Οι πλανήτες στον 6ο οίκο του γενέθλιου χάρτη

0
7

Ήλιος: Το άτομο αισθάνεται καλύτερα εξυπηρετώντας τους άλλους, είναι πιστός,  εργατικό, οργανωτικό και πρόθυμο. Εκτελεί τα πράγματα τέλεια, ενεργεί αποτελεσματικά σε πρακτικά ζητήματα. Ωστόσο, η ανεξαρτησία είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των στόχων του και μερικές φορές φθάνει στο σημείο να ενεργείτε τελείως μόνο.
Η θέση αυτή δείχνει, ότι βοηθά τους συνεργάτες  και  συντρόφους   για να αναπτύξουν τις δυνάμεις τους έχοντας την απαίτηση να φέρονται με ειλικρίνεια. Διαλέγετε για  σύντροφο άτομο, που θα προωθήσει στην καριέρα του.
Παρατηρείται πολλές φορές ότι υπάρχουν εμπόδια στην κοινωνική πρόοδο του ατόμου. Αυτά τα εμπόδια έχουν σχέση με θέματα υγείας. Γενικά, το άτομο έχει ασθενική κράση.
Στον επαγγελματικό τομέα, η θέση αυτή είναι ιδανική για ιατρούς.

Σελήνη: Έντονη επιθυμία για συνεχή εργασία. Το ενδιαφέρον του ατόμου ελκύουν θέματα ιατρικής και γενικά της υγείας. Ο πιο πιθανός χώρος μίας επιτυχημένης καριέρας είναι το δημόσιο. Οι σχέσεις με τις θείες και τους θείους είναι στενές και δεμένες.

Ερμής: Η θέση αυτή δεν είναι ευνοϊκή για την υγεία. Το άτομο έχει κλίση για ιατρικά επαγγέλματα και γενικά για εργασίες που αφορούν την υγιεινή και τη διατροφή του ανθρώπου.

Αφροδίτη: Μεγάλη ικανότητα του οργανισμού να αναρρώνει γρήγορα. Κοινωνικές σχέσεις με άτομα κατώτερα.

Άρης: Το άτομο θα αγωνιστεί πολύ και σκληρά για την εργασία του. Μέσα στον επαγγελματικό χώρο θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τους υποδεέστερους, διχόνοιες, έχθρες και επιβουλές. Προδιάθεση του οργανισμού για πυρετούς.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Υγεία με πολλά προβλήματα τα οποία προκαλούνται συνήθως από βιαιότητα ή ατυχήματα.

Δίας: Δεν είναι καλή θέση για τα πρώτα χρόνια της ζωής του ατόμου. Μετά, η ζωή σταθεροποιείται και η υγεία είναι πολύ καλή. Η εργασία φέρνει αρκετά αγαθά. Οι επαφές με τους εργαζόμενους και γενικά τους υπαλλήλους είναι αρμονικές και ευεργετικές.

Κρόνος: Η θέση αυτή επηρεάζει αποκλειστικά την υγεία. Στον τομέα της εργασίας οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή για να μπορέσει το άτομο να αντεπεξέλθει των καταστάσεων. Ψυχοσωματικά προβλήματα στην υγεία του ατόμου.

Ουρανός: Μεγάλη αγάπη για την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Στην εργασία παρατηρείται συχνή αλλαγή και η μεταχείριση στους υφιστάμενους δεν είναι αντικειμενική. Η υγεία έχει ενοχλήσεις νευρικών και ψυχικών παθήσεων.

Ποσειδώνας: Αστάθεια στην εργασία και καταστάσεις της υγείας πολύ ευμετάβλητες. Το άτομο πρέπει να προσπαθεί πολύ για να διατηρήσει σε ισορροπία τον τομέα της εργασίας και της υγείας.
Σε δυσαρμονικές επιρροές:Τάση οργανικών νευρώσεων και ψυχικών εντάσεων. Μυστικοπάθεια και φόβοι. Σοβαρές κρυφές ασθένειες, κληρονομικότητα. Οργανισμός που υποφέρει από τοξικές ουσίες ή έχει τάση για δηλητηριάσεις. Η εργασία έχει προβλήματα που δημιουργούνται από την πλάγια και παρασκηνιακή δράση υπαλλήλων ή συνεργατών.

Πλούτωνας: Το άτομο έχει τάση για απομόνωση. Επιβάλλεται στο περιβάλλον του, καθιερώνοντας το δικό στυλ. Η θέση αυτή ευνοεί επαγγέλματα όπως του βιολόγου, του ψυχίατρου, του χημικού, του γυναικολόγου ή του ερευνητή. Η σχέση του ατόμου με τη φύση και το χώρο της εργασίας είναι βαθιά και συναισθηματική.

Β. Δεσμός: Η θέση είναι αναχαιτισμένη και μικρής σημασίας.
Το άτομο αυξάνει τις προσπάθειές του προς καλλίτερους τρόπους ανάπτυξης στον επαγγελματικό τομέα και ειδικά, αν η εργασία του συσχετίζεται με την υγεία.

Βέρτεξ: Η επιρροή του Vertex στον οίκο αυτό είναι αναχαιτισμένη και μικρής σημασίας.

astro.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here