Οι Πλανήτες Στον 6ο Οίκο (Υγεία,Εργασία,Υπηρεσίες)

0
3

Ο Έκτος Οίκος κάθε ωροσκοπίου σχετίζεται με τις ασθένειες. Είναι επίσης ο Οίκος της εργασίας ή του μόχθου και της υπηρεσίας γενικά. Υποδηλώνει την ασθένεια στην οποία είναι επιρρεπές το άτομο, όταν δεν διατηρείται η γενική υγεία.

Αν ο Ήλιος βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, δεν θα έχετε πολλές ασθένειες στη διάρκεια της ζωής σας, αλλά, εκείνες που θα έχετε, θα είναι μάλλον μακρόχρονες και δύσκολο να θεραπευτούν. Θα προέρχονται κυρίως από την κατάσταση της σύστασής σας, η οποία θα δεχτεί κάποιο σοκ, ή θα έχει βλαφτεί από κάποιο βασικό πρόβλημα. Ωστόσο, όταν αρρωσταίνετε, θα βρίσκετε καλή περιποίηση και, αν υιοθετηθεί η κατάλληλη θεραπεία, θα είστε σε θέση να αναλάβετε. Τα ηλιόλουτρα είναι καλά για σας και ο άφθονος καθαρός αέρας θα σας κάνει περισσότερο καλό από τα φάρμακα ή την αγωγή, γιατί ο Ήλιος είναι το καλύτερο θεραπευτικό μέσο για όσους είναι άρρωστοι ή αδιάθετοι. Θα κερδίσετε μέσω των κατωτέρων σας.

Αν η Σελήνη βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, υποδηλώνει προβλήματα μάλλον από λειτουργικές, παρά από οργανικές ασθένειες. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη δίαιτα, επειδή, πολλά από τα προβλήματά σας, θα προέρχονται από δυσπεψία ή στομαχικές ασθένειες. Ποτέ να μην πίνετε πολλά υγρά, ούτε να παρασύρεστε σε πολλά μπάνια. Ιδιαίτερα να αποφεύγετε τις πολλές αμυλούχες τροφές και τις δύσπεπτες ουσίες. Ίσως να προκληθούν ασθένειες εξαιτίας ταξιδιών ή υπερβολικών αλλαγών, αλλά ειδικά, εξαιτίας μη καθαρών μαγνητισμών και ανθυγιεινού περιβάλλοντος. Για αυτό, να φροντίζετε να έχετε καθαρό αέρα και εκείνοι με τους οποίους σχετίζεστε, να έχουν καθαρό μαγνητισμό. Αν η Σελήνη κυβερνά τον Έκτο Οίκο, έχει την τάση να σας δημιουργεί παθήσεις από όγκους κλπ.

Αν ο Ερμής βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, οι περισσότερες από τις ασθένειες της ζωής σας θα προέλθουν εξαιτίας νευρικών ή νοητικών προβλημάτων. Πρέπει να προσέχετε να μην ανησυχείτε σε καμιά περίπτωση, αν εκτιμάτε έστω και λίγο την υγεία σας, γιατί απειλείται μια νευρική κατάπτωση κάθε φορά που ο νους σας αφήνει να υποχωρήσετε στην ανησυχία και τη νευρικότητα. Όλες οι ασθένειές σας θα προέρχονται από την κατάσταση του νου και του νευρικού συστήματος. Θα έχετε κάποιες ψυχικές εντυπώσεις, οι οποίες θα σας επηρεάσουν προς κάποιες κατευθύνσεις και από τη γαλήνια κατάσταση του νου σας θα εξαρτώνται πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε. Η επιρροή αυτή είναι επικίνδυνη όταν πιέζουν έντονα νοητικά προβλήματα, που επηρεάζουν το νου.

Αν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, δείχνει μια τάση να υποφέρει το γεννητικό σύστημα εξαιτίας υπερβολής ή απροσεξίας όσον αφορά τη δίαιτα και τις συνήθειές της ζωής. Για αυτό, καλό θα είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση σε όλα τα πράγματα και, αν ποτέ παρασυρθείτε κατά οποιονδήποτε τρόπο σε υπερβολές, να θυμάστε ότι, μπορείτε να αποδώσετε την αδιαθεσία σας σε αυτό το γεγονός. Όταν η υγεία χάνεται, είναι πιθανόν να προσβληθούν τα νεφρά, ο λαιμός και το γεννητικό σύστημα.

Αν ο Δίας βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, είναι πολύ ευνοϊκό για όλες τις περιπτώσεις ασθένειας, επειδή υποδηλώνει μια γρήγορη ανάρρωση μέσω καλής και κατάλληλης θεραπείας. Οι ασθένειές σας θα προέρχονται από καταχρήσεις και από την κατάσταση του αίματος, του ήπατος κλπ. Να κρατάτε το αίμα καθαρό, να αποφεύγετε τα ναρκωτικά και να ζείτε υγιεινά, και τότε γρήγορα θα απαλλάσσεστε από κάθε ασθένεια από την οποία μπορεί να υποφέρετε. Μπορείτε να αποφύγετε κάθε πιθανότητα για ασθένεια, αν επιδιώξετε την εγκράτεια σε όλα τα πράγματα.

Αν ο Άρης βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, υποδηλώνει προβλήματα που προέρχονται από υπερβολή και δείχνει ότι το μυϊκό σύστημα έχει αδυνατίσει κατά κάποιο τρόπο. Και για να ενισχυθεί, πρέπει να χρησιμοποιηθεί υγιώς ο νους. Πρέπει να είστε υπερβολικά προσεκτικοί στις συνήθειές σας, γιατί θα έχετε ροπή προς πυρετικά προβλήματα και φλεγμονές, με κάποιο κίνδυνο επεμβάσεων, ατυχημάτων και βίαιων ασθενειών.

 
Αν ο Κρόνος βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, δείχνει κίνδυνο πολλών ασθενειών σε κάποια περίοδο της ζωής σας. Ασθένειες που είναι πιθανόν να είναι μακροχρόνιες και να θεραπεύονται δύσκολα. Το κρύο θα σας επηρεάζει άσχημα και θα έχετε προδιάθεση να υποφέρετε από άσθμα, καθώς και από ηπατικά και στομαχικά προβλήματα, εξαιτίας της κατάστασης του οργανισμού γενικά. Να προσέχετε τη δίαιτά σας και να διατηρείτε την κυκλοφορία μέσω κατάλληλων ασκήσεων.

 
Αν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει να υποφέρετε από ιδιόμορφες ασθένειες και ασυνήθιστες διαταραχές. Για αυτό, θα απαιτείτε ειδική αντιμετώπιση, αν ποτέ αρρωστήσετε σοβαρά, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποφέρετε από εκείνο που μπορεί να ονομαστεί «αστρική ασθένεια» ή, από διαταραχές που εμφανίζονται νοητικά, επηρεάζοντας έτσι το αστρικό σας σώμα. Πρέπει να υπάρχει μεγάλη φροντίδα, όταν αντιμετωπίζετε σοβαρή περίπτωση κακής υγείας, ώστε το περιβάλλον σας να είναι αρμονικό και να μην υπάρχει πιθανότητα να προσελκύσει μη υγιείς και επιβλαβείς συνθήκες. Ο νους πρέπει να κρατιέται σε ισορροπία, να εξαλείφονται όλες οι τάσεις προς την υστερία και να γίνεται ότι είναι δυνατόν για να εμποδιστεί η υποχονδρία κλπ.

 
Αν ο Ουρανός βρίσκεται στον Έκτο Οίκο του ωροσκοπίου σας, υποδηλώνει μια τάση για παράξενες ασθένειες που πιθανόν να γίνουν ανίατες. Σε όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει να αποφεύγετε τις εγχειρήσεις. Η υπνωτιστική θεραπεία δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για σας, παρόλο που σε περιπτώσεις οι οποίες απαιτούν ειδική προσοχή, μπορεί να είναι χρήσιμες οι ηλεκτρικές ή παράξενες μέθοδοι θεραπείας. Φροντίστε να αποφύγετε την υστερία, γιατί υπάρχει κάποιος κίνδυνος υποχονδρίας. Μιλώντας γενικά, η θέση αυτή δείχνει μια ροπή προς ιδιόμορφες νευρικές ασθένειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here