Οι φιλίες σου και οι πλανήτες στον 11ο οίκο

0
6

Τι δείχνουν οι πλανήτες στον 11ο οίκο:

Ο Κρόνος μπορεί να δείχνειότι αναζητάς σταθερότητα και ωριμότητα στους φίλους σου και μάλλον τη βρίσκεις σε μεγαλύτερες από τη δική σου ηλικίες. Από την άλλη πλευρά ένας Ερμής στον 11ο μπορεί να δείχνει ότι σε ενδιαφέρουν νεότεροι από σένα φίλοι.

Ένας Άρης μπορεί να δείχνει ότι θέλεις να είσαι ο αρχηγός ή πρώτος μεταξύ ίσων σε μια παρέα ή σε μια ομάδα.

Ο Ήλιος στον 11ο δείχνει πολλούς φίλους ή κάποιον που δεν έχει ανάγκη κανένα.

Με τον Δία στον 11ο μπορεί να είσαι εξαιρετικά κοινωνικός και να έχεις ένα τεράστιο κύκλο γνωριμιών. Η Αφροδίτη εδώ δείχνει ότι αγαπάς τους φίλους σου και ότι είσαι δημοφιλής ανάμεσά τους.

Ο Ουρανός μπορεί να προσελκύσει φίλους από τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους κύκλους που δεν έχουν τίποτα κοινό ή εκκεντρικούς φίλους που δεν έχουν σχέση ο ένας με τον άλλο, ενώ μπορεί να ανήκεις σε ιδιαίτερες ομάδες.

Με τον Ποσειδώνα οι φίλοι μπορεί να είναι καλλιτέχνες, άνθρωποι που ασχολούνται με την τέχνη και το θέαμα ή είναι δημιουργικοί. Με τον Ποσειδώνα χρειάζεται επιλογή των σωστών φίλων, καθώς η εξιδανίκευση δημιουργεί απότομες διαψεύσεις.

Όσο για τη Σελήνη, εδώ δείχνει κάποιον/α που κάνει τη μαμά στους φίλους, τους συμβουλεύει, τους ακούει, τους νουθετεί, τους τρέφει.

Ενώ ο Πλούτωνας κάνει τα αισθήματα προς τους φίλους εξαιρετικά έντονα και δίνει μια διάθεση κυριαρχίας πάνω τους.

cosmictelegram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here