Ο Άρης στον Τοξότη

0
4

Αν θέλετε να μάθετε τα χούγια ενός ανθρώπου με Άρη στον Τοξότη δεν θα δυσκολευτείτε, γιατί δεν τα κρύβει. Θα σας παρασύρει με τον ενθουσιασμό του, θα σας μαγέψει με το χαμόγελό του, και θα σας σοκάρει με το τολμηρό του χιούμορ. Θα σας τα πει όλα! Κι αν δε σας τα πει, θα σας τα δείξει!

Ο Άρης στον Τοξότη είναι διεκδικητικός χωρίς να γίνεται ασφυκτικός. Αν είστε άτομο σοβαρό και ντροπαλό, θα σας «προσκαλέσει» με τον γοητευτικά επίμονο τρόπο του, που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρά άνθρωπο απελπισμένο για ζευγάρωμα, καθώς έχει πολλές επιλογές, δεν είστε η μόνη. Μπορεί να τριγυρίζει γύρω σας όπως η μέλισσα φτεροκοπά πάνω απ΄ τη γύρη, αλλά την ίδια στιγμή, δεν θα είστε καθόλου σίγουροι πως η φάβα δεν έχει λάκκο και πως δεν «παίζει» μαζί σας.

Ένας άνθρωπος με Άρη στον Τοξότη, είτε άντρας είτε γυναίκα, έχει πολλά ενδιαφέροντα, και πάντα υπάρχει στη ζωή του κάτι νέο και ασυνήθιστο να το αναλύσετε διεξοδικά οι δυο σας. Θέλει να ξέρει τι σκέφτεστε, γιατί λαχταρά τις σωματικές και διανοητικές εμπειρίες, κι έχει ένα κόλλημα με την ειλικρίνεια. Ωστόσο, αυτή η ειλικρίνεια φτάνει στην ωμότητα, και παρά τη γοητεία του, γίνεται συχνά αρκετά απότομος, έως και αγενής.

Επειδή του αρέσουν οι εξερευνήσεις, αυτό που πρωτίστως θα προσπαθήσει, είναι να σας τραβήξει τη μάσκα που φοράτε. Θέλει να δει πώς θ΄αντιδράσετε έτσι γυμνοί, χωρίς «φτιασίδια», εκτεθειμένοι στο εξεταστικό του βλέμμα. Αν αισθανθεί πως ντρέπεστε να κάνετε το πρώτο βήμα, θα σας σπρώξει αυτός παιχνιδιάρικα να το κάνετε.

Του αρέσει το μαύρο χιούμορ και τα σχόλιά του συχνά αγγίζουν τα όρια της προσβολής. Σερβίρονται όμως έντεχνα, με χαμόγελο που σκοτώνει. Γελάει συχνά, και η αίσθηση του χιούμορ είναι προϋπόθεση ενός κατάλληλου γι΄αυτόν συντρόφου. Ο ίδιος ειδικεύεται στην ειρωνεία και στον σαρκασμό των πάντων.

Στην πρώτη σας συνάντηση, ή που θα νιώσετε τόσο άσχημα, που δεν θα ξέρετε τι να πείτε κι από πού να φύγετε, ή που θα μείνετε με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι πάντως, πως θα συνεχίσει να σας τσιγκλά, βλέποντας πόσο άβολα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε.

Αν κερδίσετε το ενδιαφέρον του, προετοιμαστείτε για ταξίδια και περιπέτειες, και σεξ που πιθανότατα δεν θα το αναβάλει για πολύ. Η στάση του απέναντι στο σεξ είναι κι εκεί η στάση του εξερευνητή: θέλει να διασκεδάσει, ενώ ωθεί στα όρια. Είναι παιχνιδιάρης και θορυβώδης, χωρίς ιδιαίτερη αδυναμία στα προκαταρκτικά και στους ρομαντισμούς. Δεν είναι καθόλου ντροπαλός, και δεν έχει σεξουαλικά μυστικά. Θα είναι αρκετά αποκαλυπτικός, γιατί τα θέλει όλα στο φως. Ο Άρης στον Τοξότη ξέρει να διακρίνει το σωστό από το λάθος και συχνά έχει υψηλά ηθικά πρότυπα. Η επιθυμία του, όμως, για ελευθερία συγκρούεται συχνά με την επίγνωση της ηθικής συμπεριφοράς. Επίσης, μισεί την καταπίεση και τους επικριτικούς περιορισμούς. Έτσι, αν προσβάλλεστε εύκολα, καλύτερα να βρείτε άλλο ταίρι.

Καθώς η σχέση σας με τον Άρη στον Τοξότη προχωρά, φροντίστε να μην πλήξει. Η ρουτίνα σκοτώνει τη λίμπιντό του, όπως και η άρνηση. Θα σας είναι πιστός, μόνο εφ’όσον είστε πρόθυμοι να συνεχίσετε την εξερεύνηση μαζί του. Αλλά αν «μετράτε προβατάκια», θα τον κουράσετε και θ΄αρχίσει να ψάχνεται. Αναζητά μονίμως τρόπους να διατηρήσει τη ζωντάνια ακόμα και σε μια μονογαμική σχέση. Παρόλα αυτά δεν τον λες και φανατικό οπαδό της μονογαμίας, αλλά είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα φροντίσει να το μάθετε από την πρώτη μέρα.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να διώξετε έναν Άρη στον Τοξότη, είναι να προσπαθήσετε να τον αλλάξετε. Και οπωσδήποτε, μην ελπίζετε πως στη πορεία θα σοβαρευτεί και θα ξεχάσει τις υπερβολές του. Άλλωστε, δεν υποκρίθηκε, σας έδειξε από την αρχή ποιος είναι. Δεν πρόκειται να αλλάξει, ξεχάστε το. Το ιδανικό μοντέλο ζευγαριού που έχει στο μυαλό του, απαιτεί από σας να παίξετε τον ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου, μιας και ο ίδιος δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τον παίξει. Προτιμά να παίζει χίλια δυο άλλα πράγματα. Και σίγουρα, τα πράγματα θα πάνε μια χαρά μεταξύ σας, όσο εσείς δεν κατευθύνετε προς αυτόν ένα συνεχές ρεύμα απογοήτευσης και δυσαρέσκειας. Ενώ του αρέσουν οι ζόρικες διαφωνίες ως ερωτικό παιχνίδι, η διαβρωτική δυσαρέσκεια του χαλάει τη διάθεση. Αν εσείς θυμώνετε, απογοητεύεστε ή γίνεστε αυταρχικοί, τότε ίσως παραμείνει για λίγο ακόμα. Αλλά τελικά θα φύγει. Βέβαια, σ΄αυτή την περίπτωση μη σκεφτείτε να τον εκδικηθείτε, να του δείξετε τη μνησικακία σας ή τίποτα παρόμοιο, γιατί δεν πρόκειται ν΄ασχοληθεί. Θα ασχολείται ήδη fulltime με τη νέα του περιπέτεια.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here