Οι όψεις του Άρη στο γενέθλιο χάρτη

0
10

Άρης σύνοδος Ήλιος: Τυχοδιωκτικές  τάσεις και κατάχρηση  της εμπιστοσύνης. Ατυχίες και αρνητικές παράμετροι στα γεγονότα της ζωής του ατόμου. Έλλειψη τύχης. Πολεμοχαρής φύση που δημιουργεί ένταση και ερεθιστικότητα στο περιβάλλον της. Ενώ υπάρχει η ικανότητα  για ανάληψη  των ευθυνών,  αποφεύγει τις ευθύνες του και δείχνει στάση δειλίας.

Άρης σύνοδος Σελήνη: Το άτομο διακρίνεται για το θάρρος του, τη σωματική ρώμη. Είναι ενεργητικό και μερικές φορές γίνεται έντονα γρήγορο ή παρορμητικό.

Άρης σύνοδος Ερμής: Ισχυρή θέληση, εξυπνάδα και ορμητικότητα που εκδηλώνονται με υπερβολικό και παράφορο τρόπο. Συχνά, το άτομο λέει ψέματα και οι προθέσεις του είναι ανειλικρινείς. Ανεξάρτητος κι αποφασιστικός χαρακτήρας, έχει μεγάλη ζωτικότητα και διαθέτει ισχυρά αποθέματα ενέργειας που διοχετεύει στην εκπλήρωση των στόχων του.

Άρης σύνοδος Αφροδίτη: Έντονη σεξουαλική ζωή. Το άτομο έχει πολλές και ποιοτικές σεξουαλικές σχέσεις. Τα συναισθήματά του είναι ενεργητικά και βρίσκει ανταπόκριση από το σύντροφό του. Η ισχυρή καλλιτεχνική φύση του το ωθεί να ασχοληθεί με τη διακοσμητική και την ομορφιά, όπως τα κοσμήματα, τα καλλυντικά.

Άρης σύνοδος Δίας: Το άτομο έχει πολλά αποθέματα ενέργειας και συχνά ασχολείται   με τον αθλητισμό. Ικανότητα για σωστό προγραμματισμό αν κι υπάρχει η πιθανότητα να σκορπά την ενεργητικότητά του σε παρακινδυνευμένες ενασχολήσεις χωρίς λόγο. Του αρέσει η δράση και δοκιμάζει νέες,  διαφορετικές  δραστηριότητες  για να είναι περισσότερο  ενημερωμένο σε διάφορα θέματα. Εκνευρίζεται όταν ασκείται κριτική για το χαρακτήρα του και τα ελαττώματά του.

Άρης σύνοδος Κρόνος: Χαρακτήρας   συγκεντρωμένος στην εργασία  που έχει αναλάβει έως ότου να  την τελειώσει. Διακρίνεται για το αίσθημα της οικονομίας γνωρίζοντας πως να χρησιμοποιεί τα ταλέντα του. Είναι ρεαλιστής και κρίνει με ακρίβεια τις καταστάσεις προτού να ενεργήσει. Το άτομο  είναι προσεκτικό, άφοβο και δουλεύει σκληρά. Αν και πολυσύνθετο  ταλέντο, χρησιμοποιεί  τις πιο απλούστερες μεθόδους για να λύσει τις υποθέσεις που το απασχολούν. Όταν απογοητεύεται δυσκολεύεται να ελέγξει το θυμό του, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ εκρηκτικός.

Άρης σύνοδος Ουρανός: Τάση για πολλά ατυχήματα. Ο γάμος θα οδηγηθεί σε διαζύγιο. Ρήξεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Άρης σύνοδος Ποσειδώνας: Οι επιθυμίες του ατόμου, η ενεργητικότητα, η δραστηριότητες και η αυτοεπιβεβαίωσή του  ενισχύονται από  την εσωτερική του δομή,  τον ψυχισμό και την αισθητικότητά του.

Άρης σύνοδος Πλούτωνας: Το άτομο είναι φιλόδοξο με αίσθημα ευθύνης και πολλές δυνατότητες. Δουλεύει   πολύ     σκληρά  και  μάχεται    κατά  παντός  εμποδίου. Δυσκολεύεται όμως, να εκφραστεί συναισθηματικά τείνοντας να χρησιμοποιεί τις  ερωτικές ικανότητες για να εκπληρώσει τις ανάγκες του. Βοηθά στην επίλυση  των  προβλημάτων   των  άλλων, αλλά συχνά γίνεται απαιτητικό, ειδικά όταν ενεργεί για την οικονομική ή επαγγελματική του άνοδο. οικονομική ή επαγγελματική του άνοδο.

Άρης εξάγωνο Ήλιος: Η όψη αυτή επιδρά στην υγεία  και της δίνει ανθεκτικότητα και ζωτικότητα. Χαρακτήρας με ευγενικά και καλά συναισθήματα. Το άτομο χαρακτηρίζεται από μεγάλο θάρρος κι αποφασιστικότητα. Ανάληψη ευθυνών με υπεύθυνη επαγγελματική θέση στον επαγγελματικό τομέα.

Άρης εξάγωνο Σελήνη: Το άτομο  χαρακτηρίζεται  από ισχυρή   θέληση,  διεισδυτικότητα και πλούτο γνώσεων. Ικανότητα παραστάσεως δια του λόγου, ενός θέματος. Κλίση για τη διδασκαλία και την κριτική.

Άρης εξάγωνο Ερμής: Το άτομο είναι θετικό και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με τρόπο άμεσο και πρακτικό. Δεν ανέχεται τον οίκτο ή την παθητικότητα και μπορεί να είναι απότομο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των άλλων.

Άρης εξάγωνο Αφροδίτη: Αγάπη για το ωραίο και το πολυτελές. Κλίση στην καλλιτεχνία ειδικά στο θέατρο. Σοβαρά προσόντα διακοσμητικής τεχνικής. Η ερωτική ζωή του ατόμου αρκετά ενδιαφέρουσα.

Άρης εξάγωνο Δίας: Άτομο με γενναιότητα, φιλοδοξία, αποφασιστικότητα,   υπεύθυνο, τολμηρό και συνετό με ικανότητες να πετύχει  τα αποτελέσματα που θέλει, σε οποιαδήποτε ενασχόλησή του.

Άρης εξάγωνο Κρόνος: Η θέληση και η ενεργητικότητα είναι σε χαμηλό τόνο. Συχνά, το άτομο ενεργεί με λάθος τρόπο  και οδηγείται σε αμφίβολες  και επικίνδυνες πράξεις. Πρωτοποριακές συνθήκες ζωής, αντοχή  στην επίλυση  των προσωπικών ζητημάτων.

Άρης εξάγωνο Ουρανός: Το άτομο έχει την τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Έχει μεγάλη πεποίθηση και δυναμικότητα. Επιβάλλεται εύκολα στους άλλους. Επαγγελματική κλίση σε εργασίες που συσχετίζονται με τη διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας: Ενεργητική και δυναμική φαντασία, αυξημένη θέληση και ισχυρός εσωτερικός εαυτός. Το άτομο έχει την ικανότητα να φέρει σε επιτυχημένο τέλος κάθε έργο που θα αναλάβει.

Άρης εξάγωνο Πλούτωνας: Το άτομο έχει ισχυρή αίσθηση αποστολής και ενστικτωδώς γνωρίζει ότι για να επιτύχει  κανείς οτιδήποτε  μεγάλο πρέπει να εξαλείψει τις περιττές δραστηριότητες  και να δοθεί ολοκληρωτικά  στον στόχο που επιθυμεί να κατορθώσει. Ο ζήλος, ο ενθουσιασμός και η κατανόηση του σκοπού θα του επιτρέψουν να φθάσει  στην επιτυχία και στην εκπλήρωση  εκείνου στο οποίο  στοχεύει. Έχει  μία ισχυρή θέληση και συνήθως προχωρά ήρεμα και προσεκτικά.

Άρης τετράγωνο Ήλιος: Η ζωτικότητα του ατόμου  παραμένει ακέραια. Παρουσιάζονται τάσεις αναποφασιστικότητας και έλλειψη οργάνωσης. Κίνδυνος τυχοδιωκτικών τάσεων. Ευερέθιστος χαρακτήρας.

Άρης τετράγωνο Σελήνη: Οι μεγάλες ψυχικές δυνάμεις και η ενεργητικότητα του ατόμου δεν οδηγούν πάντα στην εκτέλεση των στόχων του. Συχνά, στη ζωή του θα διαπιστώσει ότι οι προσπάθειές του για την ολοκλήρωση ενός έργου ή στόχου θα αποτύχουν. Προδιάθεση για επιθετικότητα και εκδίκηση.

Άρης τετράγωνο Ερμής: Μεγάλη ικανότητα  θελήσεως, πεποίθηση, έμφυτο  ταλέντο διαλεκτικής, διδασκαλίας, κριτικό πνεύμα. Υπερβολικές τάσεις για σοφιστεία. Πονηρό και ανειλικρινές άτομο. Χαρακτήρας μάλλον επιθετικός με τάση να κριτικάρει τους άλλους  και να εκφράζει καυστικά σχόλια σε συζητήσεις.

Άρης τετράγωνο Αφροδίτη: Το άτομο δυσκολεύεται να διατηρήσει αρμονικές σχέσεις με τους  ανθρώπους,    ενώ εξ αιτίας των ισχυρών επιθυμιών του χρησιμοποιεί όλες τις  δυνατές μεθόδους για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν είναι ικανοποιημένο με  τον  εαυτό του. Πρέπει να συγκρατεί το θυμό του και να τον κατευθύνει σε δραστηριότητες που έχουν σωματική άσκηση όπως για παράδειγμα ο  αθλητισμός.

Άρης τετράγωνο Δίας: Η έντονη παρόρμηση,  ενεργητικότητα και αισιοδοξία του ατόμου έχει πολλές  φορές άσχημα αποτελέσματα για την εξέλιξη του ατόμου. Πιθανά λάθη, ατυχήματα και τάσεις για ρήξεις και διαφωνίες. Συχνά, η διάθεση του ατόμου βρίσκει διέξοδο στον αθλητισμό. Κατασπατάληση  ενέργειας  σε άσκοπες διασκεδάσεις και ανώφελες ενασχολήσεις.

Άρης τετράγωνο Κρόνος: Το άτομο είναι φιλάργυρο και του αρέσει να κάνει αποταμίευση. Χαρακτήρας αρκετά τολμηρός και κακόβουλος. Εγωιστική και εκδικητική φύση. Σκληρότητα που συνήθως οδηγεί στην αυτοκαταστροφή.

Άρης τετράγωνο Ουρανός: Το άτομο έχει τάση για ατυχήματα στη ζωή του. Προδιαθέσεις για ρήξεις και χωρισμούς. Πιθανό διαζύγιο.

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας: Η θέση αυτή ενισχύει τη δύναμη της φαντασίας και της θέλησης, όμως το άτομο  διατρέχει μεγάλο κίνδυνο  αν δεν μπορέσει να ελέγξει τις καταστάσεις της ζωής του, να οδηγηθεί σε ακρότητες όπως αυτοκτονία, νευρολογικές παθήσεις ή μεγάλη βιαιότητα. Συχνά, η όψη αυτή δίνει ερωτική τάση ομοφυλοφιλίας.

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας: Διάθεση του ατόμου να δουλέψει σκληρά για τις ιδέες και τους στόχους του. Τα αποτελέσματα των ενεργειών του δεν φέρνουν πάντα την επιτυχία. Μεγάλη φαντασία. Εσωτερικοί φόβοι που προκαλούν μανίες ή διάφορα ψυχικά νοσήματα. Ερωτισμός παρά φύση.

Άρης τρίγωνο Ήλιος: Αυτή η όψη δείχνει κατά κανόνα, σωματική  ευρωστία,  υγεία, καλή ποιότητα αίματος, καλό  κυκλοφορικό σύστημα και νευρώδη σωματική διάπλαση. Το άτομο παίρνει πολύ γρήγορα τις αποφάσεις του, είναι έξυπνο κι έχει μεγάλη πνευματική διαύγεια.

Άρης τρίγωνο Σελήνη: Μεγάλη  δραστηριότητα και θέληση που συνδυάζονται με τις υποσυνείδητες τάσεις  του ατόμου. Ισχυρή  ικανότητα   για την εκτέλεση κάθε σκοπού. Επιτυχία και ικανοποίηση  σε όλες τις ευθύνες  και τα έργα που αναλαμβάνει το άτομο.

Άρης τρίγωνο Ερμής: Ενεργητικό πνεύμα. Συχνά, το άτομο έχει την τάση να είναι ορμητικό, παράφορο και πονηρό. Ικανότητα  διαλεκτικής, διδασκαλίας και κριτικής.

Άρης τρίγωνο Αφροδίτη: Λατρεία για κάθε τι το ωραίο. Καλλιτεχνία, θέατρο είναι οι κύριες τάσεις που προέρχονται από αυτήν την όψη. Ερωτική ζωή ενδιαφέρουσα, με πολλές και ποιοτικές κατακτήσεις. Οι συναισθηματικές   γνωριμίες  προέρχονται πολλές φορές, από ανώτερα κοινωνικά επίπεδα.

Άρης τρίγωνο Δίας: Χαρακτήρας που του αρέσει η βία κι η δράση. Κλίση για τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Εκδηλωμένη δράση που αφορά την πολιτική. Σταθερές θρησκευτικές πεποιθήσεις κι ενασχολήσεις. Το άτομο προβληματίζεται με τις μεταφυσικές θεωρίες και θέματα.

Άρης τρίγωνο Κρόνος: Το άτομο  ευνοείται σε πολλά θέματα, αλλά  πρέπει  να προσέξει πολύ τις κινήσεις και ενέργειές του. Συχνά, από έντονη δράση και ενεργητικότητα οδηγείται σε αμφίβολες και λάθος πράξεις.

Άρης τρίγωνο Ουρανός: Αυτοπεποίθηση, τάση  για ανεξαρτησία και ελευθερία. Δυναμικός, αποφασιστικός και παρορμητικός  χαρακτήρας. Ανταποκρίνεται γρήγορα και αυθόρμητα απολαμβάνοντας τις φυσικές του   δραστηριότητες  που απαιτούν δυνατά αντανακλαστικά διαθέτοντας  καλή αίσθηση του χρόνου και του ρυθμού. Το άτομο έχει  άφθονη  ενέργεια   και ζωτικότητα που τις διοχετεύει σε ισχυρή επιθυμία για πρόοδο κι αλλαγή. Είναι καλός καθοδηγητής  προσφέροντας νέες ιδέες  και στόχους, στον εαυτό του και στους άλλους. Ικανότητα επιβολής. Εργασία που συσχετίζεται με επιστημονική και τεχνική κατάρτιση.

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας: Η όψη αυτή   ενισχύει σε πολύ  μεγάλο βαθμό τη δύναμη  της φαντασίας και της θέλησης και πολλές φορές  οδηγεί το άτομο σε απίστευτες εκτελέσεις μεγάλων έργων. Το άτομο διαθέτει υψηλά ιδανικά και εργάζεται με απίστευτο ζήλο για να τα πραγματοποιήσει. Αγάπη για τη θάλασσα και τα θαλασσινά ταξίδια.

Άρης τρίγωνο Πλούτωνας: Τα κρυφά ταλέντα και η μυστική δύναμη της προσωπικότητας του ατόμου εκδηλώνονται με σωστές κινήσεις και ενέργειες. Μάχεται και γενικά βρίσκεται σε συνεχόμενη δράση που όμως σχεδόν δεν είναι φανερή στους άλλους γύρω του.

Άρης αντίθεση Ήλιος: Η όψη αυτή ωθεί το άτομο να επιδιώκει συνεχώς τον συναγωνισμό για να αποδείξει την   αξία  του. Χρειάζεται αυτοανάλυση για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει τους στόχους του. Ακόμα, πρέπει να κατανοήσει τις δυνατότητές του για  να  νοιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Συνήθως, όταν δεν ολοκληρώνεται κάποιος στόχος, νοιώθει απογοήτευση εκδηλώνοντας παράφορο χαρακτήρα. Δεν του αρέσει να συμβιβάζεται.

Άρης αντίθεση Σελήνη: Χαρακτήρας   τυχοδιωκτικός, πολεμοχαρής. Έλλειψη ευγένειας. Έντονα πάθη και επιθετικότητα. Διαζύγιο στο γάμο. Το άτομο θέλει πάντα να είναι πρώτο, δεν ενδιαφέρεται πολύ για τους άλλους γύρω του, εργάζεται σκληρά και έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Συχνά, αυτή η πλανητική θέση χαρίζει αθλητές και επιτυχημένους αρχηγούς.

Άρης αντίθεση Ερμής: Άτομο ανήσυχο, δραστήριο στο μυαλό με απεριόριστες πηγές διανοητικών ικανοτήτων. Να μην πιέζει πολύ τα νεύρα και να μην γίνεται ερεθιστικό με τους συνομιλητές του. Πρέπει να σκέφτεται και να αντιδρά  λογικά και διπλωματικά χωρίς να βγάζει γρήγορα συμπεράσματα

Άρης αντίθεση Αφροδίτη: Το άτομο έλκεται πολύ από το αντίθετο φύλο και τείνει να δημιουργεί πολλές  ερωτικές σχέσεις. Υπάρχει  ένταση  στην ερωτική του ζωή και συχνά  προσπαθεί να ικανοποιήσει, μόνο τις δικές του ανάγκες. Θεωρεί ότι η ζωή έχει ενδιαφέρον μόνο όταν υπάρχει ερωτική δράση.

Άρης αντίθεση Δίας: Το άτομο επιλύει τα προβλήματά του με τη βία. Διαστάσεις στην κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Μακροχρόνιες δίκες και διαζύγια.

Άρης αντίθεση Κρόνος: Χαρακτήρας   υπερβολικά τολμηρός, εγωιστικός, εκδικητικός  και κακόβουλος. Το άτομο είναι φιλάργυρο, εκδηλώνει  σκληρότητα   που πολλές φορές στρέφεται εναντίον του. Εργάζεται σκληρά  και υπομονετικά για να επιτύχει τους στόχους του. Όταν συγκεντρώνεται σε ένα καθορισμένο στόχο είναι σε θέση να επιτύχει απόλυτα όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος. Διαθέτει  μεγάλο αυτοέλεγχο και αυταπάρνηση περιμένοντας  πολλά από τον εαυτό του. Αμφιβάλλει συχνά για τις δυνάμεις του και τις ικανότητές του. Συχνά στη ζωή του, ο θυμός και ο εκνευρισμός θα είναι εμπόδια ειδικά  στον επαγγελματικό χώρο ή στις συνεργασίες του με σύνολο ανθρώπων. Έτσι, είναι καλλίτερα να εργάζεται μόνο του.

Άρης αντίθεση Ουρανός: Ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το άτομο έχει κλίση σε επιστημονικά και τεχνικά επαγγέλματα. Ταλέντο για εφευρέσεις και αποκαλύψεις. Μεγάλη ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις. Διαφημιστικά επαγγέλματα. Ανήσυχος, δυναμικός   και ενεργητικός χαρακτήρας που έχει τη διάθεση να προχωρά πάντα μπροστά. Όταν επιθυμεί  κάτι ενεργεί αποφασιστικά, παρορμητικά και βιαστικά. Το άτομο είναι ανεξάρτητο και ενεργεί μόνο για το συμφέρον του. Υπερβολικά επαναστατικός χαρακτήρας. Οι συνεργασίες του με άλλους δεν είναι επιτυχημένες κι αυτό οφείλεται στην ωμή ειλικρίνεια, στον απότομο χαρακτήρα και στην εκρηκτική οργή του. Απαραίτητη  προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του ατόμου, είναι η ελευθερία και η πρωτοβουλία

Άρης αντίθεση Ποσειδώνας: Ιδέες και στόχοι απασχολούν το άτομο. Συχνά, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και προκαλούν υπερένταση, γιατί η διάθεση αυτή στηρίζεται σε εξωπραγματικές και φανταστικές θέσεις. Πλούσια φαντασία, αυταπάτες και τάση φυγής. Φοβίες που είναι για ανύπαρκτα θέματα. Δηλητηριάσεις από υγρή τροφή και θαλασσινά.

Άρης αντίθεση Πλούτωνας: Το άτομο πρέπει να εναρμονίζεται επαγγελματικά και να συνεργάζεται  αρμονικά, χωρίς να κατευθύνεται πάντα, από τις φιλοδοξίες. Είναι πολύ δυναμικό και δεν επιτρέπει τίποτα να σταθεί στο δρόμο του προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του. Χαρακτήρας απόλυτος και ισχυρογνώμων.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here