Οι πλανήτες στον 7ο οίκο του γενέθλιου χάρτη

0
4

Ήλιος: Το άτομο έχει ικανότητες για σωστές συνεργασίες, με έντονα συναισθήματα. Τείνει σε ολοκλήρωση της προσωπικότητας του μέσα από συνεργασίες και κοινωνικές σας επαφές.
Πρέπει να προσπαθήσει να κατανοήσει ότι όλα πρέπει να είναι σε ίση βάση παρότι αισθάνεται καλύτερα, όταν είναι ανώτερος ή ελέγχει τις καταστάσεις.
Η θέση είναι ευνοϊκή  για την επιτυχία, δίνει υψηλή κοινωνική λειτουργία, επιτυχημένο γάμο. Εύνοια στις κοινωνικές και επαγγελματικές ροπές του ατόμου.

Σελήνη: Ευτυχισμένος γάμος. Επιτυχία στις συνεργασίες στους συνεταιρισμούς και στους συλλόγους. Το άτομο έχει την τάση να αλλάζει τις φιλικές σχέσεις του.

Ερμής: Συγγραφικές, φιλοσοφικές και επιστημονικές ικανότητες. Το άτομο έχει το ταλέντο της ρητορικής. Εύνοια σε επαγγέλματα που συσχετίζονται με τις δημόσιες σχέσεις και τον τύπο.

Αφροδίτη: Η επίδραση του πλανήτη σε αυτόν τον οίκο οδηγεί συχνά, σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που προσφέρουν στο άτομο δημοσιότητα και σοβαρές κοινωνικές σχέσεις. Σωστή επιλογή συνεταίρων και συζύγου, καρποφόρες συνεργασίες κι αρμονική συζυγική ζωή.

Άρης: Το άτομο έχει την τάση να καταπιέζει αυτούς που είναι κατώτεροί του. Δυναμικότητα στις στενές προσωπικές σχέσεις.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Τάση τυραννίας προς το περιβάλλον του. Άσχημες σχέσεις με τη σύζυγο. Προδιάθεση για διαζύγιο.

Δίας: Οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί ευνοούνται από τη θέση αυτή. Η κοινωνική αναγνώριση και η επιτυχία έρχονται, ειδικά μέσα από το τομέα του γάμου. Ο συμπληρωματικός τύπος του γάμου θα είναι ευχάριστος, θα προσφέρει καλή και ευτυχισμένη ζωή στο άτομο.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Οξύτητα χαρακτήρα που θα προκαλέσει διενέξεις και διαζύγια στο συζυγικό βίο. Κακή συμπεριφορά και συνεργασία στον επαγγελματικό τομέα.

Ουρανός: Το έτερο ήμισυ χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία. Το άτομο έχει τη διάθεση για έντονη δημόσια ζωή. Απρόοπτες αλλαγές στη συζυγική ζωή. Περίεργοι και προοδευτικοί συνεταιρισμοί.

Ποσειδώνας: Το άτομο έχει υπέρμετρες ιδεολογικές επιθυμίες και αξιώσεις από τις συζυγικές σχέσεις που σπάνια θα ικανοποιηθούν. Γενικά, οι συνθήκες στο γάμο και στους συνεταιρισμούς είναι παράδοξες και μυστικές.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Συχνά, η θέση αυτή προκαλεί στο άτομο παρά φύσει επιθυμίες και κλίσεις στον ερωτικό και συζυγικό τομέα. Υπάρχει η πιθανότητα για εξωσυζυγικές σχέσεις ενός εκ των δύο συζύγων. Κρίση και δυστυχία στις συζυγικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Πλούτωνας: Το άτομο έχει στηρίξει στη συνεργασία ή στο γάμο, τα πιο βαθιά και απόλυτα ιδανικά του και για αυτό δύσκολα αποφασίζει να διαλέξει τον άνθρωπο, καθώς ξέρει ότι μία απογοήτευση σε αυτό το τομέα, θα είναι καθοριστική για τη δική του λειτουργία. Η θέση αυτή κάνει το άτομο αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή στο πλατύ κοινό, γιατί το ίδιο το άτομο κατέχει το νόημα της βαθιάς και πλατιάς ανιδιοτελούς αγάπης.

Β. Δεσμός: Ευνοεί τις συνεργασίες και τη συμβίωση. Το άτομο θα αντιμετωπίσει σε πολλές περιπτώσεις εμπόδια που προέρχονται από τη τάση του να αγνοεί τους συνανθρώπους του. Γενικά, η ευτυχία είναι πραγματικό γεγονός, αν καταλάβει το άτομο και δεχθεί καθ’ ολοκληρία την έννοια της λέξης «συνυπάρχω».Οι ενστικτώδεις και ευαίσθητες αντιδράσεις του ατόμου στους ανθρώπους και στα προβλήματά τους θα το βοηθήσουν οριστικά και συγκεκριμένα. Το άτομο έχει τη βαθιά ικανότητα της γνώσης του τι αρέσει και τι όχι, στο ανθρώπινο σύνολο. Αυτό θα του δώσει την ιδιότητα να συνάψει καλές σχέσεις στο γάμο του.

Βέρτεξ: Η επιρροή του Vertex στον οίκο αυτό είναι αναχαιτισμένη και μικρής σημασίας.

astro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here