Ο αστεροειδής Έρως στην αστρολογία

0
7

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Μία από τις πολλές εκδοχές για την καταγωγή του  Έρωτα ήταν ότι υπήρξε γιος της Αφροδίτης και του Άρη. Ο μύθος λέει πως ο Έρως ήταν ο καρπός της συνεύρεσης των δύο θεών ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ.

Ως θεός ο Έρως συμβόλιζε τον πόθο, τον έρωτα, την σεξουαλική δραστηριότητα.Ήταν πανέμορφος και μόνιμος μπελάς με τα κατορθώματά του, τόσο για τους θνητούς όσο και για τους Θεούς.

Δύο ήταν οι κύριες απεικονίσεις του. Η πρώτη ως φτερωτό μωρό με το τόξο και τα βέλη του. Τα βέλη του ήταν είτε με χρυσά φτερά περιστεριών είτε με φτερά κουκουβάγιας. Εκείνα με τα φτερά των περιστεριών όταν έβρισκαν τον στόχο τους είχαν ως αποτέλεσμα να νιώθουν οι θνητοί και οι Αθάνατοι το ερωτικό φτερούγισμα στην καρδιά τους. Η δεύτερη απεικόνιση του Έρωτα ήταν ως ένας όμορφος αθλητικός νέος. Εξυμνούσε με αυτόν τον τρόπο την νεανική ομορφιά και το πάθος που κρύβουν οι νέοι.

Ο πιο γνωστός μύθος που αφορά τον Έρωτα είναι εκείνος που μιλά για το πώς ο Θεός ερωτεύθηκε μία θνητή, την Ψυχή.

Έρως και Ψυχή

Η Ψυχή και οι δύο αδελφές της ήταν φημισμένες για την ομορφιά τους. Η ομορφιά της Ψυχής ήταν θεϊκή και γι’ αυτόν τον λόγο την ερωτεύονταν όλοι, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έφταναν για να τη δουν από κοντά και την τιμούσαν περισσότερο από τη θεά Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη θύμωσε και ζήτησε από τον γιο της, τον Έρωτα, να δηλητηριάσει τις ψυχές των ανδρών και να μην επιθυμούν την Ψυχή. Μόνο που δεν υπολόγισε πως και ο Έρωτας θα ερωτευόταν την Ψυχή.

Τα χρόνια περνούσαν και η Ψυχή δεν μπορούσε να βρει μνηστήρα. Οι γονείς της ζήτησαν χρησμό από τους Δελφούς, και εκεί ο Απόλλωνας, υπό την καθοδήγηση του θεού Έρωτα, έδωσε τον ακόλουθο χρησμό: «Η Ψυχή δεν προορίζεται για γυναίκα κανενός θνητού. Ο άντρας της την περιμένει στην κορυφή ενός βουνού, και είναι ένα αποκρουστικό τέρας, που κανείς, ούτε θνητός ούτε αθάνατος, δεν μπορεί να του αντισταθεί. Σκοπός της ήταν να την οδηγήσει σε δυνατό έρωτα με τον ασχημότερο των ανθρώπων, θεόφτωχο, πάντα άρρωστο και κακομοίρη».

Οι γονείς ακολούθησαν τον χρησμό και ετοίμασαν τη Ψυχή για τον γάμο. Ανέβηκαν ψηλά στο βουνό και από εκεί την παρέλαβε ο άνεμος Ζέφυρος, σταλμένος από τον Έρωτα. Η Ψυχή είχε παγιδευτεί στο παλάτι του Έρωτα και κάθε βράδυ ο ίδιος με χαμηλωμένα φώτα, για να μην τον δει, πλάγιαζε μαζί της. Ήταν ωστόσο τόσο τρυφερός και καλόκαρδος, που η Ψυχή κατάλαβε ότι δεν μπορεί να είναι ένα αποκρουστικό τέρας, αλλά ο άνδρας που επιθυμούσε σε όλη της τη ζωή.

Όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της, οι αδερφές της την έπεισαν πως έπρεπε να δει το πρόσωπό του, και μάλιστα πως αφού δεν θέλει εκείνος να τον βλέπει, είναι ένα τέρας και θα την σκοτώσει. Εκείνη λοιπόν, όταν γύρισε στο παλάτι, πήρε ένα λυχνάρι, έγειρε από πάνω του και καθώς φώτισε το πρόσωπό του με το λυχνάρι, είδε προς μεγάλη της έκπληξη τον πανέμορφο θεό Έρωτα. Η Ψυχή τα έχασε, το λυχνάρι έγειρε στο πλάι και καυτό λάδι χύθηκε πάνω στον Έρωτα. Ο Έρωτας ξύπνησε από τον πόνο και πέταξε μακριά, λέγοντάς της πως η καχυποψία της σκότωσε την αγάπη τους κι εξαφανίστηκε, όπως την είχε προειδοποιήσει.

Η Ψυχή τον έψαξε παντού και έφτασε στη θεά Δήμητρα, η οποία την συμβούλευσε να μιλήσει στην θεά Αφροδίτη. Η Αφροδίτη είχε φυλακίσει τον Έρωτα μέχρι να ξεχάσει την Ψυχή και να επουλωθεί η πληγή του από το καυτό λάδι. Είπε στην Ψυχή πως για να δει τον αγαπημένο της, θα έπρεπε πρώτα να περάσει τρεις δοκιμασίες με βοηθούς την Ανησυχία και τη Λύπη. Της επέβαλε λοιπόν τρεις δοκιμασίες, για να αποδείξει την αξία της: να ξεδιαλέξει σπόρους δημητριακών, να μαζέψει μαλλί από άγρια πρόβατα και τέλος, το σημαντικότερο, να κατέβει στον Κάτω Κόσμο και να πάρει από την Περσεφόνη το ελιξίριο της νιότης για την Αφροδίτη, με την προϋπόθεση να μην ανοίξει το δοχείο του ελιξιρίου. Εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία, άνοιξε το δοχείο και έπεσε σε βαθύ ύπνο. Μέσα στο δοχείο ήταν τελικά ο Μορφέας. Ο Έρωτας έμαθε τα μαντάτα και έτρεξε στον Όλυμπο. Ζήτησε από τον Δία να σώσει την Ψυχή. Ο Δίας, συγκινημένος από την αγάπη του θεού Έρωτα, την έκανε αθάνατη, επιτρέποντας σ’ εκείνον να ενωθεί μαζί της για πάντα.

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Έρως 433 ανακαλύφθηκε στις 13 Αυγούστου 1898 από τους Gustav Witt στο Βερολίνο και τον Auguste Charlois στην Νίκαια της Γαλλίας. Το έτος του διαρκεί 643 ημέρες. Το σχήμα του είναι ακανόνιστο. Μπορεί κάποιος να το παρομοιάσει ως κελυφωτό φυστίκι ή πατάτα. Το μήκος του είναι μόλις 33 χιλιόμετρα. Είναι ο μοναδικός αστεροειδής που μπαίνει στην τροχιά του Άρη. Στις 15 Φεβρουαρίου 2001 προσεδαφίστηκε η διαστημοσυσκευή NEAR.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

Ο Έρως συμβολίζει την λίμπιντο, η οποία εκφέρεται ως ερωτική επιθυμία. Είναι το στοιχείο που τονίζει τα σημεία εκείνα που αφορούν την έκφραση του πάθους μας, των επιθυμιών μας, του σημείο του ερεθισμού μας, την καθαρή έκφραση της σεξουαλικής μας ζωής.

Ο ΕΡΩΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Έρως στον Κριό 

Θέλεις δράση, ανταγωνισμό, σύγκρουση, και βέβαια θέλεις να κερδίζεις. Ο έρωτας είναι για εσένα ένα παιγνίδι, στο οποίο κάθε νέος εραστής ή ερωμένη είναι ένας αντίπαλος  η κατάκτηση του οποίου δίνει σε εσένα πόντους. Διεγείρεσαι πολύ εύκολα, αλλά το πάθος σου ξεφουσκώνει το ίδιο γρήγορα μόλις κατακτήσεις αυτό που ποθείς. Για αυτό, όσο πιο δύσκολο είναι αυτό που διεκδικείς τόσο το καλύτερο!

Ο Έρως στον Ταύρο

Αυτό που αναζητάς είναι η απόλυτη ηδονή που προσφέρουν οι αισθήσεις του κορμιού. Η επαφή με το άλλο πρόσωπο διεγείρει άμεσα τις αισθήσεις σου. Έτσι, ένα παθιασμένο φιλί πολύ σύντομα μπορεί να μετατραπεί σε παθιασμένο σεξ. Το άγγιγμα για εσένα είναι απαραίτητο, καθώς μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις την επιρροή που έχεις επάνω στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή εκείνο επάνω σου.

Ο Έρως στους Διδύμους

Η ηδονή για εσένα προέρχεται από τα λόγια, από τα μηνύματα, ακόμη και από συζητήσεις. Οι κατάλληλες λέξεις, τα λεκτικά παιγνίδια μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις τον πόθο. Χωρίς αυτά πολύ δύσκολα θα καταλήξεις στην ερωτική συνεύρεση. Είσαι αρκετά περίεργος/η να μάθεις τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ηδονή για αυτό και θα δοκιμάζεις εμπειρίες από διαφορετικές πηγές

Ο Έρως στον Καρκίνο

Αυτό που επιθυμείς πάνω από όλα είναι η προσωπική επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, να μοιραστείς μαζί του/της συναισθήματα, τους πόνους σας, τις θλίψεις σας, τις αγωνίες σας. Ο έρωτας για εσένα δεν είναι φόβητρο. Από την στιγμή που τον νιώσεις πολύ δύσκολα θα κάνεις πίσω. Θέλεις να νιώθεις ποθητός/ή, να έχεις όλη την προσοχή του/της ερωτικού σου συντρόφου, να μοιράζεσαι την κάθε στιγμή μαζί τους/της.

Ο Έρως στον Λέοντα

Έχεις την ανάγκη να νιώθεις ποθητός/ή, μοναδικός/ή, ξεχωριστός/ή στα μάτια εκείνου του ατόμου που επιθυμείς. Ζεις πραγματικά τον έρωτα και ξεμυαλίζεσαι, όταν είσαι ερωτευμένος/η. Θέλεις να νιώθεις την λατρεία και την αφοσίωση όλων εκείνων που ακουμπάς με το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι το αδύνατο σημείο σου.

Ο Έρως στην Παρθένο

Το σεξ για εσένα είναι κάτι πολύ φυσικό, καθώς αποτελεί μέρος της καλής υγείας του οργανισμού σου. Θέλεις από τα άτομα τα οποία επιθυμείς να σε κρατούν, να σε ακουμπούν, να σε φιλούν, να γεύεστε ο ένας τον άλλον, να σου αγοράζουν πράγματα και να σου εξηγούν συνέχεια τους λόγους που το κάνουν. Κατά περιόδους η σεξουαλική σου ζωή θα μεταπίπτει από την πλήρη αγαμία στον έκλυτο βίο.

Ο Έρως στον Ζυγό

Είσαι λάτρης του φλερτ! Σου αρέσει να μιλάς, να ανταλλάσσεις ιδέες, να συζητάς, να δίνεις συμβουλές. Σου αρέσει η ομορφιά και οι καλοί τρόποι, οπότε δεν θα σε δούμε ποτέ με άσχημο/η ή ανάγωγο/η σύντροφο. Θέλεις να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τον εραστή ή την ερωμένη σου, αρκεί να έχετε κάτι να πείτε μετά ή πριν το σεξ.

Ο Έρως στον Σκορπιό

Όταν είναι να εκφράσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες μιλάς απότομα, αλλά με ειλικρίνεια. Οι επιθυμίες σου είναι ισχυρές, γεμάτες πάθος, και εκδηλώνονται τόσο έντονα που οι λιγόψυχοι/ και λιγόψυχες σύντροφοι δεν θα σας αντέξουν. Δεν σε νοιάζουν τα κοινωνικά στερεότυπα και ποίον  ή ποία έχεις ενώπιον σου ή ποίον ή ποία  αντιμετωπίζεις. Μέσα από την σεξουαλική επαφή μπορείς να αναγνωρίσεις την ψυχή του άλλου ή της άλλης, και δεν θα σταματήσεις παρά μόνο όταν αποκωδικοποιήσεις την προσωπικότητα του άλλου.

Ο Έρως στον Τοξότη

Ο έρωτας και το σεξ για σένα είναι περιπέτεια, εμπειρία, παιγνίδι, διασκέδαση, ταξίδι. Όσο περισσότερο εξερευνάς τις πτυχές του εαυτού σου, συνήθως με πολλά και διαφορετικά άτομα, τόσο το καλύτερο για σένα. Με τίποτα δεν μπορείς να εκφράζεις τον ερωτικό σου εαυτό, όταν ο/η σύντροφος που έχεις είναι στενόμυαλος/ή, δεν έχει διάθεση για εξερεύνηση, ελευθερία επιλογών, και βέβαια στόχους για το μέλλον, τους οποίους η κατάκτησή τους λειτουργεί ως αφροδισιακό!

Ο Έρως στον Αιγόκερω

Ο/Η σύντροφος που καταφέρνει να σου ανεβάζει την λίμπιντο είναι εκείνος/η που θεωρείς ότι είναι τέλειος, ή τουλάχιστον φθάνει κοντά στην τελειότητα συμφώνα με τα πρότυπά σου. Παρ’ ότι η λίμπιντό σου είναι ισχυρή φοβάσαι την οικειότητα. Μπορεί να τα δώσεις όλα στο σεξ, εκτός από τον εαυτό σου. Όταν έχει καταφέρει κάτι που θεωρείς σημαντικό ψάχνεις απεγνωσμένα για σεξ!

Ο Έρως στον Υδροχόο

Αυτό που θέλεις από τον/την σύντροφό σου είναι να σε εκπλήξει, να σε θαμπώσει, να σε αναστατώσει. Η λίμπιντό σου φθάνει στα ουράνια, όταν έρχεσαι σε επαφή με το παράξενο, το ιδιόρρυθμο, το περίεργο. Δεν γνωρίζεις όρια ανάμεσα στα γένη και θα δοκιμάσεις ό,τι μπορεί να σου προσφερθεί μέσω του σεξ. Αυτό που θέλεις είναι να έχεις ελευθερία να εκδηλώνεις την λίμπιντό σου και να έχεις για εραστή ή ερωμένη άτομο, το οποίο να μην σε κάνει να βαριέσαι.

Ο Έρως στους Ιχθύες

Θέλεις να βυθιστείς στην ψυχή του/της άλλου/ης και να γίνεις ένα με εκείνον/η. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ηδονικό για εσένα από το να μοιράζεσαι τον πόνο, την αγωνία, τα όνειρα, τις προσδοκίες του/της αγαπημένου/ης σου. Μέσα από αυτήν την δυναμική διαδικασία μπορείς να βοηθήσεις τον/την αγαπημένο/η σου να βγάλει στην επιφάνεια τον δημιουργικό του/της εαυτό! Σεξουαλικά είσαι χαμαιλέων. Δεν αντέχεις έναν/μία άτολμο/η σύντροφο, που περιμένει να ακούσει εντολές από εσένα.

Βρείτε τη θέση του Έρωτα στο γενέθλιο χάρτη σας194001-01 31-01 Σκορπιός
01-02 25-03 Τοξότης
26-03 05 – 06 Αιγόκερως
06-06 28-09 Τοξότης
29-09 29-11 Αιγόκερως
30 -11 31-12 Υδροχόος194101-01 20-01 Υδροχόος
21-01 07-03 Ιχθύες
08 -03 17-4 Κριός
18-04 24-05 Ταύρος
25-05 28-06 Δίδυμοι
29 -06 31-07 Καρκίνος
01 -08 01-09 Λέων
02 -09 05-10 Παρθένος
06 -10 10-11 Ζυγός
11-11 19-12 Σκορπιός
20-12 31-12 Τοξότης194201-01 02-02 Τοξότης
03-02 26-03 Αιγόκερως
27 -03 10-12 Υδροχόος
11 -12 31-12 Ιχθύες194301-01 27-01 Ιχθύες
28-01 07-03 Κριός
08-03 11-04 Ταύρος
12-04 14-05 Δίδυμοι
15-05 16-06 Καρκίνος
17-06 19-07 Λέων
20-07 23-08 Παρθένος
24-08 30-09 Ζυγός
01-10 11-11 Σκορπιός
12-11 27-12 Τοξότης
28-12 31-12 Αιγόκερως194401-01 15-02 Αιγόκερως
16-02 08-04 Υδροχόος
09-04 04-06 Ιχθύες
05-06 08-08 Κριός
09-08 06-11 Ταύρος
07-11 31-12 Κριός194501-01 Κριός
02-01 14-02 Ταύρος
15-02 19-03 Δίδυμοι
20 – 03 20-04 Καρκίνος
21 -04 25-05 Λέων
26 -05 02-07 Παρθένος
03 -07 15-08 Ζυγός
16 -08 02-10 Σκορπιός
03 – 10 21-11 Τοξότης
22 -11 31-12 Αιγόκερως194601 -01 11-01 Αιγόκερως
12 -01 02-03 Υδροχόος
03 -03 20-04 Ιχθύες
21 -04 04-06 Κριός
05 -06 15-07 Ταύρος
16 -07 21-08 Δίδυμοι
22 -08 24-09 Καρκίνος
25 -09 26-10 Λέων
27 -10 27-11 Παρθένος
28 -11 31-12 Ζυγός194701 -01 10-02 Σκορπιός
11 -02 09 -10 Τοξότης
10 -10 07-12 Αιγόκερως
08 -12 31-12 Υδροχόος1948
01 – 01 27-01 Υδροχόος
28 -01 13-03 Ιχθείς
14 -03 23-04 Κριός
24 -04 31-05 Ταύρος
01 -06 05-07 Δίδυμοι
06 -07 07-08 Καρκίνος
08 -08 09-09 Λέων
10 -09 12-10 Παρθένος
13 -10 16-11 Ζυγός17 -11 25-12 Σκορπιός
26 -12 31-12 Τοξότης194901 -01 08-02 Τοξότης
09 -02 04-04 Αιγόκερως
05 -04 24-08 Υδροχόος
25 – 08 09-10 Αιγόκερως
10 -10 18-12 Υδροχόος
19 -12 31-12 Ιχθείς1950
01-01 02-02 Ιχθείς
03-02 14-03 Κριός
15-03 18-04 Ταύρος
19-04 22-05 Καρκίνος
23-05 23-06 Λέων
24-06 27-07 Παρθένος
28-07 30-08 Ζυγός
31-08 07-10 Σκορπιός
08-10 18-11 Τοξότης1951
01-01 02-01 Τοξότης
03-01 21-02 Αιγόκερως
22-02 16-04 Υδροχόος
17-04 16-06 Ιχθείς
17-06 11-11 Κριός
12-11 20-11 Ιχθείς
21-11 31-12 Κριός1952
01-01 23-01 Κριός
24-01 01-02 Ταύρος
01-03 01- 04 Δίδυμοι
02-04 03-04 Καρκίνος
04-05 06-06 Λέων
07-06 13-07 Παρθένος
14-07 24-08 Ζυγός
25-08 09-10 Σκορπιός
10-10 27-11 Τοξότης
28-11 31-12 Αιγόκερως1953
01-01 16-01 Αιγόκερως
17-01 08-03 Υδροχόος
09-03 26-03 Ιχθείς
27-03 12-06 Κριός
13-06 24-07 Ταύρος
25-07 31-08 Δίδυμοι01-09 04-10 Καρκίνος
05-10 05-11 Λέων
06-11 07-12 Παρθένος
8-12 31-12 Ζυγός1954
01-01 10-01 Ζυγός
11-01 24-02 Σκορπιός
25-02 16-05 Τοξότης
17-05 12-08 Σκορπιός
13-08 18-10 Τοξότης
19-10 13-02 Αιγόκερως
14-12 31-12 Υδροχόος1955
01-01 01-02 Υδροχόος
02-02 20-03 Ιχθείς
21-03 01-05 Κριός
02-05 08-06 Ταύρος
09-06 13-07 Δίδυμοι
14-07 16-08 Καρκίνος
17-8 17-9 Λέων
18-9 20-10 Παρθένος
21-10 24-11 Ζυγός
25-11 31-12 Σκορπιός1956
01-01 02-01 Σκορπιός
03-01 16-02 Τοξότης
17-02 14-04 Αιγόκερως
15-04 21-07 Υδροχόος
22-07 27-10 Αιγόκερως
28-10 25-12 Υδροχόος
26-12 31-12 Ιχθείς1957
01-01 09-02 Ιχθείς
10-02 21-03 Κριός
22-03 26-04 Ταύρος
27-04 30-05 Δίδυμοι
31-05 01-06 Καρκίνος
02-06 03-08 Λέων
04-08 07-09 Παρθένος
08-09 14-10 Ζυγός
15-10 24-12 Σκορπιός
25-12 31-12 Τοξότης1958
01-01 08-01 Τοξότης
09-01 27-02 Αιγόκερως
28-02 24-04 Υδροχόος
25-04 04-07 Ιχθείς
05-07 11-09 Κριός
12-09 22-12 Ιχθείς
23-12 31-12 Κριός1959
01-01 04-02 Κριός
05-02 11-03 Ταύρος
12-03 13-04 Δίδυμοι
14-04 15-05 Καρκίνος
16-05 17-06 Λέων
18-06 24-07 Παρθένος
25-07 02-09 Ζυγός
03-09 17-10 Σκορπιός
18-10 04-12 Τοξότης
05-12 31-12 Αιγόκερως1960
01-01 23-01 Αιγόκερως
24-01 14-03 Υδροχόος
15-03 04-05 Ιχθείς
05-05 21-06 Κριός
22-06 04-08 Ταύρος
05-08 12-09 Δίδυμοι
13-09 16-10 Καρκίνος
17-10 17-11 Λέων
18-11 31-12 Παρθένος 1961
01-01 25-01 Παρθένος
26-01 28-06 Ζυγός
29-06 28-08 Σκορπιός
29-08 26-10 Τοξότης
27-10 19-12 Αιγόκερως
20-12 31-12 Υδροχόος1962
01-01 07-02 Υδροχόος
08-02 26-03 Ιχθείς
27-03 08-05 Κριός
09-05 16-06 Ταύρος
17-06 21-07 Δίδυμοι
22-07 24-08 Καρκίνος
25-08 25-09 Λέων
26-09 28-10 Παρθένος
29-10 02-12 Ζυγός
03-12 31-12 Σκορπιός1963
01-01 09-01 Σκορπιός
10-01 24-02 Τοξότης
25-02 04-05 Αιγόκερως
05-05 17-06 Υδροχόος
18-06 08-11 Αιγόκερως
09-11 31-12 Υδροχόος1964
01-01 02-01 Υδροχόος
03-01 17-02 Ιχθείς
18-02 28-03 Κριός
29-03 04-05 Ταύρος
05-05 07-06 Δίδυμοι
08-06 09-07 Καρκίνος
10-07 11-08 Λέων
12-08 14-09 Παρθένος
15-09 21-10 Ζυγός
22-10 01-12 Σκορπιός
02-12 31-12 Τοξότης1965
01-01 14-01 Τοξότης
15-01 06-03 Αιγόκερως
07-03 03-05 Υδροχόος
04-04 31-12 Ιχθύες1966
01-01 03-01 Ιχθύες
04-01 13-02 Κριός
14-02 20-03 Ταύρος
21-03 22-04 Δίδυμοι
23-04 24-05 Καρκίνος
25-05 27-06 Λέων
28-06 02-08 Παρθένος
03-08 10-09 Ζυγός
11-09 24-10 Σκορπιός
25-10 10-12 Τοξότης
11-12 31-12 Αιγόκερως1967
01-01 29-01 Αιγόκερως
30-01 21-03 Υδροχόος
22-03 12-05 Ιχθείς
13-05 01-07 Κριός
02-07 17-08 Ταύρος
18-08 28-09 Δίδυμοι
29-09 03-11 Καρκίνος
04-11 17-12 Λέων
18-12 31-12 Παρθένος1968
01-01 14-01 Παρθένος
15-01 11-07 Ζυγός
12-07 08-09 Σκορπιός
09-09 03-11 Τοξότης
04-11 25-12 Αιγόκερως
26-12 31-12 Υδροχόος1969
01-01 13-02 Υδροχόος
14-02 01-04 Ιχθείς
02-04 15-05 Κριός
16-05 23-06 Ταύρος
24-06 29-07 Δίδυμοι
30-07 01-09 Καρκίνος
02-09 03-10 Λέων
04-10 05-11 Παρθένος
06-11 09-12 Ζυγός
10-12 31-12 Σκορπιός1970
01-01 17-01 Σκορπιός
18-01 05-03 Τοξότης
06-03 16-11 Αιγόκερως
17-11 31-12 Υδροχόος1971
01-01 09-01 Υδροχόος
10-01 23-02 Ιχθύες
24-02 05-04 Κριός
06-04 12-05 Ταύρος
13-05 15-06 Δίδυμοι
16-06 18-07 Καρκίνος
19-07 20-08 Λέων
21-08 23-09 Παρθένος
24-09 29-10 Ζυγός
30-10 08-12 Σκορπιός
09-12 31-12 Τοξότης1972
01-01 21-01 Τοξότης
22-01 12-03 Αιγόκερως
13-03 14-05 Υδροχόος
15-05 02-09 Ιχθύες
03-09 19-11 Υδροχόος
20-11 31-12 Ιχθείς1973
01-01 12-01 Ιχθύες
13-01 21-02 Κριός
22-02 28-03 Ταύρος
29-03 30-04 Δίδυμοι
01-05 02-06 Καρκίνος
03-06 05-07 Λέων
06-07 10-08 Παρθένος
11-08 18-09 Ζυγός
19-09 31-10 Σκορπιός
01-11 16-12 Τοξότης
17-12 31-12 Αιγόκερως1974
01-01 04-02 Αιγόκερως
05-02 28-03 Υδροχόος
29-03 20-05 Ιχθύες
21-05 12-07 Κριός
13-07 03-09 Ταύρος
04-09 21-10 Δίδυμοι
22-10 31-12 Καρκίνος 1975
01-01 23-02 Καρκίνος
24-02 19-04 Λέων
20-04 07-06 Παρθένος
08-06 28-07 Ζυγός
29-07 18-09 Σκορπιός
19-09 10-11 Τοξότης
11-11 31-12 Αιγόκερως1976
01-01 01-01 Αιγόκερως
02-01 20-02 Υδροχόος
21-02 08-04 Ιχθύες
09-04 22-05 Κριός
23-05 01-07 Ταύρος
02-07 06-08 Δίδυμοι
07-08 09-09 Καρκίνος
10-09 11-10 Λέων
12-10 12-11 Παρθένος
13-11 17-12 Ζυγός
18-12 31-12 Σκορπιός1977
01-01 25-01 Σκορπιός
26-01 15-03 Τοξότης
16-03 25-06 Αιγόκερως
26-06 18-09 Τοξότης
19-09 24-11 Αιγόκερως
25-11 31-12 Υδροχόος1978
01-01 15-01 Υδροχόος
16-01 02-03 Ιχθύες
03-03 12-04 Κριός
13-04 19-05 Ταύρος
20-05 23-06 Δίδυμοι
24-06 26-07 Καρκίνος
27-07 27-08 Λέων
28-08 30-09 Παρθένος
01-10 05-11 Ζυγός
06-11 14-12 Σκορπιός
15-12 31-12 Τοξότης1979
01-01 28-01 Τοξότης
29-01 20-03 Αιγόκερως
21-03 31-05 Υδροχόος
01-06 31-07 Ιχθύες
01-08 03-12 Υδροχόος
04-12 31-12 Ιχθείς1980
01-01 21-01 Ιχθύες
22-01 01-03 Κριός
02-03 05-04 Ταύρος
06-04 08-05 Δίδυμοι
09-05 10-06 Καρκίνος
11-06 13-07 Λέων
14-07 17-08 Παρθένος
18-08 25-09 Ζυγός
26-09 06-11 Σκορπιός
07-11 22-12 Τοξότης
23-12 31-12 Αιγόκερως1981
01-01 10-02 Αιγόκερως
11-02 03-04 Υδροχόος
04-04 28-05 Ιχθύες
29-05 26-07 Κριός
27-07 31-12 Ταύρος 1982
01-01 30-01 Ταύρος
31-01 08-03 Δίδυμοι
09-03 10-04 Καρκίνος
11-04 15-05 Λέων
16-05 24-06 Παρθένος
25-06 09-08 Ζυγός
10-08 27-09 Σκορπιός
28-09 17-11 Τοξότης
18-11 31-12 Αιγόκερως1983
01-01 07-01 Αιγόκερως
08-01 26-02 Υδροχόος
27-02 15-04 Ιχθύες
16-04 30-05 Κριός
31-05 10-07 Ταύρος
11-07 16-08 Δίδυμοι
17-08 18-09 Καρκίνος
19-09 21-10 Λέων
22-10 22-11 Παρθένος
23-11 26-12 Ζυγός
27-12 31-12 Σκορπιός1984
01-01 03-02 Σκορπιός
04-02 02-04 Τοξότης
03-04 17-05 Αιγόκερως
18-05 01-10 Υδροχόος
02-10 01-11 Αιγόκερως
02-11 31-12 Υδροχόος1985
01-01 21-01 Υδροχόος
22-01 08-03 Ιχθύες
09-03 19-04 Κριός
20-04 26-05 Ταύρος
27-05 30-06 Δίδυμοι
01-07 02-08 Καρκίνος
03-08 04-09 Λέων
05-09 07-10 Παρθένος
08 -10 12-11 Ζυγός
13-11 21-12 Σκορπιός
22-12 31-12 Τοξότης1986
01-01 03-02 Τοξότης
04-02 29-03 Αιγόκερως
30-03 12-04 Υδροχόος
13-04 31-12 Ιχθύες1987
01-01 29-01 Ιχθύες
30-01 09-03 Κριός
10-03 14-04 Ταύρος
15-04 17-05 Δίδυμοι
18-05 19-06 Καρκίνος
20-06 22-07 Λέων
23-07 26-08 Παρθένος
27-08 03-10 Ζυγός
04-10 14-11 Σκορπιός
15-11 29-12 Τοξότης
30-12 31-12 Αιγόκερως1988
01-01 18-02 Αιγόκερως
19-02 10-04 Υδροχόος
11-04 08-06 Ιχθύες
09-06 27-08 Κριός
28-08 26-09 Ταύρος
27-09 31-12 Κριός1989
01-01 13-01 Κριός
14-01 21-02 Ταύρος
22-02 26-03 Δίδυμοι
27-03 26-04 Καρκίνος
27-04 30-05 Λέων
31-05 07-07 Παρθένος
08-07 19-08 Ζυγός
20-08 05-10 Σκορπιός
06-10 23-11 Τοξότης
24-11 31-12 Αιγόκερως1990
01-01 13-01 Αιγόκερως
14-01 04-03 Υδροχόος
05-03 22-04 Ιχθύες
23-04 07-06 Κριός
08-06 19-07 Ταύρος
20-07 25-08 Δίδυμοι
26-08 28-09 Καρκίνος
29-09 30-10 Λέων
31-10 01-12 Παρθένος
02-12 31-12 Ζυγός1991
01-01 04-01 Ζυγός
05-01 15-02 Σκορπιός
16-02 18-06 Τοξότης
19-06 25-07 Σκορπιός
26-07 13-10 Τοξότης
14-10 09-12 Αιγόκερως
10-12 31-12 Υδροχόος1992
01-01 28-01 Υδροχόος
29-01 15-03 Ιχθύες
16-03 26-04 Κριός
27-04 03-06 Ταύρος
04-06 08-07 Δίδυμοι
09-07 10-08 Καρκίνος
11-08 12-09 Λέων
13-09 15-10 Παρθένος
16-10 19-11 Ζυγός
20-11 28-12 Σκορπιός
29-12 31-12 Τοξότης 1993
01-01 10-02 Τοξότης
11-02 07-04 Αιγόκερως
08-04 08-08 Υδροχόος
09-08 17-10 Αιγόκερως
18-10 20-12 Υδροχόος
21-12 31-12 Ιχθύες1994
01-01 05-02 Ιχθύες
06-02 17-03 Κριός
18-03 22-04 Ταύρος
23-04 25-05 Δίδυμοι
26-05 27-06 Καρκίνος
28-06 30-07 Λέων
31-07 03-09 Παρθένος
04-09 10-10 Ζυγός
11-10 20-11 Σκορπιός
21-11 31-12 Τοξότης1995
01-01 04-01 Τοξότης
05-01 23-02 Αιγόκερως
24-02 19-06 Υδροχόος
20-06 23-06 Ιχθύες
24-06 09-10 Κριός
10-10 12-12 Ιχθύες
13-12 31-12 Κριός1996
01-01 29-01 Κριός
30-01 05-03 Ταύρος
06-03 06-04 Δίδυμοι
07-04 08-05 Καρκίνος
09-05 11-06 Λέων
12-06 17-07 Παρθένος
18-07 28-08 Ζυγός
29-08 12-10 Σκορπιός
13-10 29-11 Τοξότης
30-11 31-12 Αιγόκερως1997
01-01 19-01 Αιγόκερως
20-01 10-03 Υδροχόος
11-03 29-04 Ιχθύες
30-04 16-06 Κριός
17-06 29-07 Ταύρος
30-07 05-09 Δίδυμοι
06-09 09-10 Καρκίνος
10-10 10-11 Λέων
11-11 12-12 Παρθένος
13-12 31-12 Ζυγός1998
01-01 16-01 Ζυγός
17-01 09-03 Σκορπιός
10-03 18-04 Τοξότης
19-04 20-08 Σκορπιός
21-08 21-10 Τοξότης
22-10 15-12 Αιγόκερως
16-12 31-12 Υδροχόος1999
01-01 04-02 Υδροχόος
05-02 22-03 Ιχθύες
23-03 04-05 Κριός
05-05 12-06 Ταύρος
13-06 17-07 Δίδυμοι
18-07 19-08 Καρκίνος
20-08 21-09 Λέων
22-09 24-10 Παρθένος
25-10 28-11 Ζυγός
29-11 31-12 Σκορπιός2000
01-01 05-01 Σκορπιός
06-01 28-02 Τοξότης
29-02 01-04 Αιγόκερως
02-04 07-07 Υδροχόος
08-07 31-10 Αιγόκερως
01-11 28-12 Υδροχόος
29-12 31-12 Ιχθύες2001
01-01 12-02 Ιχθύες
13-02 24-03 Κριός
25-03 30-4 Ταύρος
01-05 02-06 Δίδυμοι
03-06 05-7 Καρκίνος
06-07 07-08 Λέων
08-08 10-9 Παρθένος
11-09 17-10 Ζυγός
18-10 27-11 Σκορπιός
28-11 31-12 Τοξότης2002
01-01 11-01 Τοξότης
12-01 01-03 Αιγόκερως
02-03 27-04 Υδροχόος
28-04 21-07 Ιχθύες
22-07 16-08 Κριός
17-08 28-12 Ιχθείς
29-12 31-12 Κριός2003
01-01 08-02 Κριός
09-02 16-03 Ταύρος
17-03 17-04 Δίδυμοι
18-04 19-05 Καρκίνος
20-05 22-06 Λέων
23-06 28-07 Παρθένος
29-07 06-09 Ζυγός
07-09 20-10 Σκορπιός
21-10 07-12 Τοξότης
08-12 31-12 Αιγόκερως2004
01-01 25-01 Αιγόκερως
26-01 16-03 Υδροχόος
17-03 07-05 Ιχθύες08-05 25-06 Κριός
26-06 09-08 Ταύρος
10-08 18-09 Δίδυμοι
19-09 23-10 Καρκίνος
24-10 25-11 Λέων
26-11 28-12 Παρθένος
29-12 31-12 Ζυγός2005
01-01 09-02 Ζυγός
10-02 08-04 Σκορπιός
09-04 27-06 Ζυγός
28-06 02-09 Σκορπιός
03-09 29-10 Τοξότης
30-10 21-12 Αιγόκερως
22-12 31-12 Υδροχόος2006
01-01 10-02 Υδροχόος
11-02 29-03 Ιχθύες
30-03 11-05 Κριός
12-05 19-06 Ταύρος
20-06 25-07 Δίδυμοι
26-07 27-08 Καρκίνος
28-08 29-09 Λέων
30-09 31-10 Παρθένος
01-11 05-12 Ζυγός
06-12 31-12 Σκορπιός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here