Οι όψεις του Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη

0
7

Πλούτωνας σύνοδος Ήλιος: Το άτομο έχει έντονη διάθεση να τροποποιεί κάθε τι παλιό ή να ξαναρχίσει κάτω από νέες ιδέες οτιδήποτε το ενοχλεί.

Πλούτωνας σύνοδος Σελήνη: Οι συγκινήσεις  του ατόμου είναι  πολύ έντονες αλλά  συχνά  μένουν κρυφές. Ο τρόπος  που εκδηλώνεται είναι περίεργος συνδυάζοντας την ηρεμία και την έκρηξη ταυτόχρονα. για θέματα που το ενδιαφέρουν άμεσα, δείχνει  φανατισμό. Τα αισθήματα και οι επιθυμίες του ατόμου, μπορεί  να είναι τόσο επιτακτικά ώστε  να ενεργεί ενάντια στις κρίσεις και τη λογική του. Οι προσωπικές σχέσεις είναι βαθιές συναισθηματικά, γεμάτες πάθη και συχνά θυελλώδεις και σκληρές.

Πλούτωνας σύνοδος Ερμής: Το άτομο  μπορεί με μεγάλη άνεση  να ξεφεύγει από τα προβλήματά του δίνοντας στον εαυτό του λύσεις και ανανεώνοντας τις ιδέες ή σκέψεις του.

Πλούτωνας σύνοδος Αφροδίτη: Η αισθηματικότητα του ατόμου συχνά αλλάζει και δέχεται πολλές νέες εμπειρίες. Ανακατατάξεις και νέες αρχές. Το άτομο έχει την ικανότητα  να ανακαλύπτει νέους τρόπους στις συνεργασίες, στους συνεταιρισμούς του και στις προσωπικές σχέσεις του.

Πλούτωνας σύνοδος  Άρης: Το άτομο είναι φιλόδοξο με αίσθημα ευθύνης και πολλές δυνατότητες. Δουλεύει   πολύ     σκληρά  και  μάχεται    κατά  παντός  εμποδίου. Δυσκολεύεται όμως, να εκφραστεί συναισθηματικά τείνοντας να χρησιμοποιεί τις  ερωτικές ικανότητες για να εκπληρώσει τις ανάγκες του. Βοηθά στην επίλυση  των  προβλημάτων   των  άλλων, αλλά συχνά γίνεται απαιτητικό, ειδικά όταν ενεργεί για την οικονομική ή επαγγελματική του άνοδο. οικονομική ή επαγγελματική του άνοδο.

Πλούτωνας σύνοδος Δίας: Το άτομο έχει πολλές δυνάμεις και φιλοδοξίες με υψηλούς σκοπούς και γενικά, είναι ανυπόμονο. Είναι ευαίσθητο, αποκτά δημοσιότητα, έχει ικανότητες διοίκησης. Ελκύει πετυχημένα άτομα και αναζητά σύντροφο με χαρακτήρα δυνατό και κατανόηση. Πρέπει όμως, να δέχεται τις εντολές που ξέρει ότι είναι σωστές για την επαγγελματική και προσωπική του εξέλιξη,  χωρίς αντίδραση.

Πλούτωνας σύνοδος Κρόνος: Χαρακτήρας δύσπιστος προς τα κοινωνικά θέματα και στόχους. Το άτομο έχει την τάση να βρίσκει λάθη και ανειλικρινείς ενέργειες σε κοινωνικά επιτεύγματα. Διαθέτει ευθύς τρόπους στην ομιλία, είναι άκαμπτο, δύσκολο και συχνά απρόθυμο στην εκδήλωση των τελείως προσωπικών αισθημάτων και σκέψεών του.

Πλούτωνας σύνοδος Ουρανός: Τα μυστικά έχουν ένα σύντομο κύκλο ζωής, όμως για το άτομο έχουν τόσο χρόνο, όσο να ανοιγοκλείσεις τα μάτια. Διαθέτει διόραση, ψυχολογία με συναισθηματικές εντάσεις και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να προτιμά να κρατά σε απόσταση τους άλλους, παρά να τους επεξεργάζεται. Τίποτα δεν διέρχεται από πάνω του χωρίς να αναλυθεί εσωτερικά για να συνεχίσει το δρόμο του. Οι αναλυτικές δυνάμεις του είναι πολύ μεγάλες και θαυμάσιες και του αρέσει να ενασχολείται με την εσωτερική του ανάπτυξη.

Πλούτωνας σύνοδος Ποσειδώνας: Το άτομο θα ζήσει αλλαγές στη συμπεριφορά και στην συνείδηση στον κόσμο, που μπορεί να είναι πολιτικά ή κοινωνικά. Τείνει σε αναθεωρήσεις των παλιών κοινωνικών και πνευματικών εννοιών του παρελθόντος με νέες. Μπορεί να ασχοληθεί αποτελεσματικά σε σημαντικές αλλαγές εντάσσοντας τον εαυτό του σε σύνολα ανθρώπων με καθορισμένους στόχους, πχ σωματεία, σύλλογοι κλπ.

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας: Το άτομο έχει την ικανότητα να διασπά τους κατεστημένους νόμους. Το χαρακτηρίζει η απελευθέρωση. Υπάρχει η τάση  να δημιουργεί δεσμούς χωρίς  καταπίεση και όρους. Αν κάτι δεν του αρέσει, πολύ εύκολα το τροποποιεί ή το καταστρέφει.

Πλούτωνας εξάγωνο Σελήνη: Το άτομο έχει δημιουργική φαντασία, και το διακρίνει η σωστή κρίση και οι απόκρυφες ικανότητες.

Πλούτωνας εξάγωνο Ερμής: Άνετη σύλληψη και έκφραση των ιδεών.  Τάση για ανώτερη μόρφωση. Σοβαρές εμπειρίες από τις επαφές με το κοινωνικό σύνολο, επικοινωνιακό επίπεδο σε πολύ καλή κατάσταση. Κλίση για επαγγέλματα που συσχετίζονται με τη μόρφωση και γενικά με το βιβλίο.

Πλούτωνας εξάγωνο Αφροδίτη: Το άτομο αγαπά βαθιά  με πάθος και αφοσίωση. Συχνά γίνεται το μοιραίο πρόσωπο στις συναισθηματικές σχέσεις ή ασκεί περίεργη καταπιεστική ελκυστική ένταση. Επιδρά  ισχυρά συναισθηματικά στους άλλους, ιδιαίτερα σε πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Μερικές φορές αυτή η ικανότητα το οδηγεί στο να μεταχειριστεί τους άλλους προς όφελός του.

Πλούτωνας εξάγωνο Άρης: Το άτομο έχει ισχυρή αίσθηση αποστολής και ενστικτωδώς γνωρίζει ότι για να επιτύχει  κανείς οτιδήποτε  μεγάλο πρέπει να εξαλείψει τις περιττές δραστηριότητες  και να δοθεί ολοκληρωτικά  στον στόχο που επιθυμεί να κατορθώσει. Ο ζήλος, ο ενθουσιασμός και η κατανόηση του σκοπού θα του επιτρέψουν να φθάσει  στην επιτυχία και στην εκπλήρωση  εκείνου στο οποίο  στοχεύει. Έχει  μία ισχυρή θέληση και συνήθως προχωρά ήρεμα και προσεκτικά.

Πλούτωνας εξάγωνο Δίας: Το άτομο θα αποκτήσει πολλά πλούτη αλλά σε προχωρημένη ηλικία. Έχει ταλέντο εκπαίδευσης και συχνά ερευνά θέματα αποκρυφισμού.

Πλούτωνας εξάγωνο Κρόνος: Το άτομο, κατά τη διάρκεια της ζωής του θα αποκτήσετε σημαντική ακίνητη περιουσία. Έχει έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική, με την οποία θα ασχοληθεί ενεργά και θα αγωνιστεί για τις πολιτικές θέσεις του.

Πλούτωνας εξάγωνο Ουρανός: Ανεπτυγμένη ευφυΐα, άρτια τεχνική της σκέψης. Το άτομο χαρακτηρίζεται  από τάσεις αναμόρφωσης, δυναμικό  και ανταγωνιστικό πνεύμα και δεσποτισμό  στις απόψεις του. Προσωπικότητα που τείνει προς τις μεταρρυθμίσεις  επιδρώντας στα άτομα γύρω του προκαλώντας πρόοδο, σημαντικές αλλαγές και εποικοδομητικά έργα.

Πλούτωνας εξάγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο έχει την επίγνωση του «Ιδανικού». Η καλοσύνη, η φιλανθρωπία, η φιλευσπλαχνία είναι κύρια χαρακτηριστικά του αλλά και ταυτόχρονα σκοποί στη ζωή του. Ικανότητες  για έρευνα  των θετικών επιστημών, της χημείας, της βιολογίας, της φυσικής. Ενόραση, ικανότητα τηλεπάθειας, εσωτερικές δυνάμεις, διαίσθηση.

Πλούτωνας τετράγωνο Ήλιος: Το άτομο  υποφέρει από εσωτερικές εντάσεις  και δυσκολεύεται να εκφράσει αυτά   που θέλει. Οι σχέσεις του είναι τεταμένες και θυμίζουν εμπόλεμη κατάσταση. Δεν συμβιβάζεται, δεν είναι μετριοπαθή κι αντιμετωπίζει τους άλλους  με αμυντική συμπεριφορά. Η ακραία κρίση του, οδηγεί συχνά τις ενέργειές του σε λάθος δρόμο.

Πλούτωνας τετράγωνο Σελήνη: Το άτομο έχει έντονες επιθυμίες κι αισθήματα. Οι προσωπικές σχέσεις του είναι βαθιά συναισθηματικές, γεμάτες πάθος και συχνά βίαιες και οδυνηρές. Υπάρχουν ισχυροί μαγνητικοί δεσμοί  ανάμεσα στο άτομο και στα  πρόσωπα που το ενδιαφέρουν. Έχει την τάση να προσκολλάται συναισθηματικά στις σχέσεις του. Συχνά, ενεργεί χωρίς λογική με περιοδικές  εκρήξεις. Το άτομο  πρέπει να απελευθερωθεί  από το παρελθόν του.

Πλούτωνας τετράγωνο Ερμής: Η όψη  αυτή δίνει άσχημο νευρικό σύστημα, μεταβολισμό με προβλήματα και DNA με ελαττωματικές εντολές. Συχνά, η σκέψη βρίσκεται σε αδιέξοδο από την εξαντλητική λειτουργία του μυαλού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δύσκολη αυτοέκφραση του ατόμου.

Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη: Το άτομο νοιώθει συναισθηματική ανεπάρκεια, απομόνωση και έχει την εντύπωση ότι είναι ανεπιθύμητο. Συχνά, εκδηλώνει  έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του και έντονη τάση για συναισθηματική ιδιοκτησία. Πιθανότατα να στερηθεί κατά τη διάρκεια της ζωής αγαπημένα πρόσωπα.

Πλούτωνας τετράγωνο Άρης:  Διάθεση του ατόμου να δουλέψει σκληρά για τις ιδέες και τους στόχους του. Τα αποτελέσματα των ενεργειών του δεν φέρνουν πάντα την επιτυχία. Μεγάλη φαντασία. Εσωτερικοί φόβοι που προκαλούν μανίες ή διάφορα ψυχικά νοσήματα. Ερωτισμός παρά φύση.

Πλούτωνας τετράγωνο Δίας: Μεγάλη και βίαιη επιθυμία για απομάκρυνση από τις παραδοσιακές συνθήκες ζωής. Πολλές φορές, το άτομο δεσμεύεται από μόνο του με σοβαρούς περιορισμούς.

Πλούτωνας τετράγωνο Κρόνος: Εδώ, παρουσιάζεται το τμήμα της σκέψης του ατόμου που πειθαρχεί, αναζητά το σεβασμό και το κύρος, που το κάνει μοναχικό, ασυντρόφευτο, απόμακρο, απομονωμένο και απόμερο το οποίο όμως συγκρούεται, διαμάχεται και δημιουργεί αντιθέσεις μαζί με το πεπρωμένο, το κάρμα και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται, την επιδεξιότητα στο να παράγει, να μετασχηματίζει  τον εαυτό του και τους άλλους γύρω του.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός: Το πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσει και να ξεπεράσει το άτομο, είναι ότι συχνά γίνεται ανατρεπτικό, νευρικό και κρατά ανυπόμονη στάση. Η απουσία της συναισθηματικής ασφάλειας ίσως δημιουργήσει δυσκολίες σε κάποιους τομείς που συνδέονται με τα βαθιά συναισθήματα. Αν όμως μπορέσει και ελέγξει και διοχετεύσει αυτή την δυναμική ενέργεια ίσως μπορέσει να επιτύχει ένα σημαντικό μετασχηματισμό στη ζωή του.

Πλούτωνας τετράγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο αντιμετωπίζει προβλήματα με το υποσυνείδητο και τη φαντασία του. Συχνές περίοδοι στη ζωή με καταθλίψεις και ανασφάλειες.

Πλούτωνας τρίγωνο Ήλιος: Το άτομο χαρακτηρίζεται από μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Οι δυνατότητές του είναι ισχυρές και γενικά θα επιτύχει τους στόχους του. Γεννημένο με ηγετικά χαρίσματα, συχνά τροποποιεί το κατεστημένο όπου δεν του αρέσει. Διαθέτει μεγάλο προσωπικό μαγνητισμό τον οποίο εκμεταλλεύεται στο να κατευθύνει τους άλλους επιλύνοντας τα προβλήματά τους.

Πλούτωνας τρίγωνο Σελήνη: Πολλές και βίαιες αλλαγές  σε γεγονότα και έργα που γενικά,  είναι για το όφελος του ατόμου. Αγάπη για τη ζωή, τεράστια εσωτερική δύναμη για την αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων και προβλημάτων, αίσθημα του «βάρους» της ζωής, δημιουργία προσωπικών νόμων. Έντονη και σταθερή αίσθηση του προορισμού   της ζωής. Υλοποίηση της έννοιας «Ιδέα» και «Αποστολής» με τη μορφή του μοιραίου.

Πλούτωνας τρίγωνο Ερμής: Μία όψη δύσκολη που επηρεάζει τη νόηση και την πρακτική εξυπνάδα. Το άτομο έχει βαθύ και αναλυτικό τρόπο σκέψης. Τάση και διαθέσεις για ανανεωμένες σκέψεις.

Πλούτωνας τρίγωνο Αφροδίτη: Οι συνεργασίες του ατόμου βασίζονται περισσότερο   σε νέες μεθόδους και τρόπους. Η επιτυχία έρχεται μετά  από πολλές αλλαγές και ενάρξεις στο χώρο της εργασίας.
Συναισθηματική έκφραση περιορισμένη. Το άτομο δεν μπορεί να διατυπώσει με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Πλούτωνας τρίγωνο Άρης: Τα κρυφά ταλέντα και η μυστική δύναμη της προσωπικότητας του ατόμου εκδηλώνονται με σωστές κινήσεις και ενέργειες. Μάχεται και γενικά βρίσκεται σε συνεχόμενη δράση που όμως σχεδόν δεν είναι φανερή στους άλλους γύρω του.

Πλούτωνας τρίγωνο Δίας: Το άτομο  έχει ευαισθησία  στην πλατύτερη κοινωνική  επίδραση ενός σχεδίου του  δίνει τη δυνατότητα να διακρίνει  τις καλές ευκαιρίες και να κάνει επιτυχημένες  προσπάθειες. Είναι πιθανό  να φθάσει σε ένα υψηλό επίπεδο επιτυχίας και καριέρας.

Πλούτωνας τρίγωνο Κρόνος: Μεγάλη ιδέα της προσφοράς  στην ανθρωπότητα που μπορεί  να κοστίσει πολύ και να απαιτήσει θυσίες ή ακόμα και τη ζωή του ατόμου, το οποίο αφοσιώνεται ολόψυχα σε κάποια υπόθεση, χωρίς  να ενδιαφέρεται  για κάτι άλλο παράλληλα. Ο αυστηρός και απόλυτος τρόπος που προσεγγίζει  τις καταστάσεις  είναι ακατανόητος για τους άλλους γύρω του και συχνά από αυτή την τακτική δεν έχει βοήθεια  σε διάφορα θέματα που το απασχολούν. Η μεγάλη εσωτερική ικανότητα κι η διάθεση για αυταπάρνηση το ωθούν να ξεπερνάτε τα εμπόδια που συναντά στη ζωή του. Κληρονομική προδιάθεση του οργανισμού για διάφορες ασθένειες.

Πλούτωνας τρίγωνο Ουρανός: Το άτομο έχει συχνά αναστατώσεις και εκρήξεις σε σοβαρά θέματα της ζωής του. Όμως αυτό φαίνεται πως προκαλεί θετικούς μετασχηματισμούς σε σημαντικούς τομείς ή αποφάσεις.

Πλούτωνας τρίγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο δείχνει να έχει έντονη ψυχική ζωή με δυνατότητα για βαθυστόχαστες εμπειρίες πνευματικής φύσης. Ίσως να περιπλεχθεί σε  παραψυχολογικές έρευνες καθώς χρειάζεται να κατανοήσει τις εργασίες του υποσυνειδήτου και τα δυναμικά της προσωπικότητας. Μεγάλες μυστικιστικές αντιλήψεις πιθανά να ενεργοποιηθούν και να θα αναζητήσει συστηματικά σχετικές καταξιωμένες γνώσεις.

Πλούτωνας αντίθεση Ήλιος: Η όψη αυτή δίνει στο άτομο ισχυρή θέληση, αλλά και ισχυρογνώμονα χαρακτήρα με συνεχόμενη αμυντική στάση, έναντι των άλλων. Η ανασφάλεια το οδηγεί σε μετασχηματισμούς του ΕΓΩ ή σε αναζητήσεις άλλων περιβαλλόντων που ουσιαστικά θα βοηθήσουν να ξεφύγει από τον εαυτό του. Είναι καχύποπτο και χωρίς αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίρνει μόνο τις αποφάσεις ειδικά για ουσιαστικά ζητήματα.

Πλούτωνας αντίθεση Σελήνη: Πολλές  ψυχολογικές μεταβολές. Το άτομο  αναστατώνεται πολύ εύκολα, συχνά  υποχρεώνεται από τα γεγονότα της ζωής να αλλάζει τρόπους και πορεία. Ευαίσθητος μεταβολισμός. Πιθανές κακές εμπειρίες από τη μητέρα.

Πλούτωνας αντίθεση Ερμής: Δύσκολη ανανέωση της σκέψης. Βίαιη κι εκρηκτική συμπεριφορά. Νευρική υπερένταση. Το άτομο  ποτέ δεν ικανοποιείται  με την επιφανειακή όψη  των πραγμάτων και πάντα ψάχνει κάτω   από την επιφάνεια για τις βαθύτερες αιτίες και τα κρυμμένα κίνητρα. Έχει διεισδυτικό κι αναλυτικό νου, ερευνά και αναζητά την εξακρίβωση. Ενδιαφέρεται για τον ανθρώπινο ψυχισμό, έλκεται απ’ το μυστήριο, διαθέτει ταλέντο συγγραφικής και πείθει εύκολα τους άλλους  για τις απόψεις του.

Πλούτωνας αντίθεση Αφροδίτη: Το άτομο έχει τάσεις κατοχής και ζήλιας και συχνά μένει μόνο χωρίς τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σε σχέσεις που έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια αντιμετωπίζει προβλήματα για τα υλικά αποκτήματα ή χρήματα ενώ οι απαιτήσεις που εκδηλώνει για τους γύρω του είναι μεγάλες. Δεν εμπιστεύεται   τους φίλους του και δεν συνεργάζεται εύκολα. Έχει συγκεκριμένες  νοοτροπίες και δεν διατηρεί  συναισθηματικές συνδέσεις με άτομα του επαγγελματικού του χώρου.

Πλούτωνας αντίθεση Άρης: Το άτομο πρέπει να εναρμονίζεται επαγγελματικά και να συνεργάζεται  αρμονικά, χωρίς να κατευθύνεται πάντα, από τις φιλοδοξίες. Είναι πολύ δυναμικό και δεν επιτρέπει τίποτα να σταθεί στο δρόμο του προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του. Χαρακτήρας απόλυτος και ισχυρογνώμων.

Πλούτωνας αντίθεση Δίας: Επικίνδυνη σχέση που βαραίνει το υποσυνείδητο του ατόμου. Βίαιες κι έντονες  εκρηκτικές τάσεις  το φέρνουν σε αντίθεση με το περιβάλλον του, δημιουργώντας έτσι αναρχία. Μεγάλη εσωτερική ανωριμότητα. Παράλογες απαιτήσεις και συγκρούσεις με το κοινωνικό κατεστημένο. Το άτομο θα θέσει υψηλούς στόχους στη ζωή και πιθανά να μπορέσει να τους ολοκληρώσει, φθάνοντας έτσι σε σημαντικές κι επικερδείς θέσεις στη ζωή.

Πλούτωνας αντίθεση Κρόνος: Το άτομο είναι πολύ ευερέθιστο και τείνει να κρατά την ευπάθειά του κρυμμένη από άλλους. Προσπαθεί σκληρά να αποφύγει την προσωπική αντιμετώπιση των ευαίσθητων ζητημάτων. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ σταθερό σχετικά με αυτό. Οι περιοχές όπου είναι επισφαλές σπάνια έχουν λαμβάνουν μεγάλη επέκταση και σκληρότητα. Η σοβαρή εξωτερική του έκφραση καλύπτει τα τρυφερά συναισθήματά του. Τα καθήκοντα και οι ευθύνες πιθανά το κρατούν μακριά από ευκαιρίες για αλλαγή και εσωτερική επέκταση.

Πλούτωνας αντίθεση Ουρανός: Το άτομο έχει καταστροφικές τάσεις.

Πλούτωνας αντίθεση Ποσειδώνας: Το άτομο αντιμετωπίζει προβλήματα με το υποσυνείδητο και τη φαντασία του. Συχνές περίοδοι στη ζωή με καταθλίψεις και ανασφάλειες.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here