσης πρόθυμοι να αντλήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και θέλετε να μοιραστείτε ό,τι μαθαίνετε με όλους όσους συναντάτε.
Λατρεύετε τη μάθηση δια βίου, ποτέ δεν κουράζεστε να μαθαίνετε νέα πράγματα και στην ενήλικη ζωή. Ωστόσο, η τάση σας είναι να συλλέγετε δεδομένα και πληροφορίες με ταχύτητα τέτοια, που δεν σας αφήνει να τα αφομοιώστε, έτσι ώστε να διαθέτετε πολλές πληροφορίες αλλά όχι την πραγματική γνώση. Συλλέγετε τόσα πολλά αποσπασματικά κομμάτια, γεγονότα και αριθμούς, που συχνά τα ανακατεύετε, δημιουργώντας σύγχυση με τις λέξεις, τα πράγματα και τα πρόσωπα… Τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά και ποικίλα. σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει την προσοχή σας για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν έχετε την επιμονή να επιμείνετε σε ένα πράγμα για πολύ. Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα πάντα, αλλά σπάνια εξειδικεύστε σε ένα πράγμα ώστε να γίνετε τέλειοι σε αυτό. Τείνετε να σκορπίζετε τις ενέργειές σας προς πάσα κατεύθυνση.

Στον Καρκίνο, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητα και συναισθηματικά άτομα. Επειδή είστε  συντονισμένοι στις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων, μερικές φορές φαίνεται πως διαβάζετε τις ψυχές τους. Επειδή πιστεύετε ότι η ευαισθησία είναι σημάδι αδυναμίας, ίσως να προσπαθήσετε να κρυφτείτε πίσω από μια μάσκα σκληρότητας- ορισμένοι άνδρες που έχουν τους Ήλιους στον Καρκίνο εμφανίζουν μια στάση macho για αντιστάθμισμα της ευαισθησίας τους. Δίνετε μεγάλη σημασία στο σπίτι και την οικογένεια. Η οικογένειά σας βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής σας και εάν οι εμπειρίες σας με τα μέλη της οικογένειας είναι θετικές, οι δεσμοί τους με αυτούς είναι ισχυροί. Η οικογένειά σας σας παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας και ανιδιοτέλειας. Είναι δύσκολο για εσάς να δείτε τον εαυτό σας ως μια ανεξάρτητη οντότητα, γιατί ο ρόλος σας μέσα στην οικογενειακή δομή είναι αναπόσπαστος και συνήθως επισκιάζει την αίσθηση της ατομικότητάς σας. Ακόμη και ως ενήλικες, μπορεί να έχετε δυσκολία να ζήσετε μακριά από τους γονείς σας και τις προσδοκίες τους. Το ζώδιο συνδέεται επίσης με τη μητέρα ειδικά οι άνδρες τείνουν να είναι προστατευτικοί και αφοσιωμένοι στις μητέρες τους- στη χειρότερη περίπτωση, είναι νευρικά εξαρτώμενα «αγόρια της μαμάς», τα οποία ποτέ δεν απογαλακτίζονται και αναμένουν ότι όλες οι γυναίκες θα είναι αναπληρωματικές μητέρες. Οι γυναίκες βλέπουν το ρόλο της μητέρας, ως πρωτεύοντα. Αγαπάτε τα παιδιά και αν δεν έχετε κανένα δικό σας απόγονο, πιθανότατα θα είστε υπέροχοι θείοι ή νονοί ή δάσκαλοι ή κάτι τέτοιο. Σέβεστε την εικόνα της παραδοσιακής, πυρηνικής οικογένειας και τη βλέπετε ως ένα μικρόκοσμο της κοινωνίας. Θεωρείτε τους φίλους σας, τους συναδέλφους, τους γείτονες και τους συμπολίτες σας ως μέρος της εκτεταμένης οικογένειάς σας.

Στον Λέοντα (κυβερνήτης),  είστε γενικά καλοπροαίρετοι, κεφάτοι και κοινωνικοί. Είστε χαρισματικοί, δημοφιλείς σε άνδρες και γυναίκες, νέους και πιο ηλικιωμένους. Ο αγαπημένος σας ρόλος, ωστόσο, είναι αυτός του συντρόφου ή συζύγου- αφού ερωτεύεστε θερμά. Στην πραγματικότητα, είστε ερωτευμένοι με την αγάπη, με το να είστε το κέντρο της προσοχής του αγαπημένου σας και με τον ενθουσιασμό και το δράμα του πρώτου κοκκινίσματος της αγάπης.
Ο Λέων είναι το ζώδιο της αυτο-έκφρασης, και εσείς επιδιώκετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με φαντασία σε ό,τι κάνετε. Πολύ δημιουργικοί, μπορείτε να επιλέξετε κάποια καλλιτεχνική μορφή μέσω της οποίας θα εκφραστείτε. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν τον Ήλιο στον Λέοντα. Οπωσδήποτε, αγαπάτε την ομορφιά και δεν διστάσετε να καλλωπίσετε τον εαυτό σας και το σπίτι σας με ωραία (και συχνά επιδεικτικά) ρούχα, έπιπλα και έργα τέχνης. Ή, μπορεί η δημιουργικότητά σας, να διοχετευτεί στο ρόλο σας ως γονιού. Πιθανότατα, λατρεύετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας, ειδικά την αθωότητά τους και την όρεξη για ζωή. Στην καλύτερη περίπτωση, είστε έμπνευση για τους γιους και τις κόρες σας, ένας αγαπητός ευεργέτης και προστάτης. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορείτε να γίνετε κουραστικοί και δεσποτικοί και να μεταχειρίζεστε τα παιδιά σας ως υποκείμενα και σκλάβους σας.
Αν και έχετε μεγάλη γνώμη για τον εαυτό σας, χρειάζεστε άλλους για να ενισχύσετε το εγώ σας και να τους νιώθετε θαυμαστές και οπαδούς σας. Εν ολίγοις, χρειάζεστε ένα ακροατήριο. Ωστόσο, επειδή πιστεύετε ότι είστε γεννημένοι για να αποκτήσετε εξουσία, σαν να έχετε θεϊκό δικαίωμα, ίσως να μην είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε για να φτάσετε στην κορυφή. Παρόλο που είστε φιλόδοξοι, μπορείτε να είστε τεμπέληδες και μόνο θέλετε να εργαστείτε σε θέσεις εργασίας που σας προσφέρουν κύρος, γοητεία, δύναμη ή ευχάριστο χρόνο, όπου μπορείτε να επιδεικνύετε την ποιότητα σας και να συγκεντρώνετε την προσοχή και το σεβασμό των άλλων.

Στην Παρθένο, είστε συνήθως σκληρά εργαζόμενοι, ευσυνείδητοι, σχολαστικοί και καλά οργανωμένοι. Είστε υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητά σας και την αφοσίωσή σας στο καθήκον, και μπορείτε πάντα να εκτονώνεστε μέσα από την εργασία σας. Αυτό που σας λείπει από πλευράς δημιουργικότητας, το αντισταθμίζετε με την προσπάθεια. Εκφράζετε τον εαυτό σας με πρακτικούς τρόπους και θέλετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Ταπεινοί και ανεπιτήδευτοι, θεωρείτε τον εαυτό σας έναν «συνηθισμένο τύπο» και ταυτίζεστε με τον απλό λαό και όχι με την ελίτ. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε το θέμα της τελειομανίας σας. Η εστίασή σας στις μεμονωμένες λεπτομέρειες συχνά σας κάνει να χάνετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η έκφραση «βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος» σίγουρα εσάς περιγράφει. Περιμένετε τον εαυτό σας και όλους όσους βρίσκονται γύρω σας να είναι τέλειοι, αλλά επειδή οι προσδοκίες σας είναι απίστευτα υψηλές, είστε προορισμένοι για την απογοήτευση. Οι προοπτικές σας είναι συχνά μάλλον απαισιόδοξες και μπορεί να είστε υπερβολικά επικριτικοί και «επιλεκτικοί», βρίσκοντας λάθη σε πράγματα που άλλοι δεν παρατηρούν καν. Ανήσυχοι και ντροπαλοί, τείνετε να υποτιμάτε τον εαυτό σας και, ως αποτέλεσμα, συχνά αφήνετε τους άλλους να περάσουν πρώτοι. Σπάνια απαιτείτε ανταμοιβές ή αναγνώριση για αυτό που κάνετε. Όταν άλλοι σας θεωρούν δεδομένο, ωστόσο, γίνεστε πικροί, παραπονιάρηδες.
Εξαιρετικά τακτοποιημένοι, μπορείτε να είστε λίγο νευρωτικοί για την καθαριότητα. Το γραφείο σας και ο χώρος σας είναι η επιτομή της οργάνωσης- εκτός αν έχετε πλανήτες στους Ιχθείς.

Στον Ζυγό (σε πτώση), το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας, βλέπετε τον ρόλο σας στη ζωή ως ρόλο του ειρηνοποιού. Τόσο ζωτικής σημασίας είναι η ειρήνη και η ηρεμία σε σας που η παραμικρή ένδειξη ασυμφωνίας, σας αναστατώνει. Δεν μπορείτε να αντέξετε τις εντάσεις, την εχθρότητα ή τη σύγκρουση οποιουδήποτε είδους, ούτε μπορείτε να ανεχθείτε νευρικά άτομα τριγύρω σας. Επιδιώκετε την ειρήνη με κάθε κόστος και συχνά αποφεύγετε να πείτε τη γνώμη σας από το φόβο να μην δυσαρεστήσετε κάποιον. Πάντα έτοιμοι να συμβιβαστείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη, μπορείτε να αφήσετε άλλους να σας επιβληθούν ή να κάνετε πίσω όταν πρέπει να πάρετε μια θέση. Ως αποτέλεσμα, δείχνετε στους άλλους αναποφάσιστοι ή και αναξιόπιστοι. Είστε αυτοί που καλούνται να διαμεσολαβήσουν σε οικογενειακές διαμάχες ή στον επαγγελματικό χώρο. Επειδή μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές οποιουδήποτε προβλήματος και να παραμείνετε ένας ανεξάρτητος και αμερόληπτος δικαστής, ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας επαγγελματικά, ακολουθώντας τον νομικό κλάδο. Δίκαιοι, εκλεπτυσμένοι, διπλωματικοί και κοινωνικά προσαρμοστικοί, σας ευχαριστεί να κάνετε πάντα τα σωστά και αναμενόμενα πράγματα. Θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση και να αρέσετε παντού. Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι καθαρή και ελκυστική. Οι τρόποι σας είναι άψογοι. Παρόλο που είστε επιφανειακά ευχάριστοι και φιλικοί, μπορείτε να είστε λίγο αμήχανοι. Ο φιλόδοξος χαρακτήρας σας, ωστόσο, σας επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα κατά τρόπο ορθολογικό και ίσως να πορεύεστε με στρατηγική. Τουλάχιστον, είστε καλοί στο να σχεδιάζετε, να οργανώνετε και να αναλύετε αντικειμενικά καταστάσεις.

Στον Σκορπιό, σας αρέσει να μεταμορφώνεστε εσωτερικά και εξωτερικά, έτσι ώστε η ζωή σας να μην είναι στατική. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επηρεάζετε δραματικά τους άλλους, ακόμη και να αλλάζετε τη ζωή τους- και βλέπετε τον ρόλο σας στη ζωή τους, ως μετασχηματιστές. Ίσως είστε θεραπευτές που βοηθάτε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να επεξεργαστούν τα βαθύτατα προβλήματα τους. Ίσως να είστε δάσκαλοι που ξυπνάτε κρυφά ταλέντα στους μαθητές σας. Ανεξάρτητα από τη μορφή που έχει η επιρροή σας, μεταμορφώνετε όποιον γνωρίζετε με κάποιο τρόπο. Έχετε ένα ισχυρό, σχεδόν μαγνητικό προφίλ, και ακόμη κι αν δεν θέλετε να πείτε πολλά, είναι αδύνατο να μην γίνει αισθητή η παρουσία σας. Ως παιδί, πιθανότατα έχετε βιώσει μια βαθιά, συναισθηματική «κρίση», μια απώλεια κάποιου είδους που σας έκανε να νιώθετε ότι είστε μόνοι στον κόσμο, χωρίς κανένα να στηριχθείτε. Μερικές φορές έχετε βιώσει όντως τραυματικές καταστάσεις, όπως ο θάνατος ενός γονέα, η απώλεια του σπιτιού σας, μια σοβαρή ασθένεια ή ένα βίαιο επεισόδιο. Σε άλλες περιπτώσεις, οι κρίσεις, μπορεί να είναι πιο λεπτές και εσωτερικές, όπως η συνειδητοποίηση ότι οι γονείς σας δεν θα σας αγαπούν ποτέ όπως εσείς θέλετε.  Ως ενήλικας, είστε αυτοπροστατευτικός και καχύποπτος με τους άλλους, κρύβοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας πίσω από έναν σχεδόν αδιαπέραστο τοίχο. Πολύ λίγοι άνθρωποι κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας λιγότεροι εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στον ιδιωτικό σας κόσμο και κανείς δεν θα σε γνωρίσει εντελώς.

Στον Τοξότη, είστε άνθρωποι της διασκέδασης που ξέρουν πως η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να την παίρνουμε ποτέ πολύ στα σοβαρά. Βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και δεν αφήνετε τα προβλήματα ή τις απογοητεύσεις να σας καταβάλλουν για πολύ. Αφήνετε γρήγορα αποτυχίες πίσω από σας και αμέσως ξεκινάτε να σχεδιάζετε την επόμενη μεγάλη σας περιπέτεια ή νέα αρχή. Ποτέ δεν είστε ικανοποιημένοι με το να ζήσετε απλά και ταπεινά, θέλετε να κάνετε όλα τα πράγματα σε μεγάλη κλίμακα- να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Ωστόσο, σας λείπει η οργάνωση και η επιμονή για να δείτε τις προσπάθειές σας να φτάνουν ως την ολοκλήρωση και απολαμβάνετε περισσότερο την αφετηρία των πραγμάτων. Έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και συχνά υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε. Ως εκ τούτου, μπορεί να αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε αναξιόπιστοι. Σας αρέσει να κάνετε κινήσεις της τελευταίας στιγμής και συνήθως υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό. Εντούτοις, τα πράγματα λειτουργούν τελικά – η θεά Τύχη φαίνεται να σας χαμογελάει  παρά την ανευθυνότητα και τη μάλλον χαλαρή στάση σας… Το γρήγορο πνεύμα και το έτοιμο χιούμορ σας, σας κάνουν έναν πολύ αγαπητό σύντροφο και τραβάτε τα πνεύματα όλων γύρω σας. Έχετε μια ζωντανή φαντασία, με την οποία θεραπεύετε τη μονοτονία της καθημερινής ζωής.  Ωστόσο, ίσως να μην είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες όπως η απόκτηση ενός βιοτικού επιπέδου, η πληρωμή των λογαριασμών σας, η δέσμευση σε μια σχέση ή η φροντίδα των παιδιών σας…

Στον Αιγόκερω, είστε συνήθως σοβαροί, αυστηροί, προσεκτικοί και ρεαλιστές. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε τις ευθύνες των ενηλίκων ή να πάτε για δουλειά σε νεαρή ηλικία και ως παιδί πάντα φαινόσασταν πολύ μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι από τα χρόνια σας. Η παιδική σας ηλικία μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη. Οι συνομήλικοι μπορεί να σας έβρισκαν βαρετούς ή σφιγμένους. Ακόμη και ως ενήλικες μερικές φορές είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Ωστόσο, γερνάτε καλά, γίνεστε πιο άνετοι με τον εαυτό σας μετά από σαράντα, και πιο γοητευτικοί. Είστε συντηρητικοί με το χρόνο, τα χρήματά σας και άλλους πόρους, και η φιλοσοφία σας μπορεί να είναι «φασούλι το φασούλι». Δεν σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα αυθόρμητα ή χωρίς επαρκή προγραμματισμό. Είναι επίσης πιθανό να είστε συντηρητικοί στις πολιτικές και κοινωνικές σας στάσεις. Οι παραδοσιακές αξίες και δομές που έχουν επιζήσει από τη δοκιμασία του χρόνου, σας ταιριάζουν περισσότερο. Δεν εμπιστεύεστε ανθρώπους, ιδέες ή προϊόντα που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμη την αξία τους. Είστε άνθρωποι σταδιοδρομίας, παίρνετε τη δουλειά σας πολύ σοβαρά και δεν αποφεύγετε ποτέ τη δουλειά ή το καθήκον σας. Φιλόδοξοι και επιμελείς, θα ανεβείτε στην κορυφή της σκάλας με αργά, σταθερά βήματα. Η δημόσια εικόνα σας είναι πολύ σημαντική για εσάς και βλέπετε τον εαυτό σας ως τον γρανάζι της κοινωνίας. Είστε καλοί πολίτες, στυλοβάτες της οικογένειας και της κοινότητας σας και σπάνια αντιβαίνετε στην άποψη της πλειοψηφίας.

Στον Υδροχόο (σε πτώση), είστε άτομα συνήθως ανεξάρτητα, μη συμβατικά, ειλικρινή και δίκαια. Βλέπετε το ρόλο σας στη ζωή ως επαναστάτη, ως άνθρωπο που απορρίπτει την κίβδηλη εξουσία και τις ξεπερασμένες παραδόσεις ενώ μπορεί να είστε εισηγητές μιας νέας τάξης πραγμάτων. Ωστόσο, σας λείπει η πρακτικότητα και μένετε κυρίως στη θεωρία. Μερικές φορές απλά προκαλείτε αντιπαραθέσεις για να δείτε τι επιπτώσεις θα έχετε στους άλλους και σας αρέσει να ανταγωνίζεστε ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Σας αρέσει να προκαλείτε αναστάτωση. Ωστόσο, μπορεί να παρουσιάζεστε ως επαναστάτες χωρίς αιτία. Πάντα μπροστά από την εποχή σας, εμφανίζεστε ως λίγο διαφορετικοί ή ασυνήθιστοι – μια εικόνα που ενθαρρύνετε. Έχετε την ικανότητα να φέρετε μια ανάσα καθαρού αέρα σε στάσιμα περιβάλλοντα. Η ισότητα, η ελευθερία και η δικαιοσύνη είναι σημαντικά ζητήματα για εσάς. Πιστεύετε ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες. Είστε πρόθυμοι να σηκωθείτε και να αγωνιστείτε για αυτά. Πιθανότατα, είστε κοινωνικά και πολιτικά προοδευτικοί και ανθρωπιστές. Φιλικοί και κοινωνικοί, πιθανότατα έχετε μια εκτεταμένη και ποικίλη συλλογή φίλων και συνεργατών, που είναι  πολύ σημαντικοί για εσάς. Διανοητικοί, αν και όχι απαραίτητα έξυπνοι, είστε πιο ευτυχισμένοι ζώντας μέσα στον κόσμο των Ιδεών.

Στους Ιχθείς, είστε συνήθως ευαίσθητοι, ντροπαλοί, εσωστρεφείς, συναισθηματικοί και συμπονετικοί. Ζητάτε τη γαλήνη και αποφεύγετε από κάθε μορφή βίας, τραχύτητας και επιθετικότητας. Το ειρηνικό πνεύμα σας, εύκολα τραυματίζεται και χρειάζεστε συχνές περιόδους απομόνωσης, για να ξεκουραστείτε, να διαλογιστείτε ή απλά να αποκαταστήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Βλέπετε τον εαυτό σας ως σωτήρα / μάρτυρα και συχνά βοηθάτε τους άλλους με δικά σας έξοδα. Επειδή οι Ιχθείς είναι ένα απρόσωπο ζώδιο, που ασχολείται περισσότερο με το συλλογικό παρά με το ατομικό, σπάνια βάζετε τον εαυτό σας πρώτα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να παραβλέψετε τον εαυτό σας εντελώς: είτε θυσιάζοντας τον εαυτό σας πρόσωπα και ιδέες, είτε παραμελώντας την υγεία σας και τις ανάγκες του σώματός και ψυχής σας. Για το λόγο αυτό, θεωρείστε αυτοκαταστροφικοί. Κατά καιρούς, μπορεί να ακολουθείτε το πιο επιβλαβές μονοπάτι, ή να ασχολείστε με ανθρώπους που δεν είναι άξιοι για εσάς. Το Εγώ σας δεν είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να μην έχετε αυτοπεποίθηση. Ταυτίζεστε με όλα τα δυστυχισμένα πλάσματα του κόσμου, θα θέλατε να φέρετε στο σπίτι κάθε αδέσποτο ζώο και αβοήθητη ψυχή που συναντάτε. Φίλοι και ξένοι σας μιλούν για τα προβλήματά τους και εσείς αισθανθείτε πραγματικά τον πόνο τους. Η φροντίδα και η ανησυχία σας για την ευεξία των άλλων μπορεί να σας οδηγήσει σε μια σταδιοδρομία στις κοινωνικές υπηρεσίες, την ψυχολογία, τη νοσηλευτική, τη διατροφή, την κτηνιατρική ή την εκκλησία.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here