Ο αστεροειδής Έρωτας στoυς οίκους – Πού θα σας χτυπήσει το βέλος του έρωτα;

0
14

Κάθε πλανήτης ή ζώδιο σε έναν οίκο δείχνει πάντα τον πιο φυσικό τρόπο για να ξεδιπλωθεί το πλάνο στην περιοχή της ζωής που αντιπροσωπεύει ο οίκος. Ο Έρως στον οίκο που κατοικεί, αφυπνίζει τον έρωτα, περιγράφοντας επίσης τον τόπο όπου ο Έρωτας μπορεί να σας επισκεφθεί αναπάντεχα.

Ο Έρως στον 1ο οίκο συμβάλλει στην γενικότερη προσέγγισή μας στη ζωή και μπορεί να είναι μέρος της μάσκας που χρησιμοποιούμε προς τα έξω.

Ο Έρως στο 2ο οίκο εκτιμά την ερωτική ένωση ως πόρο, ως απόκτημα. Είναι σαν ένα δεύτερο δέρμα.

Όταν ο Έρως κατοικεί στον 3ο οίκο, η επικοινωνία και το οικείο περιβάλλον μπορεί να ευνοήσουν μια παθιασμένη ερωτική εμπειρία και δημιουργική έκφραση.

Όταν ο Έρως βρίσκεται στον 4ο οίκο, ο έρωτας συνδέεται στενά με τα βιώματα του σπιτιού και της οικογένειας, και με τις ρίζες γενικότερα.

Ο Έρως στον 5ο οίκο μπορεί να εμφανιστεί μέσω της αυτοέκφρασης, των παιδιών, των έργων τέχνης, των παραστάσεων και των μυθιστορημάτων. Υπάρχει μια ανάγκη για διάκριση.

Ο Έρως στον 6ο οίκο μπορεί να διαθέτει κάποιον καλά συντονισμένο επαγγελματισμό, όταν πρόκειται για πάθος, τέχνη και έρωτα! Πιθανό να εκδηλωθεί στο πεδίο της καθημερινής διαβίωσης.

Ο Έρως στον 7ο οίκο μπορεί να μετατρέψει κοινωνικά σημαντικές σχέσεις σε ερωτικές.

Ο Έρως στον 8ο οίκο έχει έντονη την επιθυμία να βιώσει τον έρωτα σε ένα ριψοκίνδυνο και συχνά απαγορευμένο επίπεδο. Αψηφά τους κανόνες και βουτά

Με τον Έρωτα στον 9ο οίκο, η ανακάλυψη νέων και προηγουμένως άγνωστων εννοιών, ανθρώπων ή εικόνων πυροδοτεί αισθήματα πάθους. Ερωτικές σχέσεις με άτομα ξένης εθνικότητας.

Εκείνοι με τον Έρωτα στον 10ο οίκο θέλουν ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι παθιασμένοι, ερωτικοί, ισχυροί και χαρισματικοί. Ο έρωτας μπορεί να είναι μέρος της σταδιοδρομίας τους.

Όταν ο Έρως βρίσκεται στον 11 οίκο, οι φιλίες, οι ομάδες και οι στόχοι αποκτούν και ερωτικές ιδιότητες.

Ένας Έρως του 12ου οίκου μπορεί να «ξυπνήσει» λόγω ενός τραυματισμού, μιας πάθησης, μιας ταλαιπωρίας ή ενός περιορισμού ή φυλάκισης. Εδώ ανήκουν η περίπτωση γιατρού/ασθενή, ή η περίπτωση χηρείας.

Για να βρείτε τον οίκο όπου «πέφτει» ο Έρως στο γενέθλιο χάρτη σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα ΑΥΤΗ και να καταστρώσετε το ωροσκόπιό σας με τη συμμετοχή και του αστεροειδή Έρωτα που τον συναντάμε εκεί ως Eros ή 433.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here