Ο Αστρολογικός Χάρτης της Marilyn Monroe

0
9

Η Marilyn Monroe αποτελεί το νούμερο ένα σύμβολο του σεξ, του οποίου η εικόνα έχει καταφέρει να μην αλειωθει εδώ και περίπου έναν αιώνα. Το πραγματικό όνομα της Marilyn Monroe ήταν Norma Jeane Mortenson. Γεννημένη τον Ιούνιο του Ά29 στο Los Angeles.

Tα παιδικά της χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Μεγάλωσε μέσα από ανάδοχες οικογένειες εξαιτίας της ασταθής ψυχολογικής κατάστασης της μητέρας της. Τα στοιχεία του πατέρα της μένουν άγνωστα , χωρίς μεγάλη βεβαιότητα , μέχρι και σήμερα. 
Η μητέρα της συνέχιζε να την διεκδικεί αλλά ήταν εξαιρετικά ανίκανη να την μεγαλώσει. Μετά από ένα επεισόδιο μεταξύ της μικρής Norma και της μητέρας της η οποία οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο , η Norma τέθηκε υπό την κηδεμονία της καλύτερης φίλης της μητέρας της , την Grace McKee . Εκείνη όμως παντρεύτηκε και η Norma οδηγήθηκε σε ορφανοτροφείο του Los Angeles και έπειτα σε διαδοχικά σπίτια θετών οικογενειών. 
Ο πρώτος της γάμος έγινε αφού έκλεισε τα 16 της με τον James Dougherty , ο οποίος ήταν γειτονόπουλο της McKee. Δεν μπορούσε να εναρμονιστεί με τον ρόλο της συζύγου και μάλιστα έπαιζε με τα παιδιά της γειτονιάς ώσπου ο Dougherty να την μαζέψει σπίτι για το βράδυ. Ο γάμος αυτός κράτησε μέχρι το 1946. 
H καριέρα της ξεκινά ως απλή υπάλληλος σε μια αεροπορική εταιρία στην οποία έκανε έλεγχο στα αλεξίπτωτα ώσπου τελικά την ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων μέσω του οποίου έκανε αρκετές επιτυχημένες φωτογραφίσεις για πολλά περιοδικά. Στην συνέχεια μετά από συνεχή καστ ανέλαβε αρκετούς δευτέρους ρόλους όπου τελικά την επέλεξαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια δεύτερης κατηγορίας ταινία. Στις περιόδους όπου ήταν άνεργη έκανε γυμνές φωτογραφίσεις ώσπου τελικά μια από αυτές ήταν εξώφυλλο στο Playboy. Στους μετ΄ έπειτα μήνες έφτασε να πρωταγωνιστεί σε αρκετές Α κατηγορίας ταινίες οπού και πλέον ήταν και μια από τις διάσημες ηθοποιούς του κόσμου αναλαμβάνοντας και την παραγωγή ταινιών. 
Διάσημες σχέσεις τις ήταν με τους James Dougherty ,Joe DiMaggio ,Arthur Miller και Robert Kennedy και John F. Kennedy. 
To 1942 παντρεύτηκε τον Dougherty οπού ο γάμος τους διαλύθηκε εξαιτίας της υπερβολικής φιλοδοξίας της. 
Το 1954 παντρεύτηκε τον DiMaggio οπού έμελε να είναι και η καταστροφή του ιδίου , ο ίδιος ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ξαναγράψει μετά τον χωρισμό του με την Marilyn. Μετά τον χωρισμό τους η Marilyn εξαιτίας της ψυχολογικής βίας που δεχόταν από τον DiMaggio οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Αφού της δόθηκε εξιτήριο εκείνος ήταν αυτός οπού την περίμενε στην πύλη της κλινικής. Μετά τον θάνατο της , για 20 χρόνια και τρεις φορές την εβδομάδα , άφηνε μια δωδεκάδα από κόκκινα τριαντάφυλλα στον τάφο της δεν ξαναμίλησε ποτέ για εκείνη. 
Σταθμός της ερωτικής της ζωης για το κοινό, αποτέλεσε και το σκάνδαλο με τους αδελφούς Kennedy οπού λέγεται oτι έβγαινε και με τους δυο ταυτόχρονα. Σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το θρυλικό “Happy birthday Mr. President” στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της Marilyn αφιερωμένο στον J.F.K. 
O DiMaggio κατηγόρησε τους Kennedy ότι την δολοφονήσαν. 
Το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 4.25 μμ τον Αύγουστο του ΄62 οπού η Marilyn ήταν νεκρή. Η αιτία θανάτου ήταν « δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά» αφήνοντας με πολλά κενά την κοινή γνώμη. Ήταν δολοφονία ; ή αυτοκτονία ;. Πολλά ερωτηματικά έμειναν και μένουν αναπάντητα. 
Πολλές από τις θεωρίες ενέπλεκαν τους Kennedy , την Μαφία και την CIA ως υπεύθυνους για τον θάνατο της Monroe. 

H Monroe έχει γίνει είδωλο για αρκετές γυναίκες. Πολλές ήταν εκείνες που θέλησαν να την αντιγράψουν. Δυστυχώς καμία δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αφομοιώσει το ρόλο της Σειρήνας που διέπει την Marilyn. Ήταν η μοναδική που κατάφερε να συνδυάσει το χαρακτήρα της Lollita με εκείνο της μοιραίας γυναίκας. 

Ας περάσουμε στην αστρολογική ανάλυση του χαρακτήρα της : 

Πολύ ενδιαφέρων παρουσιάζει και η οικογενειακή της κατάσταση καθώς και η σχέση της με την μητέρα της , κάτι που είναι έντονο στο χάρτη της. 
Ο ανάδρομος Κρόνος στον 4ο ήταν εκείνος που έδειχνε τα προβλήματα με το σπίτι της. Ποτέ δεν ένιωσε άνετα μέσα στα σπίτια των ανάδοχων οικογενειών . Η απουσία του πατέρα της ήταν αισθητή. Μέσα από το τετράγωνο του Κρόνου και της Σελήνης φαινόταν εντόνως ο χωρισμός των γονιών της. 
Η κακή πνευματική κατάσταση της μητέρας της είναι επίσης έντονη στον χάρτη της ( Ποσειδωνας αντίθεση Σελήνη ) ή ακόμα η ίδια να μην είχε σωστή εικόνα της μητέρας της , οπού αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να την απομακρυνει από εκείνη και από το σπίτι της ( Σελήνη αντίθεση Αsc και Τ μεταξύ Ποσειδωνα – Σελήνης – Κρόνου )

Η ακμή του οίκου των επαγγελματικών είναι στον Ταύρο ο οποίος κυβερνάται από την Αφροδίτη στον Κριό στον 9ο σε εξαγωνο με τον Δια στον 7ο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδωνα στον 1ο . Μέσα στον 10ο έχουμε την σύνοδο Ήλιου Ερμή στους Διδύμους. 
Εδώ φαίνεται η πρακτικότητα με την οποία αντιμετώπιζε η Marilyn τα επαγγελματικά της. Κάθε φορά που έμενε άνεργη ήξερε με πρακτικούς τρόπους να έχει εισόδημα και ιδιαιτέρα μέσα από την ομορφια (Αφροδίτη) (πχ φωτογραφήσεις). Η Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό και η αεικίνητος σύνοδος Ηλίου – Έρμη ήταν εκείνες οι αιτίες οπού την οδηγούσαν από ένα επάγγελμα στο άλλο , οπού και τελικά βρήκε τον δρόμο της μέσα από την ηθοποιεια ( Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδωνας ). Έτσι έως οτου αναγνωρίστηκε και μάλιστα σε παγκόσμια κλιμακα ( Αφροδίτη εξαγωνο Δίας στον 7ο 

Όπως άλλωστε όλοι γνωρίζουμε μέσα από την Marilyn αναδυόταν κάτι το ακρως σεξουαλικό το οποίο έπαιζε στις φαντασίες τόσο των αντρών , όσο και των γυναικών. Ιδιαίτερα ήξερε πώς να σαγηνεύσει μεγαλύτερους σε ηλικία άντρες. ( Ουρανός και Αρης στου Ιχθύες στον 8ο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό στον 4ο ). Εδώ βλέπουμε και την εμφάνιση του φαινόμενου της Lolita που είχε σαν αποτέλεσμα να εξάπτει το μυαλό κάθε πατρικής φιγούρας στην ζωή της ( Κρόνος και 4ος ). Η σεξουαλική φαντασίωση της Σειρήνας που μετέδιδε φαίνεται και με το τρίγωνο του ¶ρη με τον Ποσειδωνα στον 1ο . Κατάφερνε σχεδόν πάντα να προσελκύει διανοουμένους ( Αφροδίτη στον 9ο ) αλλά δυστυχώς εκείνη κατάφερνε αυτή την αγάπη να την δίνει σε κάθε έναν που περνούσε από δίπλα της ( σε εξαγωνο με Δια στον 7ο ) όπου και κατάφερε στο τέλος να ραγίσει την καρδιά ενός από αυτων, του DiMaggio (Διας αντιθεση ΛΙΛΙΘ ) και να μείνει στοιχειωμένη στο μυαλό του.

myhoroscope.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here