Οι τυχερές όψεις της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σου

0
10

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που  σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή , και την ικανότητα σου να συνδέεσαι με τους άλλους σε σχέση «αναγκαστικής» εξάρτησης. Η θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό σου χάρτη απεικονίζει το προφίλ σου,  το είδωλο σου στον καθρέπτη του σπιτιού σου,  αλλά και το κοινωνικό στάτους . Η Αφροδίτη αγγίζει το «εγώ», δηλαδή την προσωπικότητα σου με δελεαστικό τρόπο, και σε μεταμορφώνει σε νάρκισσο που  ελκύει τους άλλους στο επικίνδυνο παιχνίδι του έρωτα , με τους γνωστούς κινδύνους. Η «θεά»  Αφροδίτη σχετίζεται με τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, την αγάπη σου προς οτιδήποτε ωραίο, και «μιλάει» για τα ταλέντα σου .  
Σύμφωνα πάντα με την αστρολογία και ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τους υπόλοιπους πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη , κερδίζεις τον τίτλο του τυχερού και απολαμβάνεις μια ζωή με ευχάριστες υλικές , συναισθηματικές εκπλήξεις.  

Οι τυχερές όψεις της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο με τον Ήλιο: Ευνοείσαι σε θέματα γάμου και αποκλείεται να είσαι μόνος. Η ζωή είναι σχετικά εύκολο παιχνίδι και δεν υπάρχουν γρίφοι που πρέπει να λύσεις. Είσαι το αγαπημένο παιδί του πατέρα που αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του κηδεμόνα , ακόμα και όταν έχεις ενηλικιωθεί. Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις, αφού όλα σου δίνονται στο χέρι! Αρκετά συχνά βρίσκεσαι στο επίκεντρο του φιλικού σου κύκλου,  και μετράς απεριόριστους θαυμαστές. Η τύχη είναι με το μέρος σου .  
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο με την Σελήνη: Μεγαλώνεις σε ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον και τα παιδικά σου χρόνια θυμίζουν «βασιλικό» παραμύθι. Ξεκινάς την ενήλικη ζωή σου διατηρώντας την αθωότητα του παιδιού,  καθώς ο κόσμος φαίνεται αλλά και είναι για σένα πάντα ..ωραίος!  Γνωρίζεις τα συναισθήματα σου και δεν φοβάσαι την δέσμευση . Συναισθηματικά ασφαλής, καταφέρνεις να δένεις τους γύρω σου με την χρυσή κλωστή της Αγάπης.. Αγαπάς και αγαπιέσαι !
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο με τον Ερμή: Είσαι δημοφιλής, δεν περνάς απαρατήρητος και πείθεις με τον λόγο σου. Ευνοείσαι σε επαγγελματικές επιλογές και οι φίλοι-γνωστοί στέκονται δίπλα σου για να βοηθήσουν στην κοινωνική σου άνοδο. Είσαι ο «δυνατός» κρίκος της παρέας. 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο / σύνοδο με τον Δία : Η ζωή σου προσφέρει ταξίδια,  ανοίγεις τους ορίζοντες σου και έχεις την ελευθερία να ζήσεις, χωρίς όρια και δεσμεύσεις. Απολαμβάνεις μια πολυτελή ζωή , χωρίς στερήσεις και συχνά ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια. Κυνηγάς την τύχη …και βγαίνεις κερδισμένος. 
Η Αφροδίτη  σε εξάγωνο / τρίγωνο με τον Κρόνο: Αποφεύγεις τις επιφανειακές σχέσεις που πληγώνουν,  και είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες σου, χωρίς να το βάζεις στα πόδια   Συνήθως , συναντάς το κατάλληλο πρόσωπο σε ώριμη ηλικία,   και αποζημιώνεσαι για όλες τις πιθανές αποτυχίες. Αργά αλλά σταθερά αυξάνονται τα έσοδα σου . 
Η Αφροδίτη  σε εξάγωνο / τρίγωνο με τον  Ουρανό: Είσαι το τυχερό παιδί της παρέας, και η ερωτική σου διαδρομή κρύβει πολλές  αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις. Μια πλούσια ερωτική ζωή , με πολλά σκαμπανεβάσματα που όμως σε κρατάνε πάντα ..νέο!  Με αναπτερωμένο ηθικό είσαι έτοιμος να ξαναδοκιμάσεις μετά από οποιοδήποτε τέλος , γιατί πιστεύεις στον παράγοντα Τύχη και ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ο ελεύθερος επαγγελματίας που ξεκίνησε από το μηδέν και κατέκτησε την …κορυφή!
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα:  Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις ..η όψη του πλούσιου που έχει κύρος , δύναμη και είναι διάσημος ή ..η όψη του τυχοδιώκτη που πατά επί πτωμάτων για να φτάσει , ολοκληρώσει τους στόχους του.  Εξετάζοντας την θετική επιρροή , η αστρολογική αυτή όψη  υπόσχεται να σε ανεβάσει στην πιο ψηλή βαθμίδα της κοινωνικής σκάλας , και να αποκτήσεις φήμη , δόξα, χρήματα , και κυρίως την δύναμη να ελέγχεις , κινείς τα νήματα. Η επιτυχία έχει γλυκιά γεύση αλλά ελλοχεύει …κινδύνους. 
Η Αφροδίτη  σε εξάγωνο / τρίγωνο με τον Ποσειδώνα:  Είσαι ανιδιοτελής, γλυκύτατος ,  και  έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα στο όνομα της αγάπης. Οι υποψήφιοι γαμπροί  είναι όλοι καλά παιδιά,  και ευτυχώς γιατί γλιτώνεις έτσι την πιθανή «αυτοχειρία».  Ζεις σε ασφαλή «γυάλα»;

oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here