Οι όψεις του Δία στο γενέθλιο χάρτη

0
15

Δίας σύνοδος Ήλιος:Το άτομο είναι χαρούμενο κι ικανοποιημένο από το περιβάλλον του και τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Είναι τυχερό κι έχει πολλές ευκαιρίες για επιτυχία στη ζωή του.

Δίας σύνοδος Σελήνη: Το άτομο είναι καλοκάγαθο, τυχερό και αισιόδοξο. Έχει ήρεμο ψυχικό κόσμο και γενικά καλή υγεία. Η όψη αυτή δίνει εύνοια της τύχης στο άτομο.

Δίας σύνοδος Ερμής: Το άτομο είναι έξυπνο και έχει γρήγορη αντίληψη. Καταλαβαίνει εύκολα όλα τα ζητήματα και εκδηλώνει  αμείωτο ενδιαφέρον σε κάτι που το προσελκύει. Ταξιδεύει και μετακινείται πολύ, είναι περίεργο και ζητά πάντα  νέες γνώσεις. Η θέση αυτή συνήθως, δίνει τεράστια  μορφωτική ενημέρωση αλλά όχι και σίγουρους και σταθερούς στόχους ζωής.

Δίας σύνοδος Αφροδίτη: Το άτομο θα συναντήσει   μεγάλη δημοτικότητα, θα κάνει έντονη κοινωνική ζωή που θα είναι το αποτέλεσμα της διεύρυνσης του φάσματος των επιθυμιών του για τη διαμόρφωση αρμονικών σχέσεων με τους άλλους. Καλλιτεχνικές τάσεις. Ερωτική ζωή με μεγάλη δραστηριότητα. Τύχη στους συνεταιρισμούς και στις συνεργασίες.

Δίας σύνοδος Άρης: Το άτομο έχει πολλά αποθέματα ενέργειας και συχνά ασχολείται   με τον αθλητισμό. Ικανότητα για σωστό προγραμματισμό αν κι υπάρχει η πιθανότητα να σκορπά την ενεργητικότητά του σε παρακινδυνευμένες ενασχολήσεις χωρίς λόγο. Του αρέσει η δράση και δοκιμάζει νέες,  διαφορετικές  δραστηριότητες  για να είναι περισσότερο  ενημερωμένο σε διάφορα θέματα. Εκνευρίζεται όταν ασκείται κριτική για το χαρακτήρα του και τα ελαττώματά του.

Δίας σύνοδος Κρόνος: Η διάθεση του ατόμου για επέκταση κι ανάπτυξη θα εμποδιστεί από περιορισμούς κι αντιφάσεις. Υπάρχει εναλλαγή χαράς και λύπης. Το άτομο  θα πρέπει να προσπαθήσει  να ελέγξει τη διάθεση αυτή  και να τη στρέψει προς όφελός του.

Δίας σύνοδος Ουρανός: Το άτομο περιμένει πολλά από το μέλλον, έχει διαίσθηση και γρήγορη  σκέψη. Είναι δίκαιο,  γενναιόδωρο,  δημιουργικό,  εφευρετικό και αφομοιώνει  εύκολα  οποιαδήποτε  γνώση  και εμπειρία. Εκτιμά τη γνώση και είναι πολύ ανεκτικό στις σχέσεις του με τους άλλους.

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας: Το άτομο διαθέτει χαρακτήρα με έντονο ιδεαλισμό, του αρέσει η ονειροπόληση και συχνά μιλά για  θέματα που πιθανά να είναι πέρα από τις δυνατότητές του. Είναι αισιόδοξο κι εύθυμο, γίνεται συμπαθητικό και γενναιόδωρο. Φιλοσοφεί τη ζωή συχνά  δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Είναι λίγο άτυχο.

Δίας σύνοδος Πλούτωνας: Το άτομο έχει πολλές δυνάμεις και φιλοδοξίες με υψηλούς σκοπούς και γενικά, είναι ανυπόμονο. Είναι ευαίσθητο, αποκτά δημοσιότητα, έχει ικανότητες διοίκησης. Ελκύει πετυχημένα άτομα και αναζητά σύντροφο με χαρακτήρα δυνατό και κατανόηση. Πρέπει όμως, να δέχεται τις εντολές που ξέρει ότι είναι σωστές για την επαγγελματική και προσωπική του εξέλιξη,  χωρίς αντίδραση.

Δίας εξάγωνο Ήλιος: Το άτομο έχει ισχυρή θέληση και σχεδόν πάντα η επιτυχία υπάρχει σε όλες τις υποθέσεις του. Ζωτικότητα και σωστή κρίση σε συνδυασμό με τις καλές διανοητικές δυνάμεις, του εξασφαλίζουν την άνοδο και την καθιέρωση. Γενικά, η όψη αυτή υπόσχεται υλική άνοδο, επιτυχία, ικανοποίηση των στόχων της ζωής, πλούτο είτε αυτός είναι πνευματικός είτε υλικός. Ο χαρακτήρας είναι ήρεμος και ανεξάρτητος από υλικά συμφέροντα. Συχνά, κάτω από αυτή την επιρροή, το άτομο ασχολείται  με πνευματικά θέματα, η ενασχόλησή του  έχει άμεση σχέση με τα βιβλία ή άλλη σχετική εργασία ή με τη θρησκεία.

Δίας εξάγωνο Σελήνη: Έντονη επίδραση  του ατόμου στο περιβάλλον του. Ειλικρινές και κοινωνικό έχει σωστή θρησκευτικότητα και καλοσυνάτα συναισθήματα. Μεγάλη εύνοια της τύχης που χαρίζει στο άτομο πλούτη και οικογενειακή αρμονία.

Δίας εξάγωνο Ερμής: Γρήγορη αντίληψη, ειλικρίνεια, γενναιοφροσύνη, καλή κρίση. Επιτυχίες στο καλλιτεχνικό πεδίο, κλίση στα γράμματα και τις επιστήμες. Ευχάριστος και χαρούμενος χαρακτήρας.

Δίας εξάγωνο Αφροδίτη: Η όψη αυτή δίνει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής του ατόμου. Ευτυχισμένη ζωή. Χαρακτήρας με καλοσύνη. Υψηλή αντίληψη  της αισθητικής. Το άτομο εκτιμά το όμορφο και αρμονικό περιβάλλον, την ευχάριστη συντροφιά  και τις υψηλές  κοινωνικές σχέσεις. Διαθέτει καλής ποιότητας χιούμορ, είναι ανοιχτόκαρδο και λίγο τεμπέλικο.

Δίας εξάγωνο Άρης: Άτομο με γενναιότητα, φιλοδοξία, αποφασιστικότητα,   υπεύθυνο, τολμηρό και συνετό με ικανότητες να πετύχει  τα αποτελέσματα που θέλει, σε οποιαδήποτε ενασχόλησή του.

Δίας εξάγωνο Κρόνος: Το άτομο έχει σωστή αντίληψη για το μέλλον και διαθέτει ρεαλιστική αντιμετώπιση  της πραγματικότητας. Η κρίση του  είναι αρκετά καλή, έχει υπομονή και ικανότητα να δέχεται τους περιορισμούς και τις απογοητεύσεις. Πρόσωπα  μεγαλύτερης ηλικίας θα το επηρεάσουν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του.

Δίας εξάγωνο Ουρανός: Πρωτοτυπία και  ευρύτητα πνεύματος. Άτομο διαισθητικό με θέληση και τάσεις  για αναμόρφωση. Αγάπη για οτιδήποτε το απόκρυφο, τη φιλοσοφία, το μυστικισμό. Ευγενικός και παράξενος χαρακτήρας.

Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο χαρακτηρίζεται από τάσεις νεωτερισμού που συνήθως συσχετίζονται με πνευματικά θέματα. Σωστές αντιδράσεις στον ψυχολογικό τομέα. Ευχάριστη διάθεση, καλός ύπνος, προφητικά όνειρα. Σε επίπεδο υγείας η όψη δίνει την ικανότητα στον οργανισμό να αντιδρά καλά στα αναισθητικά φάρμακα.

Δίας εξάγωνο Πλούτωνας: Το άτομο θα αποκτήσει πολλά πλούτη αλλά σε προχωρημένη ηλικία. Έχει ταλέντο εκπαίδευσης και συχνά ερευνά θέματα αποκρυφισμού.

Δίας τετράγωνο Ήλιος: Χαρακτηριστικά  υπεροψίας, κενοδοξίας και αλαζονείας. Δυσχέρειες στην   κοινωνική ζωή.  Δυσπιστία, δεισιδαιμονία, προστριβές με τις δημόσιες αρχές. Το άτομο  δείχνει   υπερβολική  αυτοπεποίθηση, κάτι που το κάνει εγωιστή και ανήσυχο. Έχει τάση  να φιλοσοφεί τις καταστάσεις, κριτικάρει τις προσπάθειες  των άλλων προσπαθώντας να τους ελέγξει, δεν  έχει μέτρο στις ενέργειές του και τείνει να καθορίζει τις προτεραιότητες  στις δράσεις του. Από τα πρόσωπα που αγαπά, έχει μεγάλες απαιτήσεις και συχνά απογοητεύεται από αυτούς.

Δίας τετράγωνο Σελήνη: Το άτομο έχει συμπεριφορά ψυχρή. Είναι επιφυλακτικό και αφοσιωμένο στο καθήκον. Συχνά, νοιώθει αίσθημα κατωτερότητας.

Δίας τετράγωνο Ερμής: Επισφαλή  κρίση,  σκεπτικισμός, δεισιδαιμονία. Ατυχία στο μορφωτικό τομέα, έλλειψη ατομικής πείρας, αγάπη για καυγάδες. Προκατάληψη. Το άτομο θέλει να είναι ενημερωμένο για όλα τα θέματα που είναι χρήσιμα, χάνει  όμως την αυτοπειθαρχία του και έχει τάση  να αποτυγχάνει στους  στόχους του από έλλειψη  σοβαρότητας. Οι άνθρωποι συνήθως το εκμεταλλεύονται. Ο χαρακτήρας του είναι συμπαθητικός και γενναιόδωρος. για να αποκτήσει   σταθερότητα χρειάζεται   εκπαίδευση, εξάσκηση και μελέτη.

Δίας τετράγωνο Αφροδίτη: Η όψη αυτή προκαλεί  μικρές άσχημες  καταστάσεις  στον οικογενειακό χώρο του ατόμου, δυσκολία στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, και απογοητεύσεις στην ερωτική ζωή του. Συζυγική σχέση όχι αρμονική και προβλήματα με τους οικείους.

Δίας τετράγωνο Άρης: Η έντονη παρόρμηση,  ενεργητικότητα και αισιοδοξία του ατόμου έχει πολλές  φορές άσχημα αποτελέσματα για την εξέλιξη του ατόμου. Πιθανά λάθη, ατυχήματα και τάσεις για ρήξεις και διαφωνίες. Συχνά, η διάθεση του ατόμου βρίσκει διέξοδο στον αθλητισμό. Κατασπατάληση  ενέργειας  σε άσκοπες διασκεδάσεις και ανώφελες ενασχολήσεις.

Δίας τετράγωνο Κρόνος: Το άτομο υποτιμά  τον εαυτό του, όταν συγκρίνει τις ικανότητές του με αυτές άλλων προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες του. Είναι πνευματικά  ανήσυχο και να αλλάζει  εργασίες ή παραστάσεις, με διάθεση να αφήνει τα πράγματα στη μέση. Έχει ανάγκη από πειθαρχία κάτι που θα επιτύχει αν ασχοληθεί με ένα πράγμα κάθε φορά. Στις συνεργασίες θα υπάρχει αντίσταση  και  από  τους ανωτέρους του στη δουλειά, πιθανά να δεχθεί προσβολές. Πρέπει να αποφύγει τις συμφωνίες, τις οποίες δεν θα μπορεί να εκπληρώσει και οτιδήποτε εγκυμονεί κίνδυνο για δικαστικούς αγώνες.

Δίας τετράγωνο Ουρανός: Το άτομο πρέπει να μάθει να είναι ανεκτικό με τους άλλους, επειδή οι συγκρούσεις με τρίτους θα το  εμποδίσουν γενικά, στην πρόοδο και την εκπλήρωση των στόχων του. Οτιδήποτε κι αν προγραμματίσει είναι εφικτό για αυτό. Συνήθως, ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το ευφυές και ανοιχτό μυαλό του αφομοιώνει  εύκολα  νέες  ιδέες.

Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας: Η τάση για υπερβολές του ατόμου συγχέεται με την ευαισθησία και την φαντασία,  προκαλώντας συχνά, την αίσθηση της αυταπάτης και του φανταστικού.  Προδιάθεση του ατόμου  για φυγή από την πραγματικότητα, για απάτη, επιπόλαιες ενέργειες. Διαταραγμένος ύπνος και διάθεση για κατανάλωση παραισθησιογόνων. Πιθανότητα δηλητηρίασης από αλκοόλ.

Δίας τετράγωνο Πλούτωνας: Μεγάλη και βίαιη επιθυμία για απομάκρυνση από τις παραδοσιακές συνθήκες ζωής. Πολλές φορές, το άτομο δεσμεύεται από μόνο του με σοβαρούς περιορισμούς.

Δίας τρίγωνο Ήλιος: Το άτομο θα αποκτήσει φήμη, διασημότητα και θα καταξιωθεί στην κοινωνία. Θα διαγράψει τη δική του ιστορία στον οικογενειακό χώρο και πιθανά αυτή η τύχη να απλωθεί σε τομείς πέραν της οικογένειας. Ενεργητική και παραγωγική προσωπικότητα, με ηθική και εξυπνάδα. Επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Δίας τρίγωνο Σελήνη: Άτομο που χαρακτηρίζεται από γενναιοδωρία, φιλανθρωπία, κοινωνικότητα. Οδηγεί  τον εαυτό του άνετα προς την επιτυχία. Έχει καλή υγεία. Συνήθως, οι γυναίκες και το περιβάλλον του, του δίνουν βοήθεια.

Δίας τρίγωνο Ερμής: Ταλέντο στη διδασκαλία. Μεγάλη ικανότητα στο λογοτεχνικό γράψιμο. Το άτομο είναι δίκαιο, σωστό στις κρίσεις του με μεγάλη αντίληψη, χωρίς όμως φιλοδοξίες.

Δίας τρίγωνο Αφροδίτη: Έντονη και μεγάλη κοινωνική ζωή. Πολλές φιλικές και κοινωνικές σχέσεις θα βοηθήσουν το άτομο να ανέβει επαγγελματικά.  Αρμονικός τρόπος συμβίωσης με τους γύρω. Καλλιτεχνικές τάσεις,  πολυάριθμοι έρωτες και δεσμοί. Η όψη αυτή  ευνοεί τους συνεταιρισμούς.

Δίας τρίγωνο Άρης: Χαρακτήρας που του αρέσει η βία κι η δράση. Κλίση για τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Εκδηλωμένη δράση που αφορά την πολιτική. Σταθερές θρησκευτικές πεποιθήσεις κι ενασχολήσεις. Το άτομο προβληματίζεται με τις μεταφυσικές θεωρίες και θέματα.

Δίας τρίγωνο Κρόνος: Γενικά, η όψη αυτή δίνει περιουσία και αύξηση των υλικών αγαθών. Το άτομο  έχει μεγάλη κλίση  για έρευνα και μελέτη θεμάτων φιλοσοφίας, μεταφυσικής ή θρησκείας. Είναι ειλικρινής  και προσεκτικός χαρακτήρας. Καλός οικονομολογικός χειρισμός των χρημάτων. Προοπτικές για τιμές και κοινωνική αναγνώριση.

Δίας τρίγωνο Ουρανός: Το άτομο διαθέτει πρωτοτυπία, δυναμικότητα, με δυνατό μυαλό. Έχει κάθε δυνατότητα να προοδεύσεi σε θέματα που συσχετίζονται με την εκπαίδευση.

Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας: Εσωτερική ειρήνη και γαλήνη. Άτομο προικισμένο με φυσικά χαρακτηριστικά φιλανθρωπίας, αγάπης για τον πλησίον, πνευματικά ταλέντα. Τάσεις καλλιτεχνικές. Ηθική θεώρηση της ζωής, μελέτη των θρησκειών. Μεταφυσική  και επιστημονική κατάρτιση, γνώση της βιολογίας και της ιατρικής.

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας: Το άτομο  έχει ευαισθησία  στην πλατύτερη κοινωνική  επίδραση ενός σχεδίου του  δίνει τη δυνατότητα να διακρίνει  τις καλές ευκαιρίες και να κάνει επιτυχημένες  προσπάθειες. Είναι πιθανό  να φθάσει σε ένα υψηλό επίπεδο επιτυχίας και καριέρας.

Δίας αντίθεση Ήλιος: Η σχέση αυτή   των πλανητών βοηθά  θετικά, το άτομο στη σταδιοδρομία του προσφέροντας καλή τύχη και άνοδο. Συνήθως, η προσωπικότητα του ατόμου  παίζει σπουδαίο ρόλο στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον. Γενικά, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη και η πρόοδος χαρακτηρίζει τη ζωή του.  Χαρακτήρας  ενεργητικός, πράος, ευγενικός, με ήθος και αυτοπεποίθηση.

Δίας αντίθεση Σελήνη: Είναι  πολιτισμένο  άτομο  με  δημιουργικές ικανότητες και εκτίμηση στα ταλέντα των άλλων. Όμως αμφιβάλλει για τα δικά του ταλέντα,  γι’ αυτό αναζητά άλλους, που έχουν τέτοιες ικανότητες. Εύθυμο χωρίς να ελέγχει τα συναισθήματά του, ακούραστο. Ωστόσο, πρέπει να ξεκουράζεται, να ηρεμεί και να αποφεύγει οτιδήποτε δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα ή άγχος. Συχνά, νοιώθει καταπίεση και αποπροσανατολισμό στα σχέδιά του. Πριν δημιουργήσει κάποια σχέση πρέπει να βεβαιώνεται για τη σοβαρότητα και  ειλικρίνεια  του άλλου. Προσοχή στις υπερβολές στο φαγητό και το ποτό.

Δίας αντίθεση Ερμής: Το άτομο χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντίληψη, ειλικρίνεια, γενναιοφροσύνη και σωστή κρίση. Καλλιτεχνικές τάσεις  που αν δραστηριοποιηθούν  στον επαγγελματικό τομέα  φέρνουν επιτυχία και δόξα. Αγάπη  για ανώτερη μόρφωση, τις επιστήμες και την ποίηση.

Δίας αντίθεση Αφροδίτη: Οι επιχειρήσεις ευνοούν το άτομο, επειδή γνωρίζει πως να επιδρά και να γοητεύει τους άλλους. Αναζητά την κοινωνική επιδοκιμασία και αναστατώνεται όταν δεν έχει τα αποτελέσματα που περιμένει. Είναι αισιόδοξο και   εύθυμο. Αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής διαχείρισης και έχει τάση να ξοδεύει πολλά χρήματα.

Δίας αντίθεση Άρης: Το άτομο επιλύει τα προβλήματά του με τη βία. Διαστάσεις στην κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Μακροχρόνιες δίκες και διαζύγια.

Δίας αντίθεση Κρόνος: Το άτομο έχει ανάγκη επιδοκιμασίας και αναζητά άτομα που θα αποδεικνύουν την αξία του. Υπερτιμά τον εαυτό του, είναι ανεύθυνο και αναζητά την εύκολη λύση στις υποθέσεις. Ακόμα, αλλάζει εργασίες και δύσκολα βρίσκει ουσιαστικό ενδιαφέρον σε μια μορφή ενασχόλησης.

Δίας αντίθεση Ουρανός: Το άτομο έχει τάση  να είναι υπερβολικά αισιόδοξο για τα σχέδια του και το μέλλον. Μεταδίδει τον ενθουσιασμό του   στους γύρω του και όλοι ζητούν τη συντροφιά του. Χαρακτήρας που πρέπει να αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τις υποθέσεις του.

Δίας αντίθεση Ποσειδώνας: Το άτομο απογοητεύεται εύκολα από τους άλλους. Πρέπει να μάθει να δέχεται τους ανθρώπους. Είναι χαρακτήρας που δίνει εύκολα υποσχέσεις τις οποίες δύσκολα κρατάει. Στις επαγγελματικές σχέσεις τείνει να αναλαμβάνει ευθύνες για τις οποίες δεν έχει χρηματικά οφέλη.

Δίας αντίθεση Πλούτωνας: Επικίνδυνη σχέση που βαραίνει το υποσυνείδητο του ατόμου. Βίαιες κι έντονες  εκρηκτικές τάσεις  το φέρνουν σε αντίθεση με το περιβάλλον του, δημιουργώντας έτσι αναρχία. Μεγάλη εσωτερική ανωριμότητα. Παράλογες απαιτήσεις και συγκρούσεις με το κοινωνικό κατεστημένο. Το άτομο θα θέσει υψηλούς στόχους στη ζωή και πιθανά να μπορέσει να τους ολοκληρώσει, φθάνοντας έτσι σε σημαντικές κι επικερδείς θέσεις στη ζωή.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here