Ο Αστρολογίκος χάρτης της Μελίνα Μερκούρη

0
11

Μια γυναίκα που ήταν μπροστά από την εποχή της,  μια ελεύθερη και ανεξάρτητη φύση. Γεννημένη πάνω στην μοίρα του αισθησιασμού και του πάθους. Αλτρουίστρια  και γενναιόδωρη, αχαλίνωτη στα πάθη της, ξέχυλη από πνευματική δύναμη, οδηγήθηκε σε απίστευτους αγώνες.Η Μελίνα γεννήθηκε στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, όταν ο Ήλιος βρίσκονταν  σε σύνοδο με τον Άρη. Η θέση του πλανήτη της δράσης και της επιβίωσης ήταν «χτυπημένη» . Ο οίκος όμως που έδρασε ήταν ο  ενδέκατος,  αυτό  σημαίνει πως είχε παγκόσμια ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα και ήταν απορροφημένη από τα πιστεύω της.

Οι  πλανήτες : Σελήνη,  Ερμής και Κρόνος στον Σκορπιό μαρτυρούν ένταση και πάθος για ζωή. Πλουτώνιο άτομο ,  ο πλανήτης της αναγέννησης  λειτουργεί και μετά θάνατον χαρίζοντας της  υστεροφημία.Πρώτος οίκος στον Κρόνο την έκανε ιδιαίτερα ρεαλίστρια επίσης τις έδινε μια έμφυτη εσωτερική συστολή η οποία  εξωτερικεύονταν και απελευθερώνονταν όσο μεγάλωνε.

Η Αφροδίτη  στον Τοξότη στον 1ο  οίκο  προσδίδει μια  φύση βαθιά συντροφική και φιλάρεσκη. Η ίδια απολάμβανε την προβολή της προσωπικότητας της. Επίσης για εκείνη, η αγάπη ήταν ταυτόσημη με την ελευθερία της.Ο Ήλιος της  στην 24ο του Ζυγού την έκανε ασυνήθιστα λάγνα της, με χαρακτήρα φλογερό  που ήθελε να επιβάλλεται περισσότερο στους άλλους παρά στον εαυτό της. Πνεύμα οξύ.Ο Ουρανός της στους Ιχθύες στον 5 οίκο δείχνει το πάθος για ανατροπές, τολμούσε το διαφορετικό, δεν το φοβόταν.ΤΑΥ: Πλούτωνα -Δία -Άρη σε τετράγωνο. Αυτή η όψη την οδήγησε, σφράγισε την ζωή και τις επιλογές της. Ένα πάθος ανεξέλεγκτο έκαιγε μέσα της που δεν το όριζε ούτε η ίδια,  την καθόρισε όμως. Γεννημένη επαναστάτρια, άτομο των παθών με όποιο κόστος.

Η  δράση της ήταν τόσο έντονη και μοιραία που χτυπούσε στο κύτταρο της , που εξαντλούσε τον οργανισμό της. Οι στόχοι της γίνονταν έμμονη ιδέα.Ένας δύσκολος αστρολογικός χάρτης με μοιραίες όψεις , πολλές δυσκολίες που όμως κατάφερε να τον δουλέψει προς την καλύτερη κατεύθυνση.Μια  ιδιοφυΐα(μοίρα μεσοδιαστήματος) που αρκετές φορές ήρθε αντιμέτωπη στην ζωή της με την ανθρώπινη κακία δίχως να πτοηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here