Οι πλανήτες στον 4ο οίκο του γενέθλιου χάρτη

0
1

Ήλιος: Το άτομο είναι έντονα προσκολλημένο στην οικογένεια. Σε διαστήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας τείνει σε κοινωνική απομόνωση.
Έχει ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι αλλά ανασφάλεια έξω από αυτό.
Η αναζήτηση του πραγματικού του εαυτού θα γίνει στο δεύτερο μισό της ζωής, δηλαδή ουσιαστικά περίπου μετά τα 47 χρόνια. Συνήθως, η θέση αυτή του Ήλιου, δείχνει κάποια καταπίεση στην παιδική ηλικία που εκλαμβάνεται σαν τρόπος προσαρμογής με ψυχολογικές πιέσεις. Έτσι, σαν παιδί είχε τάσεις επανάστασης και αναζητούσε προσωπικούς τρόπους για την έκφραση των «θέλω» του. Η θέση αυτή υπόσχεται κληρονομικές, γήινα αγαθά, σχετική ευμάρεια στο τέλος του βίου. Ευτυχισμένες σχέσεις με την πατρική εστία, την πατρίδα, τους συγγενείς και την οικογένεια.
Με δυσαρμονικές επιρροές στον πλανήτη, δείχνονται άσχημες και αποτυχημένες σχέσεις με τους συγγενείς. Οικογενειακά δυστυχήματα. Κακή διαχείριση της περιουσίας. Θλίψεις και στεναχώριες στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον. Ταλαιπωρίες και κακή υγεία προς το τέλος της ζωής.

Σελήνη: Ευτυχία στις οικογενειακές σχέσεις. Αύξηση της περιουσίας από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τη γη, όπως είναι μεσιτείες ή αγοραπωλησίες εκτάσεων.
Σε δυσαρμονικές επιρροές στον πλανήτη δείχνονται ανησυχίες και οικογενειακά προβλήματα. Ασθένειες και δυστυχία στην προχωρημένη ηλικία. Συχνές και άσχημες μεταβολές στο σπίτι και στις σχέσεις των ατόμων.

Ερμής: Το άτομο έχει μεγάλη αγάπη για τη μόρφωση, το ενδιαφέρον του προσελκύουν ταυτόχρονα πολλά θέματα. Του αρέσει να αλλάζει περιβάλλον στην εργασία τους. Συχνά, αυτή τη τάση την εφαρμόζει στο χώρο του σπιτιού του.

Αφροδίτη: Αγάπη για το ωραίο, το αρμονικό. Το άτομο έχει τη διάθεση να σπαταλά χρήματα για πολυτελή επίπλωση στο σπίτι του. Έχει κλίση για διακόσμηση χώρου και οικίας. Ακόμα, μπορεί να ενασχοληθεί με τη μουσική, φιλολογία, καλλιτεχνία.
Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές κάνει τις σχέσεις του ατόμου με την οικογένεια είναι κακές. Υπάρχει η προδιάθεση για ασωτία, κατασπατάληση της πατρικής περιουσίας για λόγους καλοπέρασης, επιπόλαιη ερωτική ζωή. Οξύτητα στις σχέσεις με τη μητέρα.

Άρης: Το άτομο έχει την τάση να επαναστατεί κατά της πατρικής οικογένειας της οποίας οι αρχές και ο τρόπος λειτουργίας, είναι καταπιεστικά και χωρίς μεγάλη ελευθερία. Συχνά, αυτή η θέση δείχνει πατέρα που καταδυναστεύει τα παιδιά του.

Δίας: Ευνοϊκές σχέσεις της πατρικής εστίας με την οικογένεια του ατόμου. Η θέση αυτή προαναγγέλλει περιουσία, κληρονομιά και ευτυχισμένα τα τελευταία χρόνια της ζωής του ατόμου.

Κρόνος: Το άτομο θα δεχθεί μικρή βοήθεια στη διευθέτηση των οικογενειακών του υποθέσεων. Το σπίτι που θα δημιουργήσει είναι αυστηρό και σκληρό. Γενικά η θέση δεν είναι ευνοϊκή για τις υποθέσεις του οικογενειακού χώρου.

Ουρανός: Χαρακτήρας ανήσυχος με προδιάθεση για διαταραγμένη οικογενειακή ζωή. Συχνές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο. Ασταθή και μικρή εύνοια της τύχης.
Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές: Το άτομο θα αντιμετωπίσει σοβαρές διενέξεις και χωρισμούς στην οικογενειακή ζωή. Σοβαρές κρίσεις και προβλήματα υγείας, σε προχωρημένη ηλικία.

Ποσειδώνας: Μεγάλη κληρονομική προδιάθεση από τη μητέρα. Οικογενειακά μυστικά. Οι σχέσεις με τους γονείς, ιδιαίτερα με τη μητέρα είναι ασαφείς και ακαθόριστες. Το άτομο έχει υψηλά ιδανικά σχετικά με την οικογένεια και την πατρίδα. Μεγάλη ανθρωπιστική και κοινωνική ιδεολογία. Ταλέντο στη ποίηση, μουσική και γενικά στην τέχνη. Το άτομο κατά την παιδική του ηλικία, αντιμετώπισε οικογενειακή ζωή που είχε σύγχυση ή συναναστράφηκε με πρόσωπα που είχαν ασυνήθιστη φαντασία και φιλοδοξίες. Οι σχέσεις με τους γονείς δεν είναι πολύ ξεκάθαρες. Γενικά, στη ζωή του, θα αναζητά την εσωτερική γαλήνη και τη συναισθηματική ασφάλεια.

Πλούτωνας: Το άτομο έχει τη διάθεση να απομακρύνεται ψυχικά ή τυπικά από οτιδήποτε σας δεσμεύει στο χώρο του σπιτιού. Συναισθηματική ανασφάλεια και εσωστρέφεια. Προδιαθέσεις για θεληματική θυσία ειδικά στις ιδέες που πιστεύετε για την πατρίδα. Κλίση για την πολιτική και τη λογοτεχνία. Το σπίτι και η μητέρα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή.

Β. Δεσμός: Οι συναισθηματικές σχέσεις σας με την οικογένειά σας, είναι ενδιαφέρουσες και σημαντικές γιά την ανάπτυξή σας. Μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια και συμπαράσταση της οικογένειάς σας, κατά την πορεία της ζωής σας. Ένας τομέας που θα επηρεαστεί από αυτή την εύνοια είναι της απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, όπου θα λάβετε χρηματική ενίσχυση ή ακίνητα.

Βέρτεξ: Σε αυτήν την ζωή, το άτομο θα ασχοληθεί άμεσα με το κοινό, με τις συγκινήσεις των άλλων, την οικογένεια και γενικά με τις γυναίκες.

astro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here