Ουρανός σε Ζώδια

0
4

Ουρανός στον Κριό

Επαναστατική ηγεσία.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει πως ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στον Κριό από το 1928 έως το 1935 και θα επιστρέψει το 2019. Αυτό επηρεάζει τον κόσμο σε συλλογικό επίπεδο από την άποψη υπερβολικών τρόπων διακυβέρνησης και υπερτονισμού του ατόμου. Αυτό εκφράζεται με τη προσωπολατρία. Αυτό συνέβη για παράδειγμα με τη λατρεία του Χίτλερ και του Στάλιν από τους λαούς τους. (Ο Χίτλερ προπαγάνδιζε τις θεωρίες του για την «Άρια» φυλή εκείνη την εποχή!) Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει περιόδους πρωτοποριακών δραστηριοτήτων με ριζοσπαστικές νέες αντιλήψεις. Αυτή είναι περίοδος ριζοσπαστικά νέας ανάπτυξης, ρίσκων, πολιτικής των άκρων και ξαφνικών αντιπαραθέσεων, κάποιες φορές με εκρηκτικά αποτελέσματα. Αν αυτή η επιρροή εκδηλωθεί στη ζωή σου θες έχεις υπερβολικές τάσεις για ανεξαρτησία, ίσως και με επιθετικό τρόπο. Μπορεί να παρουσιάσεις μια επαναστατική διάθεση σχετικά με τα δικαιώματα του ατόμου. Θα γίνεις δύναμη ανανέωσης και θα ωθείσαι από κύματα ενέργειας, χωρίς να νοιάζεσαι για τους γύρω σου, παρόλο που ο σκοπός σου θα είναι ανθρωπιστικός κατά τη δική σου άποψη.

Ουρανός στον Ταύρο

Αλλαγή των συστημάτων αξίας.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στον Ταύρο από το 1935 ως το 1942 και θα επιστρέψει το 2018 για να παραμείνει σε αυτό έως το 2025. Σε συλλογικό επίπεδο αυτό φέρνει οικονομική ανανέωση και νέες επαναστατικές μεθόδους στη χρησιμότητα των αποθεμάτων. Αυτή η επιρροή φέρνει νέες τάσεις στη ψυχαγωγία και τις απολαύσεις και νέες ανθρώπινες αξίες στη κοινωνία που προκαλούν τις υλιστικές απόψεις. Κάποια ασυνήθιστα ιδανικά αντικαθιστούν την αρχή του χρήματος και υπάρχει μια μεγαλύτερη τάση στη κοινωνία για αναζήτηση εναλλακτικών μεθόδων σχετικά με την ασφάλεια και τις ασφαλείς επιλογές. Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος για παράδειγμα έφερε μεγάλες υλικές καταστροφές και οι άνθρωποι έπρεπε να επενδύσουν ξανά την εμπιστοσύνη τους στους συνανθρώπους τους. Αν εκδηλώσεις την επιρροή αυτή έντονα στη προσωπική σου ζωή θα αποκτήσεις ασυμβίβαστες απόψεις σχετικά με το τι αξίζει στη ζωή και μια υποτιμητική στάση απέναντι στις καθαρά υλιστικές φιλοδοξίες. Μπορεί να ενδιαφερθείς για τη μεταρρύθμιση των οικονομικών συστημάτων και μπορεί να εκδηλώσεις ταλέντο για το μάρκετινγκ, τα νέα προϊόντα ή να κάνεις τις απολαύσεις προσιτές στο ευρύτερο κοινό.

Ουρανός στους Διδύμους

Συλλογική εφευρετικότατα.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στο ζώδιο των Διδύμων από το 1942 έως το 1949, και θα επιστρέψει το 2025ώς το 2033. Αυτή η συλλογική επιρροή φέρνει μια επανάσταση στις επικοινωνίες και τις συγκοινωνίες ανοίγοντας νέους δρόμους για τις ανθρώπινες επαφές. Σε αυτή την εποχή φυσάει ισχυρός άνεμος – είναι εποχή τρομερών ανακαλύψεων και απίστευτης εφευρετικότητας. Υπάρχει επίσης αναστάτωση και ανανέωση σε ο,τι αφορά την παιδεία αυτή την εποχή. Αν έχεις τη δυνατότητα να εκδηλώσεις αυτή την επιρροή στη προσωπική σου ζωή, μπορεί να παρουσιάσεις κάποιες από τις ιδιότητες μιας μεγαλοφυίας, με νέες ιδέες, ασυνήθιστες επικοινωνιακές μεθόδους και σχέδια στηριζόμενα σε ιδανικά που γίνονται γέφυρα επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ των ανθρώπων. Αν χρησιμοποιήσεις την επιρροή αυτή αρνητικά μπορεί να έχεις εκκεντρικές ιδέες και να διαπληκτίζεσαι για πράγματα που ποτέ δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μπορεί να έχεις μια ιδιαίτερη, ίσως διακοπή της επικοινωνίας με κάποιο από τα αδέρφια σου. Η παιδική σου ηλικία μπορεί να επηρεάστηκε από μια ραγδαία αλλαγή στην εκπαίδευσή σου.

Ουρανός στον Καρκίνο

Παγκόσμια οικογένεια.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός πέρασε από αυτό το ζώδιο από το 1945 ως το 1956 και θα ξαναπεράσει από αυτό και πάλι το 2033 ως το 2040. Πολιτικά αυτό φέρνει νέες αντιλήψεις πατριωτισμού, με απομονωτικές τάσεις από τη μία, και νέες πολιτικές συμμαχίες από την άλλη. Στον κοινωνικό τομέα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στη κοινή γνώμη σχετικά με την οικογένεια και τη παραδοσιακή έννοια της οικογένειας σαν σταθερού δεσμού. Αν αυτή η επιρροή έχει εξατομικευτεί στο ωροσκόπιό σου θα πρέπει να έχεις βιώσει δραματικές και απρόβλεπτες καταστάσεις στα παιδικά σου χρόνια που θα πρέπει να επηρέασαν τη στάση σου απέναντι στους κοινωνικούς και οικογενειακούς σου δεσμούς αργότερα στη ζωή. Μπορεί να εκδηλώσεις τη μοναδικότητά σου μέσα από ένα ασυνήθιστο γεγονός ή μέσα από κάποιο προσωπικό ύφος σε σχέση με την οικογένεια σου – ειδικά μια τάση για κοινόβια ζωή. Μπορεί επίσης να έχεις την ικανότητα να επιφέρεις εύκολα ριζικές αλλαγές στην οικογένεια ή να μετακομίζεις ξαφνικά.

Ουρανός στον Λέοντα

Συλλογική νοοτροπία.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός πέρασε από αυτό το ζώδιο το 1956 ως το 1962 και θα ξαναπεράσει το 2040 ως το 2046. Αυτές οι εποχές οδηγούν σε ριζικές κοινωνικές αλλαγές μέσα από την επιρροή συγκεκριμένων ατόμων, που με κάποιο τρόπο αγγίζουν μια ευαίσθητη χορδή του κοινωνικού συνόλου. Αυτές οι αλλαγές φαίνονται καλύτερα στο χώρο της ψυχαγωγίας όπου υπάρχει ταύτιση με κάποιες μορφές ηρώων ή ηρωίδων. Το στιλ και η μόδα επηρεάζουν έντονα τη συλλογική ψυχή της εποχής. Αν δεχτείς αυτή τη συλλογική επιρροή σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξει μια ασυνήθιστη πλευρά στη προσωπικότητά σου ή ένα προσωπικό ύφος που θα επηρεάσει το περιβάλλον σου. Θα τονίσεις τη σημασία του να είσαι άτομο που κάνει αυτό που του αρέσει και αυτό θα έχει σχέση και με μεγάλη προσωπική ελευθερία. Πιστεύεις στο δικαίωμα του να απολαμβάνεις τη ζωή και θα αντιδράσεις βίαια σε κάθε προσπάθεια περιορισμού της ελευθερίας του να είσαι ο εαυτός σου.

Ουρανός στην Παρθένο

Απελευθέρωση από τη δουλεία.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός πέρασε από το ζώδιο της Παρθένου το 1962 ως το 1968 και θα ξαναπεράσει το 2046 ως το 2052. Σερ συλλογικό επίπεδο αυτές είναι περίοδοι μεγάλων εργατικών αναταραχών λόγω της τεχνολογικής προόδου που φέρνει την απελευθέρωση από τη μονότονη απασχόληση μέσα από την αυτοματοποίηση και αλλάζει τη στάση της κοινωνίας απέναντι στην εργασία γενικότερα. Αυτή η επιρροή προαναγγέλλει περίοδο αλλαγών σε ο,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της υγείας, τις νέες ριζοσπαστικές απόψεις για τη σχέση σώματος-πνεύματος και την απαλλαγή των αρχών από την ευθύνη της υγείας του ατόμου. Αν εκδηλώσεις αυτή τη συλλογική επιρροή σε προσωπικό επίπεδο θα θελήσεις να κάνεις μια προσωπική δήλωση μέσα από το τρόπο της δουλειάς σου, προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις στους καθιερωμένους τρόπους της εργασιακής ενσωμάτωσης. Το εργασιακό ωράριο των 9 με 5 δεν έχει νόημα καθώς πιστεύεις στο δικαίωμα του ατόμου να κανονίζει το δικό του ωράριο. Μπορεί να έχεις κάποια ασυνήθιστα ταλέντα ή ενδιαφέροντα σχετικά με την υγεία, ίσως γιατί θέλεις να ισορροπείς τις ανισορροπίες στο σώμα σου.

Ουρανός στον Ζυγό

Ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στο ζώδιο αυτό από το 1885 ως το 1891 και ήταν ξανά από το 1968 ως το 1968 ως το 1975. Αυτές ο περίοδοι είχαν να κάνουν με αναστατώσεις και επαναπροσανατολισμούς στις κοινωνικές σχέσεις, ειδικά σε ο,τι είχε σχέση με τις ιδέες της δικαιοσύνης και της ισότητας. Η επαναστατική δραστηριότητα έλαβε χώρα σε συλλογικό επίπεδο για να εξισορροπήσει τις ανισότητες των δύο φύλλων και σε αυτή την μάλλον βίαια διαδικασία και στη πειραματική στάση που ακολούθησε πολλοί δεσμοί έσπασαν. Αν αυτή η επιρροή εκδηλωθεί με ένα πολύ προσωπικό τρόπο στη ζωή σου και συ θα υιοθετήσεις τα υψηλά ιδανικά για την ισότητα, τα ατομικά δικαιώματα μέσα στις σχέσεις και μπορεί να γίνεις το πρότυπο της γενιάς σου σε ο,τι αφορά νέους τρόπους σχέσεων και συνύπαρξης – σε κοινόβιες οικογένειας για παράδειγμα. Πιθανόν να μην πιστεύεις την άποψη ότι οι σύντροφοι ανήκουν ο ένας στον άλλο με τη ψυχή και το σώμα και η ανάγκη που έχεις να ζήσεις τα δικά σου ιδανικά μπορεί να οδηγήσει σε ασυνήθιστες σχέσεις και μια τάση να θες να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο όταν υφίστασαι πιέσεις. Για σένα σε μια σχέση υπάρχει χώρος για κοινή κοινωνική απασχόληση και υπευθυνότητα.

Ουρανός στον Σκορπιό

Εξερευνώντας την απαγορευμένη περιοχή.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στο Σκορπιό από το 1891 ως το 1897 και από το 1975 ως το 1981. Αυτό οδήγησε σε μια εποχή ανησυχιών για το μέλλον και επαναστατικών στάσεων απέναντι σε ταμπού όπως η σεξουαλικότητα και ο θάνατος. Αυτή ήταν επίσης μια περίοδος όπου υπήρχαν έντονες τάσεις για απελευθέρωση από τον έλεγχο της κυβέρνησης, των ενώσεων και του κεφαλαίου. Σε κάποια επίπεδα αυτά ήταν χρόνια προκλήσεων και κατάργησης των ορίων που είχαν τεθεί από τις κοινωνικές συμβατικότητες. Αν συμβαίνει να έχεις διοχετεύσει αυτή την επιρροή στον εαυτό σου θα ζεις την ζωή σου με μια υπερβολική ένταση και θα καθοδηγείσαι από μια μεγάλη ανάγκη για πειραματισμούς με τη ζωή σου με ένα ριζοσπαστικό τρόπο. Αυτό μπορεί να φέρει ασυνήθιστη ψυχολογική οξυδέρκεια και ερωτικές εμπειρίες. Θα έχεις τη τάση να εισχωρείς μέσα στους άλλους και να τους σοκάρεις με κάποιο τρόπο, εν μέρει, γιατί θες να απελευθερώνεις τους ανθρώπους από τις επιδράσεις των παράλογων φόβων τους.

Ουρανός στον Τοξότη

Ταξίδι στο διάστημα.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στον Τοξότη από το 1897 ως το 1904 και από το 1981 ως το 1988. Συλλογικά αυτό έγινε αισθητό σαν ένα τεράστιο κύμα που οδήγησε σε νέα σύνορα και μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Υπήρχε έντονη διεθνοποίηση εκείνα τα χρόνια που αντικατοπτριζόταν στις τάσεις των μαζικών αθλημάτων και ταξιδιών. Την ίδια στιγμή υπήρχε μια τεράστια στροφή του κόσμου για την απόκτηση γνώσεων σε νέους τομείς, που φάνηκε εν μέρη στη νέα κατεύθυνση της εκπαίδευσης ενηλίκων. Αν η προσωπική σου ζωή αντανακλά αυτή τη συλλογική επιρροή, θα γίνεις πραγματικός πολίτης του κόσμου και θα απολαύσεις μακρινά ταξίδια ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου για το κόσμο που ζεις. Επηρεάζεσαι έντονα από τις ιδέες της γενιάς σου για τις αρχές της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η παγκόσμια επίδραση των μέσων θα έχει σημασία για σένα και μπορεί να έχεις ένα ιδιαίτερο χάρισμα για εκπαίδευση των μαζών ή για τη μετάδοση ενός ιδανικού σε συλλογικό επίπεδο.

Ουρανός στον Αιγόκερω

Πολιτική ανανέωση.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Ο Ουρανός ήταν στον Αιγόκερω από το 1904 ως το 1912 και πάλι από το 1988 ως το 1996. Αυτές οι διελεύσεις εγκαινιάζουν μεγάλες πολιτικές αναταραχές λόγω της συλλογικής ανάγκης για μια νέες οργάνωση της κοινωνίας. Υπάρχει μια μεγαλύτερη ανάγκη τώρα για διαφάνεια και ειλικρίνεια σε κυβερνητικό επίπεδο και οι άνθρωποι γενικά αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη μιας νέας προοπτικής για τους προσωπικούς τους στόχους και δεν θέλουν να περιορίζονται από καταπιεστικές επαγγελματικές ιεραρχίες. Είναι στιγμή των νέων πειραματικών επιχειρήσεων και του μικροεπιχειρηματία. Αν εκδηλώσεις αυτή τη συλλογική επιρροή σε προσωπικό επίπεδο θα θελήσεις να πραγματοποιήσεις μια πολύ προσωπική φιλοδοξία σου στη ζωή, προσδιορίζοντας το τι είσαι, με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από αυτό που κάνεις. Θα έχεις τρομερή δυσκολία να αποδεχτείς τους κλασσικούς επαγγελματικούς περιορισμούς και μπορείς να γίνεις το παράδειγμα για τους υπόλοιπους της γενιάς σου σε ο,τι αφορά τον οραματισμό νέων επαγγελματικών προοπτικών. Σε πολιτικό επίπεδο είσαι ένας αναμορφωτής που σπάει τις παραδοσιακές δομές και εισάγει νέες.

Ουρανός στον Υδροχόο

Επαναστατικό πνεύμα.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Στις αρχές του 20ου αιώνα, από το 1912 ως το 1919, ο Ουρανός ήταν στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή η διέλευση ξανασυμβαίνει από το 1995 ως το 2003. Αυτή η επιρροή φέρνει μεγάλες κοινωνικές αναταραχές και ανανέωση με μεγάλη έμφαση στις διεθνής επιρροές που υπερβαίνουν τους εθνικούς φανατισμούς. Αυτή την εποχή υπάρχουν μεγάλες κοινωνικές υπερβολές αν και υπάρχει και μια εξισωτική επίδραση που κάνει αυτούς που βρίσκονται ψηλά ή χαμηλά, τους πλούσιους και τους φτωχούς να μοιράζονται την ίδια πραγματικότητα. Επιπλέον αυτή είναι μια περίοδος τρομερής εφευρετικότητας και τεχνολογικής προόδου, ειδικά σε ο,τι έχει σχέση με τις πτήσεις και τις επικοινωνίες. Αν διοχετεύσεις αυτή την επιρροή μέσα σου θα αποκτήσεις αντί-απολυταρχικές απόψεις και ίσως υιοθετήσεις τις ιδέες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της παγκόσμιας κυβέρνησης. Υπάρχει μια πίστη στις αρχές της αδελφότητας, σε τέτοιο βαθμό ώστε προτιμάς να είσαι πιστός προς ένα σκοπό ή κάποιες ομάδες παρά σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Πιστεύεις στο μέλλον και στην ανάγκη για κοινωνικές αλλαγές καθώς και στη προσπάθεια για τη κατάργηση των συνόρων και των εμποδίων μεταξύ χωρών και ανθρώπων.

Ουρανός στους Ιχθείς

Πνευματική επανάσταση.
Ουρανός κάνει 84 χρόνια για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο για 7 χρόνια, εκφράζοντας μια συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά. Δείχνει με ποιο τρόπο ένα άτομο επηρεάζεται περισσότερο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας. Όταν ο Ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο, αυτή η επιρροή εκφράζεται με έναν περισσότερο προσωπικό τρόπο. Στην αρχή του 20ου αιώνα από το 1919 ως το 1927, ο Ουρανός πέρασε από το ζώδιο των Ιχθύων και θα ξαναπεράσει στις αρχές του επόμενου από το 2003 ως το 2011. Συλλογικά αυτή η επιρροή φέρνει τη διάλυση της υπάρχουσας κατάστασης και μια τάση για περισσότερο ανθρώπινη συμπεριφορά προς τους μη ευνοημένους της κοινωνίας. Μπορεί να εκδηλωθούν πολλά δεινά και αρρώστιες σε παγκόσμια κλίμακα και κάνει την εμφάνισή της μια νέα αναζήτηση ιδεών, σε ψυχικό επίπεδο, για τη κατάσταση του ανθρώπου. Τίθενται πολλά ερωτήματα για την όλη πορεία της ανθρωπότητας ειδικά σε ο,τι αφορά την «πρόοδο». Τα οικολογικά θέματα παίρνουν τεράστιες διαστάσεις αυτή την εποχή. Αυτή η εποχή προαναγγέλλει εξελίξεις στη στάση του ανθρώπου απέναντι στο πλανήτη Γη. Αν διοχετεύσεις αυτή τη συλλογική επιρροή μέσα σου, μπορεί να αποκτήσεις Ουτοπιστικές αντιλήψεις για τη κοινωνία και να κάνεις μεγάλα όνειρα για τη καλυτέρευση της κατάστασης του ανθρώπινου γένους. Θα ταυτιστείς έντονα με τον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή που ενώνει όλους τους ανθρώπους. Θα ήθελες να δεις τα κοινωνικά σου οράματα να πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο ή εθνικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να κατέχεις κάποιες ψυχικές ικανότητες ή ακόμα και μαντικές που υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια και σε κάνουν να θες να ενωθείς με το σύμπαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here