Ο Άρης στα 12 Ζώδια

0
23

Άν έχετε το γενέθλιο Άρη σας …

Στον Κριό (κυβερνήτης),  είστε δραστήριοι, επιθετικοί και εξαιρετικά ανταγωνιστικοί, ένας συνδυασμός που υποδηλώνει έντονα μια αθλητική δυναμική. Ωστόσο, πάσχετε από έλλειψη ψυχραιμίας και ανυπομονησία. Μπορεί να έχετε δυσκολία να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας και να εστιάσετε την άφθονη ενέργεια σας, εκτός αν έχετε και κάποιο σταθεροποιητικό παράγοντα (όπως έναν τονισμένο Κρόνο) στο χάρτη σας. Η έμπνευση δεν σας λείπει και είστε υπερβολικά σίγουροι για τις δυνάμεις σας, συνήθως κάνετε το μεγάλο άλμα πριν κοιτάξετε. Η δράση είναι το δεύτερό σας όνομα και σπάνια σκεφτείτε τις συνέπειες των ενεργειών σας πριν κάνετε κάτι. Ποτέ δεν αφήνετε ένα εμπόδιο να ανακόψει την πορεία σας. Μερικές φορές καταφέρνετε τεράστιες επιτυχίες χάρη στην τόλμη και το θάρρος σας, όμως άλλες φορές, αποδεικνύεστε απλώς απερίσκεπτοι και ανόητοι. Αγαπάτε τις προκλήσεις, ακόμη και τις συγκρούσεις, και επιδιώκετε να υπάρχει γύρω σας αναστάτωση- η ειρήνη και η αρμονία σας «ρίχνουν». Έχετε μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας, αλλά λίγη κατανόηση των άλλων. Κάποιες φορές, μοιάζετε μάλλον με ένα απερίσκεπτο παιδί που εκφράζει τη σκέψη του, χωρίς να υπολογίζετε την επίδρασή σας σε άλλους. Η λεπτότητα και το τακτ είναι έννοιες άγνωστες σε εσάς. Έχετε τον τρόπο να λέτε το λάθος πράγμα σε λάθος στιγμή και μπορεί να προσβάλλετε τους άλλους με τον χονδροειδή και οξύ τόνο σας. Απόλυτα ατομικιστές, δεν μπορείτε να διανοηθείτε κάποιον να σας πει τι να κάνετε ή πώς να το κάνετε. Η λέξη «συμβιβασμός» δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιό σας και δεδομένου ότι σπάνια εκτιμάτε τις απόψεις των άλλων, είναι πιθανό να έχετε προβλήματα σε καταστάσεις που απαιτούν ομαδική συνεργασία. Η διάρκεια της προσοχής σας είναι μικρή, και η προσήλωσή σας εξατμίζεται μάλλον γρήγορα. Προτιμάτε να ξεκινάτε πράγματα παρά να τα ολοκληρώνετε- και η ζωή σας μπορεί να είναι γεμάτη με μισοτελειωμένα έργα. Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι παράφορη, αλλά δεν σας αρέσει ο πραγματικός αισθησιασμός. Το σεξ, για σας, είναι ένας διαγωνισμός και μια μορφή σωματικής απελευθέρωσης – ένα είδος αγώνα πυγμαχίας – και ο ρομαντισμός σας είναι υπό το μηδέν. Επίσης, τείνετε να είστε κάπως άξεστοι, πιεστικοί και επικεντρωμένοι μόνο στη δική σας ικανοποίηση. Ίσως ενδιαφέρεστε περισσότερο να προσθέσετε κατακτήσεις στο κρεβάτι σας από ότι έχετε μια ουσιαστική σχέση.

Στον Ταύρο, μπορεί να αργήσετε περισσότερο από το συνηθισμένο να κατακτήσετε τους στόχους σας στη ζωή -πιθανώς επειδή σας λείπουν η αποφασιστικότητα, η έμπνευση και η τόλμη. Ωστόσο είστε πιο σταθεροί στις επιδιώξεις σας και γι’αυτό οι επιτυχίες σας έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε κάτι, δεν παραιτείστε εύκολα και θα περιμένετε για όσο χρειαστεί.
Ένα πράγμα που είναι πιθανό να κυνηγήσετε στη ζωή σας, είναι ο υλικός πλούτος- και θα επενδύσετε όλη σας την ενέργεια για το σκοπό αυτό. Ένας άλλος τομέας στον οποίο μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε την ενέργειά σας είναι οι τέχνες. Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων ή επίπλων, ιδίως, μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Εκτιμάτε τα όμορφα πράγματα. και ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ ταλέντο, πιθανότατα θα απολαύσετε την τέχνη και θα κάνετε συλλογή ωραίων κομματιών. Αυτή η τοποθέτηση του Άρη δείχνει μεγάλο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα και η ικανοποίηση των φυσικών σας επιθυμιών είναι πιθανώς πρώτη στον κατάλογο προτεραιοτήτων σας. Κανείς δεν καταλαβαίνει τις απολαύσεις της σάρκας όπως εσείς. Το σεξ δεν είναι ποτέ έξω από τις σκέψεις σας και έχετε την τάση να παρασύρεστε από τη λίμπιντο σας. Επενδύεστε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια για να εκπληρώσετε τις ορέξεις του σώματός σας, ώστε παραβλέπετε άλλους τομείς της ζωής. Η προσέγγισή σας στο σεξ είναι απλή και βασική, χωρίς περίπλοκες φαντασιώσεις ή φετίχ.
Έχετε τεράστια αντοχή και μυϊκή δύναμη, και είστε σε θέση να κάνετε περισσότερη σωματική εργασία από σχεδόν οποιονδήποτε. Ακόμα κι αν φαίνεστε μάλλον ληθαργικοί και πλαδαροί, είστε εξαιρετικά ανθεκτικοί. Οι ασθένειες και το στρες, δεν σας καταβάλλουν εύκολα. Μπορείτε να νικήσετε σε μια μάχη, λόγω συντήρησης δυνάμεων. Όμως, προτιμάτε πάντα το ρόλο του εραστή κι όχι του μαχητή.

Στους Διδύμους, αυτή η θέση διεγείρει το μυαλό και ακολουθεί το σώμα. Για να αναλάβετε ενεργητική δράση, είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα εγκεφαλικό ερέθισμα- να εμπλέκεται κάποιο είδος πνευματικής πρόκλησης. Δοκιμάζετε πολλές δραστηριότητες, αλλά οι περισσότεροι σύντομα σας οδηγούν σε βαρεμάρα. Δύσκολα θα βρείτε κάτι που να ικανοποιεί σταθερά και με διάρκεια τις πνευματικές και φυσικές σας ανάγκες και να παραμείνετε σε αυτό. Όταν βρίσκεστε σε κατάσταση πλήξης, νιώθετε ανησυχία, κακοκεφιά και ευερεθιστότητα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασίες που έχουν βαριές σωματικές απαιτήσεις, αρκεί να υπάρχουν εναλλαγές και να μην είναι μια μηχανική, επαναλαμβανόμενη δουλειά. Τα χέρια σας είναι ευάλωτα και είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς, κατάγματα και τενοντίτιδες είτε παίζετε, είτε κάνετε σκληρές δουλειές και πρέπει να προσέχετε – ειδικά όταν ο Άρης είναι ανάδρομος. Όσον αφορά τη σεξουαλική ζωή, εδώ βρίσκουμε έναν ζωηρό, πειραματικός εραστή που θα απολαύσει μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή από τα νιάτα μέχρι το βαθύ γήρας (!). Η στάση σας απέναντι στο σεξ είναι πολύχρωμη: το διασκεδάζετε. Είστε μάλλον ευλύγιστος και αθλητικός εραστής, ο οποίος ξέρει μέσω του σεξ πως να διατηρήσει τον ενθουσιασμό ακόμα και σε μια πολύχρονη, ρουτινιασμένη σχέση.

Στον Καρκίνο (σε εξορία), ο  Άρης είναι σε δύσκολη θέση που εμποδίζει την αυτοέκφραση. Η αυτοπεποίθηση, η τόλμη και η σιγουριά του Άρη, εδώ απουσιάζουν από το χαρακτήρα του ατόμου. Ίσως να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την ταυτότητά σας από τον κόσμο ή να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε με επιθετικό, αποφασιστικό τρόπο. Αντ ‘αυτού, τείνετε να έχετε αβέβαιη στάση, αλλάζοντας την πορεία δράσης σας καθημερινά.Η ασφάλεια είναι ένα ζητούμενό σας: μπορεί να την αναζητήσετε στον υλικό πλούτο ή μέσα σε ένα γάμο και δημιουργία οικογένειας. Ίσως ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας στη ζωή σας να επικεντρώνεται γύρω από το σπίτι ή / και την οικογένειά σας. Παρόλο που δεν είστε από τη φύση σας μαχητές, γίνεστε λιοντάρια, όταν πρόκειται για την προστασία του σπιτιού και των παιδιών σας και θα τους υπερασπίσετε μέχρι θανάτου αν χρειαστεί. Αυτή η άγρια ​​προστατευτικότητα επεκτείνεται και στην ευρύτερη οικογένεια – συναδέλφους, γείτονες, συμπολίτες σας – και ίσως να είστε γνωστοί για τον ηχηρό πατριωτισμό και την πίστη σας στις κοινοτικές αξίες. Είστε έντονα σεξουαλικοί και αισθησιακοί, αλλά πραγματικά ικανοποιείστε μόνο μέσα στο πλαίσιο μιας δεσμευτικής, σταθερής σχέσης. Το σεξ χωρίς συναίσθημα φαίνεται άσκοπο και άδειο. Είστε ευτυχισμένοι όταν μπορείτε να μοιραστείτε τα ισχυρά σας συναισθήματα με ένα σύντροφο στον οποίο είστε αφοσιωμένοι και με τον οποίο είστε άνετοι και ασφαλείς. Μόλις μετέχετε σε μια στενή σχέση, είναι απίθανο να είστε άπιστοι και δεν θα μπορούσατε να αντέξετε σε καμία απιστία από τον εραστή σας. Η απιστία απειλεί την αίσθηση της ασφάλειας που βρίσκετε μέσα στη σχέση.

Στο Λέοντα, εκπέμπετε μια αύρα αυτοπεποίθησης, αυτάρκειας και σιγουριάς που κάνει τους ανθρώπους να σας ξεχωρίζουν αμέσως. Χαρισματικοί και δημοφιλείς, βλέπετε τον εαυτό σας ως εκ φύσεως ηγέτη και πιστεύετε τόσο έντονα στη δική σας αξία και ικανότητα, οπότε οι άλλοι εμπνέονται να σας ακολουθήσουν. Φιλόδοξοι και ατομικιστές, είναι πιθανό να διοχετεύσετε την άφθονη ενέργεια σας για να γίνετε κάποιος. Θέλετε την αναγνώριση και το θαυμασμό όλων. Ωστόσο, συχνά αποτυγχάνετε να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων και, ως εκ τούτου, απογοητεύετε εκείνους, των οποίων η λατρεία και ο σεβασμός σας τρέφουν. Αγαπάτε να είστε στο επίκεντρο της σκηνής και διαπρέπετε όταν καλείστε να επικοινωνήσετε με ένα ακροατήριο. Έχετε μια έμφυτη αίσθηση του δραματισμού- φυσικοί ηθοποιοί. Η προσπάθειά σας να εκφράσετε τον εαυτό σας μπορεί επίσης να βρει διέξοδο σε ποικίλες μορφές τέχνης. Εντούτοις, ενδέχεται να υπερτιμάτε οι ίδιοι τα ταλέντα σας και να μην τα εξελίξετε και πολύ. Περιμένετε επιτυχία και άμεση φήμη, από τη μια μέρα στην άλλη. Αντλείτε μεγάλη υπερηφάνεια από τις ικανότητές σας ως εραστές και μπορεί να διαλαλείτε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Ερωτικά είστε στοργικοί και δοτικοί, όπως επίσης και σωματικά επιδεικτικοί, απολαμβάνετε το δράμα και το παθιασμένο σεξ. Παρόλο που ενισχύει το Εγώ σας να έχετε πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους, δεν είσαι τόσο άστατοι όσο κάποιος με τον Άρη στον Τοξότη ή τον Δίδυμο και μπορεί να μείνετε ικανοποιημένοι σε μια μονογαμική σχέση, όσο ο εραστής σας, σας δίνει προσοχή. Περιμένετε απόλυτη αφοσίωση από τον σύντροφό σας και θα δείτε την απιστία ως προσβολή προσωπική. Κι επειδή πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας δεν μπορεί να βρεί κάτι καλύτερο από εσάς, μπορεί να έχετε απατηθεί και να μην το υποψιαστείτε καν…

Στην Παρθένο, είστε σκληρά εργαζόμενοι και ευσυνείδητοι, εστιάζοντας μεγάλο μέρος της ενέργειας σας στη δουλειά σας. Όταν πρέπει να γίνει κάτι, είστε αυτός που θα το κάνει. Οργανωτικοί και πρακτικοί, σας ταιριάζει είναι η θέση του συντονιστή ή του επιστάτη/επιβλέποντα. Είστε τελειομανείς και έχετε λίγη υπομονή με τον εαυτό σας ή με άλλους όταν κάνουν λάθη. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες σας είναι μέτριες και δεν έχετε καμία επιθυμία για φήμη, τύχη και εξουσία (εκτός αν ο Λέων είναι εξέχων στο χάρτη σας). Επειδή το Εγώ σας είναι μικρότερο από των περισσοτέρων, μπορεί να μην πιστώνεστε αυτό που σας αξίζει. Στην πραγματικότητα, είστε φοβισμένοι και χρειάζεστε επιβεβαίωση- πραγματικά, πνίγεστε σε καταστάσεις που απαιτούν πυγμή. Ίσως αισθάνεστε αδύναμοι ή ευάλωτοι σωματικά και έχετε αμυντική γλώσσα του σώματος. Το στομάχι και το πεπτικό σας σύστημα, υποφέρουν και έχετε ανάγκη σωστής διατροφής, ανάπαυσης και άσκησης. Αν και η σεξουαλική σας ενέργεια είναι ισχυρή, ίσως να μην αισθάνεστε άνετα κατά την έκφρασή της και τείνετε να είστε λίγο πουριτανοί. Φοβάστε να αφήσετε το πάθος σας λυτό, να παραδοθείτε σε τέτοιες υπερβολικές αισθήσεις. Είναι δύσκολο για εσάς απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, χωρίς να αγχώνεστε ή να αυτοκρίνεστε. Ως εκ τούτου, μπορείτε να καταπνίξετε μεγάλο μέρος της επιθυμίας σας και να είστε επικριτικοί σε άτομα που είναι περισσότερο σεξουαλικά ανοικτά. Την ίδια στιγμή, όμως, τους ζηλεύετε.

Στο Ζυγό (σε πτώση), είστε άνθρωποι λογικοί και σπάνια ενεργείτε με βιασύνη ή θυμό. Η αίσθηση δικαιοσύνης και η αντικειμενικότητά σας, δεν επιτρέπουν στο Εγώ σας να επηρεάζει τις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Έχετε μια δημοκρατική προσέγγιση, που σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε καλός κριτής, διευθυντής ή διπλωμάτης, Ωστόσο, συχνά έχετε δυσκολία να βρείτε τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε με άμεσο, γνήσιο τρόπο. Αντίθετα, η τάση σας είναι να βλέπετε και τις δύο πλευρές κάθε νομίσματος, επομένως κλονίζετε ή αλλάζετε την πορεία σας δράσης αρκετές φορές πριν φτάσετε στο στόχο σας. Ή, μπορεί να είστε αναβλητικοί, αφήνοντας άλλους να αποφασίσουν για σας. Η επιθετικότητα υπό οποιαδήποτε μορφή φαίνεται να σας απειλεί και δεν αντιμετωπίζετε καλά τις αντιπαραθέσεις, τα ντιμπέιτ, ή τη φυσική μάχη. Όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, μπορεί να νιώθετε άγχος παρά διέγερση. Εάν είναι δυνατόν, θα θέλατε το περιβάλλον και τις σχέσεις σας να είναι ισορροπημένες, αρμονικές ανά πάσα στιγμή. Η επιθυμία σας είναι να ενωθείτε με τους άλλους και όχι να τους αντιταχθείτε. Θέλετε να κάνετε φίλους, όχι αντιπάλους. Για εσάς, το σεξ είναι πάντα καλύτερο στο πλαίσιο μιας σταθερής σχέσης. και δεν βρίσκετε την ολοκλήρωση σε εφήμερες αγάπες. Αντί να σας εξιτάρει το καινούριο και η «πρώτη» σεξουαλική συνεύρεση, αισθάνεστε συνήθως ανήσυχοι, ανυπόμονοι ή ανασφαλείς. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε σεξ, πρέπει επίσης να είστε καλά μαζί με τον εραστή σας- ένας καυγάς πριν από το κρεβάτι θα σας αποσυντονίσει εντελώς. Αν και είστε πολύ στοργικοί και ρομαντικοί, η σεξουαλική σας επίδοση είναι μάλλον χαμηλή. Τείνετε να εξιδανικεύετε υπερβολικά το σεξ, αναμένοντας συναισθηματική και φυσική ικανοποίηση. Θέλετε η εμπειρία να είναι ωραία, τακτοποιημένη και προβλέψιμη. Δεν σας συγκινούν οι αυθόρμητες, παθιασμένες συνευρέσεις στο αυτοκίνητο ή το ασανσέρ. Εσείς θέλετε ροδοπέταλα, απαλή μουσική και το φως των κεριών, παρά ερωτικές ταινίες ή εξωτικά εσώρουχα.

Στο Σκορπιό, έχετε τεράστια δύναμη θέλησης και είστε σε θέση να εστιάσετε όλη την ενέργειά σας στον στόχο σας. Μόλις αποφασίσετε να κάνετε κάτι, είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου η επιτυχία. Είστε αδίστακτοι στην επιδίωξη των στόχων σας και με όσους προσπαθούν να σταθούν εμπόδια στον δρόμο σας, δεν δείχνετε κανένα έλεος. Κανένα εμπόδιο δεν είναι και τόσο τρομερό, κανένα εμπόδιο δεν είναι άλυτο. Σας αρέσουν οι επαναστατικές λύσεις – είστε εξτρεμιστές και βάζετε εμμονή στις αποστολές σας, αρνείστε να συμβιβαστείτε ή να αφήσετε άλλους να πουν την τελευταία λέξη. Η λογική του «όλα ή τίποτα» θα έχει ως αποτέλεσμα, είτε να θριαμβεύσετε ή να χάσετε θεαματικά. Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να επηρεάζετε τις μάζες, χειριζόμενοι τις ασυναίσθητες επιθυμίες τους. Φυσικά, βάζετε εξίσου παθιασμένη ενέργεια και στο σεξ. Εκπέμπετε ένα σχεδόν ζωώδη μαγνητισμό που σας κάνει εξαιρετικά ελκυστικούς, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι αντικειμενικά είστε. Έχετε μια ισχυρή και ενεργητική λίμπιντο. Για εσάς, η σεξουαλική πράξη είναι ένας τρόπος να συγχωνευτείτε με τον σύντροφό σας, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Μπορεί να είστε ένας άψογος εραστής με μια παράξενη κατανόηση των βαθύτερων επιθυμιών του συντρόφου σας. Η πάλη για κυριαρχία, διαδραματίζει ένα ρόλο στη σεξουαλική σας έκφραση και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη σεξουαλικότητά σας για να χειραγωγήσετε τους άλλους. Στην ακραία περίπτωση, ίσως να είστε σκληροί ή διεστραμμένοι, εκδικητικοί, με φαντασιώσεις από τη σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικότητας.

Στον Τοξότη, είστε ανήσυχοι και δραστήριοι, χρειάζεστε πολλή άσκηση και δράση, ενώ δυσκολεύεστε να καθίσετε κάτω για πολύ. Θέλετε να είστε εν κινήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η απεριόριστη περιέργεια και η περιπέτεια μπορεί να σας εμπνεύσει για να εξερευνήσετε μακρινές σφαίρες και δεν απολαμβάνετε τίποτα πιο πολύ από το ταξίδι. Πιθανότατα η ζωή σας είναι τα σπορ και έχετε φυσικές αθλητικές ικανότητες- ενέργεια, ταχύτητα και ενθουσιασμό. Δεδομένου ότι ο Τοξότης συνδέεται με τα πόδια, μπορείτε να διαπρέπετε στο σκι, το τρέξιμο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή το ποδήλατο. Η αγάπη σας για την ταχύτητα και τα τυχερά παιχνίδια θα μπορούσε να σας κάνει οπαδούς των ράλι και των ιπποδρομιών. Έχετε ωστόσο την τάση να διασκορπίζετε την ενέργειά σας, να προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να ξοδεύτε τον εαυτό σας πολύ φθηνά. Πιστεύετε ότι είστε αήττητοι και η ανεξάντλητη σιγουριά και η αισιοδοξία σας συνήθως σας φέρνουν σε δύσκολες στιγμές. Συχνότερα όμως πετυχαίνετε, γιατί ποτέ δεν κάθεστε να σκεφτείτε την αποτυχία. Για εσάς, είναι όλα ένα παιχνίδι, και η χαρά του παίχτη είναι αυτό που μετράει. Προσεγγίζετε το σεξ σαν να ήταν, επίσης, ένα παιχνίδι που πρέπει να δίνει ευχαρίστηση, αλλά ποτέ δεν το παίρνετε πολύ σοβαρά. Είναι δύσκολο για εσάς να δεσμευθείτε σε ένα άτομο, εν μέρει επειδή δεν θέλετε να περιορίσετε τις ευκαιρίες σας και εν μέρει γιατί φοβάστε τη σοβαρή εμπλοκή. Τρέμετε μήπως βρεθείτε παγιδευμένοι σε μια σχέση.

Στον Αιγόκερω (σε έξαρση),  είστε φιλόδοξοι, σκληροπυρηνικοί και αποφασισμένοι, διοχετεύετε μεγάλο μέρος της ενέργειας σας στην καριέρα σας και έχετε μια τάση να γίνετε εργασιομανείς. Θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Δεν σπαταλάτε ενέργεια με το να συντονιστείτε με μια ομάδα. Επιδιώκετε τους στόχους σας με προσεκτικά, σταθερά, καλά προγραμματισμένα βήματα και δεν θα επιχειρήσετε κάτι εκτός αν φαίνεται να είναι σίγουρο. Υπομονετικοί και αφοσιωμένοι, μπορείτε να περιμένετε για αυτό που θέλετε, αρκεί στο τέλος να το πάρετε. Ωστόσο, η τάση σας να είστε υπερβολικά επιφυλακτικοί και δύσπιστοι μπορεί να σας κάνει να χάσετε τις ευκαιρίες κατά περιόδους και ο φόβος σας για το άγνωστο μπορεί να σας οδηγήσει να στρεφεστε στο παρελθόν για απαντήσεις. Κάπως απαισιόδοξοι, τείνετε να ψάχνετε για προβλήματα, συχνά αναμένοντας τα χειρότερα. Ίσως να μην έχετε αυτοπεποίθηση επειδή γνωρίζετε πολύ καλά τους περιορισμούς. Σίγουρα παίρνετε τις ευθύνες σοβαρά και μισείτε την επιπολαιότητα. Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι ισχυρή και έχετε μεγάλη εκτίμηση για όλες τις φυσικές και αισθησιακές απολαύσεις. Ωστόσο, ίσως κρύβετε τις επιθυμίες σας πίσω από ένα προσωπείο αυτοέλεγχου και αξιοπρέπειας. Στη δημόσια ζωή, φαίνεστε κομψοί και σφιγμένοι, αλλά στην προσωπική ζωή, δεν νιώθετε ντροπή όταν εκφράζετε τον πόθο σας. Ίσως να προσπαθήσετε να καταπιέσετε την ισχυρή σας σεξουαλικότητα, καθώς φοβάστε μήπως γίνετε σκλάβοι της λίμπιντό σας. Ίσως ακόμη να είστε λίγο ανασφαλείς για τη σεξουαλική σας απόδοση :  μπορεί να έχετε επιπλοκές διέγερσης ή φόβο ότι δεν είστε ποθητοί. Ωστόσο, γίνεστε καλύτεροι με το χρόνο και είναι πιθανό να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας όρεξη μέχρι αργά στα γεράματα, καταπλήσσοντας τους νεότερους συντρόφους σας, με τη ζωτικότητά σας.

Στον Υδροχόο, είστε μάλλον θεωρητικοί, παρά πρακτικοί τύποι. Πάντα πρόθυμοι να μάθετε νέα πράγματα, αναζητάτε το διανοητικό ερέθισμα. Σας αρέσει να νιώθετε «διαφορετικοί», μοναδικοί σαν άτομα. Κι επειδή ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο, επιμένετε μάλλον πεισματικά στις απόψεις σας. Όταν πιστεύετε σε κάτι, το πιστεύετε με πάθος και εκφράζετε τις ιδέες σας με φανατικό ζήλο. Αν και πιστεύετε τον εαυτό σας για ανοιχτόμυαλο, θεωρείτε πραγματικά τον τρόπο σκέψης σας ως το μόνο «σωστό» τρόπο. Αγαπάτε να συζητάτε τις ιδέες. και οι συζητήσεις σας συχνά κλιμακώνονται σε έντονες αντιπαραθέσεις. Δεν απολαμβάνετε τίποτα περισσότερο από ένα καλό διανοητικό επιχείρημα με έναν άξιο αντίπαλο. Οι άλλοι μπορεί να σας βρουν εξαιρετικά φιλόδοξους, αλλά δεν βλέπετε καμία αρετή στο να είσαι μετριοπαθής. Σας λείπει η διπλωματία και μπορείτε να αποξενώσετε τους ανθρώπους με την ισοπεδωτική και αυταρχική σας προσέγγιση. Προτιμάτε τις βίαιες και ακραίες μεθόδους, είστε λοιπόν εξτρεμιστές και επαναστάτες. Σεξουαλικά, μπαίνετε με το κεφάλι σε οτιδήποτε νέο ή αντισυμβατικό. Θεωρείτε τον εαυτό σας ανοιχτόμυαλο και στα σεξουαλικά ζητήματα και μπορεί να θέλετε να πειραματιστείτε με κάθε είδους στάσεις, συμπεριφορές και συντρόφους. Για εσάς, η ποικιλία σίγουρα είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Στους Ιχθείς, διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας με πολύ κόπο και τείνετε να είστε μάλλον ντροπαλοί, απεσυρμένοι, ακόμα και δειλοί. Παθητικοί και ειρηνικοί, δεν έχετε καμία επιθυμία να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού. Όχι μόνο θα παραχωρήσετε τη θέση σας, αλλά θα «γυρίσετε το άλλο μάγουλο». Αυτή η στάση πηγάζει από την έντονη ευαισθησία σας στα συναισθήματα των άλλων – όχι μόνο των ανθρώπων, αλλά και των ζώων και των φυτών. Προτιμάτε να υποφέρετε εσείς, παρά να κάνετε κάποιον να υποφέρει. Περιφρονείτε την κοσμική ζωή και είστε διατεθειμένοι να αποσυρθείτε από τις δραστηριότητες του εξωτερικού κόσμου, εκτός αν έχετε αρκετούς άλλους πλανήτες σε κοινωνικά ζώδια. Πιθανότατα να διοχετεύετε μεγάλο μέρος της ενέργειας και του ενθουσιασμού σας σε κάποια καλλιτεχνική προσπάθεια. Αν δεν υπάρχουν ζώδια Φωτιάς σε άλλο σημείο του γενέθλιου, αυτή η τοποθέτηση του Άρη σημαίνει έλλειψη φυσικής ζωτικότητας, ενέργειας και αντοχής στην ασθένεια. Πιθανότατα χρειάζεστε αρκετό ύπνο και είστε τόσο υπερευαίσθητοι σε όλα στο περιβάλλον σας. Γενικά, δεν απολαμβάνετε τον αθλητισμό ή τη σωματική δραστηριότητα και τελικά, μπορεί να μην ενδιαφέρεστε πολύ για το σεξ. Προκειμένου να είστε ικανοποιημένοι σωματικά, πρέπει να εμπλακείτε συναισθηματικά. Είστε εξαιρετικά ρομαντικοί στα σεξουαλικά θέματα. και οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι ένα είδος κοριτσίστικης ημερολογιακής φαντασίωσης, που είναι αδύνατο να επιτευχθεί στην πραγματική ζωή. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτή η τοποθέτηση θα μπορούσε να υποδηλώνει την αυτοταπείνωση ή την χρήση του σώματος σε σεξουαλική υπηρεσία (μαζοχισμός ή πορνεία).

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here