Οι όψεις του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη

0
7

Κρόνος σύνοδος Ήλιος: Σοβαρότητα,  καρτερικότητα,  οργανωτικό πνεύμα. Ισχυρογνωμοσύνη, απαισιοδοξία,   ανθρωποφοβία. Τάση  για εγκληματικές τάσεις,  σοβαρές ψυχικές  διαταραχές. Γενικά, από αυτή τη σχέση, προμηνύονται μακροχρόνιοι αγώνες και κίνδυνοι.

Κρόνος σύνοδος Σελήνη: Η συμπεριφορά του ατόμου είναι ψυχρή και επιφυλακτική με τάση για προσωπικούς περιορισμούς περισσότερο από ότι πρέπει. Δίνει μεγάλη σημασία στο καθήκον, στην τάξη και στη δικαιοσύνη. Μερικές φορές γίνεται δειλό και εκδηλώνει συναισθηματικές ανάγκες πολύ μεγάλες.

Κρόνος σύνοδος Ερμής: Τάση για μελαγχολία. Έλλειψη ειλικρίνειας και κακή επικοινωνία με τους ανθρώπους. Το άτομο πρέπει να συγκρατεί την καχυποψία του και να μάθει να σκέπτεται με σύνεση.

Κρόνος σύνοδος Αφροδίτη: Το άτομο διακρίνει η σοβαρότητα, ο αυτοέλεγχος και η υπευθυνότητα. Του είναι δύσκολο να δείξει την αγάπη του, επειδή  εμποδίζεται να εκδηλώσει τις εντυπώσεις του  στους γύρω του, ενώ πάντα θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των άλλων, για να διατηρηθεί μία σχέση. Είναι αξιόπιστο  και χρειάζεται να βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής, με σωστή κρίση στις υποθέσεις που χειρίζεται. Έχει πνεύμα οικονομίας.

Κρόνος σύνοδος Άρης: Χαρακτήρας συγκεντρωμένος στην εργασία που έχει αναλάβει έως ότου να  την τελειώσει. Διακρίνεται για το αίσθημα της οικονομίας γνωρίζοντας πως να χρησιμοποιεί τα ταλέντα του. Είναι ρεαλιστής και κρίνει με ακρίβεια τις καταστάσεις προτού να ενεργήσει. Το άτομο  είναι προσεκτικό, άφοβο και δουλεύει σκληρά. Αν και πολυσύνθετο ταλέντο, χρησιμοποιεί  τις πιο απλούστερες μεθόδους για να λύσει τις υποθέσεις που το απασχολούν. Όταν απογοητεύεται δυσκολεύεται να ελέγξει το θυμό του, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ εκρηκτικός.

Κρόνος σύνοδος Δίας: Η διάθεση του ατόμου για επέκταση κι ανάπτυξη θα εμποδιστεί από περιορισμούς κι αντιφάσεις. Υπάρχει εναλλαγή χαράς και λύπης. Το άτομο  θα πρέπει να προσπαθήσει  να ελέγξει τη διάθεση αυτή  και να τη στρέψει προς όφελός του.

Ουρανός σύνοδος Κρόνος: Το άτομο έχει κάθε ικανότητα να κάνει πράξη τις πολλές δημιουργικές ιδέες του. Οι επαγγελματικές δυνατότητές είναι απεριόριστες, δεν φοβάται τις  ευθύνες και νοιώθει συχνά εσωτερικές εντάσεις που προκαλούν ανησυχίες. Είναι συνεχώς σε ετοιμότητα, παραμένει ψυχρός και συστηματικός στις  δύσκολες καταστάσεις, ενεργεί ενστικτωδώς και διακόπτει επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις όταν δεν αισθάνεται ασφάλεια.

Κρόνος σύνοδος Ποσειδώνας: Το άτομο έχει την ικανότητα να εφαρμόσει σε απλά και καθημερινά θέματα το χάρισμα  της διαίσθησης που έχει. Τάση για κρυφές πράξεις ή σκέψεις.

Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας: Χαρακτήρας δύσπιστος προς τα κοινωνικά θέματα και στόχους. Το άτομο έχει την τάση να βρίσκει λάθη και ανειλικρινείς ενέργειες σε κοινωνικά επιτεύγματα. Διαθέτει ευθύς τρόπους στην ομιλία, είναι άκαμπτο, δύσκολο και συχνά απρόθυμο στην εκδήλωση των τελείως προσωπικών αισθημάτων και σκέψεών του.

Κρόνος εξάγωνο Ήλιος: Το άτομο χαρακτηρίζεται από υπομονή και αντοχή, ειδικά με κοινωνικά θέματα. Εργατικότητα και εκτίμηση από τους ανθρώπους. Σύνεση, επιφυλακτικότητα  και συγκέντρωση μπροστά στην ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων.

Κρόνος εξάγωνο Σελήνη: Το άτομο διαθέτει μεγάλη αυτοκυριαρχία. Έχει συνετό, προσεκτικό και ψύχραιμο χαρακτήρα. Κάνει σωστό έλεγχο στα οικονομικά του και ασκεί με μεγάλη επιμέλεια τα καθήκοντά του.

Κρόνος εξάγωνο Ερμής: Όψη που συντελεί  στη διαμόρφωση λογικής και σοβαρότητας συνδυασμένη  με πείρα  και ώριμη σκέψη. Τάση για απόλυτη συστηματοποίηση της εργασίας. Βάρος σκέψης, ικανότητα στις οργανωτικές συγκεντρώσεις. Ευθύτητα και τόλμη στην ομιλία. Η γενική στάση στη ζωή είναι σοβαρή και πρακτική, συνδυάζεται με εντιμότητα και ήθος.

Κρόνος εξάγωνο Αφροδίτη: Το άτομο είναι πιστό στις φιλίες του. Οι σχέσεις του με την οικογένειά του είναι καλές και όχι πολύ  διαχυτικές. Η ηθική και οι ειλικρινείς σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Πιθανότητα καλλιτεχνικού ταλέντου στη μουσική ή την ζωγραφική.

Κρόνος εξάγωνο Άρης: Η θέληση και η ενεργητικότητα είναι σε χαμηλό τόνο. Συχνά, το άτομο ενεργεί με λάθος τρόπο  και οδηγείται σε αμφίβολες  και επικίνδυνες πράξεις. Πρωτοποριακές συνθήκες ζωής, αντοχή  στην επίλυση  των προσωπικών ζητημάτων.

Κρόνος εξάγωνο Δίας: Το άτομο έχει σωστή αντίληψη για το μέλλον και διαθέτει ρεαλιστική αντιμετώπιση  της πραγματικότητας. Η κρίση του  είναι αρκετά καλή, έχει υπομονή και ικανότητα να δέχεται τους περιορισμούς και τις απογοητεύσεις. Πρόσωπα  μεγαλύτερης ηλικίας θα το επηρεάσουν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του.

Κρόνος εξάγωνο Ουρανός: Προδιάθεση για συγκέντρωση και εμβάθυνση. Χαρακτήρας σοβαρός με ώριμη και ακριβή σκέψη. Το άτομο έχει πρόσβαση για σοβαρά και υψηλά καθήκοντα στην κοινωνία και στον επαγγελματικό χώρο. Αναλυτικό και σωστό πνεύμα. Αγάπη για τα μαθηματικά και την αστρονομία. Το άτομο σε όλη του τη συμπεριφορά δείχνει πρωτοβουλία, δύναμη θέλησης, υπομονή και προσοχή. Ευνοείται η διοικητική ικανότητα και η επιστημονική εργασία.

Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας: Ισχυρός και θαυμάσιος χαρακτήρας. Μεγάλη βοήθεια από μέρους της διαίσθησης στην πορεία  της ζωής. Τακτικότητα και σαφήνεια στους σκοπούς. Αντοχή και ηρεμία. Το άτομο είναι ειλικρινές κι έντιμο, διαθέτει ευθύτητα χαρακτήρα και καλή θέληση. Φιλοσοφεί τα θέματα της ζωής κι έχει καλή αντίληψη που συχνά συνοδεύεται από υπερβολικό αίσθημα για γνώση και κατανόηση. Το προσελκύουν  θρησκευτικά, μεταφυσικά, καλλιτεχνικά και διαισθητικά ζητήματα.

Κρόνος εξάγωνο Πλούτωνας: Το άτομο, κατά τη διάρκεια της ζωής του θα αποκτήσετε σημαντική ακίνητη περιουσία. Έχει έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική, με την οποία θα ασχοληθεί ενεργά και θα αγωνιστεί για τις πολιτικές θέσεις του.

Κρόνος τετράγωνο Ήλιος: Η όψη αυτή αναπτύσσει την ισχυρογνωμοσύνη, την απαισιοδοξία και την ανθρωποφοβία. Πολλές φορές το άτομο  νοιώθει απελπισία, έχει τάσεις  αυτοκαταστροφής, προδιαθέσεις να δημιουργεί κοινωνικά προβλήματα με παράνομες ενέργειες. Προαναγγέλλεται ζωή   γεμάτη αγώνες, μακροχρόνιους και μοιραίους. Σοβαροί κίνδυνοι. Η επιτυχία δεν έρχεται  εύκολα γιατί συχνά το άτομο υποτιμά  τις δυνάμεις του. Ανασφάλειες  από το άμεσο περιβάλλον του θα σταθούν εμπόδια στην εξέλιξή του.

Κρόνος τετράγωνο Σελήνη: Το άτομο βρίσκεται σε μεγάλη υπερένταση που βαραίνει το υποσυνείδητο και την κοινή λογική. Τάσεις για  καταθλίψεις, αισθήματα μειονότητας, μελαγχολία, αστάθεια, ισχυρογνωμοσύνης. Μεταπτώσεις αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Ασθενής μνήμη.

Κρόνος τετράγωνο Ερμής: Άτομο πειθαρχημένο και μονομερές. Σκέψη μοναχική και επικοινωνία απότομη και σκληρή.

Κρόνος τετράγωνο Αφροδίτη: Το άτομο είναι σοβαρό και συναντά δυσκολίες στην επικοινωνία του με τους άλλους όταν αυτοί διαθέτουν εύθυμο κι ελεύθερο τρόπο επικοινωνίας. Οι ενέργειες προσφοράς είναι μετρημένες και λιγοστές. Οι συναισθηματικές ανάγκες του ατόμου είναι μεγάλες, αλλά κατά κανόνα δεν αφήνει ποτέ  απόλυτα ελεύθερο τον εαυτό του  να δεχθεί και να δώσει συναισθήματα.

Κρόνος τετράγωνο Άρης:  Το άτομο είναι φιλάργυρο και του αρέσει να κάνει αποταμίευση. Χαρακτήρας αρκετά τολμηρός και κακόβουλος. Εγωιστική και εκδικητική φύση. Σκληρότητα που συνήθως οδηγεί στην αυτοκαταστροφή.

Κρόνος τετράγωνο Δίας: Το άτομο υποτιμά  τον εαυτό του, όταν συγκρίνει τις ικανότητές του με αυτές άλλων προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες του. Είναι πνευματικά  ανήσυχο και να αλλάζει  εργασίες ή παραστάσεις, με διάθεση να αφήνει τα πράγματα στη μέση. Έχει ανάγκη από πειθαρχία κάτι που θα επιτύχει αν ασχοληθεί με ένα πράγμα κάθε φορά. Στις συνεργασίες θα υπάρχει αντίσταση  και  από  τους ανωτέρους του στη δουλειά, πιθανά να δεχθεί προσβολές. Πρέπει να αποφύγει τις συμφωνίες, τις οποίες δεν θα μπορεί να εκπληρώσει και οτιδήποτε εγκυμονεί κίνδυνο για δικαστικούς αγώνες.

Κρόνος τετράγωνο Ουρανός:  Εσωτερικός κόσμος σε διαμάχη με περιοριστικούς κανόνες. Το άτομο συχνά παίρνει λάθος αποφάσεις που τις εφαρμόζει στη ζωή του με άμεσο αποτέλεσμα την πρόκληση προβλημάτων σε πολλούς τομείς στη ζωή του. Η υγεία είναι ευαίσθητη. Πιθανότητες σοβαρών ατυχημάτων.

Κρόνος τετράγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο έχει φανταστικούς φόβους  για  τις προσωπικές του ικανότητες, ανησυχείτε για ζητήματα, που δεν μπορεί να ελέγξει και για  τα  οποία νοιώθει εσωτερικές ενοχές. Συχνά, αισθάνεται  ανεπάρκεια σε αρνητικό περιβάλλον, με συνέπεια  να δημιουργεί στον εαυτό του εσωτερική καταπίεση και αυτό επειδή στην πραγματικότητα φοβάται τις  ευθύνες   και αμφιβάλλετε  για την αξία του. 

Κρόνος τετράγωνο Πλούτωνας: Εδώ, παρουσιάζεται το τμήμα της σκέψης του ατόμου που πειθαρχεί, αναζητά το σεβασμό και το κύρος, που το κάνει μοναχικό, ασυντρόφευτο, απόμακρο, απομονωμένο και απόμερο το οποίο όμως συγκρούεται, διαμάχεται και δημιουργεί αντιθέσεις μαζί με το πεπρωμένο, το κάρμα και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται, την επιδεξιότητα στο να παράγει, να μετασχηματίζει  τον εαυτό του και τους άλλους γύρω του.

Κρόνος τρίγωνο Ήλιος: Χαρακτήρας   με ταλέντα όπως  της σοβαρότητας, της υπομονής  και της οργάνωσης.  Η υπομονή του ατόμου  θα το βοηθήσει πολύ στην κοινωνική θέση και δράση. Αυτοκυριαρχία και διάκριση. Εργατικότητα και ευθύνη στον επαγγελματικό τομέα.   Επιφυλακτικότητα. Ηλικιωμένα άτομα θα βοηθήσουν και θα υποστηρίξουν το άτομο.

Κρόνος τρίγωνο Σελήνη: Το άτομο έχει την ικανότητα  να αυτοκυριαρχείται και να ελέγχει τις επιθυμίες και τις τάσεις του. Παρουσιάζει  χαρακτήρα ήρεμο, συνετό, προσεκτικό και ψύχραιμο. Η μετριοφροσύνη και τα χαρακτηριστικά αυτά οδηγούν το άτομο σε οικονομικό   πλουτισμό. Μεγάλη, σοβαρή και εμπιστευτική κοινωνική θέση.

Κρόνος τρίγωνο Ερμής: Μεγάλη ικανότητα για βαθιά κρίση με σταθερότητα, σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης. Το άτομο είναι πρακτικό, λογικό, ικανό για συγκέντρωση. Τάση για διπλωματικές συζητήσεις και διορατικότητα στην πραγματοποίηση των σχεδίων του.

Κρόνος τρίγωνο Αφροδίτη: Πιστός σύζυγος. Οι φίλοι θα είναι συναισθηματικά συνδεδεμένοι με το άτομο. Χαρακτήρας ήσυχος και ηθικός. Συχνά, η όψη αυτή δίνει καλλιτεχνικές ροπές ειδικά προς τη μουσική, ζωγραφική και γλυπτική.

Κρόνος τρίγωνο Άρης: Το άτομο  ευνοείται σε πολλά θέματα, αλλά  πρέπει  να προσέξει πολύ τις κινήσεις και ενέργειές του. Συχνά, από έντονη δράση και ενεργητικότητα οδηγείται σε αμφίβολες και λάθος πράξεις.

Κρόνος τρίγωνο Δίας: Γενικά, η όψη αυτή δίνει περιουσία και αύξηση των υλικών αγαθών. Το άτομο  έχει μεγάλη κλίση  για έρευνα και μελέτη θεμάτων φιλοσοφίας, μεταφυσικής ή θρησκείας. Είναι ειλικρινής  και προσεκτικός χαρακτήρας. Καλός οικονομολογικός χειρισμός των χρημάτων. Προοπτικές για τιμές και κοινωνική αναγνώριση.

Κρόνος τρίγωνο Ουρανός: Η ζωή του ατόμου έχει πολλές ξαφνικές εποικοδομητικές αλλαγές, καθιέρωση στην κοινωνική ζωή και συχνά άμεση σχέση με την πολιτική.

Κρόνος τρίγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο έχει σαφή και σημαντικά ιδεώδη κυρίως όμως για υλιστικά θέματα. Συνδυάζει αρμονικά την θέληση με την πρωτοτυπία.

Κρόνος τρίγωνο Πλούτωνας: Μεγάλη ιδέα της προσφοράς  στην ανθρωπότητα που μπορεί  να κοστίσει πολύ και να απαιτήσει θυσίες ή ακόμα και τη ζωή του ατόμου, το οποίο αφοσιώνεται ολόψυχα σε κάποια υπόθεση, χωρίς  να ενδιαφέρεται  για κάτι άλλο παράλληλα. Ο αυστηρός και απόλυτος τρόπος που προσεγγίζει  τις καταστάσεις  είναι ακατανόητος για τους άλλους γύρω του και συχνά από αυτή την τακτική δεν έχει βοήθεια  σε διάφορα θέματα που το απασχολούν. Η μεγάλη εσωτερική ικανότητα κι η διάθεση για αυταπάρνηση το ωθούν να ξεπερνάτε τα εμπόδια που συναντά στη ζωή του. Κληρονομική προδιάθεση του οργανισμού για διάφορες ασθένειες.

Κρόνος αντίθεση Ήλιος: Το άτομο νοιώθει μεγάλη ανασφάλεια για την προσωπικότητα και ατομικότητά του. Συνήθως, επιζητά την επιβεβαίωση της αξίας του. Στην προσπάθειά του αυτή, γίνεται εγωκεντρικό με τάσεις καθαρά συμφεροντολογικές.

Κρόνος αντίθεση Σελήνη: Υπερένταση, καταθλίψεις, αισθήματα μειονότητας, μελαγχολία, ισχυρογνωμοσύνη. Ισχυρές μεταπτώσεις  μεταξύ αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Ατυχήματα και ασθενής μνήμη.

Κρόνος αντίθεση Ερμής: Το άτομο πρέπει να μάθει να ερμηνεύει σωστά ότι ακούει ώστε να μη παρεξηγείται.  Κινδυνεύει να χάσει φίλους γιατί διαστρεβλώνει την αλήθεια προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. Κατά  βάση  συντηρητικό χρειάζεται να ακούει νέες ιδέες. Στην εργασία του αποκτά ασφάλεια κατά κανόνα μέσα από μοναχικές εργασίες κρατώντας τις υποθέσεις του σε τάξη βασιζόμενος στις δικές του ηθικές προσπάθειες.

Κρόνος αντίθεση Αφροδίτη: Το άτομο έχει έντονες φυλετικές διακρίσεις. Η αυτοέκφρασή του χαρακτηρίζεται από συναισθήματα ντροπής και σεμνότητας. Συχνά, εκδηλώνεται μεγάλη γενετήσια ορμή και έντονη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να φθάσει στα άκρα.

Κρόνος αντίθεση Άρης: Χαρακτήρας   υπερβολικά τολμηρός, εγωιστικός, εκδικητικός  και κακόβουλος. Το άτομο είναι φιλάργυρο, εκδηλώνει  σκληρότητα   που πολλές φορές στρέφεται εναντίον του. Εργάζεται σκληρά  και υπομονετικά για να επιτύχει τους στόχους του. Όταν συγκεντρώνεται σε ένα καθορισμένο στόχο είναι σε θέση να επιτύχει απόλυτα όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος. Διαθέτει  μεγάλο αυτοέλεγχο και αυταπάρνηση περιμένοντας  πολλά από τον εαυτό του. Αμφιβάλλει συχνά για τις δυνάμεις του και τις ικανότητές του. Συχνά στη ζωή του, ο θυμός και ο εκνευρισμός θα είναι εμπόδια ειδικά  στον επαγγελματικό χώρο ή στις συνεργασίες του με σύνολο ανθρώπων. Έτσι, είναι καλλίτερα να εργάζεται μόνο του.

Κρόνος αντίθεση Δίας: Το άτομο έχει ανάγκη επιδοκιμασίας και αναζητά άτομα που θα αποδεικνύουν την αξία του. Υπερτιμά τον εαυτό του, είναι ανεύθυνο και αναζητά την εύκολη λύση στις υποθέσεις. Ακόμα, αλλάζει εργασίες και δύσκολα βρίσκει ουσιαστικό ενδιαφέρον σε μια μορφή ενασχόλησης.

Κρόνος αντίθεση Ουρανός: Η έμφυτη σοβαρότητα και η αίσθηση των υποχρεώσεων και των καθηκόντων τείνουν να τοποθετούνται σε πρωταρχικό επίπεδο ενάντια σε καθετί που είναι νέο και διαφορετικό. Η ανεξαρτησία ενός τμήματος των ανθρώπων ή στοιχείων της ανθρωπότητας διοχετεύονται στις αρχές και το κύρος του ατόμου, και ποτέ δεν εξαντλούνται στην επίκληση μιας συζήτησης ή ενός επιχειρήματος ή ακόμα σε μια δεδομένη θέση. Η αλλαγή, ακόμα και αν είναι πρωτοτυπία, αντιλαμβάνεται σαν απειλή και θεωρείται δυσοίωνος, ειδικά αν  φέρνει αντιπαραθέσεις. Έστω και αν είναι έτσι, οι δυνάμεις της αλλαγής βεβαιώνονται και επιβάλλονται, διευθύνοντας τις κύριες κατευθύνσεις και ανατρέποντας όποιες το δεσμεύουν με όρους. 

Κρόνος αντίθεση Ποσειδώνας: Το άτομο έχει ισχυρές ψυχικές υπερεντάσεις και συχνά  προκαλεί διαμάχες στον οικείο του χώρο. Συνηθισμένες είναι οι νευρώσεις κι ανικανότητα αντικειμενικής εκτίμησης των καταστάσεων. Το άτομο είναι πολύ εύθικτο και κρατά τα μυστικά του, μακριά από τους άλλους. Εργάζεται σκληρά για την αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων και συναισθηματικών ή ψυχολογικών προβλημάτων. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ αποφασιστικό με καθορισμένα και προσδιορισμένα όρια, με σωστές εκτιμήσεις και υπολογίσεις των πραγμάτων, με κρίσεις που ρυθμίζουν και επηρεάζουν όσα ορίζονται. Οι τομείς όπου είναι επίφοβο και απροστάτευτο σπάνια έχουν κάποια ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια και να γίνουν βασανιστικές. Η σοβαρή εξωτερική του συμπεριφορά καλύπτει τα πολύ στοργικά και ευσπλαχνικά  τα συναισθήματά του. Καθήκοντα και υπευθυνότητες μπορεί να το συγκρατούν από ευκαιρίες για αλλαγές και εσωτερική ανάπτυξη.

Κρόνος αντίθεση Πλούτωνας: Το άτομο είναι πολύ ευερέθιστο και τείνει να κρατά την ευπάθειά του κρυμμένη από άλλους. Προσπαθεί σκληρά να αποφύγει την προσωπική αντιμετώπιση των ευαίσθητων ζητημάτων. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ σταθερό σχετικά με αυτό. Οι περιοχές όπου είναι επισφαλές σπάνια έχουν λαμβάνουν μεγάλη επέκταση και σκληρότητα. Η σοβαρή εξωτερική του έκφραση καλύπτει τα τρυφερά συναισθήματά του. Τα καθήκοντα και οι ευθύνες πιθανά το κρατούν μακριά από ευκαιρίες για αλλαγή και εσωτερική επέκταση.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here