Οι όψεις της Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη

0
3

Αφροδίτη σύνοδος Ήλιος: Καλλιτεχνικές  και αισθητικές τάσεις. Η μουσική, η ποίηση, η ζωγραφική και η διακοσμητική είναι θέματα που τραβούν  το ενδιαφέρον και την προσοχή του ατόμου. Το άτομο  εκδηλώνει διάθεση και αγάπη για ότι είναι ωραίο και πολυτελή.   Διασκέδαση, χορός και καλοπέραση  είναι κύρια χαρακτηριστικά του. Συμπαθητική και αξιαγάπητη μορφή. Ευγενική και ευαίσθητη φύση. Δημιουργεί εύκολα φιλίες, επικοινωνεί με άνεση αντιμετωπίζοντας καλοπροαίρετα τους άλλους.

Αφροδίτη σύνοδος Σελήνη: Το άτομο είναι καλοκάγαθο, έχει ισορροπημένη νοοτροπία και αντιδρά με ηρεμία. Αγάπη για οτιδήποτε είναι όμορφο, κομψό και αρμονικό.

Αφροδίτη σύνοδος Ερμής: Ευγενικός και ευχάριστος χαρακτήρας, με καλούς τρόπους. Λογοτεχνική ικανότητα και καλή ρητορική.  Άνετη επικοινωνία και συναναστροφή με το σύνολο. Το άτομο έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα αισθητικής, καλλιτεχνίας,  διακοσμητικής  και γενικά  οτιδήποτε συσχετίζεται με την ομορφιά. Η έμφυτη ικανότητα χιούμορ και η προσωπική γοητεία του βοηθούν  στο να δημιουργεί καλές  και ισορροπημένες σχέσεις με τους γύρω του.Υγιές νευρικό σύστημα.

Αφροδίτη σύνοδος Άρης: Έντονη σεξουαλική ζωή. Το άτομο έχει πολλές και ποιοτικές σεξουαλικές σχέσεις. Τα συναισθήματά του είναι ενεργητικά και βρίσκει ανταπόκριση από το σύντροφό του. Η ισχυρή καλλιτεχνική φύση του το ωθεί να ασχοληθεί με τη διακοσμητική και την ομορφιά, όπως τα κοσμήματα, τα καλλυντικά.

Αφροδίτη σύνοδος Δίας: Το άτομο θα συναντήσει   μεγάλη δημοτικότητα, θα κάνει έντονη κοινωνική ζωή που θα είναι το αποτέλεσμα της διεύρυνσης του φάσματος των επιθυμιών του για τη διαμόρφωση αρμονικών σχέσεων με τους άλλους. Καλλιτεχνικές τάσεις. Ερωτική ζωή με μεγάλη δραστηριότητα. Τύχη στους συνεταιρισμούς και στις συνεργασίες.

Αφροδίτη σύνοδος Κρόνο: Το άτομο διακρίνει η σοβαρότητα, ο αυτοέλεγχος και η υπευθυνότητα. Του είναι δύσκολο  να δείξει την αγάπη του, επειδή  εμποδίζεται να εκδηλώσει  τις εντυπώσεις του  στους γύρω του, ενώ πάντα θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των άλλων, για να διατηρηθεί μία σχέση. Είναι αξιόπιστο  και χρειάζεται να βλέπει  τη θετική πλευρά της ζωής, με σωστή κρίση στις υποθέσεις που χειρίζεται. Έχει πνεύμα οικονομίας.

Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός:  Οι ιδέες του ατόμου για τον έρωτα, στις κλειστές προσωπικές σχέσεις είναι ιδιόρρυθμες και συναρπαστικές. Το άτομο προσελκύεται από περίεργες καταστάσεις και ανθρώπους. Είναι ελκυστικό και μαγνητικό.

Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας: Έξαρση της ηδονής. Μεγάλη συμπάθεια για τους συνάνθρωπους και για  τα ανθρώπινα θέματα. Το άτομο είναι ρομαντικό, χαρακτηρίζεται από ιδεαλισμό, έχει μεγάλη φαντασία στις συναισθηματικές σχέσεις. Έντονη διάθεση για πλατωνικούς ή φανταστικούς έρωτες. Ευγενική και ευαίσθητη ψυχή, δεν δέχεται την αμεσότητα ή την επιθετικότητα στις σχέσεις. Το ελκύουν  πρόσωπα με καλλιτεχνικές  ή μυστικιστικές τάσεις. Καλλιτεχνικό ταλέντο, ειδικά στη μουσική.

Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας: Η αισθηματικότητα του ατόμου συχνά αλλάζει και δέχεται πολλές νέες εμπειρίες. Ανακατατάξεις και νέες αρχές. Το άτομο έχει την ικανότητα  να ανακαλύπτει νέους τρόπους στις συνεργασίες, στους συνεταιρισμούς του και στις προσωπικές σχέσεις του.

Αφροδίτη εξάγωνο Σελήνη: Ψυχισμός ισορροπημένος. Το άτομο αγαπά ότι είναι ωραίο και αρμονικό. Έχει καλλιτεχνικές διαθέσεις που μπορεί να είναι μουσική, θέατρο, ζωγραφική, διακοσμητική κ.λ.π.

Αφροδίτη εξάγωνο Άρης: Αγάπη για το ωραίο και το πολυτελές. Κλίση στην καλλιτεχνία ειδικά στο θέατρο. Σοβαρά προσόντα διακοσμητικής τεχνικής. Η ερωτική ζωή του ατόμου αρκετά ενδιαφέρουσα.

Αφροδίτη εξάγωνο Δίας: Η όψη αυτή δίνει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής του ατόμου. Ευτυχισμένη ζωή. Χαρακτήρας με καλοσύνη. Υψηλή αντίληψη  της αισθητικής. Το άτομο εκτιμά το όμορφο και αρμονικό περιβάλλον, την ευχάριστη συντροφιά  και τις υψηλές  κοινωνικές σχέσεις. Διαθέτει καλής ποιότητας χιούμορ, είναι ανοιχτόκαρδο και λίγο τεμπέλικο.

Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος: Το άτομο είναι πιστό στις φιλίες του. Οι σχέσεις του με την οικογένειά του είναι καλές και όχι πολύ  διαχυτικές. Η ηθική και οι ειλικρινείς σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Πιθανότητα καλλιτεχνικού ταλέντου στη μουσική ή την ζωγραφική.

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός: Γενετήσια   ορμή σημαντικά  αυξημένη.  Ερωτικοί   και συναισθηματικοί δεσμοί έχουν γρήγορη και σχεδόν επιπόλαια  εξέλιξη. Υπερβολικός ρομαντισμός, ευμεταβλητότητα και αστάθεια στον συναισθηματικό τομέα. Καλλιτεχνικές τάσεις, ειδικά   της ρυθμικής και της μουσικής, παρουσιάζονται συχνά.

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας: Ένταση στον ερωτικό τομέα και διάθεση για σχέσεις με πρόσωπα κατώτερης κοινωνικής στάθμης από το άτομο. Ανθρωπιστικές αξίες και προδιάθεση για κοινωνική δράση που αποσκοπεί στο καλό του κοινωνικού συνόλου.

Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας: Το άτομο αγαπά βαθιά  με πάθος και αφοσίωση. Συχνά γίνεται το μοιραίο πρόσωπο στις συναισθηματικές σχέσεις ή ασκεί περίεργη καταπιεστική ελκυστική ένταση. Επιδρά  ισχυρά συναισθηματικά στους άλλους, ιδιαίτερα σε πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Μερικές φορές αυτή η ικανότητα το οδηγεί στο να μεταχειριστεί τους άλλους προς όφελός του.

Αφροδίτη τετράγωνο Σελήνη: Αταξία, αμέλεια, δυσαρμονία στα συναισθήματα. Προβλήματα στην ομαλή   εξέλιξη  των ερωτικών σχέσεων. Το άτομο θέλει να γίνεται αρεστό και αγαπητό  για μπορέσει να νοιώσει συναισθηματική πληρότητα. Οι φιλικές σχέσεις είναι χωρίς βαρύτητα και αμοιβαιότητα. Άσχημη  παιδική ηλικία  που τα βιώματά της  ακολουθούν το άτομο στο γάμο και στις κλειστές προσωπικές σχέσεις.

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης: Το άτομο δυσκολεύεται να διατηρήσει αρμονικές σχέσεις με τους  ανθρώπους,    ενώ εξ αιτίας των ισχυρών επιθυμιών του χρησιμοποιεί όλες τις  δυνατές μεθόδους για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν είναι ικανοποιημένο με  τον  εαυτό του. Πρέπει να συγκρατεί το θυμό του και να τον κατευθύνει σε δραστηριότητες που έχουν σωματική άσκηση όπως για παράδειγμα ο  αθλητισμός.

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας: Η όψη αυτή προκαλεί  μικρές άσχημες  καταστάσεις  στον οικογενειακό χώρο του ατόμου, δυσκολία στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, και απογοητεύσεις στην ερωτική ζωή του. Συζυγική σχέση όχι αρμονική και προβλήματα με τους οικείους.

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος: Το άτομο είναι σοβαρό και συναντά δυσκολίες στην επικοινωνία του με τους άλλους όταν αυτοί διαθέτουν εύθυμο κι ελεύθερο τρόπο επικοινωνίας. Οι ενέργειες προσφοράς είναι μετρημένες και λιγοστές. Οι συναισθηματικές ανάγκες του ατόμου είναι μεγάλες, αλλά κατά κανόνα δεν αφήνει ποτέ  απόλυτα ελεύθερο τον εαυτό του  να δεχθεί και να δώσει συναισθήματα.

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός: Χαρακτήρας   ιδιότροπος  και πρωτότυπος, διάθεση  για απερίσκεπτες ενέργειες και υπερβολικές ακρότητες. Η γενετήσιος ορμή είναι πολύ αυξημένη και οδηγεί σε συχνούς και ποικίλους δεσμούς τους οποίους χαρακτηρίζει η εκκεντρικότητα.

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο έχει ισχυρή φαντασία και χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος φόβος ή πραγματική απειλή, κινητοποιεί το αμυντικό σύστημα σε οτιδήποτε το προκαλεί. Αγαπά χωρίς  να περιμένει την αγάπη των άλλων σε ανταπόδοση, και συγχωρεί  τους  συναδέλφους ή τους ανθρώπους που συνεργάζεται.  Βασικά, προτιμά  να  εργάζεται μόνο του, επειδή είναι αρκετά ευαίσθητο  και  οι  άλλοι του προκαλούν εντάσεις ή άγχος. Πρέπει να παίρνει μεγαλύτερη μέριμνα για  τα οικονομικά του.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας: Το άτομο νοιώθει συναισθηματική ανεπάρκεια, απομόνωση και έχει την εντύπωση ότι είναι ανεπιθύμητο. Συχνά, εκδηλώνει  έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του και έντονη τάση για συναισθηματική ιδιοκτησία. Πιθανότατα να στερηθεί κατά τη διάρκεια της ζωής αγαπημένα πρόσωπα.

Αφροδίτη τρίγωνο Σελήνη: Ευτυχισμένη ζωή, χαρακτήρας αξιαγάπητος, ευχάριστος, καλοκάγαθος, με πολύ καλές σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Καλλιτεχνικές κλίσεις. Οικογένεια που έχει τη δυνατότητα να φθάσει στην ευτυχία παρά την αστάθεια  και τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αφροδίτη τρίγωνο Άρης: Λατρεία για κάθε τι το ωραίο. Καλλιτεχνία, θέατρο είναι οι κύριες τάσεις που προέρχονται από αυτήν την όψη. Ερωτική ζωή ενδιαφέρουσα, με πολλές και ποιοτικές κατακτήσεις. Οι συναισθηματικές   γνωριμίες  προέρχονται πολλές φορές, από ανώτερα κοινωνικά επίπεδα.

Αφροδίτη τρίγωνο Δίας: Έντονη και μεγάλη κοινωνική ζωή. Πολλές φιλικές και κοινωνικές σχέσεις θα βοηθήσουν το άτομο να ανέβει επαγγελματικά.  Αρμονικός τρόπος συμβίωσης με τους γύρω. Καλλιτεχνικές τάσεις,  πολυάριθμοι έρωτες και δεσμοί. Η όψη αυτή  ευνοεί τους συνεταιρισμούς.

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος: Πιστός σύζυγος. Οι φίλοι θα είναι συναισθηματικά συνδεδεμένοι με το άτομο. Χαρακτήρας ήσυχος και ηθικός. Συχνά, η όψη αυτή δίνει καλλιτεχνικές ροπές ειδικά προς τη μουσική, ζωγραφική και γλυπτική.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός: Το άτομο έχει προδιάθεση να κάνει ασυνήθιστα πράγματα και να εκφράζεται εγωκεντρικά και περίεργα  στις ερωτικές σχέσεις του. Έχει σωστή αντίληψη της τέχνης και διαθέτει καλλιτεχνικά στοιχεία. Φιλελεύθερος χαρακτήρας που όταν  κάτι δεν του αρέσει  το διακόπτει αφού το κρίνει με σύνεση και ανάλυση.

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας: Οι συνεργασίες του ατόμου βασίζονται περισσότερο  σε νέες μεθόδους και τρόπους. Η επιτυχία έρχεται μετά  από πολλές αλλαγές και ενάρξεις στο χώρο της εργασίας. Συναισθηματική έκφραση περιορισμένη. Το άτομο δεν μπορεί να διατυπώσει με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας: Οι συνεργασίες του ατόμου βασίζονται περισσότερο   σε νέες μεθόδους και τρόπους. Η επιτυχία έρχεται μετά  από πολλές αλλαγές και ενάρξεις στο χώρο της εργασίας.
Συναισθηματική έκφραση περιορισμένη. Το άτομο δεν μπορεί να διατυπώσει με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Αφροδίτη αντίθεση Σελήνη: Ο τρόπος που αγαπά το άτομο, είναι περίεργος και δείχνει ότι απαιτείται αντίκρισμα, κάτι που οι άλλοι συχνά, το παρεξηγούν. Επιδιώκει τη συναισθηματική ασφάλεια, εκδηλώνει ζεστά συναισθήματα αλλά θα πρέπει να μετριάσει το αίσθημα της κατοχής των άλλων. Πρέπει να καταλαβαίνει τα προβλήματα των άλλων, να είναι γενναιόδωρο και να βοηθά. Ακόμα, πρέπει να κάνει καλό προγραμματισμό στα οικονομικά για να μην ξοδεύει περισσότερα από ότι εισπράττει.

Αφροδίτη αντίθεση Άρης: Το άτομο έλκεται πολύ από το αντίθετο φύλο και τείνει να δημιουργεί πολλές  ερωτικές σχέσεις. Υπάρχει  ένταση  στην ερωτική του ζωή και συχνά  προσπαθεί να ικανοποιήσει, μόνο τις δικές του ανάγκες. Θεωρεί ότι η ζωή έχει ενδιαφέρον μόνο όταν υπάρχει ερωτική δράση.

Αφροδίτη αντίθεση Δίας: Οι επιχειρήσεις ευνοούν το άτομο, επειδή γνωρίζει πως να επιδρά και να γοητεύει τους άλλους. Αναζητά την κοινωνική επιδοκιμασία και αναστατώνεται όταν δεν έχει τα αποτελέσματα που περιμένει. Είναι αισιόδοξο και   εύθυμο. Αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής διαχείρισης και έχει τάση να ξοδεύει πολλά χρήματα.

Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος: Το άτομο έχει έντονες φυλετικές διακρίσεις. Η αυτοέκφρασή του χαρακτηρίζεται από συναισθήματα ντροπής και σεμνότητας. Συχνά, εκδηλώνεται μεγάλη γενετήσια ορμή και έντονη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να φθάσει στα άκρα.

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός: Το άτομο έχει συναισθηματική αστάθεια, την οποία εκφράζει με ένταση και κτητικότητα σε αυτούς που αγαπά. Επηρεάζεται από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός του και εκδηλώνει αδυναμία στην λήψη αποφάσεων.

Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας: Το άτομο έχει μεγάλη και επικίνδυνη φαντασία. Προσδίδει προτερήματα στους άλλους  που σπάνια έχουν. Μπορεί να χάσει τα υλικά αποκτήματά του με μυστηριώδη τρόπο. Λόγω της βαθιάς και ευαίσθητης φύσης του, θα εργαζόταν καλλίτερα με άτομα  που εμπιστεύεται. για λόγους ανταγωνισμού στη δουλειά του να μη μιλά αυτοπροσώπως αλλά κάποιος άλλος να το αντιπροσωπεύει, επειδή παρουσιάζεται καχύποπτος και προκλητικός στις σχέσεις του με το περιβάλλον.

Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας: Το άτομο έχει τάσεις κατοχής και ζήλιας και συχνά μένει μόνο χωρίς τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σε σχέσεις που έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια αντιμετωπίζει προβλήματα για τα υλικά αποκτήματα ή χρήματα ενώ οι απαιτήσεις που εκδηλώνει για τους γύρω του είναι μεγάλες. Δεν εμπιστεύεται   τους φίλους του και δεν συνεργάζεται εύκολα. Έχει συγκεκριμένες  νοοτροπίες και δεν διατηρεί  συναισθηματικές συνδέσεις με άτομα του επαγγελματικού του χώρου.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here