Οι όψεις του Ουρανού στο γενέθλιο χάρτη

0
9

Ουρανός σύνοδος Ήλιος: Χαρακτήρας  ανεξάρτητος,  πρωτοποριακός,  ενδιαφέρον, εντυπωσιακός, μαγνητικός και έντονα  επαναστατικός. Το άτομο  είναι ανυπόμονο και αυθόρμητο στις ενέργειες και στην αυτοέκφρασή του. Έχει κλίση σε επαγγέλματα επιστημονικά ή υψηλής τεχνολογίας.

Ουρανός σύνοδος Σελήνη: Η ικανότητα  για συναισθηματική  ανταπόκριση και αμοιβαιότητα είναι περιστασιακή και έντονη. Το άτομο επιζητά ασυνήθιστες, ασυμβίβαστες και εκκεντρικές καταστάσεις ή τρόπους λειτουργίας. Προβλήματα ρήξης στον οικογενειακό χώρο και   στις κοινωνικές σχέσεις από την ανεξάρτητη συμπεριφορά.

Ουρανός σύνοδος Ερμής: Το άτομο διαθέτει μεγάλη εξυπνάδα, ερευνητικό πνεύμα, κλίση για τη μελέτη και την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων. Ταλέντο στις φυσικές επιστήμες, τα μαθηματικά, τη φυσική, την αστρονομία, την ηλεκτρολογία. Συχνά, η όψη αυτή δίνει τη κλίση για μελέτη και έρευνα των απόκρυφων επιστημών, της αστρολογίας και της αρχαιολογίας.

Ουρανός σύνοδος Αφροδίτη: Οι ιδέες του ατόμου για τον έρωτα, στις κλειστές προσωπικές σχέσεις είναι ιδιόρρυθμες και συναρπαστικές. Το άτομο προσελκύεται από περίεργες καταστάσεις και ανθρώπους. Είναι ελκυστικό και μαγνητικό.

Ουρανός σύνοδος Άρης: Τάση για πολλά ατυχήματα. Ο γάμος θα οδηγηθεί σε διαζύγιο. Ρήξεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ουρανός σύνοδος Δίας: Το άτομο περιμένει πολλά από το μέλλον, έχει διαίσθηση και γρήγορη  σκέψη. Είναι δίκαιο,  γενναιόδωρο,  δημιουργικό,  εφευρετικό και αφομοιώνει  εύκολα  οποιαδήποτε  γνώση  και εμπειρία. Εκτιμά τη γνώση και είναι πολύ ανεκτικό στις σχέσεις του με τους άλλους.

Ουρανός σύνοδος Κρόνος: Το άτομο έχει κάθε ικανότητα να κάνει πράξη τις πολλές δημιουργικές ιδέες του. Οι επαγγελματικές δυνατότητές είναι απεριόριστες, δεν φοβάται τις  ευθύνες και νοιώθει συχνά εσωτερικές εντάσεις που προκαλούν ανησυχίες. Είναι συνεχώς σε ετοιμότητα, παραμένει ψυχρός και συστηματικός στις  δύσκολες καταστάσεις, ενεργεί ενστικτωδώς και διακόπτει επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις όταν δεν αισθάνεται ασφάλεια.

Ουρανός σύνοδος Ποσειδώνας: Το άτομο διαθέτει  μεγάλη φαντασία και ασυνήθιστα υψηλό βαθμό ευαισθησίας. Ασταθής και γεμάτος εμπνεύσεις χαρακτήρας. Ασυνήθιστες κλίσεις και ιδέες σε θέματα τέχνης, μουσικής, θρησκείας και  ψυχικών αναπτύξεων. Οι συνεργασίες του ατόμου είναι παράξενες, εκκεντρικές και πρωτότυπες.

Ουρανός σύνοδος Πλούτωνας: Τα μυστικά έχουν ένα σύντομο κύκλο ζωής, όμως για το άτομο έχουν τόσο χρόνο, όσο να ανοιγοκλείσεις τα μάτια. Διαθέτει διόραση, ψυχολογία με συναισθηματικές εντάσεις και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να προτιμά να κρατά σε απόσταση τους άλλους, παρά να τους επεξεργάζεται. Τίποτα δεν διέρχεται από πάνω του χωρίς να αναλυθεί εσωτερικά για να συνεχίσει το δρόμο του. Οι αναλυτικές δυνάμεις του είναι πολύ μεγάλες και θαυμάσιες και του αρέσει να ενασχολείται με την εσωτερική του ανάπτυξη.

Ουρανός εξάγωνο Ήλιος: Άτομο με χαρακτήρα ανεξάρτητο και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Εκκεντρικότητα  και έλξη για πρωτότυπα και νέα θέματα. Περίεργη και ανεξήγητη επιβολή στις μάζες.

Ουρανός εξάγωνο Σελήνη: Το άτομο  συχνά στη ζωή του θα πάρει βοήθεια κάθε φύσης, από φιλικά πρόσωπα. Έχει σταθερές πολιτικές, κοινωνικές αντιλήψεις. Οι ενασχολήσεις του συχνά, στρέφονται στο χώρο της πολιτικής, όπου γίνεται πολύ δημοφιλή.

Ουρανός εξάγωνο Ερμής: Το άτομο είναι εύθυμο, έξυπνο, δεν αντέχει τη μονοτονία, έχει προοδευτικό και επιστημονικό μυαλό,  με κλίσεις  για  τη καλλιτεχνία αλλά με αδυναμία να συγκεντρωθεί.

Ουρανός εξάγωνο Αφροδίτη: Γενετήσια   ορμή σημαντικά  αυξημένη.  Ερωτικοί   και συναισθηματικοί δεσμοί έχουν γρήγορη και σχεδόν επιπόλαια  εξέλιξη. Υπερβολικός ρομαντισμός, ευμεταβλητότητα και αστάθεια στον συναισθηματικό τομέα. Καλλιτεχνικές τάσεις, ειδικά   της ρυθμικής και της μουσικής, παρουσιάζονται συχνά.

Ουρανός εξάγωνο Άρης: Το άτομο έχει την τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Έχει μεγάλη πεποίθηση και δυναμικότητα. Επιβάλλεται εύκολα στους άλλους. Επαγγελματική κλίση σε εργασίες που συσχετίζονται με τη διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Ουρανός εξάγωνο Δίας: Πρωτοτυπία και  ευρύτητα πνεύματος. Άτομο διαισθητικό με θέληση και τάσεις  για αναμόρφωση. Αγάπη για οτιδήποτε το απόκρυφο, τη φιλοσοφία, το μυστικισμό. Ευγενικός και παράξενος χαρακτήρας.

Ουρανός εξάγωνο Κρόνος: Προδιάθεση για συγκέντρωση και εμβάθυνση. Χαρακτήρας σοβαρός με ώριμη και ακριβή σκέψη.
Το άτομο έχει πρόσβαση για σοβαρά και υψηλά καθήκοντα στην κοινωνία και στον επαγγελματικό χώρο. Αναλυτικό και σωστό πνεύμα. Αγάπη για τα μαθηματικά και την αστρονομία. Το άτομο σε όλη του τη συμπεριφορά δείχνει πρωτοβουλία, δύναμη θέλησης, υπομονή και προσοχή. Ευνοείται η διοικητική ικανότητα και η επιστημονική εργασία.

Ουρανός εξάγωνο Ποσειδώνας: Διάθεση  ηγεσίας και πρακτικής  εφαρμογής  των θεωριών. Το άτομο θα εκτελέσει τους στόχους της ζωής του, με ασυνήθιστη δύναμη επιβολής.  Στον επαγγελματικό χώρο  θα ασχοληθεί με επιστημονικές έρευνες ή θα συνταιριάξει τα επιτεύγματα της επιστήμης με τη φύση της εργασίας.

Ουρανός εξάγωνο Πλούτωνας: Ανεπτυγμένη ευφυΐα, άρτια τεχνική της σκέψης. Το άτομο χαρακτηρίζεται  από τάσεις αναμόρφωσης, δυναμικό  και ανταγωνιστικό πνεύμα και δεσποτισμό  στις απόψεις του. Προσωπικότητα που τείνει προς τις μεταρρυθμίσεις  επιδρώντας στα άτομα γύρω του προκαλώντας πρόοδο, σημαντικές αλλαγές και εποικοδομητικά έργα.

Ουρανός τετράγωνο Ήλιος: Μεγάλες  διαψεύσεις στη ζωή. Απροσδόκητα γεγονότα. Ο χαρακτήρας του ατόμου είναι ανήσυχος, ευέξαπτος, ευμετάβλητος, απογοητεύεται εύκολα και έχει τάσεις για απομόνωση και αυτοχειρία.

Ουρανός τετράγωνο Σελήνη: Μεγάλη διαίσθηση και  πρωτοποριακές ιδέες. Το άτομο είναι πολύ έξυπνο αλλά εκφράζει τις απόψεις και τις ιδέες του με εριστικό και ανορθόδοξο τρόπο. Νευρικές υπερεντάσεις. Φιλίες που δεν κρατάνε πολύ.

Ουρανός τετράγωνο Ερμής: Εκδηλώνεται κάποια πρακτική δυσχέρεια. Το άτομο έχει την τάση να πλάθει ουτοπιστικά σχέδια και οι στόχοι της ζωής του είναι εκκεντρικοί.

Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη: Χαρακτήρας   ιδιότροπος  και πρωτότυπος, διάθεση  για απερίσκεπτες ενέργειες και υπερβολικές ακρότητες. Η γενετήσιος ορμή είναι πολύ αυξημένη και οδηγεί σε συχνούς και ποικίλους δεσμούς τους οποίους χαρακτηρίζει η εκκεντρικότητα.

Ουρανός τετράγωνο Άρης: Το άτομο έχει τάση για ατυχήματα στη ζωή του. Προδιαθέσεις για ρήξεις και χωρισμούς. Πιθανό διαζύγιο.

Ουρανός τετράγωνο Δίας: Το άτομο πρέπει να μάθει να είναι ανεκτικό με τους άλλους, επειδή οι συγκρούσεις με τρίτους θα το  εμποδίσουν γενικά, στην πρόοδο και την εκπλήρωση των στόχων του. Οτιδήποτε κι αν προγραμματίσει είναι εφικτό για αυτό. Συνήθως, ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το ευφυές και ανοιχτό μυαλό του αφομοιώνει  εύκολα  νέες  ιδέες.

Ουρανός  τετράγωνο Κρόνος: Εσωτερικός κόσμος σε διαμάχη με περιοριστικούς κανόνες. Το άτομο συχνά παίρνει λάθος αποφάσεις που τις εφαρμόζει στη ζωή του με άμεσο αποτέλεσμα την πρόκληση προβλημάτων σε πολλούς τομείς στη ζωή του. Η υγεία είναι ευαίσθητη. Πιθανότητες σοβαρών ατυχημάτων.

Ουρανός τετράγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο θα απογοητευθεί και θα διαψευστεί στη ζωή του γιατί πολλές φορές η υπέρμετρη φαντασία του δεν θα το αφήσει να δει την πραγματικότητα. Ψυχικές διακυμάνσεις και παθήσεις του νευρικού συστήματος.

Ουρανός τετράγωνο Πλούτωνας: Το πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσει και να ξεπεράσει το άτομο, είναι ότι συχνά γίνεται ανατρεπτικό, νευρικό και κρατά ανυπόμονη στάση. Η απουσία της συναισθηματικής ασφάλειας ίσως δημιουργήσει δυσκολίες σε κάποιους τομείς που συνδέονται με τα βαθιά συναισθήματα. Αν όμως μπορέσει και ελέγξει και διοχετεύσει αυτή την δυναμική ενέργεια ίσως μπορέσει να επιτύχει ένα σημαντικό μετασχηματισμό στη ζωή του.

Ουρανός τρίγωνο Ήλιος: Αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία. Γόνιμο πρωτότυπο πνεύμα, καλλιτεχνικές  ικανότητες. Χαρακτήρας με ποιοτική έμπνευση   με ανεξήγητη έλξη στο κοινωνικό σύνολο. Μεγάλη  διαίσθηση, μεγαλοφυΐα, εκτέλεση μεγάλων έργων και επιχειρήσεων. Αγάπη για τα ταξίδια.

Ουρανός τρίγωνο Σελήνη: Το άτομο ωφελείται απρόσμενα από τους γύρω του, κυρίως από γυναίκες. Έχει πολιτικά χαρίσματα και εμπνεύσεις, με αποτέλεσμα να γίνεται δημοφιλής.

Ουρανός τρίγωνο Ερμής: Το άτομο είναι χαρούμενο, έξυπνο, προοδευτικό. Δεν αντέχει τη μονοτονία, έχει επιστημονικό μυαλό, με κλίσεις στην καλλιτεχνία.

Ουρανός τρίγωνο Αφροδίτη: Το άτομο έχει προδιάθεση να κάνει ασυνήθιστα πράγματα και να εκφράζεται εγωκεντρικά και περίεργα  στις ερωτικές σχέσεις του. Έχει σωστή αντίληψη της τέχνης και διαθέτει καλλιτεχνικά στοιχεία. Φιλελεύθερος χαρακτήρας που όταν  κάτι δεν του αρέσει  το διακόπτει αφού το κρίνει με σύνεση και ανάλυση.

Ουρανός τρίγωνο Άρης: Αυτοπεποίθηση, τάση  για ανεξαρτησία και ελευθερία. Δυναμικός, αποφασιστικός και παρορμητικός  χαρακτήρας. Ανταποκρίνεται γρήγορα και αυθόρμητα απολαμβάνοντας τις φυσικές του   δραστηριότητες  που απαιτούν δυνατά αντανακλαστικά διαθέτοντας  καλή αίσθηση του χρόνου και του ρυθμού. Το άτομο έχει  άφθονη  ενέργεια   και ζωτικότητα που τις διοχετεύει σε ισχυρή επιθυμία για πρόοδο κι αλλαγή. Είναι καλός καθοδηγητής  προσφέροντας νέες ιδέες  και στόχους, στον εαυτό του και στους άλλους. Ικανότητα επιβολής. Εργασία που συσχετίζεται με επιστημονική και τεχνική κατάρτιση.

Ουρανός τρίγωνο Δίας: Το άτομο διαθέτει πρωτοτυπία, δυναμικότητα, με δυνατό μυαλό. Έχει κάθε δυνατότητα να προοδεύσεi σε θέματα που συσχετίζονται με την εκπαίδευση.

Ουρανός τρίγωνο Κρόνος: Η ζωή του ατόμου έχει πολλές ξαφνικές εποικοδομητικές αλλαγές, καθιέρωση στην κοινωνική ζωή και συχνά άμεση σχέση με την πολιτική.

Ουρανός τρίγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο έχει φιλανθρωπική, θρησκευτική και ελκυστική προσωπικότητα. Η όψη αυτή σημαίνει ένα πιθανό ενδιαφέρον σε δραστηριότητες αναφορικά στη μεταφυσική, το μυστικισμό και άλλα μεταφυσικά θέματα. Ίσως ακόμα, έχει φανταστικές ικανότητες και υπάρχει η ικανότητα να πραγματοποιεί έργα από ασυνήθιστες ψυχικές καταστάσεις. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για ταξίδια που συχνά φέρνουν αρκετά χρήσιμες εμπειρίες.

Ουρανός τρίγωνο Πλούτωνας: Το άτομο έχει συχνά αναστατώσεις και εκρήξεις σε σοβαρά θέματα της ζωής του. Όμως αυτό φαίνεται πως προκαλεί θετικούς μετασχηματισμούς σε σημαντικούς τομείς ή αποφάσεις.

Ουρανός αντίθεση Ήλιος: Το άτομο  ερεθίζεται εύκολα, φοβάται  τον ανταγωνισμό και συναγωνισμό. Βαριέται  πολύ εύκολα, του αρέσει  να το προκαλούν  και γενικά δεν ακούει τις γνώμες των άλλων. Πιστεύει ότι έχει τεράστιες  δυνάμεις και σωστή κρίση, πράγμα που πολλές φορές δεν είναι αλήθεια. Απαιτεί  πολλές θυσίες  και προσφορές από τα πρόσωπα που συνδέονται συναισθηματικά μαζί του.

Ουρανός αντίθεση Σελήνη: Ο πνευματικός εαυτός του ατόμου είναι μπλεγμένος και πολύπλοκος, με τάση  να οδηγείται στα άκρα, προκαλώντας έτσι μία μορφή εκκεντρικότητας, ιδιορρυθμίας, δίνει την εντύπωση ότι έχει μεγάλες επιδιώξεις έχει αυταπάτες και κατά καιρούς υστερίες. Συχνά λάθος εκλογή φιλικών ατόμων. Στο γάμο έχει απογοητεύσεις, πολλά προβλήματα και καυγάδες και γενικά άτυχη συζυγική διαβίωση. Συχνά, η όψη αυτή προαναγγέλλει διαζύγιο.

Ουρανός αντίθεση Ερμής: Δυσπιστία και επιφύλαξη  στις σκέψεις  και ιδέες των άλλων. Έντονη εγωκεντρική κι εγωιστική συμπεριφορά. Νευρικότητα και μεταβλητότητα χαρακτηρίζουν τις ενέργειες του ατόμου με αποτέλεσμα να μην μένει ποτέ σε κάποια σταθερή θέση. Ανικανότητα συμβιβασμού και ελέγχου των καταστάσεων.

Ουρανός αντίθεση Αφροδίτη: Το άτομο έχει συναισθηματική αστάθεια, την οποία εκφράζει με ένταση και κτητικότητα σε αυτούς που αγαπά. Επηρεάζεται από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός του και εκδηλώνει αδυναμία στην λήψη αποφάσεων.

Ουρανός αντίθεση Άρης: Ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το άτομο έχει κλίση σε επιστημονικά και τεχνικά επαγγέλματα. Ταλέντο για εφευρέσεις και αποκαλύψεις. Μεγάλη ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις. Διαφημιστικά επαγγέλματα. Ανήσυχος, δυναμικός   και ενεργητικός χαρακτήρας που έχει τη διάθεση να προχωρά πάντα μπροστά. Όταν επιθυμεί  κάτι ενεργεί αποφασιστικά, παρορμητικά και βιαστικά. Το άτομο είναι ανεξάρτητο και ενεργεί μόνο για το συμφέρον του. Υπερβολικά επαναστατικός χαρακτήρας. Οι συνεργασίες του με άλλους δεν είναι επιτυχημένες κι αυτό οφείλεται στην ωμή ειλικρίνεια, στον απότομο χαρακτήρα και στην εκρηκτική οργή του. Απαραίτητη  προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του ατόμου, είναι η ελευθερία και η πρωτοβουλία.

Ουρανός αντίθεση Δίας: Το άτομο έχει τάση  να είναι υπερβολικά αισιόδοξο για τα σχέδια του και το μέλλον. Μεταδίδει τον ενθουσιασμό του   στους γύρω του και όλοι ζητούν τη συντροφιά του. Χαρακτήρας που πρέπει να αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τις υποθέσεις του.

Ουρανός αντίθεση Κρόνος: Η έμφυτη σοβαρότητα και η αίσθηση των υποχρεώσεων και των καθηκόντων τείνουν να τοποθετούνται σε πρωταρχικό επίπεδο ενάντια σε καθετί που είναι νέο και διαφορετικό. Η ανεξαρτησία ενός τμήματος των ανθρώπων ή στοιχείων της ανθρωπότητας διοχετεύονται στις αρχές και το κύρος του ατόμου, και ποτέ δεν εξαντλούνται στην επίκληση μιας συζήτησης ή ενός επιχειρήματος ή ακόμα σε μια δεδομένη θέση. Η αλλαγή, ακόμα και αν είναι πρωτοτυπία, αντιλαμβάνεται σαν απειλή και θεωρείται δυσοίωνος, ειδικά αν  φέρνει αντιπαραθέσεις. Έστω και αν είναι έτσι, οι δυνάμεις της αλλαγής βεβαιώνονται και επιβάλλονται, διευθύνοντας τις κύριες κατευθύνσεις και ανατρέποντας όποιες το δεσμεύουν με όρους. 

Ουρανός αντίθεση Ποσειδώνας: Νευρική υπερένταση. Θλίψη και απογοήτευση.

Ουρανός αντίθεση Πλούτωνας: Το άτομο έχει καταστροφικές τάσεις.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here