Ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες στον Σκορπιό! Πως μας επηρεάζει η θέση τους σε αυτό το ζώδιο;

0
6

Ο ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Ο Σκορπιός έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα και παραδοσιακό  κυβερνήτη τον  Άρη. Έτσι, είναι  ατρόμητος, έχει μεγάλες αντοχές και  ισχυρή υπομονή. Πρόκειται για ένα ζώδιο με έντονο συναισθηματισμό αλλά και αρκετά ευαίσθητο, όσο και αν δεν το δείχνει. Ζει με πάθος, ιδιαίτερα στην ερωτική του ζωή. Έχει αναπτυγμένη φαντασία και οξύ πνεύμα. Όταν κερδίζει κάποιος την  εμπιστοσύνη του, γίνεται αυτόματα ισόβιος φίλος του. Ωστόσο, ο Σκορπιός ζηλεύει έντονα στην ερωτική του σχέση. Είναι αρκετά αινιγματικός και καχύποπτος, ενώ  παράλληλα, σε περίπτωση που πληγωθεί, επειδή πονά πολύ, είτε κλείνεται στον εαυτό του  «σκοτώνοντας» τον άλλο μέσα του  είτε αναζητά την εκδίκηση. Ο Σκορπιός αγαπά με πάθος, με δύναμη και με διάρκεια. Είναι πιστός στο σύντροφό του και φροντίζει να  κρατά άσβεστη τη φλόγα της σχέσης του, όσο μακροχρόνια κι αν είναι. Το μέγεθος του πάθους του μπορεί να  μετουσιωθεί σε ζήλια, ακατάπαυστες  ερωτήσεις, γκρίνια και εξάρσεις  θυμού. Είναι έντονα σεξουαλικός, ίσως κι αυτός να είναι ο λόγος που είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχάσει κάποιος μια σχέση με Σκορπιό. Τα οικονομικά μπορεί να τα χειρίζεται επιδέξια και αποδοτικά. Είναι αρκετά συγκρατημένος στα έξοδα, αλλά πρόκειται για ένα γενναιόδωρο ζώδιο, ιδιαίτερα όσον αφορά δωρεές και φιλανθρωπίες. Είναι κατάλληλος για επαγγέλματα που αφορούν το υποσυνείδητο και  την ανθρώπινη ψυχή. Προσπαθεί  πάντοτε να αναλύει τα γεγονότα από τη ρίζα τους. Θέλει να νιώθει ότι το έργο του είναι πράγματι σημαντικό και χρήσιμο για την κοινωνία και τους ανθρώπους. Δεν επιδιώκει τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα κι όταν κατέχει υψηλή θέση στην κοινωνία. 

Η ΣΕΛΗΝΗ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Ανεξάρτητα απ’ το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, αν τη στιγμή της γέννησής σας η Σελήνη βρισκόταν στο Σκορπιό, βιώνετε  έντονα το μέγεθος των συναισθημάτων  σας. Είστε πιστοί και αφοσιωμένοι σε όσους αγαπάτε, ενώ ασκείτε έναν έντονο  μαγνητισμό. Είστε δυναμικοί, υπομονετικοί, αλλά κάποιες φορές εσωστρεφείς. Η υπερβολική ένταση των συναισθημάτων  σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες  καταστάσεις ζήλιας, υπεροψίας και  οξυθυμίας. Όταν πληγώνεστε, ορθώνετε ένα αδιαπέραστο τοίχος και δεν  εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους, ενώ  σε αρκετές περιπτώσεις αναζητάτε την  εκδίκηση για να ξαναβρείτε την ψυχική σας  ηρεμία. Θα πρέπει να τιθασεύσετε τα πάθη σας, να αντιδράτε πιο ψύχραιμα και να περιορίσετε το αίσθημα της ζήλιας και της συναισθηματικής προσκόλλησης. 

Ο ΕΡΜΗΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Αν τη μέρα που γεννηθήκατε ο Ερμής ήταν στο Σκορπιό, είστε βαθιά διαισθητικοί, δεν μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και διαβάζετε με ευκολία «πίσω από τις λέξεις». Αυτή η θέση του Ερμή είναι ιδανική για κατασκόπους και για εκείνους που ασχολούνται με τις αποκρυφιστικές  επιστήμες. Το πνεύμα και η σκέψη σας διεισδύουν στα πράγματα και αναζητούν το βαθύτερο νόημά τους, ενώ συχνά έχετε σκέψεις και προβληματισμούς που σχετίζονται με τη ζωή μετά θάνατον και με το υπερφυσικό. Η κρίση και η σκέψη σας  χαρακτηρίζονται πολλές φορές από τη  σταθερότητα του Σκορπιού. Έτσι δίνετε την εντύπωση ότι ακολουθείτε ένα στερεότυπο τρόπο σκέψης, ένα σταθερό μοτίβο το οποίο εμποδίζει τη διεύρυνση των  οριζόντων σας. Κάποιες φορές ξεστομίζετε πικρίες και κακεντρεχείς κρίσεις. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις σκέφτεστε πονηρά  και προσποιείστε με άνεση δίνοντας την εντύπωση του αφελούς.

 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ Αν τη στιγμή της γέννησής σας η Αφροδίτη βρισκόταν στο Σκορπιό, τότε το πάθος και η σεξουαλικότητα σας χαρακτηρίζουν. Ωστόσο, έχετε την τάση να θεωρείτε κτήμα σας τον ερωτικό σας σύντροφο. Το  μυστήριο που αντιπροσωπεύει ο Σκορπιός  μπορεί να χαρακτηρίζει και την ερωτική  σας ζωή, γεγονός που μπορεί να σημαίνει  ακόμα και τη σύναψη μυστικών σχέσεων. Σε περίπτωση ερωτικής απογοήτευσης, η  ζήλια και η πικρία είναι πιθανό να σας  οδηγήσουν σε μέτρα εκδίκησης και τιμωρίας. Με τα χρήματα έχετε καλές σχέσεις και επιδίδεστε με επιτυχία σε επιχειρήσεις και σε θέματα χρηματιστηρίου. Συνήθως αποκτάτε χρήματα χωρίς να το περιμένετε. 

Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Αν τη μέρα της γέννησής σας ο Άρης ήταν στο Σκορπιό, έχετε επιμονή και υπομονή, αρετές οι οποίες, όταν αξιοποιούνται θετικά, αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημιουργικές. Δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να σας εμποδίσει να πετύχετε αυτό που λαχταράτε. Επειδή η θέση αυτή δείχνει επιδεξιότητα στο χειρισμό του μαχαιριού, καλό είναι να διοχετευτεί η ικανότητα αυτή σε κάτι  δημιουργικό, όπως το επάγγελμα του  χειρουργού. Στο σεξ είστε ιδιαίτερα δυνατοί  και επαναληπτικοί. Ωστόσο, στις  αισθηματικές σας σχέσεις πληγώνεστε εύκολα και είτε αποχωρείτε είτε αναζητάτε εκδίκηση. Πάντως, ποτέ δεν ξεχνάτε μια κατάσταση που σας έχει προσβάλει ή σας έχει πληγώσει. Η επιθετικότητα αλλά και το ισχυρό αίσθημα της ζήλιας που συχνά σας κατατρέχει μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολύ ακραίες αντιδράσεις. Ο κίνδυνος  για αφροδίσια νοσήματα ή για προβλήματα στα γεννητικά όργανα είναι πιθανός. 

Ο ΔΙΑΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Αν όταν γεννηθήκατε ο Δίας βρισκόταν  στο Σκορπιό, διαθέτετε ψυχική δύναμη και  μπορείτε να ξεπερνάτε με επιτυχία τα  προβλήματά σας. Κυριαρχείτε πάνω στη  θέληση και τις επιθυμίες σας έχοντας  μεγάλη αποφασιστικότητα. Καταφέρνετε  να διεισδύετε στα πράγματα και να ανακαλύπτετε κρυμμένα στοιχεία. Γι’ αυτό η θέση αυτή είναι ιδανική για συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, ενώ  μπορείτε να γίνετε καλοί ψυχίατροι, ψυχολόγοι, μυστικοί πράκτορες ή πολιτικοί. Επίσης, διαθέτετε ένα ασφαλές επιχειρηματικό ένστικτο. Αν και με τον  εαυτό σας είστε αυστηροί, στους άλλους φέρεστε με κατανόηση και επιείκεια. Ο  Δίας όμως, σε αρνητική όψη, μπορεί να σκληρύνει σε αυτή τη θέση. Αυτή την αρνητική του πλευρά την εκδηλώνετε στην περίπτωση που σας πληγώσουν. Αν και έχετε τη δύναμη να συγχωρείτε, δεν ξεχνάτε το «κακό» που σας έχουν κάνει. Επίσης, ο Δίας μπορεί να επεκτείνει την καχυποψία σας και τη μυστικοπάθειά σας. Σε αρνητική όψη, η θέση αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα γεννητικά  όργανα (υπερτροφία ή μόλυνση). 

Ο ΚΡΟΝΟΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, η ενέργεια και  η διαχυτικότητα του ζωδίου αυτού  κατευθύνεται σε ωφέλιμα κανάλια δράσης, με πειθαρχία και λογική. Παρ’ όλα αυτά, προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με ένα μυστικοπαθή αλλά ορμητικό τρόπο. Πάντως, ο Κρόνος περιορίζει το  υπερβολικό πάθος και τις συναισθηματικές εξάρσεις. Ακόμα, διαθέτετε ένα ισχυρό επιχειρηματικό ένστικτο, καθώς και υπομονή και επιμονή. Ωστόσο, μπορεί να συσσωρεύεται μέσα σας ένας όγκος από καταπιεσμένα συναισθήματα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να προκληθούν  έντονα ξεσπάσματα. Σε αρνητική όψη, η θέση αυτή υποδεικνύει συναισθηματικά προβλήματα ή ακόμα και σκάνδαλα. Ακόμα, είναι πιθανό να έχετε την τάση για μελαγχολικές, απαισιόδοξες σκέψεις και φόβο για το άγνωστο. Είναι πιθανό, σε ιδιαίτερα αρνητικές όψεις, να προκληθούν δυσκολίες στη γέννα. 

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ   ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ Σε αυτή τη θέση ο Ουρανός  επιστρατεύει τις δυνάμεις του και σας  βοηθά να υπομένετε τις κακουχίες και να ξεπερνάτε τα προβλήματά σας  με επιτυχία. Προκειμένου να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας, προχωράτε σε δραστικές και ριζικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε αναπάντεχα κέρδη. Οι  σεξουαλικές σας προτιμήσεις είναι αρκετά εκκεντρικές, γι’ αυτό είναι  πιθανό να εμπλέκεστε σε  ασυνήθιστες σεξουαλικές εμπειρίες. Ο Ουρανός σε αυτή τη θέση σάς  παρασύρει συχνά σε συμπεριφορές  απότομες και άγριες, ενώ κάποιες  φορές αντιλαμβάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο και απολογείστε. Αν ο Ουρανός σχηματίζει ιδιαίτερα αρνητική όψη, μπορεί να υποδεικνύει προβλήματα σεξουαλικής φύσης ή ασθένειες που μπορεί να προέρθουν  από το ουροποιητικό σύστημα ή από  τη σεξουαλική δραστηριότητα

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Αν γεννηθήκατε στα χρόνια παραμονής  του Ποσειδώνα στο Σκορπιό, βιώνετε τα συναισθήματά σας με πάθος και ένταση. Αναζητάτε την αλήθεια σε βάθος και  αμφισβητείτε εύκολα κάθε αυθεντία. Σε αρνητική όψη, η άκρατη φαντασία μπορεί να φτάσει σε σεξουαλική διαστροφή και σε αναζήτηση εύκολου τρόπου πλουτισμού. Σε περίπτωση που το άτομο ασχολείται με  τη μεταφυσική, μπορεί να ξεφύγει εντελώς  από τις πραγματικές της διαστάσεις.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Πλούτωνας ήταν  σε αυτή τη θέση, τότε είστε άτομα που σας  χαρακτηρίζει ισχυρή θέληση και διορατικό  πνεύμα. Το πάθος και η φαντασία κυριαρχεί  και οδηγεί σε απίστευτα τεχνολογικά  επιτεύγματα. Στην αρνητική τους πλευρά, όσοι έχουν γεννηθεί με τον Πλούτωνα σε αυτή τη θέση τείνουν να είναι ισχυρογνώμονες σε υπερβολικό βαθμό, για να πετύχουν αυτό που θέλουν – είτε καλό είτε κακό. Η τάση αυτή τούς ακολουθεί  στην προσωπική και σεξουαλική τους ζωή. 

Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ  ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Προσπαθείτε με την εργασία να δημιουργήσετε περιουσία την οποία μετά θα απολαύσετε. Μάλλον αυτά που θα σημαδέψουν τη ζωή σας θα είναι οι ανεπιθύμητες ζημίες. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι αλλαγές είναι η προϋπόθεση για τις μεγάλες εσωτερικές αλλαγές που έχετε  αποφασίσει να κάνετε σε αυτή τη ζωή. Η θέση αυτή σάς επιτρέπει να «σηκώνεστε» εύκολα ύστερα από μια «πτώση» και να ξαναρχίζετε από την αρχή. 

Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

 Αν γεννηθήκατε με τον κλήρο της τύχης στο Σκορπιό, αναζητάτε τη βαθύτερη αλήθεια των πραγμάτων, αλλά έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε υπόγειες μεθόδους  για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η δραστηριότητα δεν δημιουργεί πρόβλημα, εφόσον οι πράξεις σας δεν θα ελέγχουν και δεν θα επιβαρύνουν τις ζωές των άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here