Οι πλανήτες στον 12ο οίκο του γενέθλιου χάρτη

0
5

Ήλιος: Το άτομο τείνει να βοηθά τον κόσμο. Συνήθως, τα ιατρικά επαγγέλματα είναι τα καλύτερα για αυτό. Γενικά, όμως βοηθά εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη ή είναι άρρωστοι. Η προσωπικότητά του είναι σιωπηλή και λειτουργεί καλύτερα στο παρασκήνιο παρά μπροστά σε πολλά άτομα. Ενδιαφέρεται πολύ για το σύστημα της οικολογίας και ίσως σε μια περίοδο της ζωή του ασχοληθεί με τα δικαιώματα του ανθρώπου ή με την προστασία της φύσης.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Το άτομο διαθέτει διαφορετικές αντιλήψεις για την κοινωνία, από αυτές που υπάρχουν. Εκδηλώνει συχνά, τάση για απομόνωση, ενδιαφέρεται έντονα  για τα προβλήματα  των άλλων και συχνά, έχει ενεργή δραστηριότητα σε συλλόγους, ιδρύματα κ.λ.π. Η θέση αυτή προαναγγέλλει πολλούς εχθρούς και νομικά προβλήματα. Ασθενική υγεία και πιθανότητες για μακροχρόνιες νοσηλείες στα νοσοκομεία. Κλίση για ιατρικά επαγγέλματα, ειδικά γυναικολογίας.

Σελήνη: Μεγάλη επιτυχία στη ζωή. Το άτομο έχει χαρακτήρα εχέμυθο και επιφυλακτικό.

Ερμής: Διανοητικότητα που παρεμποδίζεται στην εξωτερίκευση ή είναι μονομερή. Το άτομο έχει κλίση για μηχανολογικά, μαθηματικά και χειρονακτικά επαγγέλματα.

Αφροδίτη: Το άτομο έχει τη διάθεση να αποκρύπτει τις ερωτικές σχέσεις του, οι οποίες δεν ταιριάζουν με την κοινωνική θέση του. Τα αισθήματα και οι διαθέσεις είναι μυστικές, έντονες και σφοδρές.

Άρης: Η μαχητικότητα και η τάση για εξουσία έχουν τη μεγαλύτερη έκταση και δράση, οι έχθρες, η μνησικακία, το μίσος και μηχανογραφίες είναι τα βασικά αποτελέσματα της στάσης του ατόμου.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Η μαχητικότητα του ατόμου και η αγάπη του για καυγάδες, δημιουργούν περιβάλλον γεμάτο εχθροπραξίες, μίση και πιθανά εγκληματικές ενέργειες.

Δίας: Το άτομο έχει ελάχιστους εχθρούς, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν κακό. Ευχάριστο παρουσιαστικό, κομψό και άψογο. Το άτομο προσελκύει εύκολα τη συμπάθεια.

Κρόνος: Πολλοί μυστικοί εχθροί. Ένταση και δοκιμασίες στη ζωή του.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Το άτομο θα υποστεί ταλαιπωρίες στη ζωή του από δίκες, νοσοκομεία, εχθρούς και στη χειρότερη περίπτωση από φυλάκιση. Μεγάλα και αξεπέραστα προβλήματα. Η υγεία είναι άσχημη και με παθήσεις που θα χρειαστούν μακροχρόνια θεραπεία.

Ουρανός: Το άτομο ελκύεται από ασυνήθιστα και ασήμαντα πράγματα που έχουν όμως το χαρακτηριστικό του πρωτότυπου. Κλίση για έρευνα του αποκρυφισμού.

Ποσειδώνας: Χαρακτήρας με ακαθόριστες ανησυχίες και δειλία στη προσπάθεια του ατόμου να ξεφύγει από τις φαντασίες και τους φόβους του. Το άτομο πολύ συχνά είναι κακόκεφο και αυτό οφείλεται σε κρυφές απογοητεύσεις ή προβλήματα.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Κίνδυνος για σοβαρές παθήσεις του νευρικού συστήματος. Προδιάθεση του οργανισμού για καρκίνο ή παραλυσία.

Πλούτωνας: Έντονο και βαρύ υποσυνείδητο. Το άτομο έχει την τάση να εγκαταλείπει τις προσωπικές απολαύσεις και να απαρνιέται τα επίγεια αγαθά. Χαρακτήρας ευαίσθητος που έχει ανάγκη να εκφράζεται συναισθηματικά. Ισχυρά και δημιουργικά πιστεύω σχετικά με τη Θρησκεία ή τη Φύση του Θείου.

Β. Δεσμός: Η θέση είναι αναχαιτισμένη και μικρής σημασίας.
Το άτομο είναι προσεκτικό σε ενδεχόμενους κινδύνους ή δυσκολίες. Σε περιπτώσεις που συμβαίνει να υπάρχουν προβλήματα, αναπτύσσει μιάν ικανότητα διαπραγμάτευσης και διπλωματίας.

Βέρτεξ: Η επιρροή του Vertex στον οίκο αυτό είναι αναχαιτισμένη και μικρής σημασίας.

astro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here