Οι πλανήτες στον 11ο οίκο του γενέθλιου χάρτη

0
5

Ήλιος: Το άτομο είναι άξιο εμπιστοσύνης, ανεξάρτητο  και  υπεύθυνο που όμως συχνά είναι απασχολημένο πολύ με τον εαυτό του. Προσελκύει  την  προσοχή των άλλων με τη δύναμή του.
Νοιώθει ισχυρή   επιθυμία για απόκτηση θέσης ισχύος, με στόχο την αναγνώριση  από τους  γύρω κάτι που θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα.
Η θέση αυτή επηρεάζει πολύ ευνοϊκά τη ζωή προσφέροντας δυνατούς και πλούσιους φίλους, οι οποίοι υποστηρίζουν το άτομο. Συχνές ενασχολήσεις με κοινά θέματα ή με υποθέσεις ομάδων, δραστηριότητες που συνδέονται με συλλόγους, ιδρύματα κ.λ.π.

Σελήνη: Πολλές φιλικές σχέσεις με χρονική διάρκεια και ποιότητα. Το άτομο θα ευνοηθεί από το φιλικό περίγυρό του. Προσαρμόζεται εύκολα και συμμετέχει σε συλλόγους και άλλα είδη ομάδων.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Προβλήματα στην ψυχική ισορροπία του ατόμου. Φιλίες που χαρακτηρίζονται από αστάθεια και επιπολαιότητα.

Ερμής: Το άτομο έχει λογοτεχνικές και επιστημονικές κλίσεις. Οι φιλικές σχέσεις του θα είναι με άτομα της ιδίας νοοτροπίας κι επαγγέλματος. Καθολική εκτίμηση και σεβασμός από πρόσωπα με σοβαρό πνευματικό υπόβαθρο. Χαρακτήρας με πολύ καθαρή και σαφή ψυχική φύση που συνάπτει φιλικές σχέσεις πρακτικές και καρποφόρες.

Αφροδίτη: Το άτομο δημιουργεί πολύ ζεστές φιλικές σχέσεις μέσα από δραστηριότητες που γίνονται σε σύνολο ανθρώπων. Έχει ικανότητα να κάνει τους άλλους να νοιώθουν άνετα και ήρεμα. Επιθυμεί να βοηθά αλλά πολλές φορές επιβάλλεται μέσα από τις φιλίες. Καλλιτεχνικές τάσεις, πολλές και μακροχρόνιες φιλίες. Ευτυχισμένη ζωή. Στην εργασία δεν υπάρχουν σοβαρά και αξεπέραστα προβλήματα.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Μικρές διαψεύσεις και απογοητεύσεις στις φιλικές σχέσεις. Παροδική δυσλειτουργία στη δημιουργία των κοινωνικών σχέσεων.

Άρης: Το άτομο θα υποστηριχθεί από τους φίλους ή από πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντι του. Γενικά, όμως στις φιλικές σχέσεις θα επικρατεί κλίμα σύγκρουσης και ρήξης.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Μεγάλες απογοητεύσεις και δοκιμασίες στην κοινωνική καθιέρωση. Οι φίλοι είναι πρόσκαιροι κι οι χωρισμοί πολύ συνηθισμένοι. Έχθρες και διασπάσεις συναισθηματικών σχέσεων.

Δίας: Το άτομο θα έχει σχέσεις με πρόσωπα εχέμυθα. Στην κοινωνική ζωή θα λάβει εμπιστευτική και αξιόλογη θέση.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Μικρές και ασήμαντες ταλαιπωρίες στην κοινωνική καθιέρωση.

Κρόνος: Το άτομο έχει προδιάθεση να κάνει φιλίες με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας, χωρίς όμως οι σχέσεις αυτές να είναι γνήσιες ή αμοιβαίες. Πολλές φορές θα συνδέεται με τους άλλους κάτω από πρόσκαιρες καταστάσεις όμοιας ανάγκης ή ασθένειας.

Ουρανός: Τάση για φιλικές σχέσεις με άτομα που ειδική και αξιόλογη προσωπικότητα, είτε λόγω της κοινωνικής θέσης τους ή λόγω του μορφωτικού επιπέδου τους.
Σε δυσαρμονικές επιρροές: Επιπόλαιες και ξαφνικές φιλικές σχέσεις όπου το άτομο δεν κρίνει πράγματα και καταστάσεις. Συχνά, από αυτή την αιτία θα αισθανθεί θλίψη.

Ποσειδώνας: Το άτομο θα δημιουργήσει σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Οι φιλίες όμως αυτές δεν θα είναι ικανοποιητικές και βαθιές όσο θα ήθελε το άτομο, να είναι. Συχνά, θα απογοητευθεί από το φιλικό περιβάλλον του.

Πλούτωνας: Το άτομο διαθέτει ιδανικά και σταθερή ιδεολογία. Αποκτά φίλους που το ίδιο εκλέγει. Χαρακτήρας αισιόδοξος, δημιουργικός και δημοφιλής. Διαθέτει πανανθρώπινα ιδανικά και αναζητά την αρμονική συνεργασία. Έχει πρωτοποριακές ιδέες που κατά κανόνα εφαρμόζονται.

Β. Δεσμός: Αυτή η θέση θα βοηθήσει το άτομο να αναπτύξει τις φιλίες και την υποστήριξη από αυτές. Η διασκέδαση είναι απαραίτητη.
Εναλλαγές στις συναισθηματικές σχέσεις του, προσπάθεια να γίνει αξιαγάπητο από τους άλλους. Είναι πολύ τίμιο και οι προσωπικές θυσίες που κάνει στο όνομα των αξιών και ιδανικών είναι πολύ συχνές.

Βέρτεξ: Η επιρροή του Vertex στον οίκο αυτό είναι αναχαιτισμένη και μικρής σημασίας.

astro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here