Ουρανός και όψεις: η προσωπική μας επανάσταση

0
6

Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΕ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ :

Οδηγώντας την προσωπική μας επανάσταση!!!

από την Λιάνα Σταύρου

Δύο θέματα προηγήθηκαν, το ένα αναφέρθηκε αναλυτικά μέσω αστρολογίας, αστρονομίας και μυθολογίας στον Ουρανό, το δεύτερο για την θέση του στα ζώδια και στους οίκους.

Στο παρόν άρθρο, έχουμε τους συνδυασμούς μέσα στον ατομικό μας χάρτη, για να κατανοήσουμε πού και πώς επαναστατούμε 🙂

ΗΛΙΟΣ – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

‘Άτομα ανεξάρτητα με εφευρετικό μυαλό και πρωτότυπες ιδέες μαγνητίζετε με την έντονη προσωπικότητά σας και τις δημιουργικές σας ικανότητες.

Διαθέτετε ισχυρή θέληση και κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σας αποτρέψει από την επιδίωξη των στόχων σας.

Επαναστατείτε σε κάθε τύπου δέσμευση  είτε κοινωνική είτε προσωπική και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να σας στερήσει το πολύτιμο αγαθό της ελευθερία σας.

Αυτό ενέχει το κίνδυνο διαζυγίου ειδικά σ’ ένα γυναικείο χάρτη.

Οργανικά μπορεί να δώσει προβλήματα καρδιάς και φλεβών και αρτηριών .

ΣΕ ΕΞΑΓΩΝΟ Η ΤΡΙΓΩΝΟ :

Αυτή ή όψη δίνει άτομα ανοιχτόμυαλα , ασυμβίβαστα  με ανεξάρτητο και εφευρετικό πνεύμα. Η  έντονη και μαγνητική σας προσωπικότητα , οι αρχηγικές σας τάσεις και οι εκσυγχρονιστικές σας απόψεις  έλκουν τους γύρω σας  και  σας δίνετε η δυνατότητα να τους γοητεύεται και να σας ακολουθούν τυφλά.

Είστε μπροστά από την εποχή σας και σας μαγνητίζουν οι δύσκολοι στόχοι και τα θέματα του αποκρυφισμού.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ :

Με αυτή τη θέση τα άτομα είναι απότομα ,νευρικά ,βίαια ,απρόβλεπτα και εκκεντρικά ανεξάρτητα προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους με επιθετικότητα και φανατισμό.

Οι συχνές και αδικαιολόγητες  εκρήξεις σας δημιουργούν εχθρούς γύρω σας και αναστάτωση της ζωής σας από αναπάντεχα γεγονότα.

Εύκολα μπορείτε να οδηγηθείτε σε αυτοκαταστροφικές τακτικές και να περιθωριοποιηθείτε.

Η αιτία αυτής της ιδιόρρυθμης και νευρικής συμπεριφοράς μπορεί να αναζητηθεί στον πατέρα που με τη συμπεριφορά του έχει προκαλέσει αναστάτωση στο ψυχικό σας κόσμο.

Ιδιαίτερες δυσκολίες  και αστάθεια στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές .

Δύσκολη θέση σε ένα γυναικείο χάρτη μπορεί να φέρει αναπάντεχα προβλήματα και ατυχίες στο γάμο .

ΣΕΛΗΝΗ – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

Με αυτή τη θέση δείχνει προβλήματα με την μητέρα που με την αδιάφορη παρουσία της   ή  την ουσιαστική απουσία της  έχει αποτυπώσει βαθιά τα σημάδια της στο υποσυνείδητο σας.. Σ’ ένα αντρικό χάρτη μπορεί να δείξει και προβλήματα με τη σύζυγο και την εμμονή του να διαλέξει για σύντροφο το πρότυπο της μητρικής φιγούρας.

Άτομα με συναισθηματικές διακυμάνσεις λειτουργείτε με έντονη νευρικότητα ,αλλαγή διάθεσης και δεν δέχεστε τους περιορισμούς και τους συμβιβασμούς.

Έλκεστε από περίεργους  ανθρώπους  και απελευθερωμένοι από ταμπού και προκαταλήψεις οδηγείστε σε ερωτικές ακρότητες και παράδοξες  εμπειρίες.

Το ενδιαφέρον σας για την αστρολογία και η ψυχανάλυση μπορεί να είναι το μονοπάτι να για να καταστείλει τη νευρικότητα και να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΣΕ ΕΞΑΓΩΝΟ  Η  ΤΡΙΓΩΝΟ :

Άτομα πολυτάλαντα αν και αρκετά ιδιόρρυθμα , έχετε ανοιχτό μυαλό και εκπέμπετε ακαταμάχητη γοητεία.

Η μαχητικότητα , η έμπνευση και οι εκσυγχρονιστικές σας ιδέες  σας καθιστούν δημοφιλείς και περιζήτητους στο κοινωνικό περίγυρο. Η αγάπη σας για τα κοινά  μπορεί να σας οδηγήσει στη πολιτική  με διάθεση προσφοράς μέσα από προοδευτικές ιδέες και μεταρρυθμιστικές αλλαγές.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ   Η  ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ :

Άτομα εκκεντρικά , αμφισβητίες , αντιδραστικοί με μεταβαλλόμενες συνεχώς διαθέσεις και αλλαγές κοινωνικού περιβάλλοντος.

Χαρακτηρίζεστε από έλλειψη οργάνωσης και ψυχραιμίας και αυτό έχει επίπτωση  στην υγεία σας γιατί διαταράσσεται η ψυχική σας ισορροπία.

Έλκεστε από περίεργα και με ακραία συμπεριφορά άτομα .

Η απότομη συμπεριφορά σας και τα απρόβλεπτα και ξαφνικά ξεσπάσματα καθιστούν ασταθείς τις σχέσεις σας  οι οποίες διαλύονται ξαφνικά ( κοινωνικές – φιλικές – ερωτικές ).

Σ’ ένα αντρικό χάρτη μπορεί να υποδεικνύει και τα προβλήματα με την μητέρα που ασυνείδητα τα μεταφέρει στη σύζυγο .

ΕΡΜΗΣ – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

Ιδιαίτερα έξυπνα και με ευστροφία άτομα  η έμπνευσή σας και η πρωτοτυπία των σκέψεων και τον ιδεών σας εντυπωσιάζει  του γύρω σας .

Ας μην υποτιμάμε το γεγονός ότι ο Ερμής είναι η ανώτερη οκτάβα του Ουρανού και δημιουργώντας ένα έντονο ενεργειακό πεδίο  μπορεί να εκφραστεί στη θετική του πλευρά χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο  , χαρισματικό και ιδιοφυή μυαλό .

Στην αντίθετη περίπτωση και με αρνητικές επιρροές μπορεί να στρέψει το άτομα στην επιθετικότητα  , την επαναστατικότητα την αδιαλλαξία   την ίντριγκα και στην χειρότερη περίπτωση στη παράνοια.

ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ Η  ΕΞΑΓΩΝΟ :

Πρωτότυποι και δημιουργικοί  με γρήγορη αντίληψη, άριστοι ομιλητές , προοδευτικοί στη σκέψη , με διανοητικές ικανότητες μαγνητίζεται τους γύρω σας  και γίνεστε περιζήτητοι και δημοφιλείς.

Αυτή η θέση μπορεί να δώσει  εξ ίσου καλά τεχνοκράτες και θεωρητικές κατευθύνσεις.

Μπορεί να διαπρέψετε σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με κλάδους της ψυχολογίας , των μαθηματικών καθώς επίσης και των ηλεκτρονικών μέσων.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ  Η  ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ :

Άτομα προκλητικά ,  ανυπόμονα ,νευρικά , με απότομη συμπεριφορά  χωρίς αυτοκυριαρχία εμπλέκεστε εύκολα σε φασαρίες  και καυγάδες  αρνούμενοι να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ασπαστείτε τις απόψεις των άλλων.

Δεν δεχόσαστε τους συμβιβασμούς  και έλκεστε από περιθωριακά άτομα.

Η ανεξάρτητη φύση σας και η ανασφάλειά σας  καθώς και η ανάγκη σας για αλλαγές  είναι η αιτία που οι σχέσεις σας τελειώνουν ξαφνικά ,γρήγορα και άδοξα

Θα πρέπει να μάθετε να κοντρολάρετε την ακραία σας συμπεριφορά και τον τρόπο επικοινωνία σας  πριν επιβαρυνθεί η υγεία σας με αγγειακά προβλήματα και προβλήματα του νευρικού σας συστήματος.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :.

Αυτή η όψη δίνει άτομα γοητευτικά , γενναιόδωρα  ,  με μια προσωπικότητα που μαγνητίζει σχεδόν από την πρώτη ματιά .

Ασυμβίβαστοι καθώς είστε σας κουράζει η δέσμευση  και το ανικανοποίητο του χαρακτήρα σας καθώς και η συσσώρευση εμπειριών σας ωθεί σε εξωσυμβατικές σχέσεις  και συνεχείς αλλαγές συντρόφων.

Η διαφορετικότητα  σας έλκει  γι αυτό επιλέγετε συντρόφους από ‘όλα τα κοινωνικά στρώματα  και λειτουργείτε  χωρίς ταμπού και φραγμούς στον ερωτικό τομέα.

Με την ίδια ακριβώς τακτική λειτουργείτε και σ’ όλες τις σχέσεις ( κοινωνικές – φιλικές – επαγγελματικές  ) όταν σας κουράζουν ή σταματήσουν να σας προκαλούν ενδιαφέρον τις αποβάλλετε από τη ζωή σας.

Με αυτή την όψη έχετε ροπή προς τις εξωσυζυγικές περιπέτειες  με την προϋπόθεση βέβαια ότι συνηγορούν και άλλα στοιχεία του χάρτη σας.

ΣΕ  ΤΡΙΓΩΝΟ  Η  ΕΞΑΓΩΝΟ :

Άτομα ελκυστικά , αισιόδοξα , συναισθηματικά  με ποιότητα αισθητικής και γοητευτικά στις εκφράσεις και στο τρόπο συμπεριφοράς σας αιχμαλωτίζετε και σαγηνεύεται τους γύρω σας.

Επιζητάτε  ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις αν και έλκεστε από περίεργα και εκκεντρικά άτομα εν τούτοις  είστε πολύ τυχεροί στα ερωτικά ζητήματα .

Έχετε καλλιτεχνικές τάσεις που μέσα από την πρωτοτυπία και την πρωτοπορία των ιδεών σας μπορείτε να διακριθείτε.

ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  Η  ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

Ανικανοποίητοι , ασυμβίβαστοι  , φιλελεύθεροι και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά  δύσκολα  ισορροπείτε συναισθηματικά . Με έντονα νευρικά ξεσπάσματα και με διάθεση για ελευθερία και πειραματισμούς είναι δύσκολο να στεριώσετε σε μία σχέση .Η αστάθειά , οι ανορθόδοξες προτιμήσεις  καθώς και η έλξη σας  από παράξενους ανθρώπους σας οδηγούν σε  περιθωριακές ή περιστασιακές σχέσεις  και σ’ ένα γάμο με αμφίβολη διάρκεια.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη σύσταση συνεταιρισμών , τη διαχείριση των οικονομικών σας  και τον εθισμό στα τυχερά παιγνίδια  γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος για ξαφνικές απώλειες.

ΑΡΗΣ – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ  ΣΥΝΟΔΟ :

‘Άτομα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο , αμφισβητίες , με ξεχωριστές δραστηριότητες και εκπληκτικές ικανότητες πρωτοστατείτε σε κοινωνικές αλλαγές.

Η ταχύτητα της σκέψης και της δράσης  με τη ώθηση  του Ουρανού μπορεί να σας οδηγήσει στη χειρότερη εκδοχή να χαθείτε μέσα στο λαβύρινθο του μυαλού και στην καλύτερη να εξελιχθείτε σε ιδιοφυΐα βοηθώντας την κοινωνία και την ανθρωπότητα με νέες ανακαλύψεις.

Σ’ ένα γυναικείο χάρτη που ο Άρης προσδιορίζει τον αγαπημένο δείχνει ατυχίες και απρόβλεπτες καταστάσεις   στις σχέσεις.

Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχεται την υπερβολική ταχύτητα σε όλες τις εκδηλώσεις  σας και ενέργειες γιατί είναι μία πολύ δύσκολη όψη  που μπορεί να δώσει θανατηφόρα ατυχήματα.

ΣΕ  ΤΡΙΓΩΝΟ  Η ΕΞΑΓΩΝΟ :

Οι αρχηγικές τάσεις και οι πρωτοποριακοί στόχοι σας  μαζί με τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα σας  ,σας οπλίζει με  δύναμη και σας χαρίζει επιβλητικότητα.

Έχετε το χάρισμα να ξεσηκώνετε τα πλήθη και να σας ακολουθούν ενάντια στο άδικο και στο κατεστημένο  ακόμη και αν οι στόχοι σας είναι ανέφικτοι.

Σ΄ ΄ένα γυναικείο χάρτη δίνει εύνοια στις σχέσεις με το αντίθετο φύλλο και ειδικότερα με τον αγαπημένο σας.

Σ’ ένα  αντρικό χάρτη δίνει δύναμη ,θέσεις εξουσίας , επιστήμονες και επαγγέλματα που σχετίζονται με την αεροπορία.

ΣΕ  ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  Η  ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

Επιθετικοί ,προκλητικοί και εκρηκτικοί δεν αργείτε να βρεθείτε και να μπλέξετε σε περίεργες και παράξενες καταστάσεις.. Μπορείτε εύκολα να γίνετε έρμαιο της ανυπομονησίας , της εκρηκτικότητας και των αρχηγικών σας τάσεων και να οδηγηθείτε σε περιθωριακές και αναρχικές ομάδες και στη χειρότερη περίπτωση σε εγκληματικές ενέργειες.

Αναζητάτε συνεχώς να εκτονώσετε την ορμή σας και το εκρηκτικό ταμπεραμέντό σας και αυτό σας ωθεί να έχετε αμφιλεγόμενες και ασύμβατες ερωτικές – σεξουαλικές εμπειρίες.

ΔΙΑΣ  – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

Άτομα ανεξάρτητα , με πείσμα , αισιοδοξία και τάσεις επεκτατικότητας και υπερβολής , η όψη αυτή σας δίνει καλλιτεχνικά ταλέντα και σας στρέφει σε αναζητήσεις νέων ιδεών και γνώσεων προκειμένου  να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

Αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά δίνοντας έναν άνθρωπο ακριβοδίκαιο , με φιλανθρωπική προσφορά  και εκσυγχρονιστικές ιδέες.

Είναι όμως τα ίδιο εύκολο να λειτουργήσει αρνητικά , να φανατίζεστε χωρίς λόγο και αιτία και να εμπλακείτε σε αναρχικές ομάδες ή να  βρείτε διέξοδο στρεφόμενοι  προς τυχοδιωκτικές συμπεριφορές .

ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ  Η ΕΞΑΓΩΝΟ :

Η αποφασιστικότητά σας , ο δυναμισμός σας , η ισχυρή προσωπικότητά σας και η αυξημένη ευφυΐα σας δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστημονικές κατευθύνσεις και τεχνολογικά επιτεύγματα.  Καινοτόμοι και με έντονο μαγνητισμό είναι πολύ εύκολο να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Ο αποκρυφισμός , η μεταφυσική , τα ταξίδια και η αστρολογία είναι μέσα στο φάσμα των ενδιαφερόντων σας.

ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  Η  ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

Ιδιόρρυθμοι και εγωκεντρικοί  , θέλετε πάντα να ξεχωρίζετε και να τραβάτε τα βλέμματα των άλλων. Η δογματική σας συμπεριφορά και η ανεξάρτητη φύση σας μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σας σε αναρχικές καταστάσεις.

Προιονίζονται δυσκολίες και αναπάντεχα γεγονότα , σκάνδαλα , εκρηκτικοί χωρισμοί και οικονομικές καταστροφές.

Θα πρέπει για να καταφέρετε να υπερβείτε τον εαυτό σας να συνειδητοποιήσετε  και να παραδεχτείτε τα λάθη σας.

ΚΡΟΝΟΣ  – ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

Είναι μια πολύ δύσκολη όψη που εκφράζεται με έλλειψη αυτοελέγχου , αμφισβητήσεων και ταλαιπωριών που σας αναγκάζει να πελαγοδρομείτε  ανάμεσα στο χθες  ( συντήρηση ) και το αύριο( εξέλιξη ) κατά συνέπεια σας εγκλωβίζει σε μια διαρκή εσωτερική πάλη. Αυτό πολλές φορές σας αποδυναμώνει και σας δημιουργεί καταθλιπτικές τάσεις.

Έχετε οργανωτικές ικανότητες και υπάρχει η δυνατότητα αναγνώρισης και κοινωνικής – επαγγελματικής ανόδου αν καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχικά και να ανακαλύψετε το σωστό δρόμο προς την εξέλιξη σας.

ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ  Η  ΕΞΑΓΩΝΟ :

Άτομα με υπομονή και επιμονή , με καθαρή σκέψη , φαντασία και έντονη διορατικότητα προς το μέλλον και τις εξελίξεις που διαφαίνονται. Υπάρχει η δυνατότητα να διαπρέψετε επαγγελματικά και να αποκτήσετε υλικά αγαθά

ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

Η βία , η επιθετικότητα  και η προσπάθεια σας να επιβληθείτε με κάθε τρόπο σας φέρνει διαρκώς μπροστά σε απρόοπτα γεγονότα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Κάθε τι περίεργο και εκκεντρικό σας παρασύρει και σας οδηγεί σε λάθος δρόμους και πολλές φορές μπορείτε να οδηγηθείτε στην απομόνωση και να εκδηλώσετε μορφές παράνοιας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  – ΟΥΡΑΝΟΣ  :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

Η όψη αυτή πραγματοποιείτε κάθε 171 χρόνια και κατά συνέπεια προσδιορίζει περισσότερο γεγονότα που αφορούν επιστημονικές εφευρέσεις

Στα άτομα δίνει διαίσθηση και δύσκολη προσαρμογή στην πραγματικότητα καθώς η φαντασία σας αποπροσανατολίζει και σας δημιουργεί καταπιεστικές καταστάσεις.

Έχετε ταλέντα και διανοητικές ικανότητες που αν καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από όσα σας βαραίνουν μπορείτε να συνεισφέρετε και στον εαυτό σας και στην κοινωνία.

ΣΕ  ΤΡΙΓΩΝΟ  Η  ΕΞΑΓΩΝΟ :

Άτομα με έμπνευση  , φαντασία , υγιή ψυχισμό και ιδανικά μπορείτε να διαπρέψετε και να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τις μοντέρνες ιδέες σας  και την προχωρημένη αντίληψη σας.

Η αστρολογία  και η μεταφυσική είναι κλάδοι που σας ταιριάζουν και σας βοηθούν να εξελιχθείτε και να προσφέρετε τις γνώσεις σας.

ΣΕ  ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  Η  ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

Συνδυαζόμενες οι ιδιότητες του Ουρανού με τις ιδιότητες του Ποσειδώνα οδηγεί τα άτομα κάτω από το βάρος των φαντασιώσεων , των νευρικών εντάσεων  και των ηγετικών τάσεων να εμπλέκονται  σε περίεργες καταστάσεις με τραγικές πολλές φορές καταλήξεις.

Θεωρείται τον εαυτό σας σωτήρες και νομίζοντας πως οι ικανότητες σας είναι μοναδικές και αναμφισβήτητες προσπαθείτε να σώσετε τον κόσμο και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Αυτό σας δημιουργική νευρικές υπερεντάσεις και μπορεί να σας οδηγήσει στην εμπλοκή σε περίεργες περιθωριακές ή αναρχικές ομάδες.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  –  ΟΥΡΑΝΟΣ :

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ :

Η όψη αυτή πραγματοποιείται κάθε 115 χρόνια  και προσδιορίζει καταστάσεις που αφορούν άτομα συγκεκριμένης γενιάς.

Εδώ με αυτή την όψη γίνεστε εκδικητικοί και λειτουργείτε ανάλογα με την περίπτωση πότε σαν θύματα και πότε σαν θύτες.

Φανατισμός ,αρχηγικές τάσεις και άναρχες εκδηλώσεις σκέψεων και πράξεων σας δημιουργούν έντονα προβλήματα στο ψυχισμό σας.

ΣΕ  ΤΡΙΓΩΝΟ  Η  ΕΞΑΓΩΝΟ :

Οι γνώσεις σας , οι πρωτοποριακές και πρωτότυπες ιδέες και η έντονη πνευματικότητά σας μαγνητίζουν και έλκουν τους γύρω σας .

Είτε στραφείτε προς την έρευνα είτε μέσα από τις ικανότητας που διαθέτετε επιλέξετε το δύσκολο δρόμο της καθοδήγησης ένα είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε  και θα αναγνωρισθεί το έργο σας και η προσφορά σας.

ΣΕ  ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  Η  ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

Προκλητικοί , αντικοινωνικοί προκαλείται διαρκώς το κοινωνικό περίγυρο και ενίοτε και τον ίδιο τον εαυτό σας.

Η άσχημη και προκλητική σας συμπεριφορά δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας.

Θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ρου μέτρου πριν δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία σας κυρίως ψυχολογικής φύσεως.

astrolife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here