Οι πλανήτες στον 9ο οίκο του γενέθλιου χάρτη

0
3

Ήλιος: Το άτομο δείχνει κατανόηση στους άλλους και στις απόψεις τους, αγαπά τα ταξίδια, τις μελέτες και τις σπουδές. Συνήθως, αντιμετωπίζει τα πράγματα με ανώτερη ιδεολογία και πολλές φορές αυτή η νοοτροπία, το απομακρύνει από την πραγματικότητα.
Είναι αρκετά ικανό   στο  να διευθύνετε ομάδες στην επίτευξη ενός κοινού σκοπού, να ξεσηκώνει τον ενθουσιασμό και να μεταδίδει γνώσεις μέσα από διδασκαλία, γράψιμο ή δημοσιεύσεις.
Το άτομο έχει φιλοσοφική, ποιητική και θρησκευτική  διάθεση, του αρέσει  να Ασχολείται με  την πολιτική και  τις επιχειρήσεις. Οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση των στόχων του έχουν πάντα επιτυχία. Είναι χαρακτήρας δίκαιος, εμπνέει το σεβασμό και την εκτίμηση. Συχνά, το βαθύ συναίσθημα της ηθικής οδηγεί σε επαγγέλματα όπως, οι υψηλές ιερατικές και δικαστικές θέσεις. Το άτομο θα αποκτήσει μεγάλη περιουσία  από ταξίδια   στο εξωτερικό ή από υποθέσεις με το χώρο αυτό.

Σελήνη: Αγάπη για τα μακρινά ταξίδια, ειδικά της θάλασσας. Πιθανότητα, το άτομο να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία από επάγγελμα που συνδυάζεται με μετακινήσεις μέσω θαλάσσης. Ψυχική αστάθεια και ευμετάβλητος χαρακτήρας. Εκκεντρικότητα, πρωτοτυπία και ρομαντισμός.

Ερμής: Το άτομο έχει καλές πνευματικές ικανότητες τις οποίες θα χρησιμοποιήσει σε πρακτικά και υλικά θέματα για το συμφέρον του και για οικονομικούς λόγους. Πιθανά, το άτομο να ασχοληθεί με λογοτεχνικές ενασχολήσεις ή με εκδοτικές επιχειρήσεις. Η θέση αυτή συχνά προδιαθέτει για εκπατρισμό ή για έσοδα από μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό.

Αφροδίτη: Η θέση αυτή της Αφροδίτης δίνει στο άτομο αισθητικό και καλλιτεχνικό αίσθημα για την αντίληψη του κόσμου και των ανθρωπίνων σχέσεων. Δεν αποκλείεται η επιτυχία και η αναγνώριση στη ζωή του ατόμου.

Άρης: Χαρακτήρας μαχητικός, δεσποτικός, εξουσιαστικός με θέληση και διάθεση επιβολής των ιδεών του, στους άλλους. Το άτομο θα αγωνιστεί για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τα «πιστεύω» του.

Δίας: Το άτομο έχει φιλοσοφικά, επιστημονικά και θρησκευτικά ενδιαφέροντα. Του αρέσουν τα μακρινά ταξίδια και πιθανά στη ζωή του να εξασφαλίσει κέρδη από μετακινήσεις σε ξένες χώρες από επιτυχημένες εργασίες.

Κρόνος: Μεγάλη κλίση για μελέτη, φιλοσοφία, αποκρυφισμό. Χαρακτήρας που συχνά στηρίζεται στα όνειρά του με τάση για μυστικές σχέσεις ή που κρατά μυστικά μέσα του.

Ουρανός: Το άτομο διαθέτει ικανότητες αναμόρφωσης στους τομείς της φιλοσοφίας, των επιστημών, του αποκρυφισμού. Πρωτοτυπία και διαισθητικότητα. Καλή και επιτυχημένη έκβαση στα μακρινά ταξίδια.
Σε δυσαρμονικές επιρροές:  Το άτομο έχει κλίση να δέχεται και να πιστεύει παράδοξες και αιρετικές θεωρίες. Πολύ ισχυρή μυστικοπάθεια. Χαρακτήρας που διακατέχεται από μεγάλο πείσμα.

Ποσειδώνας: Η θέση αυτή δίνει έμπνευση σε θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα. Το άτομο έχει προδιάθεση για την ποίηση, τη μεταφυσική και τις κοσμοθεωρίες στα ανθρώπινα προβλήματα. Αγάπη για φανταστικά ταξίδια της σκέψης, ικανότητα για τηλεπαθητικά φαινόμενα.

Πλούτωνας: Το άτομο αναζητά την κοινωνική αναγνώριση. Έχει υψηλά ιδανικά. Του αρέσει να Ασχολείται με την πολιτική, τη θρησκεία, την μεταφυσική. Ικανότητα ενόρασης. Εκπαίδευση στο εξωτερικό. Χαρακτήρας που θα μορφωθεί και θα αναζητήσει το πραγματικό νόημα της ζωής και της έννοιας «Άνθρωπος», θα διευρύνει τον πνευματικό του κόσμο, θα αναπτύξει το ταλέντο της διδασκαλίας, της νομικής, της ιατρικής, της πολιτικής ή των δημοσίων σχέσεων. Συχνά, το άτομο θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση λόγω της ηθικής του υπόστασης.

Β. Δεσμός: Το άτομο καλλιεργεί την πίστη του με στόχο την πνευματική κατανόηση και εμπιστοσύνη. Έχει την τάση να βάζει τη λογική ανάλυση στις επαγγελματικές υποθέσεις του, αλλά αυτό ίσως το οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα. Εάν αγνοήσει την διαίσθησή του και ενεργήσει με την λογική, θα χάσει. Αναζητά την περιπέτεια, την απελευθέρωση και την Ανώτατη Κατανόηση.

Βέρτεξ: Το άτομο πρέπει να διδάξει σε φιλοσοφικό επίπεδο που βασίζεται στα γεγονότα, χρησιμοποιώντας λογικές συνέπειες.

astro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here