Οι όψεις της γενέθλιας Σελήνης

0
9

Οι όψεις Σελήνης-Ερμή

Εδώ ο Σελήνη (συναίσθημα) με τον Ερμή (επικοινωνία) δίνει την δυνατότητα στο πρόσωπο με ποιόν τρόπο να εκφραστεί και να δημοσιεύσει τα συναισθήματα του στους άλλους. Προσπαθεί λοιπόν εδώ το πρόσωπο να εκφραστεί με χρώμα αλλά είναι δύσκολο γιατί ο Ερμής είναι ορθολογιστής κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το συναίσθημα που εκφράζει η Σελήνη.

Σελήνη σύνοδος Ερμής: Με ευκολία εκφράζετε τα συναισθήματα σας και η σκέψη σας είναι ισχυρά επηρεασμένη από αυτά. Ένας πολύ δραστήριος νους ο οποίος προσαρμόζετε εύκολα σε όλες τις συνθήκες. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο τι σκέπτονται οι άλλοι για σας και ευσυγκίνητοι στις σκέψεις.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής: Μεγάλοι ρήτορες ή ακόμα και ψυχαγωγοί των άλλων. Το να συνεργάζεστε ή να διδάσκετε τους άλλους είναι μέσα στις δυνατότητές σας. Καλή κρίση και ικανότητα να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις με ευκολία. Συμπαθητικοί και καλοσυνάτοι με τους άλλους.

Σελήνη εξάγωνο Ερμής: Πολύ καλή και ελεύθερη μίξη χωρίς κανένα συναισθηματικό άγχος. Ανέμελοι και καταδεκτικοί απολαμβάνετε τη ζωή σας με πάρα πολλές ευκαιρίες. Εδώ μπορεί το άτομο να δεχτεί απλόχερα τα συναισθήματα του και να τα μεταδώσει χωρίς να έχει ενδοιασμούς  και συγκρούσεις.

Σελήνη τετράγωνο Ερμής: Πιθανόν να λέτε πράγματα που δεν τα εννοείτε ή δεν κατορθώνετε πάντα να πείτε αυτά που θέλετε. Συχνή συναισθηματική ένταση εξ’ αιτίας κακής συνεννόησης με τους άλλους. Ο τρόπος που σκέπτεστε πολλές φορές δεν θα συμβαδίζει με αυτόν του περιβάλλοντός σας.

Σελήνη αντίθεση Ερμής: Με ευκολία συζητάτε τα προβλήματα σας με τους άλλους και με την ίδια ευκολία βρίσκεστε σε συχνή αντιπαράθεση με αυτούς. Γρήγορες συναισθηματικές αλλαγές και διαθέσεις σας προκαλούν μία συναισθηματική αναστάτωση και δυσαρέσκεια. Νευρικότητα και ένταση.

Οι όψεις Σελήνης-Αφροδίτης

Εδώ η Σελήνη (συναίσθημα) με την Αφροδίτη (αξίες) μας δείχνει πως έχουν μεγάλη συμβατότητα μεταξύ τους. Είναι και οι δύο πλανήτες θηλυκού τύπου με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη κοινωνικότητα και από τις δύο πλευρές. Εδώ παρατηρούμε την αρμονία που έχει η Αφροδίτη να δένει κατά πολύ με το συναίσθημα που εκφράζει η Σελήνη με αποτέλεσμα να βγάζουν προς τα έξω συντροφικότητα και ομορφιά.

Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη: Μία ιδιαίτερα χαρακτηριστική υπερευαισθησία. Μεγάλη συναισθηματική ανταπόκριση στους άλλους και μία αγάπη για την ομορφιά του περιβάλλοντος. Στοργική φύση και καλλιτεχνικές ιδιότητες. Οι άλλοι σας εκτιμούν ιδιαίτερα για τα αισθηματικά σας χαρίσματα.

Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη: Έμφυτη γοητεία. Μία ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τους άλλους ανθρώπους και πιθανόν τα παιδιά. Καλή σχέση με την μουσική και γενικά τις τέχνες. Αγαπάτε την καλοπέραση και εύκολα γίνεστε αποδεκτοί από τους άλλους. Επιθυμία για αφοσίωση και στοργή.

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη: Με πολύ λεπτή χάρη καλλιτεχνικοί και χαριτωμένοι εκπέμπετε μεγάλη ακτινοβολία και μαγνητική έλξη στους άλλους. Αυτό σας βοηθάει στο να μην μπορεί κανένας να σας πει όχι σε ότι και να ζητήσετε. Μεγάλη ανταπόκριση στα παιδιά και στα ζώα.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: Οι άλλοι πιθανόν να μην υποστηρίζουν τον τρόπο που εκδηλώνετε τα αισθήματά σας και τις ανάγκες σας. Αν και εσείς πολύ λίγο ενδιαφέρεστε για την «ιστορία» και περισσότερο για το σήμερα. Αδυναμία και μία κλίση να παρασύρεστε εύκολα απ’ τους άλλους.

Σελήνη αντίθεση Αφροδίτη: Η αίσθησή σας για τις αξίες και η συμπεριφορά σας πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με τους άλλους. Συναισθηματικά υπερευαίσθητοι συχνά πιστεύετε ότι δεν σας εκτιμούν ή αγαπούν οι άλλοι. Αλλαγές διαθέσεων και εκνευρισμός εξ’ αιτίας των αισθηματικών.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνης-Άρη

Οι όψεις μεταξύ Σελήνης (συναίσθημα) με τον Άρη (ορμές) μας δείχνουν μια πολύ έντονη συναισθηματική έκφραση. Εδώ τα συναισθήματα εκφράζονται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα η σύγκληση αυτή να βγαίνει προς τα έξω ότι αισθάνεται το πρόσωπο αβίαστα με αποτέλεσμα μερικές φορές να γίνετε επικίνδυνο για αυτόν που εκφράζεται και πολλές φορές κουραστικό γι αυτόν που βρίσκεται απέναντι.

Σελήνη σύνοδος Άρης: Μία ιδιαίτερη ικανότητα στο να υποκινείτε τους άλλους και τα συναισθήματά τους. Μεγάλη εσωτερική ένταση, ισχυρή θέληση, και μία φύση εμποτισμένη με το αγωνιστικό πνεύμα. Συχνά βιαστικές ενέργειες κατευθυνόμενες από τα συναισθήματα. Συχνός εκνευρισμός.

Σελήνη τρίγωνο Άρης: Γεννημένοι εκπαιδευτές ή δάσκαλοι αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας στους «φυσικούς» και «δραστήριους» τομείς της ζωής. Ισχυρά αισθήματα και ικανότητα να διευθύνετε τις συγκινήσεις η και παρορμήσεις των άλλων. Ελκυστικότητα, και ευγένεια.

Σελήνη εξάγωνο Άρης: Εδώ υπάρχει συναισθηματική ορμή αλλά με έντονο ένστικτο και προαίσθημα που δίνουν υπεροχή στο πρόσωπο που έχει την όψη αυτή. Η όψη ακόμα δίνει μεγάλη εσωτερική δύναμη με αποτέλεσμα να ξεπερνιούνται πολλές ψυχοσωματικές ασθένειες. 

Σελήνη τετράγωνο Άρης: Η έντονη επιθυμία, και η παρόρμηση που έχετε, αποτρέπει συχνά τους άλλους στο να σας υποστηρίξουν. Συχνά θα εκνευρίζεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο και θα παρασύρετε και τους άλλους στην σύγχυση. Ανεξέλεγκτες συναισθηματικές καταστάσεις και συγκρούσεις.

Σελήνη αντίθεση Άρης: Οι άλλοι σας βρίσκουν πολύ ωθητικούς όταν πρόκειται να εδραιώσετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας ή στους άλλους. Συχνή μισαλλοδοξία και έλλειψη ανεκτικότητας. Συναισθηματικός εκνευρισμός και μία τάση να αποδίδετε τις ευθύνες για την ένταση στους άλλους.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνης-Δία

Όταν δουλεύουν μαζί η Σελήνη (συναίσθημα) και ο Δίας (επέκταση) παρατηρούμε ότι υπάρχει επέκταση του συναισθήματος της Σελήνης. Σε κάποιες όψεις όμως μπορεί να υπάρχει μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση ή και μεγάλη τεμπελιά με τον Δία εδώ να χαλαρώνει πολύ στο συναισθηματικό βάθος που εκφράζει η Σελήνη.

Σελήνη σύνοδος Δίας: Συμπάθεια και γενναιοδωρία είναι ο οδηγός σας πολλές φορές στην ζωή. Επιθυμία για κοινωνικές συναντήσεις και έναν ευχάριστο ή άνετο τρόπο διαβίωσης. Σας αρέσουν οι ομαδικές συναντήσεις και το να προσφέρετε βοήθεια και κατανόηση στους άλλους.

Σελήνη τρίγωνο Δίας: «Σαν το ψάρι στα νερά του» κάτω από το φως της δημοσιότητας, ή διαμέσου ενός ακροατηρίου. Πολιτικοποιημένοι αλλά και τυχεροί επίσης. Μία έμφυτη γνώση για το τι είναι σωστό ή για το πώς να κάνετε τα πράγματα να δουλέψουν θετικά. Δημοσιότητα.

Σελήνη εξάγωνο Δίας: Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η καλή κρίση που έχετε. Η ψυχή σας λάμπει η βοήθεια που προσφέρετε και τα μηνύματα φιλικότητας που περνάτε σας κάνουν πολύ ευχάριστη συντροφιά για τους άλλους. Με λίγα λόγια με την συμπεριφορά σας μπαίνετε στην καρδιά του άλλου.

Σελήνη τετράγωνο Δίας: Ίσως να αντιμετωπίζετε δυσκολία στο να βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη στους στόχους και την διαδρομή που ακολουθείτε μέσα στην ζωή. Συχνά η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά σας αλλά, δεν μπαίνετε στον κόπο να απλώσετε το χέρι σας και να την πιάσετε.

Σελήνη αντίθεση Δίας: Μία ιδιαίτερη έλξη για την άνετη ζωή και την διασκέδαση. Οι λύσεις στα προβλήματα της ζωής πολλές φορές θα τείνουν να αγνοούν τις διαθέσεις και τα αισθήματά σας. Συχνά η φιλοδοξία σας ή σπατάλη, θα έρχεται σε σύγκρουση με τις απαραίτητες ανάγκες σας.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνη-Κρόνου

Όταν έχουμε την ενοποίηση των δυο πλανητών παρατηρούμε το φρένο που μπορεί να βάλει ο Κρόνος (περιορισμοί) στο συναίσθημα της Σελήνης (συναίσθημα). Αυτό βέβαια μπορεί μερικές φορές να είναι για καλό του ατόμου που έχει την όψη γιατί βοηθάει να πειθαρχήσει τα συναισθήματα του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο φόβος να πληγωθεί. Όμως με άσχημες όψεις μπορεί να απομονώσει το πρόσωπο από κάθε συναισθηματική έκφραση απέναντι στους άλλους.

Σελήνη σύνοδος Κρόνος: Από την φύση σας προσεκτικοί και υπεύθυνοι στη συμπεριφορά σας μέσα και έξω από το περιβάλλον. Ο υπερβολικός έλεγχος των συναισθημάτων σας, πολλές φορές σας οδηγεί στην απομόνωση ή αποξένωση από τους άλλους. Μία κλίση προς την συναισθηματική καταπίεση.

Σελήνη τρίγωνο Κρόνος: Ακούραστοι και πειθαρχημένοι εργάτες, συχνά έχετε μία τάση να γίνεστε πολύ σοβαροί και να προτιμάτε την μοναξιά. Μία σοφία για τα απαραίτητα αγαθά της ζωής. Προσεκτικότητα σε θέματα οικογενειακά, αυτοέλεγχος και αίσθηση καθήκοντος.

Σελήνη εξάγωνο Κρόνος: Έχετε σε μεγάλο βαθμό αξιοπρέπεια και αυτό το καταλαβαίνουν οι γύρω σας με αποτέλεσμα να έχετε την δυνατότητα για ανάθεση καθηκόντων σε υπεύθυνες θέσεις. Αυτό που σας διακρίνει είναι η σταθερότητα σας στα συναισθήματα που εκφράζετε το οποίο σας κάνει σταθερούς και υπεύθυνους.

 Σελήνη τετράγωνο Κρόνος: Συναισθηματικές αναστολές και υπερβολική αυτοπειθαρχία δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τα αισθήματα  σας πάντοτε. Πολλές φορές θα νοιώθετε ότι οι άλλοι σας περιορίζουν τα συναισθήματά και σας οδηγούν σε μία αισθηματική μοναξιά. Έλλειψη  αυτό εμπιστοσύνης.

Σελήνη αντίθεση Κρόνος: Τείνετε να οργανώνετε και να ελέγχετε την ζωή σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον σωστό. Οι άλλοι συχνά θα παραπονούνται ότι αγνοείτε συχνά τα συναισθήματά τους ή την υπόληψή τους. Προβλήματα ή ανησυχία διαμέσου της οικογένειας. Συχνή απομόνωση.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνη-Ουρανού

Όταν βρίσκονται σε ένωση οι δύο πλανήτες συγχωνεύονται τα αισθήματα μας (Σελήνη) με την συλλογικότητα και την ανεξαρτησία (Ουρανός). Όσοι από εσάς έχουν όψεις μεταξύ των πλανητών αυτών έχουν ανεξάρτητα συναισθήματα τα οποία ναι μεν τα μοιράζουν σε όλους αλλά όμως μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποστασιοποιηθούν από αυτά. Με λίγα λόγια αφυπνίζει το συναισθηματικό τέλμα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ του ατόμου που έχει την όψη και του άλλου.

Σελήνη σύνοδος Ουρανός: Πιθανόν να έχετε μία όχι συνηθισμένη οικογενειακή ζωή ή να περιβάλλεστε από μία ομάδα ανεξάρτητων και εκκεντρικών ανθρώπων. Θα τείνετε πολλές φορές να δείχνετε τα συναισθήματά σας με ιδιόρρυθμο τρόπο ή συμπεριφορά.

Σελήνη τρίγωνο  Ουρανός: Αυξημένη συναισθηματική ένταση, φιλοδοξία, και μία τάση να ενεργείτε συχνά κατευθυνόμενοι μέσα από εσωτερικά ένστικτα. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνετε τους άλλους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ή να ανακαλύπτετε τα κρυφά τους χαρίσματα.

Σελήνη εξάγωνο Ουρανός: Χαρακτηρίζεστε από έντονα συναισθήματα και πολλές αλλαγές ανάλογα με τους οίκους που βρίσκεται η όψη. Σας δίνει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, αλλαγές στην κατοικία, στις σχέσεις σας.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός: Το ενδιαφέρον σας για το ασυνήθιστο και ασυμβίβαστο πιθανόν να μην έχει την υποστήριξη που περιμένετε από αυτούς που βρίσκονται γύρω σας. Υπερβολικό πείσμα και φανατισμός ή μία τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα θα σας οδηγεί συχνά σε ένταση.

Σελήνη αντίθεση Ουρανός: Η τάση σας να υπερβάλλετε στη δουλειά ή στις επιδιώξεις σας συχνά θα σας οδηγεί σε υπερένταση ή νευρική κατάπτωσης. Πιθανή, μία αστάθεια στην οικογενειακή ζωή ή συχνή αλλαγή διαμονής. Περίεργα ενδιαφέροντα και συχνές καταστάσεις άγχους ή φοβίας.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνης-Ποσειδώνας

Με την ένωση των δύο πλανητών έχουμε την ενοποίηση των συναισθημάτων (Σελήνη) με το βάθος (Ποσειδώνας). Όταν βγαίνουν αυτά τα δύο προς τα έξω δίνουν μεγάλη καλλιτεχνική αλλά και διαισθητική έκφραση. Όμως με τα σκαμπανεβάσματα του Ποσειδώνα και τις τάσεις φυγής που έχει κάνει το πρόσωπο πολλές φορές να βρίσκετε σε μεγάλη σύγχυση.

 Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας: Ξαφνικές συναισθηματικές εμπειρίες. Ονειροπόλοι με ψυχικές ικανότητες και άφθονα οράματα. Μέσα «στα νερά σας» όταν περιβάλλεστε από ανθρώπους που έχουν ομοιόμορφο ψυχισμό με τον δικό σας. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί εύκολα αυτοθυσιάζεστε για τους άλλους.

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας: Γεννημένοι οδηγοί και καθοδηγητές των διαθέσεων και συγκινήσεων. Μία οξεία αίσθηση για το δράμα, την τέχνη, και τις πνευματιστικές επιστήμες ή τέχνες. Ονειροπόλοι. Με ευκολία καταλαβαίνετε το τι ζητάει γενικά το «κοινό». Εσωτερικά οράματα και έμπνευση.

Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνας: Έχετε μεγάλη έλξη για τις τέχνες την μουσική και την ποίηση. Έχετε καλή καρδιά και γνήσια έκφραση των συναισθημάτων σας. Η δυνατότητες που έχετε στις επιχειρήσεις που αφορούν τα υγρά καύσιμα, τον κινηματογράφο, το θέατρο και ότι έχει να κάνει με τους ωκεανούς (μεταφορές με πλοία,) είναι πολύ μεγάλες.

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνας: Η επιδίωξη των ιδανικών σας συνήθως θα έρχεται σε σύγκρουση με τα αισθήματα, και την συναισθηματική ζωή σας. Παράξενες φαντασιώσεις ή αυταπάτες ακόμα, θα σας επιφέρουν μια έλλειψη σταθερότητας ή κάποια τάση να λέτε ψέματα συχνά.

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας: Οι ελπίδες σας και τα όνειρά σας πιθανόν να έρχονται σε σύγκρουση με το οικείο περιβάλλον σας και τις συνθήκες που διαδραματίζονται μέσα σε αυτό. Μεγάλη επιδεκτικότητα στις εξωτερικές επιρροές και συχνά μία συναισθηματική σύγχυση. Ψευδαισθήσεις.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνης-Πλούτωνα

Όταν υπάρχει όψη μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα τότε έχουμε την ανασυγκρότηση και την δύναμη του εσωτερικού συναισθηματικού μας κόσμου (Πλούτωνας). Εδώ η Σελήνη χαλαρώνει και αφήνετε στον σαγηνευτικό Πλούτωνα να την κάνει ότι θέλει. Το πρόσωπο που έχει την όψη εκφράζετε πολύ έντονα σε μικρή ηλικία, όμως η μεγάλη μεταμόρφωση που φέρνει ο Πλούτωνας γίνετε σε πολύ ώριμη ηλικία όταν η συναισθηματική έκφραση του προσώπου έχει σταθεροποιηθεί.

Σελήνη σύνοδος Πλούτωνας: Ένας ιδιόμορφος ψυχισμός. Ισχυρή συναισθηματική ένταση και ξαφνικές αλλαγές διαθέσεων ακολουθούμενες από σωματική κατάπτωση. Πιθανή εκδήλωση υπερβολικού ενδιαφέροντος για την ψυχολογία ή τον πνευματισμό. Έντονες συγκινήσεις μαζί με άλλους ανθρώπους.

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας: Γεννημένοι ψυχολόγοι. Ικανοί να κατανοήσετε και καθοδηγήσετε το πλήθος γενικά. Συχνά αφοσιωμένοι στα παιδιά ή στο όραμα κάποιας ολοκληρωτικής αλλαγής στη ζωή σας. Μία πολύ μεγάλη και βαθειά έκφραση των συναισθημάτων αλλά σε ιδιαίτερους τομείς της ζωής.

Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας: Η όψη αυτή σας δίνει την δυνατότητα να φτάσετε στο τέλος κάποιου συναισθηματικού κύκλου και αμέσως μετά να ξανά γεννηθείτε από την αρχή. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να ξεπερνάτε πάντα τα συναισθηματικά εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε στον δρόμο σας και να προχωρήσετε και πάλι από την αρχή.

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας: Ισχυρή συναισθηματική ένταση και στρες πολύ συχνά θα έχει βασική αιτία τις πιο βαθιές ψυχολογικές διεργασίες. Οι συναισθηματικές εκρήξεις πολλές φορές θα έχουν σαν βασική αιτία την ζήλεια την υπερβολή η ακόμα και την λανθασμένη επιλογή σας.

Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας: Ένα πάθος για να θέσετε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό σας την οικογένεια και το άμεσο περιβάλλον σας. Συναισθηματικές συγκρούσεις με το περιβάλλον συχνά για θέματα οικονομικής τακτικής ή ανυπακοής από την πλευρά σας. Βίαια συναισθήματα και διαταραχές.

Οι όψεις μεταξύ Σελήνης-Ωροσκόπου

Όταν βρίσκονται μαζί η Σελήνη με τον Ωροσκόπο τότε έχουμε την ταύτιση του συναισθήματος (Σελήνη) με αυτό που πρέπει να φανεί προς τα έξω (Ωροσκόπος). Είστε ευμετάβλητοι και συχνά επηρεάζεστε από αμφιταλαντευόμενα συναισθήματα – ειδικά σε ότι έχει σχέση με τα οικογενειακά και τα θέματα ασφάλειας. Έχετε συναίσθηση της δύναμης του ασυνείδητου και της ενστικτώδους συμπεριφοράς. Στις συναλλαγές σας με τους άλλους δίνετε μεγαλύτερη σημασία στα συναισθήματα από ότι στα λογικά ενδιαφέροντα ή τις διαφωνίες. Είσαστε πολύ καλά συντονισμένοι με τις αλλαγές στην ατμόσφαιρα και προσαρμόζεσαι ανάλογα.

Σελήνη σύνοδος Ωροσκόπος: Η κλίση στο να εστιάζετε την προσωπικότητά σας σε θέματα που ικανοποιούν και τους άλλους. Μία στοργική διάθεση για το άμεσο περιβάλλον και μία ικανότητα στο να το κάνετε να αισθάνεται ασφαλές μαζί σας. Διαίσθηση και αλλαγές διαθέσεων σε καθημερινή βάση.

Σελήνη τρίγωνο Ωροσκόπος: Μία αρμονική συμπεριφορά απέναντι των άλλων και μία ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα παιδιά και την φιλοσοφία της ζωής. Συχνά δημιουργείτε κάτι, υποκινούμενοι από τα συναισθήματά σας. Προσαρμοστικότητα και υποχρεωτική συμπεριφορά προς το άμεσο περιβάλλον.

Σελήνη εξάγωνο Ωροσκόπος: Συναισθηματικά, έχετε μια επιβλητική φύση που επηρεάζει έντονα τα συναισθήματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Σας απασχολούν πολύ οι συναισθηματικοί δεσμοί που δένουν τους ανθρώπους, καθώς και τα θέματα ασφάλειας. Έτσι για παράδειγμα, μπορείτε να εργασθείτε, για τις ανάγκες του κοινού, με κάποιον τρόπο, ειδικά σε ότι έχει σχέση με το σπίτι, την οικογένεια η την μητρότητα. Ένα σκληρό επαγγελματικά περιβάλλον είναι κακό για εσάς..

Σελήνη τετράγωνο Ωροσκόπος: Στενοί δεσμοί με το σπίτι ή την δουλειά πολλές φορές σας απομακρύνουν Από τις σχέσεις σας κοινωνικές ή μη. Οι άλλοι πιθανόν να σας βρίσκουν λίγο προκατειλημμένους ή υπερβολικά προσηλωμένους σε κάτι. Πιθανότητα σύγκρουσης με την μητέρα ή την σύζυγο.

Σελήνη αντίθεση Ωροσκόπος: Ιδιαίτερα συναισθηματικοί με τις σχέσεις σας και τους άλλους συχνά παραμελείτε τον εαυτό σας ή την οικογένεια εξ’ αιτίας των. Βασική αιτία που συχνά μπορεί να σας οδηγήσει σε προστριβές με αυτό. Συνεργάσιμοι, αλλά συχνά εναντίον στα συμφέροντά σας.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here